نویسنده |
پیغام |
مجتبی
مدیر کل
|
یعنی بین این دوستان کسی پیدا نمیشه یک جمعبندی بکنه برای حذف خطاهای موجود و رفع اون و یه تاپیک درست کنه تو همین قسمت ردیاب و هر دفعه که اموزش جدید دوستان و اساتید اعلام میکنند اونجا بذاره . من که میدونین وقت ندارم اقا حمید هم پیگیر پروژه جدید هستند که همه این مشکلات حل میشه بحمداالله فعلا خواهشا کسی نخواد که توضیح بدیم
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
جمعه 4 مرداد1392 - 2:58pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
اقامجتبي پروزه جديده اقامهدي چيه/؟؟؟
|
جمعه 4 مرداد1392 - 4:28pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
ali7777 نوشته است: اقامجتبي پروزه جديده اقامهدي چيه/؟؟؟ سلام علی جان اقا مجتبی که گفتن سوال نکن بعدش اقا مهدی کیه؟ خوبی؟
|
جمعه 4 مرداد1392 - 4:31pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
خب ببخشيدواه ه ه ه ه ه ه
|
جمعه 4 مرداد1392 - 4:34pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
در مورد لاک پشت که دوستمون فرمودن این هم یا خطای ذرات هست یا تشابه فرکانسی مواد که قبلا بهش اشاره کردم. خب ذرات طلا میتونه در هر جایی پیدا بشه! راهش هم تکنیکهای حذف خطای ذرات هست که باید درست پیاده بشن. اما مساله تشابه فرکانسی اگر باشه متاسفانه تمام ردیابها حتی بیشتر از این همین مشکل رو دارن! علت اینکه دو حالت برای طلا در نظر گرفته شده در واقع همین بوده. بخصوص که این نوع خطا متاسفانه در مورد طلا بیشتر اتفاق میفته. در مورد نصب آنتنها روی پایه هم بنده اینو بارها تست کردم متاسفانه جواب نمیده و دست و بدن اپراتور در حرکت آنتنها نقش اساسی دارن. البته قاعده اینه که اونجوری هم باید کار بکنه ولی چون امواج بشدت ضعیف تر هستن اصلا قادر به حرکت دادن میله ها نیستن. در مورد پروژه جدید هم بنده دستگاهی با انواع تنظیمات مختلف طراحی کردم که فقط بدرد تست حرفه ای روی انواع خطا ها میخوره و به امید خدا همین روزها اقا مجتبی این دستگاه رو مورد بهره برداری قرار میدن و نتایج تستهای مختلفشون در آینده بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
|
جمعه 4 مرداد1392 - 4:51pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
ممنونم
|
جمعه 4 مرداد1392 - 5:00pm |
|
|
خبره
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: در مورد لاک پشت که دوستمون فرمودن این هم یا خطای ذرات هست یا تشابه فرکانسی مواد که قبلا بهش اشاره کردم. خب ذرات طلا میتونه در هر جایی پیدا بشه! راهش هم تکنیکهای حذف خطای ذرات هست که باید درست پیاده بشن. اما مساله تشابه فرکانسی اگر باشه متاسفانه تمام ردیابها حتی بیشتر از این همین مشکل رو دارن! علت اینکه دو حالت برای طلا در نظر گرفته شده در واقع همین بوده. بخصوص که این نوع خطا متاسفانه در مورد طلا بیشتر اتفاق میفته. در مورد نصب آنتنها روی پایه هم بنده اینو بارها تست کردم متاسفانه جواب نمیده و دست و بدن اپراتور در حرکت آنتنها نقش اساسی دارن. البته قاعده اینه که اونجوری هم باید کار بکنه ولی چون امواج بشدت ضعیف تر هستن اصلا قادر به حرکت دادن میله ها نیستن. در مورد پروژه جدید هم بنده دستگاهی با انواع تنظیمات مختلف طراحی کردم که فقط بدرد تست حرفه ای روی انواع خطا ها میخوره و به امید خدا همین روزها اقا مجتبی این دستگاه رو مورد بهره برداری قرار میدن و نتایج تستهای مختلفشون در آینده بسیار تاثیرگذار خواهد بود. سلام استاد حمید میشه بیشتر در مورد پروسه توضیح بدید اینم نیروی ذهنیه یا خودش کار میکنه مکمل ردیابه؟ممنون
