انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 آبان1403 - 6:02pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1275 , 1276 , 1277 , 1278 , 1279 , 1280 , 1281 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehrad4 نوشته است:
با درود و خسته نباشيد به مهندسين عزيز
با دو مسأله خيلى مهم روبرو هستم
اول اينكه كاركرد دستگاه بنده خيلى كنده، يعنى خيلى طول ميكشه تا بالا بياد و كليداش به كنديه تمام و غير معمول كار ميكنه!(به نظر خودم چون اين اتفاق منطقى نيست لذا از پروگرم ميكرو ميدونمش!)
پروگرمرم stk200-300 دست سازه (ISP) كه با نرم افزار Bascom ميكنم
با توجه به متفاوت بودن محيط نرم افزار پيشنهادى مهندس حميد با bascom فيوزبيتهارو اصلأ متوجه نشدم بايد چكار كنم و برا همين گذاشتم defult بمونه.
مورد دوم درباره برد دستگاهه، نتيجم اين بود كه با كويل ٢٥ سانتى ١.٧ اهم فيبر ١٠x١٠ رو تو ٢٠ سانت سنس ميكنه ( ديلى ٦٥ و باقيه تنظيمات اتومات)
دو مقاومت ٣٩٠ اهم ٥٪ رو برداشتم بجاش ٤٢٠ اهم متال فيلم ٢٪ جاگذارى كردم كه برد رو به طرز عجيبى به ١~٢ سانتيمتر كم كرد

درخواست بنده:
١-ايراد احتمالى از نظر شما براى هردو مشكل؟؟
٢-تغييراتى كه بايد در فيوزبيتها اعمال كنم در محيط بسكام چيا هستند؟
٣-توضيح و مقايسه رفتار كلى دستگاه بدليل تعويض مقاومت ٣٩٠ اهمى

دوست عزیز شما تمام مشکلاتتون رو توی تنظیم فیوز بیتها پیدا کنین.چون دستگاهتون روشن میشه پس فعلا فقط میکرو رو روی کریستال خارجی تنظیم کنین اگه دوباره مشکلی داشتین اعلام کنین

سه شنبه 2 شهریور1394 - 2:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mehrad4 نوشته است:
با درود و خسته نباشيد به مهندسين عزيز
با دو مسأله خيلى مهم روبرو هستم
اول اينكه كاركرد دستگاه بنده خيلى كنده، يعنى خيلى طول ميكشه تا بالا بياد و كليداش به كنديه تمام و غير معمول كار ميكنه!(به نظر خودم چون اين اتفاق منطقى نيست لذا از پروگرم ميكرو ميدونمش!)
پروگرمرم stk200-300 دست سازه (ISP) كه با نرم افزار Bascom ميكنم
با توجه به متفاوت بودن محيط نرم افزار پيشنهادى مهندس حميد با bascom فيوزبيتهارو اصلأ متوجه نشدم بايد چكار كنم و برا همين گذاشتم defult بمونه.
مورد دوم درباره برد دستگاهه، نتيجم اين بود كه با كويل ٢٥ سانتى ١.٧ اهم فيبر ١٠x١٠ رو تو ٢٠ سانت سنس ميكنه ( ديلى ٦٥ و باقيه تنظيمات اتومات)
دو مقاومت ٣٩٠ اهم ٥٪ رو برداشتم بجاش ٤٢٠ اهم متال فيلم ٢٪ جاگذارى كردم كه برد رو به طرز عجيبى به ١~٢ سانتيمتر كم كرد

درخواست بنده:
١-ايراد احتمالى از نظر شما براى هردو مشكل؟؟
٢-تغييراتى كه بايد در فيوزبيتها اعمال كنم در محيط بسكام چيا هستند؟
٣-توضيح و مقايسه رفتار كلى دستگاه بدليل تعويض مقاومت ٣٩٠ اهمى

دوست عزيز شما اون فايل راهنما كه مهندس زحمت نوشتن رو كشيدن .بخونين تنظيمات فيوز بيت تو ساير نرم افزارها هست.

سه شنبه 3 شهریور1394 - 5:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

milad7 نوشته است:
shakib نوشته است:
تست درهوا 11nk100

شکیب جان واقعا عالیه. میشه لطف کنید بگید اهم و ظرفیت لوپتون چنده؟؟ و از چه سیمی استفاده کردید؟

دوست عزیز تستی که من گرفتم برای کارکردن روی زمین مناسب نیست.

سه شنبه 3 شهریور1394 - 8:44am

سلام.خدمت همه دوستان گرامی مخصوصامهندس حمیدگل .
بنده هم مدارومونتاژکردم.کویل 30و45و60هم پیچیدم.اعدادسه گانه 320.701.7th شده هنوزتست زیرخاک نگرفتم.بنظرشمااعدام چطوره

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 3 شهریور1394 - 12:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خب مهندس.طبق فرمایش شما من دوباره وبا وسواس زیاد روی گزینه تفکیک سیستم از شماره 1 تا 30 کار کردم واز 25 به بالا تفکیک خودشو نشون میده اما به طور عجیبی ضعیف کار میکنه. یک سنگ دمبل نیم کیلویی رو در گزینه دوم صدای زمینه فقط میتونه حذف کنه یعنی قبل اینکه صدای خود فلز رو قطع کنه که اعلام اهن بده باید حد زیادی من به لوپ نزدیک کنم و یک امبر اهنی رو هم به هیچ وجه در حالت خوابیده یعنی افقی حذف نمیکنه اعددا تفکیک هم بازی در میاره وثابت نمیمونه. اما در ورزنهای قبل من دقیقا از همین دو قطعه اهن استفاده کردم و مشکلی هم نداشتم نه در اعداد تفکیک نه در حذف فلز .اما استفاده از فرکانس پایین و انتگ بالاتر واقعا یک کار هوشمنداه دیگه بود از شما برد وثبات عالیه

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

سه شنبه 3 شهریور1394 - 12:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

shakib نوشته است:
milad7 نوشته است:
shakib نوشته است:
تست درهوا 11nk100

شکیب جان واقعا عالیه. میشه لطف کنید بگید اهم و ظرفیت لوپتون چنده؟؟ و از چه سیمی استفاده کردید؟

دوست عزیز تستی که من گرفتم برای کارکردن روی زمین مناسب نیست.

آقا شکیب عزیز چون بنده از این ماسفت استفاده میکنم و لوپهای زیادی با اهم و ظرفیتهای مختلف ساختم. ولی تا بحال همچین بردی نگرفتم اگه لطفا کنید ظرفیت و اهم لوپتونو اعلام کنید بنده متوجه میشم مشکل از مونتاژ و قطعاتمه یا لوپهای که ساختم. ممنون

سه شنبه 3 شهریور1394 - 2:18pm

محمد44 نوشته است:
بنده هم مدارومونتاژکردم.کویل 30و45و60هم پیچیدم.اعدادسه گانه 320.701.7th شده هنوزتست زیرخاک نگرفتم.بنظرشمااعدام چطوره

سلام دوستان.اعدادسه گانه رواشتباه نوشتم.ببخشید320.701.798

سه شنبه 3 شهریور1394 - 3:45pm

محمد44 نوشته است:
محمد44 نوشته است:

درضمن هم ورژن 3روپروگرام کردم همون 2.40
می خواستم ببینم کدامش بهترجواب داده..
دوستانی که باهردوتاورژن کارکردن لطفاراهنمای کنن.باتشکر

سه شنبه 3 شهریور1394 - 3:54pm

حمید نوشته است:
hamed97 نوشته است:
سلام و عرض ادب
دوستان لطفا به من کمک کنید
من مدارمو امروز تمام کردم و روشن کردم اولین بار که روشن شد اون مراحل کنتراست و اوکی کردن رو به هیچ وجه نداشتم و فقط صفحه فرکانس بود و یه نوشته دیگه که یک ثانیه صفحه فرکانس میومد و یکی به عددش اضافه میشد بعد یک ثانیه صفحه دوم که نمیدونم چی نوشته بود میومد خلاصه بعد از چند دقیقه اوکی کردم و صفحه اصلی اومد اما کویل ارور زده
چون من هیچی از الکترونیک بلد نبودم و فقط بخاطر این مدار تو یک ماه قبل تا حالا با مطالعه این مدارو ساختم میخواستم بدونم آیا مدارم درسته که برم براش لوپ بخرم یا نه؟ و چطور میشه فهمید مدارم مشکلی نداره که اگه داشته باشه چون تخصصی ندارم برای رفع کردنش پس لوپ هم بدردم نمیخوره که بخرم
در ضمن وقتی آوکی رو میزنم میره توی منو اما رو هر گزینه ایی مثل تون یا فرکانس یا ولوم یا بقیه گزینه های منو فقط چند صدم ثانیه وای میسه و بصورت چشمک زن میره صفحه بعد

خسته نباشین.
حالاتی که فرمودین بنظر من عادی نبود! بنظر میاد میکرو رو درست پروگرام نکردین. احتمالش هم هست کلیدها رو درست وصل نکرده باشین.

با سلام و تشکر بله حق با شما بود با عوض کردن کلید ها مشکل حل شد
فقط اگه ممکنه میخوام بدونم چطور میشه با یک سیم معمولی به عنوان لوپ استفاده کرد که بتونم مدارمو تست کنم و ببینم کویل ارور میره که بعدش برم لوپ بخرم یا نه ممنون اگه برام توضیح بدین

سه شنبه 3 شهریور1394 - 3:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
محمد44 نوشته است:
محمد44 نوشته است:
محمد44 نوشته است:

درضمن هم ورژن 3روپروگرام کردم همون 2.40
می خواستم ببینم کدامش بهترجواب داده..
دوستانی که باهردوتاورژن کارکردن لطفاراهنمای کنن.باتشکر

فایل توضیحات قسمت تفکیک رو بخون

سه شنبه 3 شهریور1394 - 4:04pm
YIM
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1275 , 1276 , 1277 , 1278 , 1279 , 1280 , 1281 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: sharifimine و 55 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure