انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 آبان1403 - 6:02pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1278 , 1279 , 1280 , 1281 , 1282 , 1283 , 1284 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حرفی برای گفتن نمیزارید شما
تمام این تست ها و ننکته ها توضیح داده شده
هیچ فلزیابی نیست که روی زمین بالانس بشه بعد بلند کنید ...
لوپ به اندازه که هست حالا30 یا 45 مقدار استاندارد از زمین بلند باید بشه و بعد بالانس بزنید
بله در همین حالتم باز لوپ بیشتر بلند کنید میتر منفی میده که تو تمام فلزیاب ها همینه عزیزم پس این بالانس و دقت کار برای چیه ///ای خدا ...

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

چهارشنبه 4 شهریور1394 - 9:59am

پس اموزش كامل رو بفرماييد طوري كه شما ميفرمايي اصلا اونجوري بالانس نميشه همه راهه رو تست كردم

چهارشنبه 4 شهریور1394 - 10:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شماحتمالوپ مثلا60سانتی 10سانت بالاترازسطح خاک قراربده بعدبالانس کن آروم ازهمان ارتفاع حرکت کن.

چهارشنبه 4 شهریور1394 - 10:31am

سلام دوستان
با سینی ۴۰ سانت و لوپ ۶۰ تست کردم که تا ۱۴۰ سنس میشه،با ۵ نوع ۳۵۷ مختلف هم تست کردم،تقریبا نتیجه یکسان هست فقط تفکیک هاشون فرق داره،ماسفت ۱۱nk۱۰۰ دیلی ۲۲،آیا برد خوبی دارم یا..
اگه یا... لطفا راهنمایی کنید ممنونم

چهارشنبه 4 شهریور1394 - 11:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

لطفا شرحی ازتنظیماتوقراربدید.

چهارشنبه 4 شهریور1394 - 12:36pm

درود احترام خدمت مهندسين بزرگوار بخصوص مهندس حميد عزيز
قبل از هرچيز متشكرم از عزيزانى كه پست قبليم رو پاسخ دادند
درباره ميكرو بخصوص قسمت فيوز بيتها در برنامه بسكام مشكلاتى دارم!تا الان دوتا ميكرو سوزوندم ولى نتيجه يى نگرفتم!!! كه صد البته بدليل كم اطلاعى خودم از سازوكار فيوزبيتهاست و آشنايى كمم از محيط bascom. تطابقى بين آموزه هاى مهندس حميد در فايل آموزشى با محيط نرم افزارم نتونستم پيدا كنم به همين دليل خواهشمندم راهنماييم كنيد.
مهندسين عزيز لطفا حالت فيوزبيتهاى اين ميكرو رو تو نرم افزار بسكام (اگه ممكن بود بصورت اسكرين شات) بهم بگيد.
مورد مهم ديگه كويله دستگاهه، تو اين بخش كويلهاى زيادى مطرح و تست شدند كه باعث شده كمى در انتخابش دچار سردرگمى بشم. چون فركانس متر و سلف سنج ندارم ميخواستم بدونم با توجه به آزمون و خطاهاى كثيرى كه صورت گرفته، براى لوپ ٦٠ سانتى چند دور سيم با چه قطرى نتيجه ى بهينه ميده؟ (شايان ذكر است تمام فايل مهندس حميد رو مطالعه كردم)
متشكرم
پيروز و سربلند باشيد

چهارشنبه 4 شهریور1394 - 12:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رضا111 نوشته است:
پس اموزش كامل رو بفرماييد طوري كه شما ميفرمايي اصلا اونجوري بالانس نميشه همه راهه رو تست كردم

درود بر شما آقا رضای گرامی
برای شروع بکار جستجو با fpi لوپ را در محلی که مطمعن هستید در زیر یا اطراف فلزی وجود ندارد با ارتفاعهای رعایت شده که در ذیل نوشته شده بالانس کرده و سپس بارامی با رعایت همان ارتفاع یا اندکی کمتر نسبت به زمین شروع بحرکت نمایید اگر پس از شروع به حرکت با رعایت این نکات باز هم میتر منفی مشاهده کردید یا در روی فلز یا حفره یا خاک غیر متراکم بالانس کرده اید که در اینصورت باید محل خود را عوض کرده دوباره با رعایت نکات ذکر شده بالانس را انجام دهید:
برای لوپ 2*2 ارتفاع از زمین 40 سانتیمتر
برای لوپ 1*1 ارتفاع از زمین 20 سانتیمتر
برای لوپ 60 و یا کمتر ارتفاع از زمین بین 10 الی 15 سانتیمتر
پیروز باشید @};-

چهارشنبه 4 شهریور1394 - 1:03pm
مدیر کل
مدیر کل

رضا111 نوشته است:
با سلام اقا حميد

من اين فلزياب انجمن رو ساختم چند روز اول خوب كار ميكرد وقتي كه بالانس ميكردم و از روي زمين بلندش ميكردم و موقع كاوش هيچگونه ميتر منفي يا نويز و از بالانس خارج شدن رو نداشت اما الان اولا كه بالانس ميكنم تا رو زمين ثابته خوبه بردش هم خوبه اما به محض اينكه لوپ رو بلند ميكنم فورا ميتر منفي ميشه و از بالانس خارج ميشه ..
ايراد ديگه كه اين سيستم داره و فكر كنم اساسي باشه كه خودتون هم حتما بايد تست كنيد اين هست كه موقعي كه لوپ رو زمينه بالانس ميشه و بمحض اينكه اونو از رو رمين بلند ميكني برد اون نصف ميشه رو هوا زير خاك ديگه... نا گفته نماند باچند لوپ تست كردم بعد اين گزارش رو نوشتم

با تشكر

ممنون که با همین پستهای اندک خودتون طی 2 سال هر بار موضوعی رو به تمسخر گرفتین! وانگهی طبق پست قبلی شما وقتی هر سه عدد دور و بر 800 هستن دیگه شما اصلا دستگاه سالمی نداری که بخوای در مورد "این سیستم" نظر بدی! هیچ کجا هم گفته نشده لوپ رو به زمین بچسبونید و بالانس کنین و بعد کاوش کنین! بفرض کسی هم این کار رو بکنه اتفاقا با تنظیم صحیح گراند و حرکت آرام لوپ قضیه کاملا جبران میشه. اصلا ما در این فلزیاب مساله نصف شدن برد بدون اطلاع اپراتور نداریم. بهر دلیلی دستگاه از بالانس خارج بشه دستگاه مرتب هشدار میده! حالا شما همین حالت خاص رو در هر مدار دستسازی دیدی من به شما جایزه میدم! :D

چهارشنبه 4 شهریور1394 - 1:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رضا111 نوشته است:
با سلام اقا حميد

من اين فلزياب انجمن رو ساختم چند روز اول خوب كار ميكرد وقتي كه بالانس ميكردم و از روي زمين بلندش ميكردم و موقع كاوش هيچگونه ميتر منفي يا نويز و از بالانس خارج شدن رو نداشت اما الان اولا كه بالانس ميكنم تا رو زمين ثابته خوبه بردش هم خوبه اما به محض اينكه لوپ رو بلند ميكنم فورا ميتر منفي ميشه و از بالانس خارج ميشه ..
ايراد ديگه كه اين سيستم داره و فكر كنم اساسي باشه كه خودتون هم حتما بايد تست كنيد اين هست كه موقعي كه لوپ رو زمينه بالانس ميشه و بمحض اينكه اونو از رو رمين بلند ميكني برد اون نصف ميشه رو هوا زير خاك ديگه... نا گفته نماند باچند لوپ تست كردم بعد اين گزارش رو نوشتم

با تشكر

دوست عزیز شما که میگین چند روز اول خوب کار میکرد در سطر بعدی میگین که این سیستم ایراد اساسی داره :-?خب الان سیستم شما که خودش مشکل داره پس چطور متوجه شدین که این سیستم ایراد داره اونم اساسی :D به دل نگیرین اما کلا ضد و نقیضه حرفاتون

چهارشنبه 4 شهریور1394 - 1:33pm

با سلامی دوباره خدمت مهندسین
مهندس حمید من الان توی یک مشکل گیر کردم اونم مربوط میشه به تصویر ال سی دی
من از یک نفر پرسیدم که کارش الکترونیک هست گفت احتمال داره از نوعیت ال سی دی باشه که به هم نخوره
من دو تا ال سی دی دارم هر دو کاراکتر های مربع نمایش میدن
حالا من نمیدونم که دقیق مشکل چیه!
اگه فیوز بیت ها رو اشتباه بزنم press ok میاد؟ من هر شکلی که پروگرام کردم دوباره به همون صورت مربع نشون میده با دوتا برد و 6 آی سی
خواهش میکنم کمک کنید منم به نتیجه برسم واقعا گیر کردم :(
راستی هنوز پروگرام موقع verify خطا میده اما من با پروگرامر دیگه هم حتی پروگرام کردم و درست پروگرام شد دوباره کاراکتر مربع روی ال سی دی نشون میده!

چهارشنبه 4 شهریور1394 - 2:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1278 , 1279 , 1280 , 1281 , 1282 , 1283 , 1284 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: sharifimine و 55 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure