انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 3:07pm

پاسخ به موضوع  [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 86 , 87 , 88 , 89 , 90 , 91 , 92 ... 157  بعدی
 ردیابی با موبایل ساخته ایران 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان من این ردیاب موبایلی رو درست کردم و با آمپلی تقویتش کردم و زدم به ته آنتن هایی که خودم درستش کردم
چندین بار هم تست کردم و جواب داده ولی یک نقطه جالب اینه که وقتی من میزارم روی موج سینوسی ابتدا آنتن مخالف حرکت میکنه و بعد آنتن موافق و ضعیف عمل میکنه ولی وقتی میذارم رو موج مربعی هر دو همزمان عمل میکنن و سریع.
یک نکته جالبه دیگه هم اینه که وقتی درست روبروی شما فلز مورد نظر قرار داره و هم مسیر با آنتن های موازی هست هر دو آنتن به طرفین باز میشن.
چون کسی تا حالا این موضوع رو نگفته بود برام جالب بود که وقتی روبروی مسیر فلز هستی آنتن ها از هم باز میشن و رو هدف آنت ها قیچی میکنن.
نمیدونم مال دوستان هم اینطوریه یا نه.

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

شنبه 18 مهر1394 - 11:23am

سلام دوست عزیز اقا mojtaba195و بقیه دوستان
من دیروز این ردیابو ساختم و به موبایل هم وصل کردم ولی هیچ تکونی نخورد میشه از مدار آمپلی و انتن هات یه عکس بزاری .ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

شنبه 18 مهر1394 - 4:48pm

دوستان در باره این ای سی هم یه نظر بدن ایا برای ساخت قسمت فرستنده خوبه یا نه؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 18 مهر1394 - 4:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alireza61sh2000 نوشته است:
سلام دوست عزیز اقا mojtaba195و بقیه دوستان
من دیروز این ردیابو ساختم و به موبایل هم وصل کردم ولی هیچ تکونی نخورد میشه از مدار آمپلی و انتن هات یه عکس بزاری .ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

در اسرع وقت عکسشو میذارم
من از 2 عدد سیم برنجی اصل 45 سانت استفاده کردم.
قسمت تعادل یعنی انتهای آنتن رو نساختم
دسته رو هم از لوله ی مسی استفاده کردم و روشو عایق کردم
4 تا واشر 3.2 میل برای دسته ها استفاده کردم
از پایین هم سیمارو وصل کردم به خروجی آمپلی (از نوع 2005 که /اماده شو از بیرون خریدم) فقط قسمت های مثبت خروجی رو وصل کردم به آنتن ها .
واقعا برام این باز شدن آنتن ها عجیب بود
اینکه تاثیر نیروی ذهن بر روی این ردیاب اثر داره کاملا مشخصه و اینکه دستگاه هم کار میکنه کاملا مشخصه ولی برد آن نمیدونم چقدره
من از اینجا فهمیدم که دستگاه کار میکنه و تاثیر ذهن نیست که وقتی موج سینوسی میذارم ابتدا آنتن مخالف حرکت میکنه بعد آنت موافق ولی مربعی که میذارم هردو هم زمان حرکت میکنن و خیلی قوی سنس میشه.
شما هم ابتدا به مدت چند دقیقه بذارین دستگاه روشن بمونه بعد امتحان کنین.
جواب میده ولی من بهش اعتماد نمیکنم چون باید نقطه زن هم با خودت ببری و مطمعن بشی و الکی خودتو خسته نکنی

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

دوشنبه 19 مهر1394 - 1:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alireza61sh2000 نوشته است:
دوستان در باره این ای سی هم یه نظر بدن ایا برای ساخت قسمت فرستنده خوبه یا نه؟

باسلام به شما :)
کیفیتش بعد نیست ولی باید یه فرکانسمتر خوب به خروجیش وصل کنی تا بفهمی چه فرکانسی داری میفرستی . ;)

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

سه شنبه 21 مهر1394 - 6:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان.کسانی که تجربه ردیاب را داشته باشن راحت باهاش کار میکنن.من یک ردیاب 2 اپراتوره داشتم که انتنهاش را به همین برنامه وصل کردم خداشاهده از ردیاب خودم دقیقتر کار میکنه.من چند ساله که دارم با ردیاب کار میکنم.انتن حرکت کنه میفهمم میخواد چه کار کنه.با این حال در تستی که ازش گرفتم راحت یک برگ یک دلاری را در عمق 20 سانتی زمین خاک کردم با فاصله تقریبا 5 متری .که دقیقا روش قیچی کرد.

چهارشنبه 22 مهر1394 - 3:52am
کاربر فعال
کاربر فعال

اینم یه عکس از آنتنهام.تازه آنتنهای من ماله شرکت ملعون الی یوم القیامه KXS است.که اصلا معلوم نیست جنسشون از چه کوفتی هست.ولی بازم داره با این برنامه جواب میده. حالا اگه یک انتن خوب براش پیدا کنیم که مسلما بهتر هم جواب خواهد داد.
..http://s3.picofile.com/file/8214486776/DSC00014.JPG.

چهارشنبه 22 مهر1394 - 3:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستانی که جواب گرفتن می شه مدل و برند گوشی خودشونو بگن گمونم رو هواوی جواب نمی ده.

چهارشنبه 22 مهر1394 - 8:42am
کاربر فعال
کاربر فعال

badboy نوشته است:
دوستانی که جواب گرفتن می شه مدل و برند گوشی خودشونو بگن گمونم رو هواوی جواب نمی ده.

با سامسونگ نوت 3 من تست گرفتم.من چون خودم گوشی اندروید ندارم.هر چی رفیق دارم که توی این کار هستند و گوشیشون اندروید هست این برنامه را دارن. :D :D

چهارشنبه 22 مهر1394 - 6:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال

این برنامه قابلیت ایجاد 100 موج همزمان (مربعی.سینوسیو...)رو همراه با امکان تنظیم ولوم بطور جداگانه برای هر موج خروجی دارد. اگر شکل موجا (مخصوصاً مربعی و سینوسی)رو هم یکی از دوستان بررسی کنن ممنون میشم
اینم یه لینک از برنامه
https://www.youtube.com/watch?v=8F9Ulax87y0

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط systembbp در سه شنبه 28 مهر1394 - 6:44pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 28 مهر1394 - 6:40pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 86 , 87 , 88 , 89 , 90 , 91 , 92 ... 157  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: underground و 74 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure