نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام چ بنده احتمال میدم جای سیم های ولوم هارو اشتباه زده باشی خوب چک بکن !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 10:53am |
|
|
مجید1
کاربر فعال
|
madrek نوشته است: نميدونم چرا مدارم برعس عمل ميكنه به جاي اينكه با نزديك كردن فلز صداش زياد بشه صداش قطع ميشه حالا فلز مس باشه يا استيل فرقي نداره بيشتر از 30 سانتم سنس ندارم كجان اون مهندسايي كه ادعا ميردن ساختن و همچنين ادعاي كمك وپيشرفت تايپيك رو داشتن حيف كه مهندس حميد اين تايپيك رو باز نكرده وگرنه الان حداقل 100-150 تا اين تايپيك پست داشت بي منتم به پستا جواب ميداد همينطور كه تو قسمت مدار فلزجو دارن اين كار رو انجام ميدن انگار تو اين تايپيك فقط مهندس مجيد فعاليت دارن وجناب اورجينالم گه گاهي يه سري ميزنند جناب سهندم كه اصلا جواب نميدن اول بزاريد دوستان مدارو بسازند بعد به فكر تفكيك باشيد سلام دوست من این مشکل عمدتا از ای سی 357 هستش فک کنم شما هم فلزیش رو گذاشتین تو بازار ایسی 357 قلابیش فراوان هستش از یه ایسی دگه هم استفاده کن مثلا 356 و357 پلاستیکی اگه درست نشد از قطعات دور بر همین ایسی357 هستش فک کنم باید افست گیری شه
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 11:52am |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
سلام معمولا مهندس حمید در مورد مدارهایی که تو انجمن قرار میگرفت نظر میدادن ولی در مورد این نظری ندادن!
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 11:54am |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
مجید1 نوشته است: madrek نوشته است: نميدونم چرا مدارم برعس عمل ميكنه به جاي اينكه با نزديك كردن فلز صداش زياد بشه صداش قطع ميشه حالا فلز مس باشه يا استيل فرقي نداره بيشتر از 30 سانتم سنس ندارم كجان اون مهندسايي كه ادعا ميردن ساختن و همچنين ادعاي كمك وپيشرفت تايپيك رو داشتن حيف كه مهندس حميد اين تايپيك رو باز نكرده وگرنه الان حداقل 100-150 تا اين تايپيك پست داشت بي منتم به پستا جواب ميداد همينطور كه تو قسمت مدار فلزجو دارن اين كار رو انجام ميدن انگار تو اين تايپيك فقط مهندس مجيد فعاليت دارن وجناب اورجينالم گه گاهي يه سري ميزنند جناب سهندم كه اصلا جواب نميدن اول بزاريد دوستان مدارو بسازند بعد به فكر تفكيك باشيد سلام دوست من این مشکل عمدتا از ای سی 357 هستش فک کنم شما هم فلزیش رو گذاشتین تو بازار ایسی 357 قلابیش فراوان هستش از یه ایسی دگه هم استفاده کن مثلا 356 و357 پلاستیکی اگه درست نشد از قطعات دور بر همین ایسی357 هستش فک کنم باید افست گیری شه سلام مهندس مجيد عزيزمن از اي سي 709 فلزي استفاده كردم از 357 پلاستيكي هم استفاده كردم همينطور بو فرقي نداشت من زياد از اصطلاحات الكترونيك سر در نميارم افست گيري چيه در ضمن من از ولوم 20كيلو10دور به جاي اون دو ولوم10و2.2 استفاده كردم
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 1:13pm |
|
|
سهند
کاربر فعال
|
