انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 4:47am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 , 52 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

آمیتیست نوشته است:
سلام هادی عزیز
خسته نباشید
این مدار اونچیزی نیست که من میخوام واسه چی دوستان رو میفرستین دنبال نخود سیاه
قرار بود یک پالس از 24 تا 26 ساخته بشه که در 1.25 ثانیه چهار بار تغییر کنه و با یک آیسی دیگه یک پالس که فرکانسش از 4500 تا 5500 در عرض یک ثانیه زیاد بشه بعد بایک آیسی این دو تا میکس یا ترکیب بشوند بعد خروجی به آمپلی و سپس به ترانس داده بشه
اینی که شما ساختین ردیاب تسلا خیلی بهتر از این با کلی امکانات میتونه ارائه بده
دوست عزیز شما همون قسمت 24 تا 26 رو سورسش رو بده من بقیه برنامه رو من ردیف کنم
چی میگی
البته در مدار پیشنهادی بنده از دو عدد میکروکنترلر و یک عدد آیسی میکسر و یک عدد آیسی آمپلی استفاده میشه نظرت چیه

ممنون از بابت خسته نباشید گفتنتون

و اگر کسی چیزی خواسته بود اون جناب رستم بود نه شما.

در ضمن شما هر طوریکه دوست دارین فکر کنید. اصلا دوست دارین نسازین یا میخوایین شما هم برین دنبال نخود سیاه. خود مختارین.

کدوم آدم بی عقلی پیدا میشه کلی زحمت برنامه کشیده باشه بعد سورسشو در اختیار عموم بزاره.

اگر شما ادعاتون میشه یک نمونه فقط با یک فرکانس و فقط 2 تا پالس بزنه بصورت متناوب، بسازین تا سایر دوستان رو از لطف جنابعالی بی بهره نذارید.

من ردیاب تسلا رو نه دیدم و نه شبیه سازی کردم که نظر بدم.

شما این آی سی میکسر رو که میفرماین من داخل برنامه راه اندازی کردم.

آمپلی فایر با آی سی نمیتونه بهتر از با ماسفت یا ترانزیستوری باشه.

متشکرم از توجهتون.

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

دوشنبه 27 مهر1394 - 7:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هادی مگنت خسته نباشید و ممنون
اگه مداری معرفی کنید که با 12 ولت تغذیه بشه ممنون میشم حتی اگه قدرتش پایینتر باشه

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

دوشنبه 27 مهر1394 - 8:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوست عزیز
فایل سورست رو نگه دار واسه خودت محکم بچسب بهش که گم میشه :D
:-o :-o
مگه میشه در داخل میکرو دو فرکانس مختلف رو ترکیب کرد اونهم فرکانس 25 هرتز با فرکانس 5500 هرتز که هر دو متغییرند
این دیگه از اون حرفها بود
واینکه شما از سری فوریه استفاده کردین در برنامه نویسی این هم از اون حرفها بود
من خودم دوساله روی برنامه نویسی سری فوریه کار میکنم هنوز نتونستم ضرایب سری فوریه رو برای فیلتر های مختلف بخوبی بدست بیارم از کتابخانه fft هم که استفاده میکم اونچیزی که میخوام بدست نمیاد و حالت رزونانس رو نمیتونم در ثبات کامل اجرا کنم
حالا شما از دیروز تا امروز یک شبه حاصل 50 سال برنامه نویسان غربی رو پیمودین که باید به شما احسنت گفت
فقط خواستی بری بیرون از خونه مواضب باش ناسا ندوزدتت =))

چون از دوستان یاد گرفته ام وظیفه خودم میدونم که یاد بدم هرچند اندک باشد

دوشنبه 27 مهر1394 - 8:17pm
کاربر فعال
کاربر فعال

reza.1286 نوشته است:
هادی مگنت خسته نباشید و ممنون
اگه مداری معرفی کنید که با 12 ولت تغذیه بشه ممنون میشم حتی اگه قدرتش پایینتر باشه

ممنون رضا جان

مدار دومی که 15 وات هستش با 12 ولت تغذیه میشه.

دوشنبه 27 مهر1394 - 9:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال

آمیتیست نوشته است:
دوست عزیز
فایل سورست رو نگه دار واسه خودت محکم بچسب بهش که گم میشه :D
:-o :-o
مگه میشه در داخل میکرو دو فرکانس مختلف رو ترکیب کرد اونهم فرکانس 25 هرتز با فرکانس 5500 هرتز که هر دو متغییرند
این دیگه از اون حرفها بود
واینکه شما از سری فوریه استفاده کردین در برنامه نویسی این هم از اون حرفها بود
من خودم دوساله روی برنامه نویسی سری فوریه کار میکنم هنوز نتونستم ضرایب سری فوریه رو برای فیلتر های مختلف بخوبی بدست بیارم از کتابخانه fft هم که استفاده میکم اونچیزی که میخوام بدست نمیاد و حالت رزونانس رو نمیتونم در ثبات کامل اجرا کنم
حالا شما از دیروز تا امروز یک شبه حاصل 50 سال برنامه نویسان غربی رو پیمودین که باید به شما احسنت گفت
فقط خواستی بری بیرون از خونه مواضب باش ناسا ندوزدتت =))

قانون جبران:
در کائنات هر فعلی که برای تو صورت میگیرد یا نعمتی به تو میرسد، حال با هر واسطه ای باید در ازاء آن، فعلی برای جبران انجام بدهی.چنانچه این جبران صورت نگیرد براساس همین قانون ، کائنات خودش چیز دیگری را بعنوان جبران از تو میگیرد.

بنابراین هر انسانی باید در زندگی خویش بسیار دقیق باشدو به دقت مراقب باشد که چگونه و چرا نعمتی را جبران نکرده است.

جبران از هر طریقی صورت میگیرد، از پرداخت یک مابه ازاء گرفته یا قدردانی از زحمات کسی تا جواب لبخندی را با لبخند زدن.

دوشنبه 27 مهر1394 - 9:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هادی مگنت نوشته است:
با سلام خدمت همه دوستان و بزرگانی چون رستم عزیز

من از جناب رستم بابت راهنماییهای ارزشمندشان کمال تقدیر و تشکر رو دارم.

برنامه رو از دیشب که با رستم جان یه کنتاکتی اومد :x از اون زمان شروع کردم به کامل شدن تا 6 صبح تموم کردم. و همین حالا هم بقیه کارا یکم تموم شد. lcd و نمایه های خوش آمد گویی و مد ها و .... وقت گیر بودند با یک چند خط کوچولو به 7 segment وصل نمودم که با شماره ها مدها رو نشون میده.

دقت فرکانسی بسیار بالاست. توضیح خیلی کوچولو بدم در داخل برنامه از تبدیلات فوریه استفاده کردم.

من همین رو عرض میکردم خدمت دوست دانامون که دیوتی و تعداد پالسها چقدر بگیریم. در هر صورت هگز برنامه با فایل پروتئوس تقدیم دوستان محترم میگردد.

باز هرگونه صلاحدیدی از طرف دوستان یا پیشنهاداتی در مورد سیستم دارن در خدمتم.

موفق باشید.

اول تشکر از زحمات تون
اما بعد:
در صورت امکان لطف بفرمایید مدار قابل ساخت با چیزایی که گفتیداضافه میشه امپلی و تریبل و...
با فایلpcb برای کم سوادا ارائه بدین ممنون میشیم

علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن

پیامبراکرم(ص)

دوشنبه 27 مهر1394 - 10:20pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

شکارچی نوشته است:
هادی مگنت نوشته است:
با سلام خدمت همه دوستان و بزرگانی چون رستم عزیز

من از جناب رستم بابت راهنماییهای ارزشمندشان کمال تقدیر و تشکر رو دارم.

برنامه رو از دیشب که با رستم جان یه کنتاکتی اومد :x از اون زمان شروع کردم به کامل شدن تا 6 صبح تموم کردم. و همین حالا هم بقیه کارا یکم تموم شد. lcd و نمایه های خوش آمد گویی و مد ها و .... وقت گیر بودند با یک چند خط کوچولو به 7 segment وصل نمودم که با شماره ها مدها رو نشون میده.

دقت فرکانسی بسیار بالاست. توضیح خیلی کوچولو بدم در داخل برنامه از تبدیلات فوریه استفاده کردم.

من همین رو عرض میکردم خدمت دوست دانامون که دیوتی و تعداد پالسها چقدر بگیریم. در هر صورت هگز برنامه با فایل پروتئوس تقدیم دوستان محترم میگردد.

باز هرگونه صلاحدیدی از طرف دوستان یا پیشنهاداتی در مورد سیستم دارن در خدمتم.

موفق باشید.

اول تشکر از زحمات تون
اما بعد:
در صورت امکان لطف بفرمایید مدار قابل ساخت با چیزایی که گفتیداضافه میشه امپلی و تریبل و...
با فایلpcb برای کم سوادا ارائه بدین ممنون میشیم

ممنون از شما

آمپلی رو صفحه قبلی عرض کردم و اما در مورد فایل pcb متاسفانه pcb رو در نیاوردم اونم یکی از دوستان زحمتشو میکشه و در اختیار دوستان قرار میده.

