انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 آبان1403 - 7:47pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1277 , 1278 , 1279 , 1280 , 1281 , 1282 , 1283 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

shakib نوشته است:
نقل قول:
آقا شکیب عزیز چون بنده از این ماسفت استفاده میکنم و لوپهای زیادی با اهم و ظرفیتهای مختلف ساختم. ولی تا بحال همچین بردی نگرفتم اگه لطفا کنید ظرفیت و اهم لوپتونو اعلام کنید بنده متوجه میشم مشکل از مونتاژ و قطعاتمه یا لوپهای که ساختم. ممنون

درود
2.5اهم
350میکروهانری

ممنون شکیب جان :YMPEACE:

سه شنبه 3 شهریور1394 - 10:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
سلام مهندس حمید
مدار من فقط نور پس زمینه داره و هیچ نوشته ای نداره و با چند تا برنامه مختلف هم پروگرم کردم و بازم نشد الان خطای من چه می تونه باشه
با تشکر

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

سه شنبه 3 شهریور1394 - 10:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: ایران
jahanfar.b57 نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز عرض خسته نباشید امشب در حال کاوش به یک بار عدد تفکیک سیستم به هر جسم اهنی یا زمین نزدیک میشد کلا عدد99نشون میداد واز یه سمت روی هدف حرکت میکردم سنس داشتم وواز سمت مقابل حرکت میکردم هیچی نشون نمیداد ...لطفا راهنمای فرمایید .با تشکر

استاد ودوستان لطفا راهنمای کنید

سه شنبه 3 شهریور1394 - 11:30pm
مدیر کل
مدیر کل

bantama نوشته است:
سلام مهندس حمید
مدار من فقط نور پس زمینه داره و هیچ نوشته ای نداره و با چند تا برنامه مختلف هم پروگرم کردم و بازم نشد الان خطای من چه می تونه باشه
با تشکر

خب مشخصا مشکل شما یا از اتصالات ال سی دی هست که باید بررسی کنین یا اینکه مرحله تنظیم کنتراست اولیه درست اجرا نشده و باید مجددا میکرو رو با فیوز بیت ریست تنظیمات پروگرام کنین. بهرحال ابتدا ال سی دی رو چک کنین.

سه شنبه 3 شهریور1394 - 11:53pm
مدیر کل
مدیر کل

jahanfar.b57 نوشته است:
jahanfar.b57 نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز عرض خسته نباشید امشب در حال کاوش به یک بار عدد تفکیک سیستم به هر جسم اهنی یا زمین نزدیک میشد کلا عدد99نشون میداد واز یه سمت روی هدف حرکت میکردم سنس داشتم وواز سمت مقابل حرکت میکردم هیچی نشون نمیداد ...لطفا راهنمای فرمایید .با تشکر

استاد ودوستان لطفا راهنمای کنید

دوست عزیز با این توضیحات توقع چه راهنمایی دارین؟! چیز خیلی مشخصی بنظر من نمیرسه. عدد تفکیک هم اگر همیشه 99 بیاد یعنی تفکیک درست عمل نمیکنه. اینکه از یک سمت سنس داشته باشین و از سمت دیگه نه ؛ بستگی به نحوه قرارگیری فلز در خاک و همینطور روش اپراتوری شما داره. بهرحال در شرایط عادی نباید اینطور باشه.

