نویسنده |
پیغام |
rot
کاربر حرفه ای
|
khachool نوشته است: دوستانی که اسکوپ دارند یک آمپلی فایر خوب پیشنهاد بدن که در حالت بدون ورودی سیگنال و نویز نداشته باشه و پس از وارد شدن سیکنال هم شکل موج تغییر نکنه. ما که اسکوپ نداریم چشمون به لطف دستای شماست. البته من یدون آمپلی ساختم و خیلی عالی جواب داد فقط مونده تست عمق که نتیجه رو با فیلم می فرستم. TANHA MEDARE AMPLI KE BESIAR KHOBE RO MIZARAM! TO OSCOP ASLAN TAFAVOTI NIST !
قسمت !
|
سه شنبه 16 شهریور1394 - 12:41am |
|
|
es9
|
سلام تو شهر ما فقط اين پيدا ميشه آيا از اين ميشه استفاده کرد؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 17 شهریور1394 - 11:20am |
|
|
mmmkkk
|
hamed97 نوشته است: سلام به همه من این ردیاب موبایلی رو ساختم اولین کار عملی من کاملا بی تجربه بود اما چون با دقت مطالعه کردم و بعد با دقت اجرا کردم جواب داد و واقعا هیجان خاصی داشت وقتی قیچی میکرد و چون لذت بردم گفتم تجربمو بگم واسه کسانی که موفق نشدن اولا من یکبار کامل 83 صفحه رو خوندمو کاملا برام گیج کننده بود از بس یکی گفته بود سه تا سیم یکی گفته بود چهار تا سیم یکی گفته بود باید دسته ها فلان باشه و دیگری برعکسشو گفته بود اما برای بار دوم که این تاپیک رو خوندم و از سایر تاپیک ها هم استفاده کردم نتیجه شد اینکه: اولا دوتا سیم برنجی آلمانی نمره 3 از ابزار فروشی ها خریدم که اگه 4 میل که پیدا نشد رو پیدا میکردم خیلی بهتر بود اندازه هر کدام100 سانتینمتر هستش که من 45سانتشو واسه آنتن و 12 سانت رو واسه رفتن داخل دسته استفاده کردم یعنی مجموعا 57 سانت از هر کدام استفاده شد کوچکترین بلبرینگی که گیر آوردم وقتی سیم برنجی رو از تو شافتش (سوراخ داخلیش) رد میکردم روان و گشاد بود که با نوار تفلن روی میله برنجی رو یعنی محل خم میله رو یعنی جایی که بلبرینگ قرار داره (منظورم همون یک سانت آخر از 12 سانت میله برنجی هست) رو با نوار عایق کردم که هم عایق بود و هم ذخیم شد در واقع از 3 میل شد 4 میل که وقتی داخل بلبرینگ میرفت سفت بود و شل نبود بعد روی قسمت بیرونی بلبرینگ رو هم نوار زدم و عایق کردم تا با دسته مسی تماس نداشته باشه پس برای روان بودن در قسمت جلوی دسته دو تا بلبرینگ که هم داخل و هم بیرونش رو عایق کرده بودم استفاده کردم برای ته دسته هم از واشر لاستیکی مربوط به شیر آب استفاده کردم خود واشر قطرش حدود 1.5 سانته و یه سوراخ هم وسطشه دوتا از مادگی مربوط به پیچ درب های چوبی که جنسش برنجه رو هم واسه ته استفاده کردم واسه دسته ها هم هر کدام 12 سانت لوله مسی با قطر 1.5سانت که وسایل یخچال فروشی ها دارن استفاده شد نوک قسمت 12 سانتی رو هم تیز کزدم
مادگی پیچ درب رو از تو سوراخ واشر شیر آب رد کردم و واشر همراه مادگی پیچ رو فیت به ته دسته مسی ها وارد کردم طوری که محکم بود و تکان نمیخورد بعد سیم برنجی رو که بلبرینگ هم محکم بهش وصل بود رو وارد دسته های مسی میکنیم طوری که اون قسمت تیز شدگی بره داخل اون مادگی پیچ و حالا میله برنجی تهش توی مادگی پیچ قرار داره برای دسته ها هم از روکشی که مخصوص همون لوله های مسی هست و خود فروشنده های لوله مسی اون روکش زو هم دارن رو روی دسته مسی کشیدم واونم عایق شد سیم تلفن 4 رشته رو کلا یک رشته کردم و اونو به قسمت بیرونی مادگی پیچ درب لحیم کردم برای اونیکی دسته هم همینطور یعنی سیم چهار رشته رو یک رشته کردم و لحیم کردم و اون سر سیم های چهار رشته که هر کدام از چهار رشته ها رو به هم پیچوندیم و یک رشته شده رو هم به فیش هدفون که دوتا جا برای سیم داره یعنی یکیش منفی یکیشم مثبت لحیم کردم پس از هر دسته یک سیم تلفن که قبلا 4 رشته بوده و حالا 1 رشته شده میاد یعنی دوتا سیم خواهیم داشت یکیش مال دسته راست و یکیش مال دسته چپ اون دو تا رو به قسمت منفیو ثبت فیش هدفون وصل میکنیم و تمام ببخشید اگه خوب توضیح ندادم راستی بدون برنامه و موبایم میشه باهاش کار کرد و من دارم با سرعت تجربه کسب میکنم عالیه ممنون از طراحانش و اساتیدی که مطرحش کردند و نیز تکمیلش کردن با تشکر از آقا حامد ، چند تا سوال داشتم از خدممتون وسایر دوستانی که وارد هستن قسمت پایینی دسته و مادگی پیچ درب با هم اتصال دارند یا نه؟ همچنین قسمت انتهای سیم برنجی با مادگی پیچ درب اتصال دارد یا نه؟ سوم اینکه چه آمپلی فایری جهت اینکار مناسبه؟. در صورت امکان معرفی کنید چهارم اینکه طز کار با این دستگاه رو از کجا باید بخونم با تشکر از پاسخگوییتان
|
چهارشنبه 18 شهریور1394 - 11:38am |
|
|
ASHIL
کاربر فعال
|
با دروود خدمت استادان و دوستان عزیز درخواستی بنده داشتم که اگر ممکنه جند فرکانس حفره یابی برای این سیستم موبایلی بفرمایید.
با تشکر و سپاس
شاید همین شفق، فلقی برای رهروان ره عشق باشد.
|
پنج شنبه 19 شهریور1394 - 5:16pm |
|
|
farhad62
کاربر فعال
|
آیا امکانش هست از میله مسی تو پر شماره 16 به عنوان دسته استفاده کرد؟؟ و یه طرفشو بدی تراشکار با مته 4 به اندازه 3 سانت سوراخ کنه تا میله برنجی که انتهاش 4 سانت خم شده رو داخله دسته مسی ها قرار بدی و کابل رو به بدنه دسته وصل کنی و برای بدنه از عایق استفاده کنی ؟؟؟؟؟
|
پنج شنبه 19 شهریور1394 - 5:42pm |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت اساتید عزیز. یه سوال فنی داشتم،خوشحال میشم دوستان مخصوصا اقا حمید پاسخ بدهند. بنظر شما میشه فقط نرم افزارFunction Generator را مستقیم توسط فیش یک به دو به انتن مستقیما داد و از طریق فرکانس دهی اعمال کاووش را انجام داد؟
|
جمعه 20 شهریور1394 - 11:43am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بله این کار امکانپذیره ولی با توجه به دامنه ولتاژ خیلی کمی که خروجی موبایل داره فقط تا شعاع چند متر جواب میگیرین. البته میزان شعاعزنی کاملا به قدرت هدف هم بستگی داره اما برای قویترین هدف ممکن هم بعید میدونم به 50 متر برسه. لذا برای تستهای عادی هم باید از فلز با وزن سنگین تر حداقل در حد 100 گرم استفاده کنین تا بتونین از جوابگیری ازش و توانایی ردیابی و آنتن زنی خودتون مطمئن بشین. هر وقت به این مرحله رسیدین دیگه مناسب هست از یک امپلی برای تقویت خروجی استفاده کنین تا شعاعزنی بیشتری داشته باشین.
|
جمعه 20 شهریور1394 - 2:01pm |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: بله این کار امکانپذیره ولی با توجه به دامنه ولتاژ خیلی کمی که خروجی موبایل داره فقط تا شعاع چند متر جواب میگیرین. البته میزان شعاعزنی کاملا به قدرت هدف هم بستگی داره اما برای قویترین هدف ممکن هم بعید میدونم به 50 متر برسه. لذا برای تستهای عادی هم باید از فلز با وزن سنگین تر حداقل در حد 100 گرم استفاده کنین تا بتونین از جوابگیری ازش و توانایی ردیابی و آنتن زنی خودتون مطمئن بشین. هر وقت به این مرحله رسیدین دیگه مناسب هست از یک امپلی برای تقویت خروجی استفاده کنین تا شعاعزنی بیشتری داشته باشین. ممنون حمید جان. پس با این اوصاف وضیفه امپلی فقط افزایش توان ردیابی در شعاع زنیش هست؟ پس فقط با موبایل و انتن میشه کمترین شعاع مثلا ۱۰ متر رو زد؟و ایا عمق کاووش با این روش نیز کم خواهد بود؟و بهترهست با کدوم موج خروجی فانکشن استفاده کرد سینوسی یا مربعی؟
|
جمعه 20 شهریور1394 - 2:31pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بله در واقع این توصیه همیشگی من بوده و هست که قبل از هر هزینه ای برای خرید ردیاب یا حتی ساخت یک مدار ساده ؛ دوستان بهتره از یک موبایل متداول بهمراه برنامه مربوطه استفاده کنن و صرفا توسط یک فیش و سیم هدفون خروجی موبایل رو به یک جفت آنتن ردیابی بدن و ببینن میتونن جوابی بگیرن بعدا برن سراغ باقی داستان! درسته امپلی فقط وظیفه تقویت دامنه امواج خروجی از موبایل رو داره که منجر به افزایش شعاعزنی و عمقزنی میشه. عمقزنی هم طبیعتا مثل شعاعزنی به قدرت خروجی امواج بستگی داره و طبق بررسی من قدرت خروجی موبایل حداکثر تا عمق 2 متر برای یک هدف قوی جواب میده. برای استفاده از ردیابی موبایل باید از موج سینوسی استفاده کنین. مربعی برای موبایل جواب خوبی نمیده. البته موج مثلثی هم تا حدی جواب میده. در صورت استفاده از امپلی هم فقط موج سینوسی کارایی مناسب داره.
|
جمعه 20 شهریور1394 - 2:44pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: بله در واقع این توصیه همیشگی من بوده و هست که قبل از هر هزینه ای برای خرید ردیاب یا حتی ساخت یک مدار ساده ؛ دوستان بهتره از یک موبایل متداول بهمراه برنامه مربوطه استفاده کنن و صرفا توسط یک فیش و سیم هدفون خروجی موبایل رو به یک جفت آنتن ردیابی بدن و ببینن میتونن جوابی بگیرن بعدا برن سراغ باقی داستان! درسته امپلی فقط وظیفه تقویت دامنه امواج خروجی از موبایل رو داره که منجر به افزایش شعاعزنی و عمقزنی میشه. عمقزنی هم طبیعتا مثل شعاعزنی به قدرت خروجی امواج بستگی داره و طبق بررسی من قدرت خروجی موبایل حداکثر تا عمق 2 متر برای یک هدف قوی جواب میده. برای استفاده از ردیابی موبایل باید از موج سینوسی استفاده کنین. مربعی برای موبایل جواب خوبی نمیده. البته موج مثلثی هم تا حدی جواب میده. در صورت استفاده از امپلی هم فقط موج سینوسی کارایی مناسب داره. 20! kamelan doroste ! spas mohandes!
قسمت !
|
جمعه 20 شهریور1394 - 7:01pm |
|
|
|