موفق باشید

دوشنبه 27 مهر1394 - 10:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوست عزیز
جناب آقای هادی مگنت
من نه شما رو میشناسم و نه خوشم میاد باشما بحث کنم
لطفا و باز هم میگم لطفا برما مرحمت کن وتاپیک دیگه ای بزن
وصد البته.... :YMPRAY:
شما بهترین لطفی که در حق ما میتونی بکنی اینه که اول یک تاپیک جداگانه برای ردیاب خودت بزنی و هر گونه تبلیغات و خودنمایی و مهندسی و راهنمایی و هر چی که دلت میخواد رو در تاپیک خودت ارائه بدی
چون این تاپیک تاپیک رستم هست وما دوست نداریم اینجا همه چی بهم بخوره و سعی میکنیم روی ردیاب رستم کار کنیم تا بلکه فرجی بشه هم به بنده وهم به دوستانی مثل من که دستسان از زمین وزمان کوتاه هست

دوباره میگم دوست عزیز در حق همه دوستان لطف کن و استعدادت رو در تاپیک دیگه ای که مطعلق به خودت باشه شکوفا کن
با اینکار شما که ردیابت رو در این تاپیک معرفی کردی فقط موضوعات به هم میپیچه و نتیجه ردیاب رستم که تقریبا رضایت بخش هست و دوستانی تونستند باهاش به نتیجه برسند روش سرپوش گزاشته میشه
پس لطف کن دیگه یک کلمه هم در این تاپیک چیزی از ردیاب خودت ننویس و تاپیک مخصوص ردیاب خودت رو باز کن تا دوستانی که میخواند از شما استفاده کنند برند واز اون تاپیک بهرهمند شوند

چون از دوستان یاد گرفته ام وظیفه خودم میدونم که یاد بدم هرچند اندک باشد

سه شنبه 27 مهر1394 - 1:51am
استاد
استاد

آمیتیست نوشته است:
دوست عزیز
جناب آقای هادی مگنت
من نه شما رو میشناسم و نه خوشم میاد باشما بحث کنم
لطفا و باز هم میگم لطفا برما مرحمت کن وتاپیک دیگه ای بزن
وصد البته.... :YMPRAY:
شما بهترین لطفی که در حق ما میتونی بکنی اینه که اول یک تاپیک جداگانه برای ردیاب خودت بزنی و هر گونه تبلیغات و خودنمایی و مهندسی و راهنمایی و هر چی که دلت میخواد رو در تاپیک خودت ارائه بدی
چون این تاپیک تاپیک رستم هست وما دوست نداریم اینجا همه چی بهم بخوره و سعی میکنیم روی ردیاب رستم کار کنیم تا بلکه فرجی بشه هم به بنده وهم به دوستانی مثل من که دستسان از زمین وزمان کوتاه هست

دوباره میگم دوست عزیز در حق همه دوستان لطف کن و استعدادت رو در تاپیک دیگه ای که مطعلق به خودت باشه شکوفا کن
با اینکار شما که ردیابت رو در این تاپیک معرفی کردی فقط موضوعات به هم میپیچه و نتیجه ردیاب رستم که تقریبا رضایت بخش هست و دوستانی تونستند باهاش به نتیجه برسند روش سرپوش گزاشته میشه
پس لطف کن دیگه یک کلمه هم در این تاپیک چیزی از ردیاب خودت ننویس و تاپیک مخصوص ردیاب خودت رو باز کن تا دوستانی که میخواند از شما استفاده کنند برند واز اون تاپیک بهرهمند شوند

درود بر شما
دوست عزیر رستم را ول کردیدحالا به جان هم افتادید این دیگه چه همکاری هست تایپیک را رستم سرپرستی میکنه فریدون هم مدار را تکمبل کرده شماها هم که برنامه نویسی بلد هستند سعی کنید یه برنامه خوب بنویسید قرار نیست که هر دو با هم یه برنامه بنویسید از چند برنامه که نوشته باشه یکیش به واقعیت نزدیکتر هست چون برنامه نویسی هم هنر خاص خودش را میخواد پس چوب لای چرخ هم نزارین اگه توانایی دارید این توان را صرفا نوشتن یه برنامه درست و حسابی کنید نه اینکه موضوعات پیش پا افتاده را به وسط بکشید و با هم در گیر شوید اگه برنامه ایشون مشکل داره کسانی هم هستند که عیب ایراداتش را ببینند شما سرگرم برنامه خود شوید به جای اینکه با حدل با همدیگه موجب دلسردی خودتون و سایر دوستان شوید.در هر صورت همکاری لازمه تا این تایپیک به سرانجامی برسه اگه این وسط هم کسی خطایی کنه به راحتی به جای جدل میشه ازش توضیح خواست که چرا فلان جا اینجوری عمل کرده و شاید راه را خطا رفته باشه و ندونه شاید به راهنمایی نیاز داشته باشه نه اینکه تا یکی اشتباهی کرد سر کوفت بخوره وز در تایپیک فقط علامت خروج را روبروی خودش ببینه پس لطفا یه کمه مراعات کنید تا ببینیم این تاپیک با همکاری به کجا ختم میشه

سه شنبه 28 مهر1394 - 5:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

از دوستان کسی هست زحمت pcb رو بکشه تا بتونیم بسازیمش
ممنون

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

سه شنبه 28 مهر1394 - 7:58am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 , 52 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 10 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure