نویسنده |
پیغام |
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
shahin.mi نوشته است: با عرض سلام وخشته نباشید خدمت دوستان واستادان گرامی استاد لطف میکنید در مورد قبر یا مقبره یا قبر شیشه ای اطلاعتی از چگونگی یا اصلان وی هستن توضیح کاملی بدین درود بر شما احتمال وجود گوري كه به شكل تابوت با جنس شيشه باشد محال نيست چون با استناد به هنر شيشه كه حداقل 3 هزار سال در ايران قدمت دارد نميتواند دور از تصور باشد تدفين هايي به شكل تابوتي با جنس مفرغ,سنگي,عاج و...قبلا كشف شده است 
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
سه شنبه 10 شهریور1394 - 4:09pm |
|
 |
shahin.mi
کاربر فعال
|
واقعان ممنون استاد شما تا حالا چنین چیزی را دیدید؟
|
سه شنبه 10 شهریور1394 - 5:16pm |
|
 |
علی آقا
|
متاسفانه عکس نمیاد
|
پنج شنبه 11 شهریور1394 - 2:53am |
|
 |
khademi
کاربر فعال
|
سلام لطفا نظرتونو درمورد تومولوس وتل خاکی بهم بگید ممنون فقط درمورد تل خاکی باید بگم که بفاصله 200 متری یه علامت هست که در متری اون تل خاکی بشکل یال اسب هست که یه متری شصته شده ولایه 5 سانتی از زغال کوزه خام بصورت یکدست مشخص شده بعد 50 متر جلوتر تومولوسی بوده کهتقریبا 3 مترشو صاف کردن درضمن علامت مورد نظر 2 سنگ طوسی روی هم که مابین اونها یه سنگ کاسه ای زرد رنگ متحرک بوده که اشباها افتاده این 2 سنگ طوسی اینم سنگ ماسه ای زرد که تراش خورده بود بعد افتادن شکست
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 13 شهریور1394 - 3:50am |
|
 |
khademi
کاربر فعال
|
اینم عکس تل خاکی که گفتم به قط 2 متر ودور تا دور سنگ چینه
|
جمعه 13 شهریور1394 - 3:54am |
|
 |
khademi
کاربر فعال
|
اون عکس علامت که سنگ ماسه ازش افتاده قبل از افتادن یه همچین شکلی داشت دقیقا نوک سنگ از پایین وبالا تراش خورده که تقریبا تیز نشون بده
|
جمعه 13 شهریور1394 - 3:59am |
|
 |
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
shahin.mi نوشته است: واقعان ممنون استاد شما تا حالا چنین چیزی را دیدید؟ درود بر شما يك مورد تابوت مربوط به دوره سلوكيان ,البته شيشه اي نبود بلكه از سنگ كوارتز تراشيده شده بود كه شبيه به شيشه مي باشد 
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
شنبه 14 شهریور1394 - 12:41pm |
|
 |
shahin.mi
کاربر فعال
|
سلام استاد یسری عکس دارم نمیدونم چجوری بفرستم لطف میکنید راهنمایی کنید
|
شنبه 14 شهریور1394 - 5:37pm |
|
 |
PAYAM20
کاربر حرفه ای
|
????
|
شنبه 14 شهریور1394 - 11:21pm |
|
 |
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
khademi نوشته است: سلام لطفا نظرتونو درمورد تومولوس وتل خاکی بهم بگید ممنون فقط درمورد تل خاکی باید بگم که بفاصله 200 متری یه علامت هست که در متری اون تل خاکی بشکل یال اسب هست که یه متری شصته شده ولایه 5 سانتی از زغال کوزه خام بصورت یکدست مشخص شده بعد 50 متر جلوتر تومولوسی بوده کهتقریبا 3 مترشو صاف کردن درضمن علامت مورد نظر 2 سنگ طوسی روی هم که مابین اونها یه سنگ کاسه ای زرد رنگ متحرک بوده که اشباها افتاده این 2 سنگ طوسی اینم سنگ ماسه ای زرد که تراش خورده بود بعد افتادن شکست درود بر شما يك شكل از تدفين كه بصورت تل هست تل تا وسط خاك ريزي جسد يا اجساد در داخل خاك قرار گرفته ادامه خاك ريزي تا تشكيل كامل تل گاهي اوقات نيز به دليل نبود زمان لازم محل قرارگيري اجساد نظم خاصي ندارد 
|
یکشنبه 15 شهریور1394 - 5:48pm |
|
 |
|