انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 آبان1403 - 2:11pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1273 , 1274 , 1275 , 1276 , 1277 , 1278 , 1279 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

shaitoon72 نوشته است:
سلام ، یه دونه لوپ 45 سانتی با تقریبا 31 متر سیم لاکی 1 پیچیدم یه دونه 20 سانتی هم با سیم افشان ،
اون لوپ 45 یه قابلمه یا یه بیل رو حدودا 70، سنس میکنه و سکه و انگشتر رو توی 20تا 30 این برد تو هوا یه خورده کم نیست؟ دیلی اوتومات رو هم 26 میزنه با تنظیمات پیش فرض
اون لوپ 20 سانتی هم سکه رو توی 20 میزنه
در ضمن به جای lf357 از lf356 استفاده کردم ،

دوست عزیز شما اگه داری یه دونه 555 رو هم روی مدارت تست کن شاید بهتر بشه :D اخه مگه خوندن فایل توضیحات چقدر از وقت شمارو میگیره که درست اونو نمیخونین دوست عزیز.از همون اول مهندس تاکید کردن که 356 مناسب این مدار نیست شما لطف کن یه دونه357اصلی یامشابهاتی رو که مهندس تو فایل توضیحات نوشتن روی مدارت بذار اگه مشکلی بود با ذکر تنظیمات و اعداد سه کانال اعلام بفرما تا دوستان کمکت کنن

دوشنبه 2 شهریور1394 - 9:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بنيامين1 نوشته است:
با درود
اقا حمید من ورزن ۳ رو پروگرام کردم با کمال تعجب عدد تفکیک و ابشن فلز اهن یا غیر اهنی رو ندارم ولی حذف اهن بی صدا قبلی انجام میشه
برد هم ۱۰ سانت نسبت به قبلا کمتر میزنه با ای سی ۲۰ان ۶۰ سی و ای سی خودش هردو به همین شکل بود لطفا راهنمایی کنید ممنونم

خداوند به مهندس حمیدصبرایوب عنایت فرماید .
20n60sماسفت نه آیسی.
شما از11nk100ویا840استفاده کن.
احتمالا لوپت مشکل داره روی اعداد کانال تفکیک تمرکز کن!
اگه آپشن نمایش تفکیک فلزاتو نداری یادرآستانه داری تست میکنی یاورژن 3 نیست.

دوشنبه 2 شهریور1394 - 11:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mhak نوشته است:
shaitoon72 نوشته است:
سلام ، یه دونه لوپ 45 سانتی با تقریبا 31 متر سیم لاکی 1 پیچیدم یه دونه 20 سانتی هم با سیم افشان ،
اون لوپ 45 یه قابلمه یا یه بیل رو حدودا 70، سنس میکنه و سکه و انگشتر رو توی 20تا 30 این برد تو هوا یه خورده کم نیست؟ دیلی اوتومات رو هم 26 میزنه با تنظیمات پیش فرض
اون لوپ 20 سانتی هم سکه رو توی 20 میزنه
در ضمن به جای lf357 از lf356 استفاده کردم ،

دوست عزیز شما اگه داری یه دونه 555 رو هم روی مدارت تست کن شاید بهتر بشه :D اخه مگه خوندن فایل توضیحات چقدر از وقت شمارو میگیره که درست اونو نمیخونین دوست عزیز.از همون اول مهندس تاکید کردن که 356 مناسب این مدار نیست شما لطف کن یه دونه357اصلی یامشابهاتی رو که مهندس تو فایل توضیحات نوشتن روی مدارت بذار اگه مشکلی بود با ذکر تنظیمات و اعداد سه کانال اعلام بفرما تا دوستان کمکت کنن

بنده تمام آیسی های ذکرشده دراین تایپیک تست کردم وهیچ کدام برد و کارایی مثل 357 نداشتن.فقط157فلزی هم بدنبود.

دوشنبه 2 شهریور1394 - 11:32am

با سلام
آی سی ها رسید دستم
حالا پروگرام میکنم و به جای نوشته press ok رو ال سی دی کاراکتر های مربع نشون میده!
تنها مشکل من الان اینه که توی نمایش کاراکتر مشکل هست! یعنی عمل کمرنگ شدن صفحه نمایش به درستی انجام میشه فقط کارکتر ها نمایش داده نمیشه ال سی دی هم با ال سی دی تستر تست شده حتی من با دو برد همین مشکل رو دارم !
ممنون میشم راهنمایی کنید

دوشنبه 2 شهریور1394 - 3:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

shakib نوشته است:
بنيامين1 نوشته است:
با درود
اقا حمید من ورزن ۳ رو پروگرام کردم با کمال تعجب عدد تفکیک و ابشن فلز اهن یا غیر اهنی رو ندارم ولی حذف اهن بی صدا قبلی انجام میشه
برد هم ۱۰ سانت نسبت به قبلا کمتر میزنه با ای سی ۲۰ان ۶۰ سی و ای سی خودش هردو به همین شکل بود لطفا راهنمایی کنید ممنونم

20n60sماسفت نه آیسی.

شما بی اجازه اقا حمید جواب منو میدی و دعای صبر ایوب می کنی
حالا ما یه اشتباه لفظی کردیم شما به بزرگواری خودتون ببخشید مهندس
اقا حمید که دلش دریاست این اشتباهات ما بی سوادارو ندید می گیره
در ضمن من عرض کردم ماسفت خودش که همان ۸۴۰ بود رو هم تست کردم لوپ منم استاندارده ورزن ۳ هم هست
از راهنمایی مفید شما ممنونم

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

دوشنبه 2 شهریور1394 - 6:38pm

سلام و عرض ادب
دوستان لطفا به من کمک کنید
من مدارمو امروز تمام کردم و روشن کردم اولین بار که روشن شد اون مراحل کنتراست و اوکی کردن رو به هیچ وجه نداشتم و فقط صفحه فرکانس بود و یه نوشته دیگه که یک ثانیه صفحه فرکانس میومد و یکی به عددش اضافه میشد بعد یک ثانیه صفحه دوم که نمیدونم چی نوشته بود میومد خلاصه بعد از چند دقیقه اوکی کردم و صفحه اصلی اومد اما کویل ارور زده
چون من هیچی از الکترونیک بلد نبودم و فقط بخاطر این مدار تو یک ماه قبل تا حالا با مطالعه این مدارو ساختم میخواستم بدونم آیا مدارم درسته که برم براش لوپ بخرم یا نه؟ و چطور میشه فهمید مدارم مشکلی نداره که اگه داشته باشه چون تخصصی ندارم برای رفع کردنش پس لوپ هم بدردم نمیخوره که بخرم
در ضمن وقتی آوکی رو میزنم میره توی منو اما رو هر گزینه ایی مثل تون یا فرکانس یا ولوم یا بقیه گزینه های منو فقط چند صدم ثانیه وای میسه و بصورت چشمک زن میره صفحه بعد

دوشنبه 2 شهریور1394 - 7:32pm
مدیر کل
مدیر کل

بنيامين1 نوشته است:
shakib نوشته است:
بنيامين1 نوشته است:
با درود

20n60sماسفت نه آیسی.

شما بی اجازه اقا حمید جواب منو میدی و دعای صبر ایوب می کنی
حالا ما یه اشتباه لفظی کردیم شما به بزرگواری خودتون ببخشید مهندس
اقا حمید که دلش دریاست این اشتباهات ما بی سوادارو ندید می گیره
در ضمن من عرض کردم ماسفت خودش که همان ۸۴۰ بود رو هم تست کردم لوپ منم استاندارده ورزن ۳ هم هست
از راهنمایی مفید شما ممنونم

خواهش میکنم.
در اینکه خدا به بنده صبر ایوب باید بده که فکر میکنم تا الان داده شکی نیست چون مسائل انجمن و کل کار بقدری سنگین هست که یک اشتباه بقول شما لفظی توش گم هست!
بهرحال دوستمون درست گفتن. شما یا بدرستی نسخه 3 رو پروگرام نکردین یا درست تست نمیگیرین. برای داشتن تفکیک هم باید کمی فلز به لوپ نزدیک تر باشه. در اون صورت نمایش اطلاعات رو میتونین با تصاویر ال سی دی در پست دوم تاپیک مقایسه کنین که باید شبیه همون باشه.

دوشنبه 2 شهریور1394 - 7:50pm
مدیر کل
مدیر کل

hamed97 نوشته است:
سلام و عرض ادب
دوستان لطفا به من کمک کنید
من مدارمو امروز تمام کردم و روشن کردم اولین بار که روشن شد اون مراحل کنتراست و اوکی کردن رو به هیچ وجه نداشتم و فقط صفحه فرکانس بود و یه نوشته دیگه که یک ثانیه صفحه فرکانس میومد و یکی به عددش اضافه میشد بعد یک ثانیه صفحه دوم که نمیدونم چی نوشته بود میومد خلاصه بعد از چند دقیقه اوکی کردم و صفحه اصلی اومد اما کویل ارور زده
چون من هیچی از الکترونیک بلد نبودم و فقط بخاطر این مدار تو یک ماه قبل تا حالا با مطالعه این مدارو ساختم میخواستم بدونم آیا مدارم درسته که برم براش لوپ بخرم یا نه؟ و چطور میشه فهمید مدارم مشکلی نداره که اگه داشته باشه چون تخصصی ندارم برای رفع کردنش پس لوپ هم بدردم نمیخوره که بخرم
در ضمن وقتی آوکی رو میزنم میره توی منو اما رو هر گزینه ایی مثل تون یا فرکانس یا ولوم یا بقیه گزینه های منو فقط چند صدم ثانیه وای میسه و بصورت چشمک زن میره صفحه بعد

خسته نباشین.
حالاتی که فرمودین بنظر من عادی نبود! بنظر میاد میکرو رو درست پروگرام نکردین. احتمالش هم هست کلیدها رو درست وصل نکرده باشین.

دوشنبه 2 شهریور1394 - 7:53pm

mahdisalehi نوشته است:
سلام خدمت مهندسین از جمله آقا حمید گل
من برد جدید زدم با کیفیت بهتر چون توی قبلی که به نتیجه نرسیدم و با آی سی و نمایش مشکل داشتم
الان توی برد جدید ولتاژ هارو گرفتم 12 و 5 ولت درست بود ولی 9.5 ولت میرفت روی 10.3 ولت ! یعنی مشکل میتونه از کجا باشه ؟! آقا حمید این که مشکل ایجاد نمیکنه توی مدار؟ یا دلیل بالاتر بودن از چی میتونه باشه که رفع کنم؟ :D
راستی میکرو هارو بردم با tnm2000 زدم راحت پروگرام شد اما بلد نبودم فیوز بیت هارو با اون درست کنم و آوردم زدم روی برد قسمت بالای ال سی دی مربع نشون میده ال سی دی رو با ال سی دی تستر مولتی ای وی آر تست کردم درست بود که تازه هم دوباره خریدمش و دو تا آی سی atmega328 باز دو تا سفارش دادم تا به دستم برسه تستش کنم کریستال ها رو هم دوباره زدم. الان دو تا برد دارم که دوتاشم نیاز به آی سی داره یکیش به نتیجه برسه خیلی عالی میشه.:)
تا الان 6 تا atmega328 گرفتم تا ببینم به نتیجه میرسه یکیش! :(
راستی کریستال هارو هم باز عوض کردم ولی مشکل پا برجاست
یه سوال دیگه هم اینکه چرا tnm2000 میشناسه اما مولتی ای وی آر نمیشناسه این سری جدیدش هست شاید به خاطر همینه و جامپر هم نداره مولتی ای وی آری که گرفتم
راستی آقا حمید خیلی تشکر میکنم و عذر خواهی میکنم چون زیاد اذیت کردم شمارو :)

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 2 شهریور1394 - 9:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام.مهندس حمید امشب دیگه وقت کردم وبرنامه جدید رو تست کردم از نظر ثبات وبرد حرف نداره.البته برد بیشتر رو با فرکانس 35 و عرض پالس 200 وانتگرال 60 وحسایت 18 بدست اوردم.اما متاسفانه حذف اهن کار نمیکنه علتش چی میتونه باشه دیلی خود لوپ 24 هست سه عدد abc هم 760 675 225

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

دوشنبه 2 شهریور1394 - 10:14pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1273 , 1274 , 1275 , 1276 , 1277 , 1278 , 1279 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: skh و 80 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure