نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
در مورد نسخه ها به عرض دوستان برسونم پس از انتشار نسخه 3.0 بنده تستهای بیشتری کردم و برنامه رو بارها بررسی کردم و کوچکترین مورد یا نکته ای برای تغییر یا اصلاح بنظرم نرسید! لذا نسخه 3.0 فعلا نهایی هست و احتمال داره تا چند ماه آینده هیچ آپدیتی نداشته باشیم! پس دوستان باید حتما از نسخه 3.0 استفاده کنن که از هر حیث بهتر از نسخه های قبلی هست. هیچ تغییری هم در بخش محاسبات تفکیک صورت نگرفته جز اینکه دقت عمل بیشتر شده. پس اینکه تفکیک نسخه 3 با قبل فرق میکنه بهیچ وجه درست نیست. دوستان باید فایل توضیحات نهایی رو بیشتر مدنظر قرار بدن و تستهای دقیق تری بگیرن. چون اکثر مواردی که گزارش میشه نشانه تستهای اشکالدار و در شرایط متفاوت هست که دوستان تصور میکنن اختلافی وجود داره. در خصوص مساله برد هم که اغلب دوستان به دنبالش هستن این توضیح رو عرض کنم به جز تنظیماتی که در اختیار شماست هیچ راه دیگری وجود نداره. حتی لورنز هم در دل خاک بردی بیشتر از این نمیده و تفاوتهایی هم که بصورت جزئی مثلا 10 درصد مشاهده میشه حاصل تفاوت در کیفیت ساخت بخصوص در بخش لوپ هست. وگرنه برای افزایش برد در خاک راه دیگری نیست و اعداد برد نهایی برای همه فلزیاب های حرفه ای در همین سطح هستن. در برخی فلزیاب ها هم میشه برد رو در هوا افزایش داد ولی در خاک نتیجه مشابه سایر دستگاههاست. پس به همه دوستان توصیه میکنم وقت خودتون رو روی مسائل جزئی نذارین چون در خاک به برد بیشتری نمیشه رسید. فقط بخش لوپ جای کار بیشتری داره و اون هم از این نظر مهمه که با لوپ کوچکتر بشه میدانی ایجاد کرد که معادل لوپی بزرگتر باشه و از اون حیث برد بیشتری بدست بیاد.
|
سه شنبه 3 شهریور1394 - 4:59pm |
|
|
Linkon
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: در مورد نسخه ها به عرض دوستان برسونم پس از انتشار نسخه 3.0 بنده تستهای بیشتری کردم و برنامه رو بارها بررسی کردم و کوچکترین مورد یا نکته ای برای تغییر یا اصلاح بنظرم نرسید! لذا نسخه 3.0 فعلا نهایی هست و احتمال داره تا چند ماه آینده هیچ آپدیتی نداشته باشیم! پس دوستان باید حتما از نسخه 3.0 استفاده کنن که از هر حیث بهتر از نسخه های قبلی هست. هیچ تغییری هم در بخش محاسبات تفکیک صورت نگرفته جز اینکه دقت عمل بیشتر شده. پس اینکه تفکیک نسخه 3 با قبل فرق میکنه بهیچ وجه درست نیست. دوستان باید فایل توضیحات نهایی رو بیشتر مدنظر قرار بدن و تستهای دقیق تری بگیرن. چون اکثر مواردی که گزارش میشه نشانه تستهای اشکالدار و در شرایط متفاوت هست که دوستان تصور میکنن اختلافی وجود داره. در خصوص مساله برد هم که اغلب دوستان به دنبالش هستن این توضیح رو عرض کنم به جز تنظیماتی که در اختیار شماست هیچ راه دیگری وجود نداره. حتی لورنز هم در دل خاک بردی بیشتر از این نمیده و تفاوتهایی هم که بصورت جزئی مثلا 10 درصد مشاهده میشه حاصل تفاوت در کیفیت ساخت بخصوص در بخش لوپ هست. وگرنه برای افزایش برد در خاک راه دیگری نیست و اعداد برد نهایی برای همه فلزیاب های حرفه ای در همین سطح هستن. در برخی فلزیاب ها هم میشه برد رو در هوا افزایش داد ولی در خاک نتیجه مشابه سایر دستگاههاست. پس به همه دوستان توصیه میکنم وقت خودتون رو روی مسائل جزئی نذارین چون در خاک به برد بیشتری نمیشه رسید. فقط بخش لوپ جای کار بیشتری داره و اون هم از این نظر مهمه که با لوپ کوچکتر بشه میدانی ایجاد کرد که معادل لوپی بزرگتر باشه و از اون حیث برد بیشتری بدست بیاد. Big Like
زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت
|
سه شنبه 3 شهریور1394 - 5:01pm |
|
|
lori
|
با سلام و تشکر از مهندس حمید به دلیل گیر نیاوردن مقاومت ها من به جای مقاومت 390 اهم یک درصد از 390 اهم 5 درصد و به جای1.8کیلو از 1.5 کیلو و بجای 22 کیلو یک درصد از 22 کیلوی 2درصد و بجای 18 کیلو یک درصد از 18 کیلو 5 درصد استفاده کردم مشکلی خواهم داشت یا نه؟ ممنون اگر پاسخ بدین
|
سه شنبه 3 شهریور1394 - 5:03pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوست عزیز به فلزجو خوش اومدین. بجز مقاومت 1.8 کیلو باقی مواردی که فرمودین مشکل خاصی نداره. اما مقاومت 1.8 مقاومت مهمی هست و باید حتما از 1.8 کیلو استفاده بشه. وگرنه در صورت استفاده از مقاومت 1.5 کیلو احتمال سوختن میکرو زیاد خواهد بود!
|
سه شنبه 3 شهریور1394 - 5:08pm |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
نقل قول: آقا شکیب عزیز چون بنده از این ماسفت استفاده میکنم و لوپهای زیادی با اهم و ظرفیتهای مختلف ساختم. ولی تا بحال همچین بردی نگرفتم اگه لطفا کنید ظرفیت و اهم لوپتونو اعلام کنید بنده متوجه میشم مشکل از مونتاژ و قطعاتمه یا لوپهای که ساختم. ممنون درود 2.5اهم 350میکروهانری
|
سه شنبه 3 شهریور1394 - 6:47pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
مگه میشه شکیب جان مگه داریم
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
سه شنبه 3 شهریور1394 - 7:19pm |
|
|
جاوید
استاد
|
حمید نوشته است: در مورد نسخه ها به عرض دوستان برسونم پس از انتشار نسخه 3.0 بنده تستهای بیشتری کردم و برنامه رو بارها بررسی کردم و کوچکترین مورد یا نکته ای برای تغییر یا اصلاح بنظرم نرسید! لذا نسخه 3.0 فعلا نهایی هست و احتمال داره تا چند ماه آینده هیچ آپدیتی نداشته باشیم! پس دوستان باید حتما از نسخه 3.0 استفاده کنن که از هر حیث بهتر از نسخه های قبلی هست. هیچ تغییری هم در بخش محاسبات تفکیک صورت نگرفته جز اینکه دقت عمل بیشتر شده. پس اینکه تفکیک نسخه 3 با قبل فرق میکنه بهیچ وجه درست نیست. دوستان باید فایل توضیحات نهایی رو بیشتر مدنظر قرار بدن و تستهای دقیق تری بگیرن. چون اکثر مواردی که گزارش میشه نشانه تستهای اشکالدار و در شرایط متفاوت هست که دوستان تصور میکنن اختلافی وجود داره. در خصوص مساله برد هم که اغلب دوستان به دنبالش هستن این توضیح رو عرض کنم به جز تنظیماتی که در اختیار شماست هیچ راه دیگری وجود نداره. حتی لورنز هم در دل خاک بردی بیشتر از این نمیده و تفاوتهایی هم که بصورت جزئی مثلا 10 درصد مشاهده میشه حاصل تفاوت در کیفیت ساخت بخصوص در بخش لوپ هست. وگرنه برای افزایش برد در خاک راه دیگری نیست و اعداد برد نهایی برای همه فلزیاب های حرفه ای در همین سطح هستن. در برخی فلزیاب ها هم میشه برد رو در هوا افزایش داد ولی در خاک نتیجه مشابه سایر دستگاههاست. پس به همه دوستان توصیه میکنم وقت خودتون رو روی مسائل جزئی نذارین چون در خاک به برد بیشتری نمیشه رسید. فقط بخش لوپ جای کار بیشتری داره و اون هم از این نظر مهمه که با لوپ کوچکتر بشه میدانی ایجاد کرد که معادل لوپی بزرگتر باشه و از اون حیث برد بیشتری بدست بیاد. درود بر شما مهندس جان واقعا خسته نباشی این مدت تلاش شبانه روزی برای بچه ها کردید امیدوارم همیشه در ارامش زندگی کنید
|
سه شنبه 3 شهریور1394 - 7:58pm |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
hafez نوشته است: مگه میشه شکیب جان مگه داریم چی؟
|
سه شنبه 3 شهریور1394 - 9:19pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
shakib نوشته است: hafez نوشته است: مگه میشه شکیب جان مگه داریم چی؟ منظورم این اهم و این اندوکتانسه
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
سه شنبه 3 شهریور1394 - 9:30pm |
|
|
behnam karami
کاربر فعال
|
shakib نوشته است: نقل قول: آقا شکیب عزیز چون بنده از این ماسفت استفاده میکنم و لوپهای زیادی با اهم و ظرفیتهای مختلف ساختم. ولی تا بحال همچین بردی نگرفتم اگه لطفا کنید ظرفیت و اهم لوپتونو اعلام کنید بنده متوجه میشم مشکل از مونتاژ و قطعاتمه یا لوپهای که ساختم. ممنون درود 2.5اهم 350میکروهانری شکیب جان داداش پس با این اهم حتما از سیم نمره حدود 50 تک رشته استفاده کردی؟درسته.که عدد اولتم باید حدود 500باشه البته با ماسفت840
|
سه شنبه 3 شهریور1394 - 10:08pm |
|
|
|