انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 6:51pm

پاسخ به موضوع  [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 81 , 82 , 83 , 84 , 85 , 86 , 87 ... 157  بعدی
 ردیابی با موبایل ساخته ایران 
نویسنده پیغام
آواتار کاربر

محل اقامت: کرمان
hamed97 نوشته است:
سلام به همه
من این ردیاب موبایلی رو ساختم اولین کار عملی من کاملا بی تجربه بود اما چون با دقت مطالعه کردم و بعد با دقت اجرا کردم جواب داد و واقعا هیجان خاصی داشت وقتی قیچی میکرد و چون لذت بردم گفتم تجربمو بگم واسه کسانی که موفق نشدن
اولا من یکبار کامل 83 صفحه رو خوندمو کاملا برام گیج کننده بود از بس یکی گفته بود سه تا سیم یکی گفته بود چهار تا سیم یکی گفته بود باید دسته ها فلان باشه و دیگری برعکسشو گفته بود اما برای بار دوم که این تاپیک رو خوندم و از سایر تاپیک ها هم استفاده کردم نتیجه شد اینکه:
اولا دوتا سیم برنجی آلمانی نمره 3 از ابزار فروشی ها خریدم که اگه 4 میل که پیدا نشد رو پیدا میکردم خیلی بهتر بود اندازه هر کدام100 سانتینمتر هستش که من 45سانتشو واسه آنتن و 12 سانت رو واسه رفتن داخل دسته استفاده کردم یعنی مجموعا 57 سانت از هر کدام استفاده شد
کوچکترین بلبرینگی که گیر آوردم وقتی سیم برنجی رو از تو شافتش (سوراخ داخلیش) رد میکردم روان و گشاد بود که با نوار تفلن روی میله برنجی رو یعنی محل خم میله رو یعنی جایی که بلبرینگ قرار داره (منظورم همون یک سانت آخر از 12 سانت میله برنجی هست) رو با نوار عایق کردم که هم عایق بود و هم ذخیم شد در واقع از 3 میل شد 4 میل که وقتی داخل بلبرینگ میرفت سفت بود و شل نبود بعد روی قسمت بیرونی بلبرینگ رو هم نوار زدم و عایق کردم تا با دسته مسی تماس نداشته باشه پس برای روان بودن در قسمت جلوی دسته دو تا بلبرینگ که هم داخل و هم بیرونش رو عایق کرده بودم استفاده کردم
برای ته دسته هم از واشر لاستیکی مربوط به شیر آب استفاده کردم خود واشر قطرش حدود 1.5 سانته و یه سوراخ هم وسطشه
دوتا از مادگی مربوط به پیچ درب های چوبی که جنسش برنجه رو هم واسه ته استفاده کردم
واسه دسته ها هم هر کدام 12 سانت لوله مسی با قطر 1.5سانت که وسایل یخچال فروشی ها دارن استفاده شد نوک قسمت 12 سانتی رو هم تیز کزدم

مادگی پیچ درب رو از تو سوراخ واشر شیر آب رد کردم و واشر همراه مادگی پیچ رو فیت به ته دسته مسی ها
وارد کردم طوری که محکم بود و تکان نمیخورد بعد سیم برنجی رو که بلبرینگ هم محکم بهش وصل بود رو وارد دسته های مسی میکنیم طوری که اون قسمت تیز شدگی بره داخل اون مادگی پیچ و حالا میله برنجی تهش توی مادگی پیچ قرار داره برای دسته ها هم از روکشی که مخصوص همون لوله های مسی هست و خود فروشنده های لوله مسی اون روکش زو هم دارن رو روی دسته مسی کشیدم واونم عایق شد سیم تلفن 4 رشته رو کلا یک رشته کردم و اونو به قسمت بیرونی مادگی پیچ درب لحیم کردم برای اونیکی دسته هم همینطور یعنی سیم چهار رشته رو یک رشته کردم و لحیم کردم و اون سر سیم های چهار رشته که هر کدام از چهار رشته ها رو به هم پیچوندیم و یک رشته شده رو هم به فیش هدفون که دوتا جا برای سیم داره یعنی یکیش منفی یکیشم مثبت لحیم کردم پس از هر دسته یک سیم تلفن که قبلا 4 رشته بوده و حالا 1 رشته شده میاد یعنی دوتا سیم خواهیم داشت یکیش مال دسته راست و یکیش مال دسته چپ اون دو تا رو به قسمت منفیو ثبت فیش هدفون وصل میکنیم و تمام
ببخشید اگه خوب توضیح ندادم
راستی بدون برنامه و موبایم میشه باهاش کار کرد و من دارم با سرعت تجربه کسب میکنم عالیه ممنون از طراحانش و اساتیدی که مطرحش کردند و نیز تکمیلش کردن

مبارک باشه، توضیحاتت عالی بود ،

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

سه شنبه 27 مرداد1394 - 5:48pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حامد جان اگه بشه مراحل ساخت دسته ها رو با عکس توضیح بدید ممنون می شم. با سپاس

سه شنبه 27 مرداد1394 - 11:49pm

سلام
ممنون
والا مال من که از بس کشش داره برای اون فلز خاص که میشه حتی حسش کرد که الان این میله داره زور میکنه که بچرخه
سوالی بود در خدمتم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 28 مرداد1394 - 12:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان این همه در مورد سیم و لوله و انتن صحبت کردین واسه تقویتش هم یه امپلی فایر خوب طراحی کنید تا جواب بهتری بگیرید.من مدار کامل امپلی فایر 25 وات رو دارم اگه میخواین بزارم واستون.در ضمن به جای خروجی هدفون اگه سیمهای انتن به ورودی اسچیکرهای داخل موبایل وصل بشه تغییری ایجاد میشه یا نه.من تعمیر کار موبایلم میخوام اگه بشه یه بار امتحان کنم.

[color=#FF8040]هیچ کس همراه نیست تنهای اول[/color]

دوشنبه 2 شهریور1394 - 2:43pm

سلام به همه
من اين رديابو درست کردم, با فرکانس هاى گفته شده ام امتحان کردم, جواب داد
فقط ىه مشکل دارم, ممنون ميشم اگه جواب بدين
مشکلم اينه که با فرکانس هاى طلا روى حفره و چاه هم قيچى ميکنه
کسى ميدونه اشکال کارم کجاست؟

دوشنبه 9 شهریور1394 - 10:57am

باز سلااام
کسى جواب سوال منو نميدونه؟
چرا با فرکانس طلا رو حفره هم ميزنه؟
راه حلى داره؟
جواب بدين آى مهندساااااااا
:-s :(

دوشنبه 9 شهریور1394 - 10:25pm
کاربر فعال
کاربر فعال

از اساتید خواهش میکنم
به دلیل اینکه صفحات تاپیک زیاده ،یکی مثله اقا حامد که انتنو خلاصه کردن چطوری بسازیم!یک نفر هم لطف کنه خلاصه کنه که تقویت کننده و یا مکمل ،رو طوری لطف کنه خلاصه این تاپیکهارو توضیح بده که کسانی مثله من که با مدار اشنایی نداریم ،بتونیم که مکمل(تقویت وپراپ)رو در انتنمون استفاده کنیم-اگر پست اقا حامد رو که کامل ساخت انتن در این تاپیک رو خلاصه کرده متوجه میشین که منظورم چیه از خلاصه کردن مکمل این تاپیک

چهارشنبه 10 شهریور1394 - 2:27am
آواتار کاربر

سلام به همه دوستان عزیز انجمن
من از این نرم افزار استفاده میکنم و از استاد حمید و دیگر اساتید ممنون میشم من رو راهنمایی کنند :YMPEACE:

پیوست:
Screenshot_2015-09-02-21-11-22.JPG

و با توجه به اینکه خروجی این نرم افزار در دو کانال وجود دارد ، آیا این اتصلاتی که در عکس گذاشتم درست است ؟

پیوست:
untitled.JPG

در رابطه با اتصال خروجی آمپلی به ورودی چک هم ممنون میشم راهنمایی کنید ( آخه چک من 5 تا پایه داره :-\ )

پیوست:
DSC_0009.JPG

پیوست:
DSC_0010.JPG

این هم مدار آمپلی من ( ماژول آمپلی 100W مونو با آیسی TDA7293 )

پیوست:
DSC_0008.JPG

اینجا امید ادامه دارد ...

با هزار تومان چی کار میشه کرد ؟

http://www.mahak-charity.org/main/index.php/fa/mahak-products/payments

23540#*733*

چهارشنبه 11 شهریور1394 - 8:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Energy نوشته است:
سلام به همه دوستان عزیز انجمن
من از این نرم افزار استفاده میکنم و از استاد حمید و دیگر اساتید ممنون میشم من رو راهنمایی کنند :YMPEACE:

پیوست:
Screenshot_2015-09-02-21-11-22.JPG

و با توجه به اینکه خروجی این نرم افزار در دو کانال وجود دارد ، آیا این اتصلاتی که در عکس گذاشتم درست است ؟

پیوست:
untitled.JPG

در رابطه با اتصال خروجی آمپلی به ورودی چک هم ممنون میشم راهنمایی کنید ( آخه چک من 5 تا پایه داره :-\ )

پیوست:
DSC_0009.JPG

پیوست:
DSC_0010.JPG

این هم مدار آمپلی من ( ماژول آمپلی 100W مونو با آیسی TDA7293 )

پیوست:
DSC_0008.JPG

با سلام
آمپلی شما ولتاژ متقارنه و تو بیابون تامین اون سخته . اگه مبتدی هستی بهتره از آمپلی مناسب تری استفاده کنی . (تغذیش
+و- باشه نه + و 0 و -
شکل شما هم اصلاح شد .
نرم افزار موردی نداره چون یک کانال عملا بدون استفاده است .
امپدانس ورودی و خروجی چک رو با اهمتر اندازه بگیرید اهم پایین تر(4تا8 اهم ) به آمپلی و طرف اهم بالا(بیش از 150 اهم) به آنتنها وصل میشه .طرف 3 پایه چک ، پایه وسط استفاده نمیشه . اگه امپدانس چک تو این رنجها نیست ، چک مناسب تری استفاده کن .
موفق باشید . :-H

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

پنج شنبه 11 شهریور1394 - 12:39am

سلام به همه
ممنون بابت تاپيک خوبتون
من چند تا سوال داشتم
1- از دوبرنامه ى (wave from generator) و (funection generator) کدوم بهتره واسه رديابى؟
2- روش استفاده برنامه دوم(funection generator) چجوريه؟
3- آمپلى مونو رو از کجا ميشه تهيه کرد؟
ممنون از اعضاى انجمن..

شنبه 14 شهریور1394 - 2:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 81 , 82 , 83 , 84 , 85 , 86 , 87 ... 157  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 52 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure