نویسنده |
پیغام |
parsi
کاربر حرفه ای
|
ارتین نوشته است: حمید نوشته است: در مورد لاک پشت که دوستمون فرمودن این هم یا خطای ذرات هست یا تشابه فرکانسی مواد که قبلا بهش اشاره کردم. خب ذرات طلا میتونه در هر جایی پیدا بشه! راهش هم تکنیکهای حذف خطای ذرات هست که باید درست پیاده بشن. اما مساله تشابه فرکانسی اگر باشه متاسفانه تمام ردیابها حتی بیشتر از این همین مشکل رو دارن! علت اینکه دو حالت برای طلا در نظر گرفته شده در واقع همین بوده. بخصوص که این نوع خطا متاسفانه در مورد طلا بیشتر اتفاق میفته. در مورد نصب آنتنها روی پایه هم بنده اینو بارها تست کردم متاسفانه جواب نمیده و دست و بدن اپراتور در حرکت آنتنها نقش اساسی دارن. البته قاعده اینه که اونجوری هم باید کار بکنه ولی چون امواج بشدت ضعیف تر هستن اصلا قادر به حرکت دادن میله ها نیستن. در مورد پروژه جدید هم بنده دستگاهی با انواع تنظیمات مختلف طراحی کردم که فقط بدرد تست حرفه ای روی انواع خطا ها میخوره و به امید خدا همین روزها اقا مجتبی این دستگاه رو مورد بهره برداری قرار میدن و نتایج تستهای مختلفشون در آینده بسیار تاثیرگذار خواهد بود. حميد جان ، نميشه يه طرحي ديگه براي ردياب در نظر بگيرد كه قدرت ذهن و هم ذرات اثري روش نداشته باشه ، اصلا نميشه رديابي طراحي كرد كه ديگه انتن برنجي نداشته باشه ، نظرتون درباره استفاده از انتنهاي فنري با اين ردياب چيه؟ بازم تشكر از اين همه زحمتي كه ميكشي ، خسته نباشي سلام این ذهن و لرش دستم معزلی شده من با ارتین خان موافقم اگه یه شیوه ی کاملا دیجیتال و ماشینی درست بشه که کارش رو خودش انجام بده خیلی خوبه دیگه ذهنم هرکجا میخواد بره بره
|
جمعه 4 مرداد1392 - 7:36pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ممنون ارتین جان. نه طرح بعدی هم توسعه همین سیستم ردیاب هست. اون سیستم بدون آنتن تا الان هیچ جوابی نداده ولی کماکان به فکرش هستم! در مورد آنتن هم بله از انواع آنتنهای مختلف میشه همراه با این ردیاب استفاده کرد. ساخت آنتن هم چون توسط آقا مجتبی انجام میشه تا الان بهترین طرحش همین بوده. دوستان میتونن از آنتن خودشون هم استفاده کنن. در هر صورت دستگاه کار خودش رو انجام میده و با انواع آنتنهای جفتی استاندارد هم سازگاری داره.
|
جمعه 4 مرداد1392 - 9:24pm |
|
|
king-shadmehr
|
سلام آقا حمید یعنی یه ردیاب پیشرفته تر از FPL-22 می خواین درست کنین؟؟؟
|
جمعه 4 مرداد1392 - 9:59pm |
|
|
peroosha
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 19 تیر1392 - 1:06pm پست: 295 محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
|
با سلام قابل توجه تمام اهالی.اینجانب به زودی ردیاب انجمن رو در یه جمع بسیار صمیمی که اغلب کارشناس آکادمیک و باستان شناس هستن و در یک مکان ثبت شده که مطمئن از داشتن فلز میباشد و پیش از این نیز گمانه زنی شده و حدود اون تقریبا" مشخص شده تست خواهم کرد و به دور از هر مراعاتی تجربییات رو خالصانه در اختیار دوستان قرار خواهم داد و مزیت ها یا معایب احتمالی رو به اطلاع همه خواهم رسوند
آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند
آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند
|
جمعه 4 مرداد1392 - 10:30pm |
|
|
peroosha
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 19 تیر1392 - 1:06pm پست: 295 محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
|
آقا حمید یعنی یه ردیاب پیشرفته تر از FPL-22 می خواین درست کنین؟؟؟یه ورژن بالاتر؟
|
جمعه 4 مرداد1392 - 10:32pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
peroosha نوشته است: با سلام قابل توجه تمام اهالی.اینجانب به زودی ردیاب انجمن رو در یه جمع بسیار صمیمی که اغلب کارشناس آکادمیک و باستان شناس هستن و در یک مکان ثبت شده که مطمئن از داشتن فلز میباشد و پیش از این نیز گمانه زنی شده و حدود اون تقریبا" مشخص شده تست خواهم کرد و به دور از هر مراعاتی تجربییات رو خالصانه در اختیار دوستان قرار خواهم داد و مزیت ها یا معایب احتمالی رو به اطلاع همه خواهم رسوند بارک الله به تو پسر خوب و باستان شناس
|
جمعه 4 مرداد1392 - 10:52pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
parsi نوشته است: peroosha نوشته است: با سلام قابل توجه تمام اهالی.اینجانب به زودی ردیاب انجمن رو در یه جمع بسیار صمیمی که اغلب کارشناس آکادمیک و باستان شناس هستن و در یک مکان ثبت شده که مطمئن از داشتن فلز میباشد و پیش از این نیز گمانه زنی شده و حدود اون تقریبا" مشخص شده تست خواهم کرد و به دور از هر مراعاتی تجربییات رو خالصانه در اختیار دوستان قرار خواهم داد و مزیت ها یا معایب احتمالی رو به اطلاع همه خواهم رسوند بارک الله به تو پسر خوب و باستان شناس پارسی جان ما تو این انجمن کاربران تحصیل کرده زیاد داریم مخصوصا این دوست ما واقعا اینکاره هستند و ایشون هم یکی از این افراد هستند و به من پیام خصوصی دادند که تا 15 این ماه باید دستگاه رو بفرستم براش تا تو گردهمایی که دارند با همکارانشون و جایی که دارند برای تست قطعی و مثل اینکه باید تا اون موقع یه دستگاه براش بفرستم .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
جمعه 4 مرداد1392 - 10:58pm |
|
|
peroosha
کاربر حرفه ای
|
ما کوچیک دوستان هستیم و هم از دانش و هم از تجربه ی دوستان به واقع استفاده کرده و میکنم و خالصانه عرض میکنم که به دور از هر گونه تملق واقعا" این جمع رو دوست دارم و نسبت به اون غیرت دارم.انشا ا.. که همه قدر این فضای دوستانه و خودشون رو بدونن.من هم هر کاری از دستم بر بیاد کوتاهی نخواهم کرد.
|
جمعه 4 مرداد1392 - 11:13pm |
|
|
ali2000
کاربر فعال
|
با سلام خدمت اقا مجتبی واقا حمید .ودوستان .من 10روز پیش ردیاب بدستم رسیده و میخواستم برای تست ان خارج از شهر بروم وقبلا با انتن خالی کار کردم ویک سوالی دارم ایا وقتیکه نقطه تقریبی هدف پیدا کردیم برای حجم گیری ان فلز باید از چهار طرف بسوی ان هدف بیاییم پس انتنها روی نقطه هدف قیچی می کنند .لطفا در مورد حجم گیری برایم توضیح بدهید خیلی ممنونم.
|
جمعه 4 مرداد1392 - 11:24pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
مجتبی نوشته است: parsi نوشته است: peroosha نوشته است: با سلام قابل توجه تمام اهالی.اینجانب به زودی ردیاب انجمن رو در یه جمع بسیار صمیمی که اغلب کارشناس آکادمیک و باستان شناس هستن و در یک مکان ثبت شده که مطمئن از داشتن فلز میباشد و پیش از این نیز گمانه زنی شده و حدود اون تقریبا" مشخص شده تست خواهم کرد و به دور از هر مراعاتی تجربییات رو خالصانه در اختیار دوستان قرار خواهم داد و مزیت ها یا معایب احتمالی رو به اطلاع همه خواهم رسوند بارک الله به تو پسر خوب و باستان شناس پارسی جان ما تو این انجمن کاربران تحصیل کرده زیاد داریم مخصوصا این دوست ما واقعا اینکاره هستند و ایشون هم یکی از این افراد هستند و به من پیام خصوصی دادند که تا 15 این ماه باید دستگاه رو بفرستم براش تا تو گردهمایی که دارند با همکارانشون و جایی که دارند برای تست قطعی و مثل اینکه باید تا اون موقع یه دستگاه براش بفرستم . خوب خیلی عالیه اره اقا مجتبی تست رو هدف واقعی همه چیز رو معلوم میکنه که چکار باید کرد و واکنشها چیه اگه در مورد پروسه جدید هم توضیح بدید بدنیست دوستان مشتاق شدن شب خوابشون نمیبره
|
شنبه 4 مرداد1392 - 12:03am |
|
|
|