نویسنده |
پیغام |
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
حمید نوشته است: hafez نوشته است: آقا حمید سلام من امروز ماسفت جدیدی رو از داخل وسایلهای قدیمی پیدا کردم که اسمش P14NK60Zهستش که سرامیکی هست و بنده این ماسفت رو روی مدارم تست کردم با این حساب دقیقا روی 9 حذف آهن کامل دارم و با این لوپ 33سانتی عنکبوتی که دارم سیمی استیل 53سانتی رو در 185 تک بوق و در 179 سنس کامل دارم ولی یه مشگلی که هست عدد اولم از 180 بالا نمیره نظرتون چیه ؟ این ماسفت دقیقا به اندازه 840 هستش نظر کارشناشی رو میگید تبریک میگم نتیجه بسیار خوبی بوده و در واقع شما به رکورد برد 5.5 برابر لوپ هم رسیدین! با توجه به اینکه حذف آهن هم از شماره 9 داره کار میکنه کاملا مطلوب هست و با این حساب این شماره ماسفت مورد تاییده. حالا باید سایر دوستان هم در صورت امکان تست کنن تا اگر واقعا نسبت به شرایط قبلیشون برد بیشتری حاصل شد ما هم بیشتر در فاکتورهای این ماسفت توجه کنیم بلکه معلوم بشه دقیقا علت برد بیشترش چیه. چون چیزی که من دیدم فاکتور خیلی بهتری وجود نداشت هر چند مشخصا نسبت به 840 باید کمی قویتر جواب بده. در خصوص عدد اول هم مشکلی نیست! ما عدد اول رو بیشتر برای قسمت حذف آهن نیاز داریم و وقتی روی درجه ای مثل 9 جواب گرفتین یعنی ایرادی وجود نداره. علتش هم طبیعتا مختصات ویژه ماسفتی هست که استفاده کردین و شکل موج رو اندکی عوض کرده. باسلام طبق گفته این دوستمون، قطر لوپ 33 سانت و قطر سینی 53 سانت بوده،که این برد 179 سانتی با این لوپ برای این هدف 53 سانتی ،درسته که تقریبا به اندازه 5.5برابر قطرلوپ هست ولی اگه با همین لوپ بتونه یه هدف به قطر 33 رو از اون فاصله سنس کنه میشه گفت که به اندازه 5 یا 5.5 برابر قطر لوپ تونسته برد داشته باشه ،نه اینکه با اهداف بزرگتر از قطر لوپ. البته شاید بنده اشتباه میکنم.
|
جمعه 6 شهریور1394 - 10:02am |
|
|
saleh700
کاربر حرفه ای
|
بله پوریا جان دقیقا اشتیاه هم میکنید اگر هدف از لوپ بزرگتر باشه تاثیری روی برد نداره اگر هم داشته باشه محسوس نیست. سنس وقتی اتقاق میافته که هدف درون میدان مقناطیسی که لوپ ایجاد کرده قرار بگیره و چیزی که مشخصه اینکه شما اگه یک قلز یک متری را هم جلوی لوپ 33 سانتی بگیرید تنها 33 سانتش درون میدان مقناطیسی قرار میگیره!
حافظ جان در صورت امکان فیلمی از تستی که انجام میدید تهیه کنید همچنین اگر امکانش براتون وجود نداره که مطمعن هم هستم وجود نداره! عکس از ماسفت بزارید بنده خودم تهیه و تست میکنم.
جمعه 6 شهریور1394 - 10:27am |
|
|
saleh700
کاربر حرفه ای
|
لوری عزیز من که به شخصه اصلا متوجه سوال یا مشکلتون نشدم فکر کنم بقیه دوستان هم همین طور
|
جمعه 6 شهریور1394 - 11:14am |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
lori نوشته است: lori نوشته است: lori نوشته است: با سلام دوستان عزیز ببخشید من مدارمو با شارژر20 ولت که یک مقاومت 5 اهم که نمیدونم چندواته سر راهش گذاشتم موقع نصب دو سر مقاومته چند لحضه اتصال شد حالا مدارمو روشن کردم برای میزان باطری زده22 ووقتی شارژر رو بهش وصل میکنم میزنه 24.3 آیا مشکلی برای مقاومته و یا باطری و سیستم شارژ دستگاهم به وجود آمده یا طبیعی هست؟ ممنون دوستان لطفا حواب ما رو هم بدین ممنون راستی من از 5 تا باطری لتیومی3.7 3000آمپر استفاده میکنم[/quot هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم مهندس حمید عزیز لطفا کمک کنید دوست من اگر منظور شما این هست که سیستم ولتاژ رو درست نمایش نمیده باید برای نمایش درست ولتاژ باطری مقاومتهای 19 و 20 و جامپر بزرگ زیر میکرو رو بررسی کنید.
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
جمعه 6 شهریور1394 - 11:23am |
|
|
lori
|
دوستان ببخشید اگه سوالمو بد پرسیدم سوال من اینه با توجه به اون اتصالی آیا عدد ولتاژ من بعد از روشن کردن مدار که 22 هست درسته؟ و آیا بعد ار وصل کردن شارژر 24 شدن این عدد درست و طبیعی میباشد ؟یا اینکه در اثر اون اتصالی در سیستم باطری و شارژ من اشکالی بوجود آمده؟
|
جمعه 6 شهریور1394 - 11:48am |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
سلام آقا حمید.من دیشب تا صبح مشغول کاوش بودم. آخرین باری که رفته بودم کاوش مشکل میتر منفی خیلی شدید بود و نذاشت کار کنم. این دفعه چند تا تغییر ایجاد کرده بودم،اول اینکه لوپ یک در یک رو با زرورق ساندویج شیلد کرده بودم، ورژن جدید رو نصب کرده بودم و اتصال کابل مکس رو تغییر داده بودم (فقط 2 تا مغزی رو به دو تا نقطه لوپ وصل کردم). نتیجه اینکه حتی کوچکترین میتر منفی رو نداشتم و دستگاه به شدت عالی کار می کرد. ثبات عالی، بدون میتر منفی. حتی با کم و زیاد شدن ارتفاع لوپ هم در حد 5 واحد تغییر در میتر داشتم و با وجود اینکه منطقه کوهستانی بود راحت کار می کردم. عدد اول تفکیک 302 بود و از این جنبه هم واقعا عالی بود. روی حذف آهن 22 حذف آهن عمل می کرد. یه منطقه رو بدون مشکل سنس کردم و چیزی نبود. بعد نیمه شب رفتیم روستا تا جای اصلی رو سنس کنیم. جای اصلی یه درخت توت قدیمی بود که خیلی در موردش بحث می شد و می گفتن مردم ده میگن اینجا قبر یه سیده (ولی چون داخل روستا بود کسی نتونسته بود کاریش بکنه، من از طرف یکی از اهالی روستا که درخت چسبیده به خونشون بود رفته بودم). دستگاه رو که زدم در یه محوطه 2 متری دستگاه شروع به سنس کرد. اول میتر کم بود و کم کم رو یه نقطه به 999 می رسید بعد دوباره کم می شد. عدد تفکیک 81!!! باورم نمی شد. گفتم بریم منزل یه چند تا تست کنم. رفتیم حیاط و روی درب آهنی تست کردم عدد تفکیک 63 بود و حذف شد. دیدم نه واقعا خبریه و الکی 81 نشده. دوباره رفتیم واسه کاوش. این دفعه حساسیت رو آوردم روی صفر و تست کردم، بازم روی یه نقطه میتر کاملا پر میشد و دوروبر اون نقطه تا یه خونه کمتر سنس داشتم (واقعا میتر برای نقطه زنی عالی، من که بهش ایمان آوردم و اگه میتر نبود واقعا نمی شد فهمید کجا نقطه اصلیه). این دفعه حذف آهن روی مثبت 12 و عدد تفکیک 78 بود، بازم غیر فلزی تشخیص داد. گفتم لوپ رو از زمین بلند کنید، در ارتفاع یک متری سنس قطع شد. نقطه در فاصله یک متری ریشه درخت توت بود. حدس زدوم عمق نباید بیشتر از 1.5 متر باشه. دیگه صبح شد و کاوش موند برای یه فرصت دیگه. نظرتون چیه آقا حمید؟
|
جمعه 6 شهریور1394 - 11:58am |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
lori نوشته است: دوستان ببخشید اگه سوالمو بد پرسیدم سوال من اینه با توجه به اون اتصالی آیا عدد ولتاژ من بعد از روشن کردن مدار که 22 هست درسته؟ و آیا بعد ار وصل کردن شارژر 24 شدن این عدد درست و طبیعی میباشد ؟یا اینکه در اثر اون اتصالی در سیستم باطری و شارژ من اشکالی بوجود آمده؟ دوست عزیزم از این واضحتر دیگه نمیشه گفت! 1- در مرحله ای اول شما باید خروجی ولتاژ شارژر و باتری رو با مولتیمتر اندازه بگیرید بینم چقدر هست 2- اگر خروجی ولتاژ شارژر با اطلاعات اون همخوانی داشت یعنی مشکلی ندارید در غیر اینصورت شارژر ایراد داره!( مثلا دقت کنید که روی شارژر شما نوشته خروجی 21 ولت 2آمپر حالا باید وقتی با مولتیمتر خروجی اون رو اندازه میگیرید همین مقدار 21 ولت رو نشون بده) 3- سیستم رو روشن کنید اگر ولتاژ نمایش داده شده در ال سی دی با ولتاژ باتریها که با مولتیمتر اندازه گرفتید یکی بود که خب مشکلی نیست ولی اگر یکی نبود یعنی اینکه مشکل داره و باید همونطور که در پست بالا گفتم اون قطعات رو بررسی کنید تا خطای نمایش ولتاژ رو رفع کنید و سیستم دقیقا ولتاژ باتریهارو نمایش بده پیروز باشید.
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
جمعه 6 شهریور1394 - 12:05pm |
|
|
chalak
کاربر فعال
|
جسارت من را ببخشید شما با لوپ کوچک ،ترجیحا بیست سانتی هم چک می کردید. باپتوجه به عدد و اندازه ای که سنس داشتید به فلز سطحی میخوره، اگه پاکت ساندیس نباشه.
یا الله
|
جمعه 6 شهریور1394 - 12:17pm |
|
|
mehrad4
|
دوستان عزيز خسته نباشيد مهندس حميد عزيز ممنون از راهنماييتون درباره فيوزبيتها
با توجه به مطالبى كه در تاپيك قيد شده بنظر ميرسه اكثر دوستان مشكلاتى درباره باطرى و شارژر دارند. باطرى و شارژر من روى هم رفته ٥٠ تومنم نشد ولى فوق العاده كارامده. از اسقاطى هاى كامپيوتر باطري خراب لپ تاپ خريدم (مدلش HP قديمى بود ولى هر نوعى ميتونه باشه)، جداره شو باز كردمو سلولاى سالمش رو جدا كردم( برا من از ٨ تا ٦ تاش سالم بود).با ٥ تاش ولتاژ حدودأ ١٨ ولت و تقريبأ ٢ آمپر داد. شارژر همون لپ تاپ اتفاقأ بود و ولتاژ خروجيش ١٨ ولته كه سلولاشو عالى شارژ ميكنه. (صرفا جهت يادآورى: باطرى لپ تاپ وقتى شارژ نگه نميداره و خراب ميشه، معمولا يكى دوتا از سلولاش خراب مشه كه به راحتى قابل تعويضه. )
|
جمعه 6 شهریور1394 - 1:01pm |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
chalak نوشته است: جسارت من را ببخشید شما با لوپ کوچک ،ترجیحا بیست سانتی هم چک می کردید. باپتوجه به عدد و اندازه ای که سنس داشتید به فلز سطحی میخوره، اگه پاکت ساندیس نباشه. حق با شماست،باید با لوپ کوچک هم سنس می کردم،ولی یادم رفت.شعاع 2 متری برای قوطی ساندیس خیلی بزرگ بود،
|
جمعه 6 شهریور1394 - 1:03pm |
|
|
|