نویسنده |
پیغام |
مجید1
کاربر فعال
|
سلام مهندس حمید جان روش تفکیک در فلز یابهای پالسی زیاد معنی نداره منی که کفتمدبا یه خازن و یه ولوم میشه تفکیک 50 درصدی گذاشت نمیگم که 100 درصدی اصلا تو اکثر فلزیابهای پالسی امر تفکیک بسیار کمه و روش نمیتوان شرط بندی کرد که منم بکنم کسانی هم هستند که نمیتونند فلزیاب شما را بسازند و رو میارند به این گونه دستگاهها منم نه لازم دارم این دستگاه رو بسازم و نه چیز دیگری. میتونیین قسمت پیامهای خصوصی بنده را هم پاک کنین تا از فروشنده بودن یا چیزهای بحث بر انکیز دیگه راهت شین منم خواستم به نوبه خودم کمکی کرده باشم این به فروشندگی چه ربطی داره با تشکر از همه بچه های انجمن.
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 4:18pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
واقعا جای تعجب و خنده داره اگر چنین مداری بخواد مقایسه بشه! این همه مدار بهتر از این توی انجمن هست حالا چطور این رو با مدار ما مقایسه میکنن؟! این خودش نشون میده دانش و تجربه این افراد کمتر از حدی هست که حتی بخوان نظری بدن و بیشتر بنظر میرسه مقاصد خاص خودشون رو دنبال میکنن. اشکالی هم نداره کافیه چند نفر مدار رو بسازن براحتی نتیجه مشخص میشه. برای من جالبه که در این موارد همیشه کاربران نسبتا جدید و حتی ناشناس به جوابهای آنچنانی دست پیدا میکنن!!! در مورد مدار فلزجو در تاپیک خودش بحث کردیم و توضیح دادیم. البته اون پروژه تمام شده ای نیست! قطعا تا چند ماه آینده و سر فرصت بهتر هم میتونه بشه. اما این تیپ مدارات ضمن کارایی ساده و مشخصی که دارن طبیعتا آینده خاصی هم ندارن!
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 4:21pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مجید1 نوشته است: سلام مهندس حمید جان روش تفکیک در فلز یابهای پالسی زیاد معنی نداره منی که کفتمدبا یه خازن و یه ولوم میشه تفکیک 50 درصدی گذاشت نمیگم که 100 درصدی اصلا تو اکثر فلزیابهای پالسی امر تفکیک بسیار کمه و روش نمیتوان شرط بندی کرد که منم بکنم کسانی هم هستند که نمیتونند فلزیاب شما را بسازند و رو میارند به این گونه دستگاهها منم نه لازم دارم این دستگاه رو بسازم و نه چیز دیگری. میتونیین قسمت پیامهای خصوصی بنده را هم پاک کنین تا از فروشنده بودن یا چیزهای بحث بر انکیز دیگه راهت شین منم خواستم به نوبه خودم کمکی کرده باشم این به فروشندگی چه ربطی داره با تشکر از همه بچه های انجمن. اختیار دارین مجید جان! شما به این مطلب مینلب رجوع کنین تا متوجه بشین تفکیک یعنی چی: http://www.google.com/patents/US5506506این روش تنها روشی هست که با دقت بالای 80 درصد برای پالسی ها جواب میده. هم مینلب از این روش استفاده میکنه و هم لورنز. با اجازه شما بنده هم همینو در طرح خودم پیاده کردم. در مدارات دیگری که میبینیم چنین چیزی نیست و لذا دقت تفکیکشون بسیار پایین هست. از حدی پایین تر هم باشه دیگه اصلا نمیشه روش حساب کرد و عملا لفظ تفکیک داشتن بی معنی میشه! بهرحال اگر بحث آمار و احتمالات ریاضی رو هم در نظر بگیرین باید حداقل یک درصد قابل ملاحظه ای از دقت وجود داشته باشه تا بشه روش حسابی کرد. کسی که فلزیاب طرح بنده رو با اون همه توضیحات مفصل و مشخص و در حد ساخت برای یک دانش آموز نتونه بسازه یعنی هیچ مدار دیگری رو هم نمیتونه بدرستی بسازه! هم سادگی مدار و هم توضیحات خودش گویاست. شاید هم منظور شما این هست که دوستان مثل برخی تاپیکهای دیگه باید تا صفحه چند صدم تاپیک سوال کنن فلان خازن یا مقاومت رو چی بذاریم و شما هم تشریف بیارین کمک کنین! خیر از این داستانها زیاد توی انجمن داشتیم و این اسمش بیشتر یک سرگرمی سریالی هست تا ساخت یک مدار بدردبخور. بنده هم نه به خصوصی شما و کسی کار دارم و نه خدای نکرده انگ فروشندگی به شما زدم! در هر صورت ضرر و سودی هم برای من نیست. ولی وقتی میشنوم کسی میگه شما که میدونستی مدار چیز خاصی نیست چرا نظر ندادی که ما وقت و پول و انرژیمون هدر نره ؛ خب ناراحت میشم! این در حالی هست که زحمت خیلی بزرگتر رو بنده قبلا در این زمینه کشیدم و اگر دوستان خودشون بنا به تشخیص خودشون سراغ مدار دیگری رفتن و به هر دلیل پشیمان شدن دیگه چیزی بر گردن من نیست. اما اگر موفقیتی حاصل شد و راضی بودن من شخصا خیلی مشتاقم نتایج عملی رو ببینم و بشنوم و ازش نکته جدیدی برای ادامه طرح خودم استخراج کنم.
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 4:36pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
مجید1 نوشته است: سلام مهندس حمید جان روش تفکیک در فلز یابهای پالسی زیاد معنی نداره منی که کفتمدبا یه خازن و یه ولوم میشه تفکیک 50 درصدی گذاشت نمیگم که 100 درصدی اصلا تو اکثر فلزیابهای پالسی امر تفکیک بسیار کمه و روش نمیتوان شرط بندی کرد که منم بکنم کسانی هم هستند که نمیتونند فلزیاب شما را بسازند و رو میارند به این گونه دستگاهها منم نه لازم دارم این دستگاه رو بسازم و نه چیز دیگری. میتونیین قسمت پیامهای خصوصی بنده را هم پاک کنین تا از فروشنده بودن یا چیزهای بحث بر انکیز دیگه راهت شین منم خواستم به نوبه خودم کمکی کرده باشم این به فروشندگی چه ربطی داره با تشکر از همه بچه های انجمن. مجید جان لطفا در رابطه با این نوع تفکیک کمی توضیح بدید
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 4:37pm |
|
|
مجید1
کاربر فعال
|
سلام بچه ها مهندس حمید جان من نقشه این فلزیاب را تو این تاپیک نگذاشتم و اصلا هم نظر ندادم که این فلزیاب خیلی حرفه ای هستش فقط گفتم که کار کرد این مدار با کار کرد مدار سند یکسانه شاید از یه کمی کمتر یا بیشتر و اصلا هم خدایی ناکرده نگفتم که مدار شما بهتره یا مداره این دوستمون من به هیچ کدوم از بچه های انجمن هم نگفتم که باید این مدار را بسازند چون در ساخت مدار سند تجربه داشتم خواستم به خواسته اونها یه کمکی به دوستان بکنم حالا اگر رازی نیستین تا شما اجازه ندهین اصلا به سایت این انجمن هم نمیام چه برسه به این حرفها تا اونجایی که من میدونم انجمن جای بحث و هم فکری با دیگرانه شاید اشتباه میکردم با تشکر از همه بچه های انجمن