|
جمعه 4 مرداد1392 - 5:40pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
[b]سلام به همگی. بعد از مطالعه کامل این پست به این نتیجه رسیدم که بیشتر بچه ها اول با موضوع ذرات و دوم با ردیابی مشکل دارن.البته خودم هم با ردیابی مشکل داشتم. برای حل مشکل اول باید تمرین کرد و از سه روش حذف ذرات که عبارت از حجم گیری_فلز دوم و سرکه استفاده کرد برای حل مشکل رهگیری و ردیابی بنظر شخص بنده باید دقت رو ببریم رو آنتن های برنجی. البته اینی که الان میگم فعلا یه نظریه هستش و هنوز روش کار نکردم:آنتن ها از نظر ارتفاع مشکلی نداره ولی از نظر حجم و وزن باید به دقت محاسبات روش انجام بشه.برای مثال ازتون می خوام از آنتن های دستگاه های دیگه مثلا نوکیتا (نوع فنری)استفاده کنید و می بینیت واکنش اون به فلزات بسیار مشهود هستش ولی برای ردیابی اصلا مناسب نیستش و سخت هستش.خودم دارم روش کار میکنم و اگه استاد مجتبی تایید کردن میزارم تو سایت.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
جمعه 4 مرداد1392 - 5:52pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
راستی از بچه ها می خوام یکم در مورد حفره یابی توضیح بدن.من خودم تجربه ی موفقیت چندانی تو این زمینه نداشتم
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
جمعه 4 مرداد1392 - 6:21pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
حمید نوشته است: در مورد لاک پشت که دوستمون فرمودن این هم یا خطای ذرات هست یا تشابه فرکانسی مواد که قبلا بهش اشاره کردم. خب ذرات طلا میتونه در هر جایی پیدا بشه! راهش هم تکنیکهای حذف خطای ذرات هست که باید درست پیاده بشن. اما مساله تشابه فرکانسی اگر باشه متاسفانه تمام ردیابها حتی بیشتر از این همین مشکل رو دارن! علت اینکه دو حالت برای طلا در نظر گرفته شده در واقع همین بوده. بخصوص که این نوع خطا متاسفانه در مورد طلا بیشتر اتفاق میفته. در مورد نصب آنتنها روی پایه هم بنده اینو بارها تست کردم متاسفانه جواب نمیده و دست و بدن اپراتور در حرکت آنتنها نقش اساسی دارن. البته قاعده اینه که اونجوری هم باید کار بکنه ولی چون امواج بشدت ضعیف تر هستن اصلا قادر به حرکت دادن میله ها نیستن. در مورد پروژه جدید هم بنده دستگاهی با انواع تنظیمات مختلف طراحی کردم که فقط بدرد تست حرفه ای روی انواع خطا ها میخوره و به امید خدا همین روزها اقا مجتبی این دستگاه رو مورد بهره برداری قرار میدن و نتایج تستهای مختلفشون در آینده بسیار تاثیرگذار خواهد بود. حميد جان ، نميشه يه طرحي ديگه براي ردياب در نظر بگيرد كه قدرت ذهن و هم ذرات اثري روش نداشته باشه ، اصلا نميشه رديابي طراحي كرد كه ديگه انتن برنجي نداشته باشه ، نظرتون درباره استفاده از انتنهاي فنري با اين ردياب چيه؟ بازم تشكر از اين همه زحمتي كه ميكشي ، خسته نباشي
|
جمعه 4 مرداد1392 - 6:26pm |
|
|
|