راز بوعلی نوشته است:
دوستان عزیزم لازم است برخی افراد نا اگاہ مطالعہ داشتہ باشند کہ ذہن انسان قابلیت ہای شگفتی و کشف نشدہ دارد کہ برای انہا توہم تلقی میشود،
در ضمن من نظرم را گفتم حق انتخاب دارید، دلیلی نمی ببینم افرادی جبہہ گیری ک۔
نند
گفتم اگر جایی علایم و سند داشتہ باشید دلیل بر صدرصد جنس نیست
برای صحت این روش کسانی کہ واقعا قصد نتیجہ دارند یک کار واقعی انتخاب تا از راہ دور محدودہ مشخص کنم و حفاری شود تا نتیجہ،،،،،،،
باز بگویم اینکہ کارشناسی شدہ یا دستگاہ جواب دادہ یا دروہش ہ
یا ،،،،،،، دلیل صدرصد جنس نیست با سپاس
ببین جناب محسن11 یا123و چندتا اسم دیگه ،بنده نتیجه عملکرد شما رو گفتم یعنی تناقض 180درجه ای از یه عکس! اینجا هر کسی مختاره شما رو بیازمایه تا مطمئن بشه روش شما یه تیر تو تاریکیه که یا میخوره یا نه! و این به هیچ وجه نه توهمه نه جبهه گیری .شمایی که اینجا مسئولیت قبول میکنی و جواب بچه ها رو میدی باید پای حرفت بایستی نه اینکه اینطوری جواب بدی ! هیچکس وقت و افکارشو مفت و در بعضی جاها با هزینه کردن که لازم بشه اونم جزئیاتشو به دوستان میگم،در اختیار شما یا هر کس دیگه نمیتونه بزاره مگر اینکه شما مثل قبل بخوای بعده یه مدت درخواستی رو داشته باشی که فعلا زوده قضاوت کنیم.
الان شما بفرما که چرا یه نقطه یه بار طلای بالای 300گرم داره و همون جا که دست نخورده الان هیچی نداره؟ باید برای همه روشن بشه یا نه؟لطفا فرافکنی و حاشیه هم نرو یه جواب منطقی بده
کسرای عزیز بنده شما رو میشناسم با همین ادبیات خاص و دلنشین و عرض میکنم که دارید یکم زود قضاوت میفرمایید بگذارید یکم زمان بگذره خودتون متوجه میشید خوده منم تا حدودی به این روش واقفم ولی قاطعانه عرض میکنم که تو این زمینه کارایی نداره والسلام