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 5:23pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوست عزیز بنده مطالب رو میخونم و نظر میدم! اصل بحث من با اون چند دوست دیگری بود که روی این مدار مانور زیادی میکردن. بحث من و شما سر این بود که فرمودین با یک خازن و ولوم تفکیک 50 درصدی پیاده میشه که منم خلاصه عرض کردم حتی 20 درصد هم نمیشه روش حساب کرد و اصلا اسمش تفکیک نیست! حالا اینکه چه اصراری هست در حالی که ما چند مدار با تفکیک بهتر داریم شما این رو فرمودین دیگه نمیدونم. در ضمن شما با این تعداد پست کم کارنامه مشخصی هم در انجمن ندارین که آدم بدونه با کی داره بحث میکنه! ولی بنده فکر میکنم کارنامه مفصل و مشخص دارم. پس این مناقشه اصولا درست نیست. در خصوص آمدن به انجمن هم شما مثل هزاران نفر دیگه به انجمن تشریف میارین و از مطالب استفاده میکنین و اگر هم بتونین واقعا کمک مشخصی انجام بدین بنده و همه از شما ممنون میشیم. باز هم جای بحث و ناراحتی و سود و زیان مطرح نیست. ولی خواهشا اگر مطلبی میفرمایین درست باشه و خدای نکرده دیگران رو به اشتباه نیدازین. راهنمایی اشتباه جزو مسائلی هست که من روی اون حساسیت دارم و به همین دلیل از روز اول توی قوانین انجمن هم ذکر کردم! پس اگر متوجه بشم کسی در مسائل فنی دیگران رو به بیراهه میکشه قطعا واکنش نشون میدم.
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 5:50pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
حمید نوشته است: دوست عزیز بنده مطالب رو میخونم و نظر میدم! اصل بحث من با اون چند دوست دیگری بود که روی این مدار مانور زیادی میکردن. بحث من و شما سر این بود که فرمودین با یک خازن و ولوم تفکیک 50 درصدی پیاده میشه که منم خلاصه عرض کردم حتی 20 درصد هم نمیشه روش حساب کرد و اصلا اسمش تفکیک نیست! حالا اینکه چه اصراری هست در حالی که ما چند مدار با تفکیک بهتر داریم شما این رو فرمودین دیگه نمیدونم. در ضمن شما با این تعداد پست کم کارنامه مشخصی هم در انجمن ندارین که آدم بدونه با کی داره بحث میکنه! ولی بنده فکر میکنم کارنامه مفصل و مشخص دارم. پس این مناقشه اصولا درست نیست. در خصوص آمدن به انجمن هم شما مثل هزاران نفر دیگه به انجمن تشریف میارین و از مطالب استفاده میکنین و اگر هم بتونین واقعا کمک مشخصی انجام بدین بنده و همه از شما ممنون میشیم. باز هم جای بحث و ناراحتی و سود و زیان مطرح نیست. ولی خواهشا اگر مطلبی میفرمایین درست باشه و خدای نکرده دیگران رو به اشتباه نیدازین. راهنمایی اشتباه جزو مسائلی هست که من روی اون حساسیت دارم و به همین دلیل از روز اول توی قوانین انجمن هم ذکر کردم! پس اگر متوجه بشم کسی در مسائل فنی دیگران رو به بیراهه میکشه قطعا واکنش نشون میدم. سلام به همه مهندس جان بنده از کسی نخواستم حتما این مدار را بسازد و هیچ اصراری هم برای ساخت به کسی ندادم و اول تایپیک هم فقط برای نظرخواهی دوستان از آنها نظر خواستم و هر اطلاعاتی که از این مدار داشتم را در اختیار دوستان قرار دادم و بعد از چند روز هم فهمیدم خیلی ها استقبال نکرده وحتی نظری هم ندارند و مطمئن هم شدم اگر اولین کسی که به مشکل با این مدار بر بخورد خیلی ها هم که منتظر این قضیه هستند به ما ایراد خواهند گرفت حالا ایرادی هم به کسی وارد نیست از شما درخواست دارم که این تایپیک را لطفا هرچه سریعتر حذف نمائید تا به شعور کسی توهین نشود و کسی به اشتباه نیافتد و در آخر از دوستان خواهش می کنم ما را برای همه چی ببخشند و قدر آیسی tl071 را هم بدانند چون روی خیلی از مدارهای پالسی خوب جواب خواهد داد دیگه بنده هم کاری با تایپیک فلزیابهای پالسی نخواهم داشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 6:18pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