madrek نوشته است: نميدونم چرا مدارم برعس عمل ميكنه به جاي اينكه با نزديك كردن فلز صداش زياد بشه صداش قطع ميشه حالا فلز مس باشه يا استيل فرقي نداره بيشتر از 30 سانتم سنس ندارم كجان اون مهندسايي كه ادعا ميردن ساختن و همچنين ادعاي كمك وپيشرفت تايپيك رو داشتن حيف كه مهندس حميد اين تايپيك رو باز نكرده وگرنه الان حداقل 100-150 تا اين تايپيك پست داشت بي منتم به پستا جواب ميداد همينطور كه تو قسمت مدار فلزجو دارن اين كار رو انجام ميدن انگار تو اين تايپيك فقط مهندس مجيد فعاليت دارن وجناب اورجينالم گه گاهي يه سري ميزنند جناب سهندم كه اصلا جواب نميدن اول بزاريد دوستان مدارو بسازند بعد به فكر تفكيك باشيد سلام دوست خوبم من کوچیک شما هم هستم چشم قضیه تفکیک فعلا بماند در مورد مدار شما دوست خوبم لوپ شما مشکل داره چک کنید هر دو سیم لوپ شما به مدار متصل میشه این حالت فقط در این شرایط پیش میاد که فلز رو به لوپ نزدیک میکنید صدا قطع میشه و برای ترانزیستور bf245 هم فقط باید از همین شماره استفاده بشه باقی شماره ها جواب نمیده
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 1:14pm |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
سهند نوشته است: madrek نوشته است: نميدونم چرا مدارم برعس عمل ميكنه به جاي اينكه با نزديك كردن فلز صداش زياد بشه صداش قطع ميشه حالا فلز مس باشه يا استيل فرقي نداره بيشتر از 30 سانتم سنس ندارم كجان اون مهندسايي كه ادعا ميردن ساختن و همچنين ادعاي كمك وپيشرفت تايپيك رو داشتن حيف كه مهندس حميد اين تايپيك رو باز نكرده وگرنه الان حداقل 100-150 تا اين تايپيك پست داشت بي منتم به پستا جواب ميداد همينطور كه تو قسمت مدار فلزجو دارن اين كار رو انجام ميدن انگار تو اين تايپيك فقط مهندس مجيد فعاليت دارن وجناب اورجينالم گه گاهي يه سري ميزنند جناب سهندم كه اصلا جواب نميدن اول بزاريد دوستان مدارو بسازند بعد به فكر تفكيك باشيد سلام دوست خوبم من کوچیک شما هم هستم چشم قضیه تفکیک فعلا بماند در مورد مدار شما دوست خوبم لوپ شما مشکل داره چک کنید هر دو سیم لوپ شما به مدار متصل میشه این حالت فقط در این شرایط پیش میاد که فلز رو به لوپ نزدیک میکنید صدا قطع میشه و برای ترانزیستور bf245 هم فقط باید از همین شماره استفاده بشه باقی شماره ها جواب نمیده سلام مهندس ممنون از جوابتون لوپم به مدار وصله اما ترانزيستورم 2n3819هستش از اي سي 709فلزي استفاده كردم 555اورجينال استفاده كردم يك سري از مقاومت ها هم 2وات هستش كه تو پستاي قبليم عكس مدارم رو قرار دادم 4011be,bpاز هردو استفاده كردم فرقي ندارن فركانس رو روي130 تنظيم كردم واز ترنزيستور3055 استفاده كردم اگه امكانش هست ايراداتم رو بگيد مرسي
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 1:30pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
reza68 نوشته است: سلام معمولا مهندس حمید در مورد مدارهایی که تو انجمن قرار میگرفت نظر میدادن ولی در مورد این نظری ندادن! رضا جان فکر میکنم علتش خیلی مشخص باشه! این مدار واقعا هیچ نکته خاص و جدیدی نداره که بخوایم بعد ساخت این همه مدار فلزیاب مورد توجه قرار بدیم. چه شماتیک اول و چه دوم یک مدار کاملا ساده و استاندارد فلزیاب پالسی هست که حتی ساده ترین نوع تفکیک رو هم نداره و هیچ تکنیک خاصی برای مشکلات متداول در پالسی ها هم براش در نظر گرفته نشده. بیان لفظ حرفه ای برای چنین فلزیابی به نوعی توهین به شعور کسانی هست که سالها دست در ساخت این تیپ مدارات دارن. من احساس میکنم مطرح کردن هر از گاه یک مدار و مانور دادن روی اونها به دلایل خاصی صورت میگیره. وگرنه هر کسی که از فلزیاب سر رشته داشته باشه با یک نگاه چند دقیقه ای متوجه مختصات عملکرد طرح میشه.
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 2:39pm |
|
|
مجید1
کاربر فعال
|
دوست من پراب قرمز اهمترتو بزن به ولتاژ مثبت و پراب مشکی را بزن به پایه 6 ای سی357 سیم پیچ را از فلز دور کن بعد وقتی فلز را به سیم پیچ نزدیک میکنی ببین ولتاژ چند میلی ولت تغییر میکنه این مهمه در مورد ولومها شما که سنس دارین از اونها نیست اینیکه گفتم انجام بده تا بعد نگران نباش اگه شد قسمت اپ امپ را با ایسی دیگری تغییر میدیم
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 2:40pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مجید1 نوشته است: سلام دوستان این فلزیاب تفکیک 50 درصدی هم میکنه خیلی هم ساده هستش طوری که با یک ولوم ویا یک خازن 6.8 نانو مشکل تفکیک حل میشه دوست عزیز ظاهرا ما اگر چیزی نگیم شما همه رو دنبال خودتون راه میندازین! عزیز من کدوم فلزیاب در دنیا یا یک ولوم و خازن دارای تفکیک واقعی شده که این دومیش باشه؟! چرا با شعور دیگران بازی میکنین؟ تفکیک حتی بصورت آهن و غیر آهن بمراتب پیچیده تر از اینهاست که بخصوص در مدار آنالوگ به این راحتی پیاده بشه. در سیستم آنالوگ برای پیاده سازی واقعی تفکیک آهن و غیر آهن به قطعات زیادی نیاز هست. وگرنه بله شما میتونی یه فیلم هم بگیری و به ظاهر نشون بدی که تفکیک هم داره اما با تست تعدادی فلزات مختلف مشخص میشه بطور واقعی تفکیکی وجود نداره و حتی 20 درصد هم نمیشه روش حساب کرد.
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 2:44pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
حمید نوشته است: reza68 نوشته است: سلام معمولا مهندس حمید در مورد مدارهایی که تو انجمن قرار میگرفت نظر میدادن ولی در مورد این نظری ندادن! رضا جان فکر میکنم علتش خیلی مشخص باشه! این مدار واقعا هیچ نکته خاص و جدیدی نداره که بخوایم بعد ساخت این همه مدار فلزیاب مورد توجه قرار بدیم. چه شماتیک اول و چه دوم یک مدار کاملا ساده و استاندارد فلزیاب پالسی هست که حتی ساده ترین نوع تفکیک رو هم نداره و هیچ تکنیک خاصی برای مشکلات متداول در پالسی ها هم براش در نظر گرفته نشده. بیان لفظ حرفه ای برای چنین فلزیابی به نوعی توهین به شعور کسانی هست که سالها دست در ساخت این تیپ مدارات دارن. من احساس میکنم مطرح کردن هر از گاه یک مدار و مانور دادن روی اونها به دلایل خاصی صورت میگیره. وگرنه هر کسی که از فلزیاب سر رشته داشته باشه با یک نگاه چند دقیقه ای متوجه مختصات عملکرد طرح میشه. درود برشما مهندس حمید عزیز بعضا به گوش میرسه که افرادی این مدار رو با مدار فلزجو مقایسه میکنن و دیگران رو نسبت به فلزجو بدبین میکنن تا بازار خودشون رو گرم کنن فلزجو واقعا مدار خوبیه فقط یکمی به ذرات حساسه که اونم طی تست های که دوستان انجام دادندبا لوپ های اهم بالا بهتر شده و از تک بوقها و حساسیت به زمین کاسته شده یا حق
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 3:43pm |
|
|
|