نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
ممنون از لطف همه دوستان عزیز. مطمئنا نظرات و پیشنهادات و انتقادات همه عزیزان در پیشبرد کار تاثیر اساسی داره و من هم به نوبه خودم سعی میکنم از همه مسائلی که بخصوص دوستان در طی اپراتوری باهاش برخورد داشتن در جهت تکمیل شدن کار استفاده کنم. ولی اصول اپراتوری سر جای خودشه و من از دوستان خواهش میکنم همونطور که موضوع این تاپیک هست فعلا به مسائل اپراتوری بپردازیم تا از این حیث پیشرفت بیشتری حاصل بشه.
|
شنبه 5 مرداد1392 - 7:36pm |
|
|
ali2000
کاربر فعال
|
باسلام وعرض ادب خدمت اقا مجتبی واقا حمید ودوستان عزیز در سایت.از زحمتی که برای دوستان می کشین خیلی متشکرم. وامیدوارم که خودتان و خانواده هاتان همیشه سلامت باشین .و از خداوند می خواهم که در کارتان موفق باشین.
|
شنبه 5 مرداد1392 - 7:53pm |
|
|
amir6m
کاربر حرفه ای
|
با سلام یه نظریه دارم واسه طرح جدید آقا حمید که فکر کنم بشه روش کار کرد به قول دوستمون only for you که گفت : (دليل اينكه ردياب فركانس ها را اشتباه ميگیره اينه كه فركانس هاي اين اجسام به فركانس طلايي كه وارد ميكرو ردياب شده نزديكه) میشه با دستگاه جدیدی که واسه کدگیری ساختین کد یه سری املاح و موردهای مزاحم طبیعی را مثل سنگ آهک و چیزهای دیگه که دوستان تجربشو پیدا کردن بگیرین و توی برنامه نویسی واسه میکرو به عنوان کدهای مزاحم شناسوند تا دیگه ردیاب اصلا واکنشی نسبت به این موارد نداشته باشه
............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................
|
شنبه 5 مرداد1392 - 9:27pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
amir6m نوشته است: با سلام یه نظریه دارم واسه طرح جدید آقا حمید که فکر کنم بشه روش کار کرد به قول دوستمون only for you که گفت : (دليل اينكه ردياب فركانس ها را اشتباه ميگیره اينه كه فركانس هاي اين اجسام به فركانس طلايي كه وارد ميكرو ردياب شده نزديكه) میشه با دستگاه جدیدی که واسه کدگیری ساختین کد یه سری املاح و موردهای مزاحم طبیعی را مثل سنگ آهک و چیزهای دیگه که دوستان تجربشو پیدا کردن بگیرین و توی برنامه نویسی واسه میکرو به عنوان کدهای مزاحم شناسوند تا دیگه ردیاب اصلا واکنشی نسبت به این موارد نداشته باشه به نظرم نمیشه تو ردیاب مشخص کرد که سمت کدوم فرکانس نره بلکه ریادب فرکانس مورد نظر ما رو قوی تر میکنه که آنتنهای وظیفه دارن برن سمت فرکانس قوی تر. آنتنهای نمی دون شما ردیاب رو چه فرکانسی تنظیم کردین فقط نسبت به فرکانس قویتر باید واکنش نشون بدن که بخشی از حرکاتشون با اپراتوری صحیح انجام میشه. انتها هیچ وقت متوجه جنس انتخابی شما نشدن و نمیشن، حالا ردیاب هرچقدر بتونه فرکانس مورد نظر ما رو دقیق تر و قوی تر بفرسته اونوقت میشه به انتنها امید داشت، والا با دستگاه خاموش و آنتن خالی هم میشه فرکانسی رو ردیابی کرد چون به هرحال تو یک محیط فرکانسی قویتر از مابقی فرکانس های تولید اون محیط پیدا میشه ولی اون چی هست رو نه ما میدونیم و نه آنتنها بلکه فقط خدا میدونه چیه
|
یکشنبه 5 مرداد1392 - 12:24am |
|
|
only for you
کاربر حرفه ای
|
سلام بر همكي به نظر من اكر بخواهي تشابه فركانسي را حذف كني فقط بايد فركانس امواج ارسالي توسط ردياب را بالا برد تا دقتش بالا بره و بتونه فركانس ها را از هم جدا كنه البته استاد حميد اين قسمت را كامل ميكنه فكر ميكنم تو تعريف اوليه برنامه ميكرو اكر از كريستال با فركانس بالاتري استفاده كنه و فركانس هاي مزاحم را تو يه لوب قرار بده كه اكر به اين فركانس ها رسيد بيخيال بشه و به فركانس هاي اصلي واكنش نشون بده مشكل حله و اكر هم بشه ميكرو را طوري طراحي كرد كه توسط كاربران قابل بركرام باشه كافيه فايل هكز ورزن جديد را وارد دستكاه كني تا بشه يه دستكاه جديد عين بركرام كردن رسيور
به امید سوسوی زرد
|
یکشنبه 5 مرداد1392 - 2:27am |
|
|
only for you
کاربر حرفه ای
|
واسه ديد در شب آنتن ها هم به قول دوستمون ميتونيد از دو تكه شب رنك استفاده كنيد واسه نور ال سي دي هم به نظر من بهترينش همون فيلم راديولوزيه ولي آقا مجتبي يه فكري به حال آنتن ها كنيد كه يه جوري بشه جداشون كرد جون واسه حملش خيلي دردسره و حميد جون اكر امكان داره يه بسورد كوجولو مثلا سه رقمي بزار رو ردياب كه اكر احيانا هم دست كسي افتاد نتونه روشن كنه و ببينه جي دستته وقتي بسورد نباشه كافيه روشن بشه طرف انكليسي اول راهنمايي هم كه خونده باشه ميدونه جه خبره
به امید سوسوی زرد
|
یکشنبه 5 مرداد1392 - 2:38am |
|
|
only for you
کاربر حرفه ای
|
اقا مجتبي اكر تونستي يه فركانس ماهي هم به ليست فركانسي اضافه كن حداقلش يه دستكاه جند منظوره بشه اكر اسم سايت هم رو دستكاه ننويسي بهتره يك نفر را كه با اين وسيله بكيرند شر همكي كنده است به اميد سوسوي زرد
به امید سوسوی زرد
|
یکشنبه 5 مرداد1392 - 2:54am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
only for you نوشته است: اقا مجتبي اكر تونستي يه فركانس ماهي هم به ليست فركانسي اضافه كن حداقلش يه دستكاه جند منظوره بشه اكر اسم سايت هم رو دستكاه ننويسي بهتره يك نفر را كه با اين وسيله بكيرند شر همكي كنده است به اميد سوسوي زرد فرکانس ماهی هم قبلا بهتون گفتم باید اون نوع ماهی رو داشته باشم همه ماهی ها که یک جور نیستند بعد ماهی فقط بدرد شما میخوره من گفتم عمومیت داشته باشه و اون چیز هم من بتونم براحتی پیداش کنم مثلا اگه بخوایم فرکانس پولک ماهی رو بگیریم باز شاید این پولک با پولک ماهی بعدی فرق بکنه
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 5:21am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
only for you نوشته است: واسه ديد در شب آنتن ها هم به قول دوستمون ميتونيد از دو تكه شب رنك استفاده كنيد واسه نور ال سي دي هم به نظر من بهترينش همون فيلم راديولوزيه ولي آقا مجتبي يه فكري به حال آنتن ها كنيد كه يه جوري بشه جداشون كرد جون واسه حملش خيلي دردسره و حميد جون اكر امكان داره يه بسورد كوجولو مثلا سه رقمي بزار رو ردياب كه اكر احيانا هم دست كسي افتاد نتونه روشن كنه و ببينه جي دستته وقتي بسورد نباشه كافيه روشن بشه طرف انكليسي اول راهنمايي هم كه خونده باشه ميدونه جه خبره درمورد این جدا کردن انتنها این دیگه سلیقه شماست که چطوری باشه ما تا تونستیم دستگاه رو کوچک کردیم انتن هم استاندارده بهرحال میخواین برین گنجیابی شوخی که نداره یه جا مخفی واسش پیدا کنین الان که انتنها از داخل دسته جدا میشه میتونین جداگانه اینها رو تو ماشین مخفی کنین شک نکنن
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 5:24am |
|
|
جاوید
استاد
|
درود بر شما اقا مجتبی ما یه تست با ردیاب انجام دادیم که شرح اون بدین صورت هست یک سیلندر گاز خانگی که پر بود یه طرف و 100 گرم طلا هم یه طرف دیگه گذاشتیم در حالت گلد 1 و گلد دو با هر مقدار ولوم باز به طرف سیلندر گاز میرفت اگه بشه با دستگاه فرکانس سنجی که اقا حمید برات مدارش داده این را تست کنی و فرکانس سیلندر گاز و همبنطور فرکانس اون 100 گرم را شناسایی کنی که دیگه ردیاب در این حالت فقط به طرف طلا میرفت عالی میشد. چون ذرات زیر زمین همچنین گازی تولید میکنند که باعث حطای ردیاب میشه
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 8:26am |
|
|
|