شما هم بخودتون نگیرین! زحمت کشیدین مثل صد ها مورد دیگه مداری در انجمن گذاشتین. منظور من بیشتر به اون فروشنده ای بود که با تعریفات اضافی خودش تاپیک رو به اینجا رسوند! وگرنه مدار زیاده. توصیه اخر شما هم حکایت توصیه های اول تاپیکتون بود! دوست من TL071 آپ امپ خوبی هست ولی در خیلی جاها جواب نمیده و بعضی مشخصاتش اصلا چیزی نیست که بدرد کارهای دقیق و حساس بخوره. هر چیزی در جای خودش مناسبه. اینم جزو موردی بود که عرض کردم با راهنمایی اشتباه کسی رو بیراهه نبرین! اگر علم چیزی رو ندارین اینطور راجع بهش صحبت نکنین! این ساده ترین کاریه که میتونین انجام بدین و خواهش کوچکی هست که من از شما و دیگران دارم.
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 6:54pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
حمید نوشته است: شما هم بخودتون نگیرین! زحمت کشیدین مثل صد ها مورد دیگه مداری در انجمن گذاشتین. منظور من بیشتر به اون فروشنده ای بود که با تعریفات اضافی خودش تاپیک رو به اینجا رسوند! وگرنه مدار زیاده. توصیه اخر شما هم حکایت توصیه های اول تاپیکتون بود! دوست من TL071 آپ امپ خوبی هست ولی در خیلی جاها جواب نمیده و بعضی مشخصاتش اصلا چیزی نیست که بدرد کارهای دقیق و حساس بخوره. هر چیزی در جای خودش مناسبه. اینم جزو موردی بود که عرض کردم با راهنمایی اشتباه کسی رو بیراهه نبرین! اگر علم چیزی رو ندارین اینطور راجع بهش صحبت نکنین! این ساده ترین کاریه که میتونین انجام بدین و خواهش کوچکی هست که من از شما و دیگران دارم. سلام دوست عزیز tl071 را بنده برای همین فلزیاب اونم برای دوستی که مدارش جواب خوبی نداده توصیه می کنم نه برای هرمداری تمام مدار هم طراحی بنده نبوده و نیست و به قول خیلی ها همون سند بانکسه و هیچ چیز جدیدی ندارد پس شما هم لطفا این تایپیک را سریعا حذف نمائید چون دیگر به کل بنده هم این تایپیک را بی خیال شدم
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 7:08pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مطلب شما در مورد ایسی TL071 در پست قبلی کاملا واضح بود! قضاوت با دیگران. بهرحال همین بحثها قدر و ارزش افراد رو مشخص میکنه. این تاپیک هم هیچ مشکلی نداره که بخواد حذف بشه! مدار در حد خودش خوبه. مشکل کسانی هستن که مقاصد خاصی رو دنبال میکنن. شما اگر واقعا قصدتون خیر بود مدارات بیشمار خیلی بهتر از این توی نت وجود داشت میتونستین این همه پست و فایل و فیلم رو در خصوص اونها بذارین! نه اینکه ما رو 20 سال به عقب برگردونین!!! پس یا نمیفهمید یا عمدا این کارها رو میکنین. روی سخن من هم با شماست و هم امثال شما. لطفا دیگه هم به این مناقشه مضحک ادامه ندین وگرنه از انجمن اخراج میشین. تاپیک ساخت مدار باید جای کار فنی باشه نه تبلیغات و اینجور بحثهای بیمورد. هر کسی هم مدار رو ساخت و مشکلی داشت شما مسئول هستین و باید پاسخگو باشین!
|
سه شنبه 28 مهر1394 - 7:16pm |
|
|
|