سه شنبه 3 شهریور1394 - 11:55pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان با توجه به شایعاتی که در خصوص برد فلزیاب ها و افسانه هایی نظیر MDL مطرح هست لازم میدونم توضیحاتی کمی فنی رو شاید برای اولین بار مطرح کنم تا دوستان با آگاهی بیشتری به موضوع نگاه کنن و خدای نکرده اسیر ادعاهای پوچ برخی فروشندگان نشن!
ببینید سوال اصلی و ساده این هست که فلزیاب پالسی اصلا چرا فلز رو سنس میکنه؟! جواب بسادگی فقط رسانایی فلز هست! حالا سوال دیگه اینجاست که ایا خاک خودش رسانایی داره؟ پاسخ مثبته! پس فلزیاب وقتی فلزی رو در خاک سنس میکنه در واقع اختلاف رسانایی بین فلز و خود خاک رو ارزیابی میکنه. نکته مهم اینه آستانه سنس یک فلزیاب جهت دستیابی به ثبات حین کاوش باید جوری باشه که رسانایی خود خاک نادیده گرفته بشه! این نکته ای هست که به افت برد در خاک منجر میشه. هر چقدر هم خاک رساناتر باشه (مثل اغلب زمین های خیس) بدلیل کاهش اختلاف رسانایی اون خاک و فلز طبیعتا برد کمتری خواهیم داشت. در سیستم پالسی تنها چند فاکتور وجود داره که میتونه منجر بشه اختلاف رسانایی بین زمین و فلز برای دستگاه افزایش پیدا کنه و لذا برد بیشتری داشته باشیم. این فاکتورها نظیر فرکانس و دیلی هستن که بطور مفصل توضیحشون داده شده. لذا امکان برد بیشتر در خاک برای هیچ فلزیابی ممکن نیست. تنها با لوپی بزرگتر میشه میدان رو وسیع تر کرد و حساسیت به ذرات رو کاهش داد تا بشه برد بیشتری گرفت. لذا هر میزان برد در هوا بیشتر میشه عملا فلزیاب به زمین هم واکنش بیشتری نشون میده و دیگه از حدی مشخص نمیشه برد بیشتری داشت. این نکته ای هست که در پست اول تاپیک هم عرض شد.
با روشهای مختلفی میشه برد فلزیاب رو در هوا افزایش داد. اما هیچ یک از این روشها روی زمین جواب نمیدن چون عامل محدود کننده رسانایی اندک خود خاک هست. رسانایی خاک باعث میشه از عمق مشخصی به بعد عملا رسانایی سطح زمین که مجاور لوپ هست با فلز در عمق بالا یکسان بشه و اونجاست که دیگه امکان سنس در عمق بیشتر غیر ممکن میشه. همونطور که عرض کردم تنظیماتی مثل فرکانس و پهنای پالس و دیلی در سیستم پالسی تنها فاکتورهایی هستن که میتونن اختلاف فلز و خاک رو بیشتر کنن تا امکان فلزیابی تا عمق بیشتری مهیا بشه. خوشبختانه این تنظیمات هم در رنج وسیع همگی در این طرح منظور شده.
بعضی از تستهایی هم که برخی فروشندگان ارائه میدن و حتی فیلم میگیرن کلا فاقد ارزش هست چون تست طاقچه ای بیشتر جنبه رد گم کنی جهت نمایش نفوذ در خاک داره که عملا بحث مطرحی نیست. مطرح ترین بحث فلزیابی حالت فلز ثابت درون خاک و کاوش بصورت لوپ متحرک هست که در اون شرایط میبینین تمام برد بظاهر افسانه ای این فلزیاب ها بواسطه بی ثباتی حاصل از حرکت لوپ روی زمین خنثی میشه و با کم کردن حساسیت هم طبیعتا بردی مشخص در خاک بدست میاد که در همه دستگاههای حرفه ای به یک میزان هست!
مطلبی که عرض شد ربطی به دستگاه مورد استفاده نداره که دوستان بخوان مدار رو با مدار مقایسه کنن! تفاوت مدارات بیشتر در جزئیات و ریزه کاریها و امکاناتشون هست که خوشبختانه ما اینجا چیزی کم نذاشتیم. بحث نهایی هم در مورد لوپ و شیلدش هست که قطعا موثره و بیشتر تفاوت کار ما هم با دستگاههای حرفه ای در همین بخش هست. کما اینکه تستهای دوستان با لوپهای مینلب و اختلاف عملکردش با لوپهای دستساز خودمون همین مطلب رو نشون میده.

چهارشنبه 3 شهریور1394 - 12:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
حمید نوشته است:
دوستان با توجه به شایعاتی که در خصوص برد فلزیاب ها و افسانه هایی نظیر MDL مطرح هست لازم میدونم توضیحاتی کمی فنی رو شاید برای اولین بار مطرح کنم تا دوستان با آگاهی بیشتری به موضوع نگاه کنن و خدای نکرده اسیر ادعاهای پوچ برخی فروشندگان نشن!
ببینید سوال اصلی و ساده این هست که فلزیاب پالسی اصلا چرا فلز رو سنس میکنه؟! جواب بسادگی فقط رسانایی فلز هست! حالا سوال دیگه اینجاست که ایا خاک خودش رسانایی داره؟ پاسخ مثبته! پس فلزیاب وقتی فلزی رو در خاک سنس میکنه در واقع اختلاف رسانایی بین فلز و خود خاک رو ارزیابی میکنه. نکته مهم اینه آستانه سنس یک فلزیاب جهت دستیابی به ثبات حین کاوش باید جوری باشه که رسانایی خود خاک نادیده گرفته بشه! این نکته ای هست که به افت برد در خاک منجر میشه. هر چقدر هم خاک رساناتر باشه (مثل اغلب زمین های خیس) بدلیل کاهش اختلاف رسانایی اون خاک و فلز طبیعتا برد کمتری خواهیم داشت. در سیستم پالسی تنها چند فاکتور وجود داره که میتونه منجر بشه اختلاف رسانایی بین زمین و فلز برای دستگاه افزایش پیدا کنه و لذا برد بیشتری داشته باشیم. این فاکتورها نظیر فرکانس و دیلی هستن که بطور مفصل توضیحشون داده شده. لذا امکان برد بیشتر در خاک برای هیچ فلزیابی ممکن نیست. تنها با لوپی بزرگتر میشه میدان رو وسیع تر کرد و حساسیت به ذرات رو کاهش داد تا بشه برد بیشتری گرفت. لذا هر میزان برد در هوا بیشتر میشه عملا فلزیاب به زمین هم واکنش بیشتری نشون میده و دیگه از حدی مشخص نمیشه برد بیشتری داشت. این نکته ای هست که در پست اول تاپیک هم عرض شد.
با روشهای مختلفی میشه برد فلزیاب رو در هوا افزایش داد. اما هیچ یک از این روشها روی زمین جواب نمیدن چون عامل محدود کننده رسانایی اندک خود خاک هست. رسانایی خاک باعث میشه از عمق مشخصی به بعد عملا رسانایی سطح زمین که مجاور لوپ هست با فلز در عمق بالا یکسان بشه و اونجاست که دیگه امکان سنس در عمق بیشتر غیر ممکن میشه. همونطور که عرض کردم تنظیماتی مثل فرکانس و پهنای پالس و دیلی در سیستم پالسی تنها فاکتورهایی هستن که میتونن اختلاف فلز و خاک رو بیشتر کنن تا امکان فلزیابی تا عمق بیشتری مهیا بشه. خوشبختانه این تنظیمات هم در رنج وسیع همگی در این طرح منظور شده.
بعضی از تستهایی هم که برخی فروشندگان ارائه میدن و حتی فیلم میگیرن کلا فاقد ارزش هست چون تست طاقچه ای بیشتر جنبه رد گم کنی جهت نمایش نفوذ در خاک داره که عملا بحث مطرحی نیست. مطرح ترین بحث فلزیابی حالت فلز ثابت درون خاک و کاوش بصورت لوپ متحرک هست که در اون شرایط میبینین تمام برد بظاهر افسانه ای این فلزیاب ها بواسطه بی ثباتی حاصل از حرکت لوپ روی زمین خنثی میشه و با کم کردن حساسیت هم طبیعتا بردی مشخص در خاک بدست میاد که در همه دستگاههای حرفه ای به یک میزان هست!
مطلبی که عرض شد ربطی به دستگاه مورد استفاده نداره که دوستان بخوان مدار رو با مدار مقایسه کنن! تفاوت مدارات بیشتر در جزئیات و ریزه کاریها و امکاناتشون هست که خوشبختانه ما اینجا چیزی کم نذاشتیم. بحث نهایی هم در مورد لوپ و شیلدش هست که قطعا موثره و بیشتر تفاوت کار ما هم با دستگاههای حرفه ای در همین بخش هست. کما اینکه تستهای دوستان با لوپهای مینلب و اختلاف عملکردش با لوپهای دستساز خودمون همین مطلب رو نشون میده.

سلام خدمت دوستان و مهندس حمید عزیز @};-
دوستان عزیز مهندس حمید برای این مدار واقعا زحمت کشیدن و اگه واقعا تغییراتی درمدار لازم بود تاحالا انجام داده بودن پس خواهشن بحث این ماسفتو - خازن وو... رو بزارید کنار چون از اولین روزی که مهندس قطعات رو معرفی کردن بعضی از دوستان برای بردبیشتر یا کارایی بهتر مدار هرروز به یک قطعه گیر دادن ! ( مثلآ همین ماسفت 840 ) این همه ماسفت تعویض کردن آخرشم نتیجه ی خوبی نگرفتن و باز 840 رو بهتر دونستن. این قطعات واقعا اگه جنس اصلی و مرغوبشو پیدا کنید بهترین نتیجه رو ازش میگیرید. *** البته به اضافه لوپ مناسب *** همانطور که مهندس حمید هم قبلا چندین دفعه و الان هم اشاره کردن درحال حاضر بهترین ننتیجه رو با لوپ مناسب میتونیم بگیریم پس ازهمه دوستان خواهش میکنم دیگه بحث رو بیشتر از این کشش ندید و برای نتیجه بهتر بحث تاپیک رو برای لوپی مناسب برای مدار ادامه بدین. من و شما دوستان عزیز تنها کمکی که به مهندس حمید برای پیشرفت پروژه میتونیم انجام بدیم فقط نتیجه تستهایی دقیق اونم در بیرون از خانه و درفضای باز هست و سلام.
مهندس حمیدعزیز خسته نباشید

چهارشنبه 3 شهریور1394 - 2:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:

مهندس جان از توضیحات جامع در خصوص مبحث برد سپاسگذاریم. @};-
دوستان عزیز با توجه به توضیحات مهندس حمید عزیز تنها موردی که باید روش کار بشه لوپه.مطلب دیگه اینه که اغلب دوستان وقتی دستگاهشونو تست میگیرن در مورد لوپ و جزییاتش توضیح نمیدند. و همینطور دوستانی که با لوپهای شرکتی تست میگیرن اگه لطف کنند ظرفیت و اهم لوپ و حتی سیم مورد استفاده رو هم اعلام کنند مطمنا سریعتر به نتیجه میرسیم.
یسری تستهای که خودم با لوپهای مختلف انجام دادم به این صورت بود. بنده از ماسفت 11nk100 استفاده میکنم. لوپها با ظرفیت بالای 400 معمولا اعداد 3 گانه خیلی بالای دارند و تفکیک و حذف اهن بدرستی کار نمیکنه. ولی در مورد این ماسفت بنده با اهم بالا جواب بهتری گرفتم هم از نظر ثبات هم از نظر برد. از دوستان خواهش میکنم تستها که میگرن بیان و جزیات لوپشونو و همینطور ماسفت مورد استفاده رو اعلام کنند. @};-

چهارشنبه 4 شهریور1394 - 9:16am
مدیر سایت
مدیر سایت

جناب آقای شایانی عزیز
با سلام
منظور مهندس حمید از فرمایش متن بالا ، روشن سازی برای عزیزانی هست که به مسائل فلزیابی آگاهی کاملی ندارن ، و هدف از انجمن همفکری و رسیدن به نتیجه برتر هست ، کنکاش و تفکر و جستجو کار خوبی هست که دوستان باید داشته باشن
از آقا میلاد هم بابت بیان تجربیات مفیدشون تشکر میکنیم که به مورد خوبی اشاره کردن که باید مد نظر دوستان تازه وارد برای ساخت باشه .

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 4 شهریور1394 - 9:22am

با سلام اقا حميد

من اين فلزياب انجمن رو ساختم چند روز اول خوب كار ميكرد وقتي كه بالانس ميكردم و از روي زمين بلندش ميكردم و موقع كاوش هيچگونه ميتر منفي يا نويز و از بالانس خارج شدن رو نداشت اما الان اولا كه بالانس ميكنم تا رو زمين ثابته خوبه بردش هم خوبه اما به محض اينكه لوپ رو بلند ميكنم فورا ميتر منفي ميشه و از بالانس خارج ميشه ..
ايراد ديگه كه اين سيستم داره و فكر كنم اساسي باشه كه خودتون هم حتما بايد تست كنيد اين هست كه موقعي كه لوپ رو زمينه بالانس ميشه و بمحض اينكه اونو از رو رمين بلند ميكني برد اون نصف ميشه رو هوا زير خاك ديگه... نا گفته نماند باچند لوپ تست كردم بعد اين گزارش رو نوشتم

با تشكر

چهارشنبه 4 شهریور1394 - 9:48am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1277 , 1278 , 1279 , 1280 , 1281 , 1282 , 1283 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Mrn و 54 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure