انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 10:10am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 116 , 117 , 118 , 119 , 120 , 121 , 122 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamze2000 نوشته است:
ali7777 نوشته است:
10گرم طلاواسه ذرات گيري كمه طلاتوزيادكن50به بالاخوبه.بعدشم به حركته انتن توجه كن ببين اروم اروم وتيك تيك جاتوگرفته ياتندوپرقدرت؟

علی جان سلام.قبل از حفاری پر قدرت قیچی کرد.بعد از حفاری هم داخل حفاری در جا قیچی می کرد

حمزه جان شما احتمالا مکان حفاریتون درست باشه ولی بار مدنظر شما در ورودی داشته باشه شما هنوز شک داری بکره یا نه

یکشنبه 6 مرداد1392 - 2:16pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

parsi نوشته است:
hamze2000 نوشته است:
ali7777 نوشته است:
10گرم طلاواسه ذرات گيري كمه طلاتوزيادكن50به بالاخوبه.بعدشم به حركته انتن توجه كن ببين اروم اروم وتيك تيك جاتوگرفته ياتندوپرقدرت؟

علی جان سلام.قبل از حفاری پر قدرت قیچی کرد.بعد از حفاری هم داخل حفاری در جا قیچی می کرد

حمزه جان شما احتمالا مکان حفاریتون درست باشه ولی بار مدنظر شما در ورودی داشته باشه شما هنوز شک داری بکره یا نه

سلام.بله شک دارم چون شب بود و حسابی تاریک

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 6 مرداد1392 - 2:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام همزه جان به نظر من قبل از حفاري بايد تست سركه را انجام ميدادي و تست دستكاه خاموش ده كرم طلا هم واسه حذف ذرات كم بوده بايد ردياب را ميدادي دست يه نفر ديكه تا امتحان كنه و وقتي حفاري ميكني بايد بيل به بيل ردياب بزني شايد بارت تو خاك ريز باشه دوباره برو ردياب بزن ببين خاك ريز را قيجي ميكنه يا داخل كود را بعد سركه بريز دوباره تست كن

به امید سوسوی زرد

یکشنبه 6 مرداد1392 - 4:20pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

only for you نوشته است:
سلام همزه جان به نظر من قبل از حفاري بايد تست سركه را انجام ميدادي و تست دستكاه خاموش ده كرم طلا هم واسه حذف ذرات كم بوده بايد ردياب را ميدادي دست يه نفر ديكه تا امتحان كنه و وقتي حفاري ميكني بايد بيل به بيل ردياب بزني شايد بارت تو خاك ريز باشه دوباره برو ردياب بزن ببين خاك ريز را قيجي ميكنه يا داخل كود را بعد سركه بريز دوباره تست كن

only for you عزیز رو خاک حفاری هم زدم ولی قیچی نکرد.داخل گودال میزد.قبل از حفاری هم حفره رو گرفته بود و هم مس که خبری از اونها هم نبود.خاک تا 1.5متر به یک صورت خالص و بدون حتی سنگ های کوچیک و ریز بود.حجم گیری هم زده بود 3.5در 4.5 متر و هم در حالت ولوم نیم و بیسیم و گلد 2 از 30متری اونجا رو میزد.حتی در 35سانتی طلای10گرمی24عیار وایسادم و محل اصلی از من 5متر فاصله داشت باز محل حفاری رو نشون میداد.حسابی گیج شدم.کسی کمکم کنه ~X(

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 6 مرداد1392 - 4:44pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همگی
بعد از دو حفاری بی نتیجه به یه سوال مهم دست پیدا کردم که از اساتید عزیز می خوام کمکم کنند.
برای حجم گیری و حذف ذرات از چه ولوم با چه درجه و با کدوم روش باآنتن یا بیسیم باید استفاده کنم و باید حجم چقدر در بیاد که مطمن بشم ذرات نیستش.
با تشکر

یکشنبه 6 مرداد1392 - 4:48pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

راستی ببخشید این سوال هم یادم رفت بپرسم.
اگه بخوام فرکانس رادیابو عوض کنم مثلا از گلد2 به نقره باید چیکار کنم؟منظورم اینه باید روشن کنم بعد از چنددقیقه عوض کنم و در جا ردیابو استفاده کنم و یا نه بزارم رو مثلا نقره بعد از 1دقیقه بزنم و یا فرقی نمکنه.مرسی از همه

یکشنبه 6 مرداد1392 - 5:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamze2000 نوشته است:
سلام به همگی
بعد از دو حفاری بی نتیجه به یه سوال مهم دست پیدا کردم که از اساتید عزیز می خوام کمکم کنند.
برای حجم گیری و حذف ذرات از چه ولوم با چه درجه و با کدوم روش باآنتن یا بیسیم باید استفاده کنم و باید حجم چقدر در بیاد که مطمن بشم ذرات نیستش.
با تشکر

سلام اگه حجم بعد از ریختن سرکه یک و نیم در یک و نیم به بالا بود میشه روش حساب کرد وقتی که سرکه نریختیم هم حداقل دو در دو به بالا باشه خوبه

یکشنبه 6 مرداد1392 - 5:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمزه جان هر فركانسي ميخواي بري قبلش بايد 5 دقيقه صبر كني تا محيط اشباع بشه تست سركه را انجام بده شايد تو عمق كيري اشتباه كردي به نظر من و يكي از كاربرها حجم هدف همون عمق ميتونه باشه حفاري را ادامه بده

به امید سوسوی زرد

یکشنبه 6 مرداد1392 - 5:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استادپارسي بعده سركه ريختن هم بايدحجم 1ونيم باشه خوبه #-o اينوتازه گفتين:يعني اگه زيره 1ونيم باشه بيخيال شيم 100درصد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یکشنبه 6 مرداد1392 - 5:20pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

parsi نوشته است:
hamze2000 نوشته است:
سلام به همگی
با تشکر

سلام اگه حجم بعد از ریختن سرکه یک و نیم در یک و نیم به بالا بود میشه روش حساب کرد وقتی که سرکه نریختیم هم حداقل دو در دو به بالا باشه خوبه

parsiعزیز حالا برای حجم گیری باید از چه ولوم رو کدوم گلد و چه حالتی باسیم یا بیسیم استفاده کرد.مشکل من همینه

یکشنبه 6 مرداد1392 - 6:41pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 116 , 117 , 118 , 119 , 120 , 121 , 122 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 56 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure