نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
طبق سوال برادرمون آقای بینا برای دید در شب شدن آنتنها میتونید از فسفرهای ماهیگیری در نوک آنتنها استفاده کنید که خیلی عالی میشه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 9:52am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
اگر میشد اکسیدی که به دور هر فلز در زیرخاک تولید میشه رو فرکانس گرفت خیلی خوب بود ، چون ذرات و مواد معدنی فکر نکنم اکسید بشن یا زنگ بزنن برای همین باید این موضوع جالب باشه ، یا پاتین طلا اگر فرکانسش گرفته بشه خوبه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 9:58am |
|
|
hamze2000
استاد
|
سلام به همگی دیشب رفتیم کوه ردیابو روشن کردم و بعد از 5دقیقه یه مسیر رو گرفت.به ازای هر 10 متر دوباره میزدم همون مسیر رو می گرفت.بعد از 400 متر ما رو برد رو یه تپه و قیچی کرد.نقطه رو مشخص کردم و حجم گیری کردم.حجم اومد3.5در4.5متر.در حالت گلد 2 و بیسیم و ولوم نیم از 25الی 30متری زدم بازم همون جا رو زد.برای مرحله آخر از10گرم طلای 24عیار استفاده کردیم.از هر 4جهت نقطه اصلی رو گرفت و طلای ما رو نگرفت.متراژ هم اومد 1.2متر.شروع به حفاری کردیم و بعد از 1.5متر حفاری به رگه اصلی تپه و زمین بکر رسیدیم و دریغ از 1گرم طلا؟نمیدونم کجا اشتباه کردم از دوستان می خوام بهم بگن کجا اشتباه کردم.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 10:57am |
|
|
reza
|
با سلام خدمت دوستان برای ایجاد اکسید دور فلزات مشابه انچه در طول زمان حاصل میشود میتوان از اسید ها کمک گرفت به این شکل که فلز مورد نظر را در خاک قرار داده اسید کلریدریک HCL یا اسید باطری ماشین (HF) روی آن میریزیم پس از چند روز اکسید مورد نظر حاصل میشود و پس از آن میتوان فرکانس فلز را قبل و بعد از اکسید شدن بدست آورد و مقایسه کرد .
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 11:01am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
hamze2000 نوشته است: سلام به همگی دیشب رفتیم کوه ردیابو روشن کردم و بعد از 5دقیقه یه مسیر رو گرفت.به ازای هر 10 متر دوباره میزدم همون مسیر رو می گرفت.بعد از 400 متر ما رو برد رو یه تپه و قیچی کرد.نقطه رو مشخص کردم و حجم گیری کردم.حجم اومد3.5در4.5متر.در حالت گلد 2 و بیسیم و ولوم نیم از 25الی 30متری زدم بازم همون جا رو زد.برای مرحله آخر از10گرم طلای 24عیار استفاده کردیم.از هر 4جهت نقطه اصلی رو گرفت و طلای ما رو نگرفت.متراژ هم اومد 1.2متر.شروع به حفاری کردیم و بعد از 1.5متر حفاری به رگه اصلی تپه و زمین بکر رسیدیم و دریغ از 1گرم طلا؟نمیدونم کجا اشتباه کردم از دوستان می خوام بهم بگن کجا اشتباه کردم. سلام دوست عزیز حمزه جان شما چند در چند محل رو حفاری کردین؟ آیا بعد از حفاری دوباره ردیاب زدین یا نه؟؟ شاید ئر عمق گیری مشکل داشتین و اینکه در زمان حفاری طبقات خاک چطوری بودن؟؟؟ موفق باشین یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 11:27am |
|
|
hamze2000
استاد
|
binaعزیز 4در5حفاری کردیم.در 1.40متری دستگاهو گرفتم زد.خاک بصورت له شده و بدون سنگ بود و تا 1.5متری هم همین خاک بود و عوض هم نشد.در 1.5 متری که به رگه اصلی رسیدیم و دیدیم دیگه قابل حفاری نیست بی خیال شدیم.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 11:58am |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
10گرم طلاواسه ذرات گيري كمه طلاتوزيادكن50به بالاخوبه.بعدشم به حركته انتن توجه كن ببين اروم اروم وتيك تيك جاتوگرفته ياتندوپرقدرت؟
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 12:09pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
hamze2000 نوشته است: binaعزیز 4در5حفاری کردیم.در 1.40متری دستگاهو گرفتم زد.خاک بصورت له شده و بدون سنگ بود و تا 1.5متری هم همین خاک بود و عوض هم نشد.در 1.5 متری که به رگه اصلی رسیدیم و دیدیم دیگه قابل حفاری نیست بی خیال شدیم. سلام دوستان حمزه جان شما بعد از حفاری بازم ردیاب زدین یا نه ؟؟ راستی پیشتون نقطه زن نبود ؟؟ بقیه تستها مثل مس- حفره و ... رو نکردین. یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 12:16pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
bina نوشته است: hamze2000 نوشته است: binaعزیز 4در5حفاری کردیم.در 1.40متری دستگاهو گرفتم زد.خاک بصورت له شده و بدون سنگ بود و تا 1.5متری هم همین خاک بود و عوض هم نشد.در 1.5 متری که به رگه اصلی رسیدیم و دیدیم دیگه قابل حفاری نیست بی خیال شدیم. سلام دوستان حمزه جان شما بعد از حفاری بازم ردیاب زدین یا نه ؟؟ راستی پیشتون نقطه زن نبود ؟؟ بقیه تستها مثل مس- حفره و ... رو نکردین. یاعلی مدد بله.متوسط آنتن ها سر جای اصلی قیچی کردن. نقطه زن نبرده بودم آخه گلدین کینگه و زیاد بهش اعتقاد ندارم. مس هم زده بود و حفره هم گرفته بود
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 1:56pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
ali7777 نوشته است: 10گرم طلاواسه ذرات گيري كمه طلاتوزيادكن50به بالاخوبه.بعدشم به حركته انتن توجه كن ببين اروم اروم وتيك تيك جاتوگرفته ياتندوپرقدرت؟ علی جان سلام.قبل از حفاری پر قدرت قیچی کرد.بعد از حفاری هم داخل حفاری در جا قیچی می کرد
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 1:57pm |
|
|
|