انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 24 آبان1403 - 10:02am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 953 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 74 , 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 ... 96  بعدی
 اى کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rostam نوشته است:
PAYAM20 نوشته است:
سلام دوستان .

الان یه راهنمایی میخوام :

یه امپلی فایر ساختم که از نظر صوت و نویز و ... ازش رازیم .
مشخصات :
4*12w
2olhm
مدار 9تا 18 ولت
دارای ولوم bass , trrible , volume . balance
الان اینو جای قسمت امپلی فایر مدار بزرام چی میشه ؟؟؟

دوست من شما بو نمیدهید ولی یکم بی انصافی میکنید 5- 6 صفحه قبل همین فایل که دوستان گذاشتن بود ولی شما صفحه اخر رو خوندی و بسم الله و از فرداهم شروع میکنید که لیلی مرد بود یا زن
دوست من اگر واقعا میخوایی مدارو بسازی یک ساعت وقت بزار و این چند صفحه رو بخون و بعد شروع به ساخت کن
در مورد سوالتون
مدار شما استریو است اگر میتوانید به حالت مونو وصل کنید میتونید انجام بدید مهم نیست (یکی از ورودیهارو منفی کن) و ولوم بالانس رو در بیار و مستقیم کن

مهندس عزیز اگه پستمو یه بار دیگه بخونی .متوجه میشه پست هارو خوندم ولی یه چیز خدود 3 هفته پیش حتی فایل ها رو هم داشتم.(پاک شد )
چندین دفعه هم دوستان از امپلی های مجزا و تجاری استفاده کردن و عکس هم گذاشتن ...

الان بحث من اینه که :
وات زیاد مهم نیست ؟؟؟
2. مدار من 4 خروجیه ولی : برا ماشینه ینه rr rl fl fr
الان من in1 , in2 رو به هم وصل کنم و out 1234 رو هم به هم وصل کنم مشکل حل میشه ؟؟
اگه از مداری استفاده کنم که خروجیه sub داشته باشه چی؟؟

و در آخر واقعا از مدارتون مچکرم .(یه چیز جالب و جیدیده)

جمعه 13 شهریور1394 - 11:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پیام عزیز با این امپیلی بعید میدونم بتونی جواب بگیری چون دو ورودی به 4 خروجی تبدیل شده که صد در صد روی امواج هارمونیک کار کرده
تا تستس نگیرم نمیتونم نوع نتیجشو اعلام کنم و در مورد خروجی ساب موافق نیستم چون همچین بسامد پاینی مد نظر ما نیست
موفق باشی

جمعه 13 شهریور1394 - 11:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان امشب رفتم جایی که نشان مرغ داشت خیلی جالب بود شروع به ردیابی کردم ولوم صدا در حداکثر یعنی رو 10 چون از ولوم 10دور استفاده میکنم و ولوم بیس رو 8 و ولوم تریبل رو 8 اما باز بعد از طی مسافتی روی تپه کوچیک قیچی کرد چون نقطه زن همرام بود محل قیچی رو باهاش زدم که سنس کردم و بعد از حفاری باز آهن و آهن اما اینجاش جالبه آهن رو خوب میگیره شک ندارم تو تنظیم ولومها مشکل دارم
داداش رستم کاش مفصل و بزبان ساده انگار خودتون دارین ردیابی میکنین از اول کار تا قیچی کردن فلز مورد کاوش رو بطور کامل توضیح میدادین که باید چیکار کرد مثلا فلان ولوم باید در حداکثر باشه و فلان ولوم در حداقل و غیره تا انقد تیرمون بخطا نمیخورد

شنبه 13 شهریور1394 - 12:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
dorod ostad rostam aziz
ein medar yeki az behtarin ampli haye mojode
ke
1, MOJAHAZ BE DIODE KE DAR MOGHABELE VOLTAJE MAKOS EIZOLAST
2, MOJAHAZ BE CHOKE NOYZ GIRE !
3, KHOROJI HA OCL ! YANI BEDONE KHAZEN KE ZARFIATE PASKHGOEI FERKANCE AN BESIAR ALIST !
4, MOJAHAZ BE MEDARE ZEDE ETESALE KOTAH AST! VA DAR SORATE ETESALE ANTENHA MOSHGELIPISH NEMIAD
5, MOJAHAZ BE MEDARE KONTOROLE GARMAST
6, MAJMOE 100WAT KHOROJI DARE
7, BA 12VOLT KAR MIKONE
8,EMPEDANCE VORODI 50K OHMI DARE KE MAHSHARE ..........

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

قسمت !

شنبه 13 شهریور1394 - 1:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
IC MEDAR TDA2005 HAST !
VA BA FIBRE FAIBER VA GHETATE NEZAMI KHAZNHAYE TANTAL VA MKT VOLOMHAY10DOR HODODE 200TOMAN HAZINE DARE
VA BA LAVAZEME MAMOLI80TOMAN

قسمت !

شنبه 13 شهریور1394 - 2:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جاوید نوشته است:
fereidon نوشته است:
johnlewis نوشته است:
ترانس رو با فایل راهنمایی که هست دادم پیچیدن همون 17500 دور با سیم لاکی 0.08 و 0.25 روی هسته EE65
مدار رو هم از روی همون فایلی که از آی سی TDA2003 بهره میبره ساختم اما در خروجی شوک ضعیفی داره هر چند در اسکوپ وقتی ولوم بیس و تریبل رو میبندم و ولوم صدا رو تا آخر زیاد میکنم 500 ولت پیک در پیک دارم اما وقتی ولوم بیس و تریبل رو هم زیاد میکنم ولتاژ به 760 میرسه بنظر شما این ولتاژ کم نیست چون شوکش خیلی کمه فقط کمی احساس میشه

دوست عزیز این مقدار ولتاژ کافیه اگر این ترانسو به مدار ROOSTAM 1 میزدی ولتاژ مدار از 850 هم کمی بالاتر میرفت چون خروجی 2005 خیلی قویتره ولی همین مقدار برای مدار ROOSTAM 2 عالیه فقط اگر مدارتون کالیبره هم بشه خیلی عالیتره .

موفق باشید

یا حق @};- @};- @};-

درود بر شما
فریدون جان اگه امکان داره مداری که با 2003 کار میکنه رفع عیب کنید تا مجددا هزینه و زمان صرف نشه اگه هم نمیشه اون را بهبود بخشید کلید انتخاب و ای سی مربوطه را روی فیبری که با 2005 کار میکنه طراحی کنید در ضمن اگه امکان داره فیبر را کوچکتر و خطوط را ضخیمتر ترسیم کنید تا قطعی کمتر پیش بیاد

آقا جاوید مداری که با 2003 کار می کنه هیج ایرادی نداره .من فقط گفتم این ترانسی که دوست عزیزمون تهیه کرده با مدار2005 ولتاژ بالاتری می ده . توصیه میکنم محاسبات ترانسفورماتور هارو کمی مطالعه کنید . در محاسبه سیم پیچ ثانویه بحثی هست به نام ولتاژ بی باری که مقدار محاسبه اون رابطه مستقیم با توان ترانس داره توان کمتر ( نه ولتاژ کمتر ) توان کمتر با ولتاژ مساوی نسبت به توان بیشتر ولتاژ بی باری کمتری در ثانویه ایجاد می کنه .علت کمتر شدن ولتاژ خروجی دوستمون هم همین مساله هست
الته برای شما که نباید مهم باشه چون یک بار میگی ولتاژ خروجی dc بعد برای ماشکل موح می فرستی و به هر شکل می گی خروجی نداره و این توضیحات مال کسانی که از ولتاژ خروجی ناراضی هستن .

موفق باشی

یا حق @};- @};- @};-

شنبه 14 شهریور1394 - 9:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rot عزیز اگر ممکنه فارسی تایپ کن . متشکرم

یا حق @};- @};- @};-

شنبه 14 شهریور1394 - 9:20am
استاد
استاد

درود بر شما
فریدون جان حاقظ هم از مدارش ولتاز گیری کرده با ترانس خروجی اون حدود 1 ولت هست و هیچ شوکی نداره
تنها مدار من خروجی پایین نداره

شنبه 14 شهریور1394 - 9:26am
استاد
استاد

hafez نوشته است:
استاد جاوید ،رستم وفریدون عزیز امروز یه ترانس پیدا کردم و تست کردم با یه باطری 9 ولت که شوک بدی رو متحمل شدم البته من هر برفی رو با زبون تست میزنم اما این یکی برق از چشام پروند حالا بماند چرا ایت کارو کردم مهم اینجاست که که وقتی به مدار میزنم اصلا خروجی ندارم حتی پشه رو هم قلقلک نمیده چرا ؟

درود بر شما
این هم پست حافظ که گویا خروجی مدار اون با ترانس با ما یکی عمل میکنه و ولتاز خروجی ضعیفی در حد یک ولت داره

شنبه 14 شهریور1394 - 9:30am
استاد
استاد

درود بر شما
فریدون جان اصلا شما خودت مدار را ساختی یا فقط شماتیک و پی سی بی اون را زدید.برا ی من و حافظ گویا یکسان حواب میده پس یا شما مقدار قطعات را درست ننوشتید یا اینکه خروجی مدار را اندازه گیری نکردید اخه باید یه جای کار ایراد داشته باشه چه دلیلی داره که مدار من و حافظ با شما فرق داره دلیل منطقی این هست که مقدار فطعاتی که شما گذاشتید تا اونچه که در سایت گذاشتید با هم فرق دارند

شنبه 14 شهریور1394 - 9:41am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 953 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 74 , 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 ... 96  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 39 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure