انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 10 آبان1403 - 11:26pm

پاسخ به موضوع  [ 1202 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 ... 121  بعدی
 فلزیاب حرفه ای Pi Polones Honduras 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

داداش من آرش نیستم ایشون دایی بنده هستن که به لطف یه عده از دوستان یازداشت تشریف دارن منظور از دوستان چند نفر از همین انحمن فلزجوی استاد حمید

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

سه شنبه 28 مهر1394 - 8:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
آمیتیست نوشته است:
آرش جان
دوست قدیمی نمیتونم فایل هگز اصلی روبدم چون به مهندس کرمی قول داده ام زیاد نرم تو نخ mdl :D بنوعی ترکیب مدارmdlبا سند بانکس رو میخوام عمومی کنم که دنیایساخت مدارت دستساز فلزیابی رو بترکونه :D :ymdevil:

دوستان تو کارای مربوط به ترکوندن میشه روی منم حساب کنید =)) =)) =)) =)) =))

سه شنبه 28 مهر1394 - 8:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
hafez نوشته است:
داداش من آرش نیستم ایشون دایی بنده هستن که به لطف یه عده از دوستان یازداشت تشریف دارن منظور از دوستان چند نفر از همین انحمن فلزجوی استاد حمید

بابا وقتی این تایپیک را زدم چند نفر خصوصی دادند شماره خواستن و ایمیل و....
گفتم خدایا عجب اشتباهی کردم آش نخورده و دهان سوخته :p

سه شنبه 28 مهر1394 - 8:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوستان بزودی اطلاعات میزارم فعلا باید ببینم مشکلی پیش میاد یا نه ؟ اگه امنیت باشه بزودی اطلاعات ساخت و فایل هگز رو میزارم

از دوستانی که در برنامه نویسی dsp تجربه دارند ویا برنامه نویسی با fft برای فیلترها دعوت به همکاری میکنم هر کسی تجربه داره pm بده :-BD

چون از دوستان یاد گرفته ام وظیفه خودم میدونم که یاد بدم هرچند اندک باشد

سه شنبه 28 مهر1394 - 8:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

madrek نوشته است:
سهند نوشته است:
madrek نوشته است:
نميدونم چرا مدارم برعس عمل ميكنه به جاي اينكه با نزديك كردن فلز صداش زياد بشه صداش قطع ميشه حالا فلز مس باشه يا استيل فرقي نداره بيشتر از 30 سانتم سنس ندارم كجان اون مهندسايي كه ادعا ميردن ساختن و همچنين ادعاي كمك وپيشرفت تايپيك رو داشتن حيف كه مهندس حميد اين تايپيك رو باز نكرده وگرنه الان حداقل 100-150 تا اين تايپيك پست داشت بي منتم به پستا جواب ميداد همينطور كه تو قسمت مدار فلزجو دارن اين كار رو انجام ميدن انگار تو اين تايپيك فقط مهندس مجيد فعاليت دارن وجناب اورجينالم گه گاهي يه سري ميزنند جناب سهندم كه اصلا جواب نميدن اول بزاريد دوستان مدارو بسازند بعد به فكر تفكيك باشيد

سلام دوست خوبم من کوچیک شما هم هستم چشم قضیه تفکیک فعلا بماند در مورد مدار شما دوست خوبم لوپ شما مشکل داره چک کنید هر دو سیم لوپ شما به مدار متصل میشه این حالت فقط در این شرایط پیش میاد که فلز رو به لوپ نزدیک میکنید صدا قطع میشه و برای ترانزیستور bf245 هم فقط باید از همین شماره استفاده بشه باقی شماره ها جواب نمیده

سلام مهندس ممنون از جوابتون لوپم به مدار وصله اما ترانزيستورم 2n3819هستش از اي سي 709فلزي استفاده كردم 555اورجينال استفاده كردم يك سري از مقاومت ها هم 2وات هستش كه تو پستاي قبليم عكس مدارم رو قرار دادم 4011be,bpاز هردو استفاده كردم فرقي ندارن فركانس رو روي130 تنظيم كردم واز ترنزيستور3055 استفاده كردم اگه امكانش هست ايراداتم رو بگيد مرسي

فدای شما بشم مشکل از ترانزیستور شماست عرض کردم خدمت شما باید از bf245 فقط استفاده بشه این مدل مشابه رو بنده تست کردم جواب نداد عزیزم

سه شنبه 28 مهر1394 - 8:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آمیتیست نوشته است:
آرش جان
دوست قدیمی نمیتونم فایل هگز اصلی روبدم چون به مهندس کرمی قول داده ام زیاد نرم تو نخ mdl :D بنوعی ترکیب مدارmdlبا سند بانکس رو میخوام عمومی کنم که دنیایساخت مدارت دستساز فلزیابی رو بترکونه :D :ymdevil:

وا...من که متوجه نشدم ی شده
ازخیلی وقت پیش روایت براین بودکه اقای کرمی وچندتاازدوستان دیگه روی ام دی ال درحال تحقیقندوبمحض رسیدن به نتیجه مطلوب سخت افزارشوعمومی میکنندوبرای جلوگیری ازفروشش برنامه هگزشودرایسی ریخته وبصورت قفل شده به دوستانی که خواهان این فلزیابندمیفروشنداماالان کلاقضیه وارونه شده وخودش خواسته که کس دیگه ای توی نخ این فلزیاب نره
قبلاهم نظرم روی این قضیه مثبت نبودوالان دیگه کاملامنفی شد :-w
اون اقایونی که نقل قول ازاقای کرمی داشتندکجایندتانظرخودشونوپس بگیرندکجایندکجا... :-?

سه شنبه 28 مهر1394 - 9:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوست عزیز پایه های 2n3819 با bf245یا256 فری داره شاید شما که از 3819 استفاده کردین پایه هاشو اشتباهی وصل کردین

سه شنبه 28 مهر1394 - 9:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مجید1 نوشته است:
سلام دوست عزیز پایه های 2n3819 با bf245یا256 فری داره شاید شما که از 3819 استفاده کردین پایه هاشو اشتباهی وصل کردین

بله من مطابق 245 نصب كردم حق با شماست تست ميكنم دوباره اعلام نتيجه ميكنم بازم بخاطر وقتي كه صرف پاسخ به سوالات من ميكنيد از شما تشكر ميكنم

سه شنبه 28 مهر1394 - 11:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

arash kamangir نوشته است:
آمیتیست نوشته است:
آرش جان

وا...من که متوجه نشدم ی شده
ازخیلی وقت پیش روایت براین بودکه اقای کرمی وچندتاازدوستان دیگه روی ام دی ال درحال تحقیقندوبمحض رسیدن به نتیجه مطلوب سخت افزارشوعمومی میکنندوبرای جلوگیری ازفروشش برنامه هگزشودرایسی ریخته وبصورت قفل شده به دوستانی که خواهان این فلزیابندمیفروشنداماالان کلاقضیه وارونه شده وخودش خواسته که کس دیگه ای توی نخ این فلزیاب نره
قبلاهم نظرم روی این قضیه مثبت نبودوالان دیگه کاملامنفی شد :-w
اون اقایونی که نقل قول ازاقای کرمی داشتندکجایندتانظرخودشونوپس بگیرندکجایندکجا... :-?

سلام دوست عزیز
سو تفاهم شد
مهندس کرمی از اساتید خوب و با تجربه هستند من در جریان مهندسی معکوس mdl با سایر افراد نیستم ولی طی روابطی که با ایشون داشتم فهمیدم که ایشون روی مدارmdlکار میکنند شاید هنوزنتونسته اند مهندسی معکوس کنند در ضمن این رو خدمت دوستان بگم که متاسفانه فروشنده در این انجمن زیاده و نمیشه اطلاعاتی که با هزار زحمت بدست میاد مفت ومجانی در اختیار این فروشنده ها گزاشت به همین خاطر مهندس کرمی به من گفتند که زیاد رویmdlدر انجمن کار نکنم چون ممکنه برخی نکات مهم رو لو بدم همین :D

چون از دوستان یاد گرفته ام وظیفه خودم میدونم که یاد بدم هرچند اندک باشد

چهارشنبه 28 مهر1394 - 12:46am
مدیر کل
مدیر کل

آمیتیست نوشته است:
این مدار واقعا مدار خوبی هست البته دوستان اگه صلاح بدونند من روی مدار کار کنم و تغییرات حرفه ای روی مدار بدم تا هم تیون اتوماتیک کنم و هم صداش رو دیجیتال کنم مثل صدای مدارmdl و همچنین بالانس اتوماتیک روی مدار بزارم تا از چند دقیقه خودش رو با خاک منطقه بالانس کنه و همچنین مدار تفکیک با السیدی روی مدار اضافه کنم
فایل هگز رو هم دمو در اختیار دوستان بزارم
البته اگه مهندس حمید مخالف نباشند :ymapplause:
یک روش دیگه هم میتونم روی مدار بزارم که قدرتعمق زنی رو دوبرابر کنه
که شاهکار بشه B-)

جناب ناصر شما اگر کاری میتونستی انجام بدی که توی این همه سال که فرصت داشتی انجام داده بودی! خودت سایت داری کارهای شما رو هم داریم میبینیم. ولی این مدل ادعاهایی که میکنی دیگه خیلی برای ما عادی شده و عاقبتش همون هست که قبلا بوده! پس این نمایش رو تمومش کن. اینجا جای خودنمایی های بیهوده امثال شما نیست و حداقل بنده چنین اجازه ای نمیدم. کاری بلدی انجام بدی توی سایت خودت انجام بده منم میبینم و اگر به جایی رسید شخصا مدار رو با نام خود شما در انجمن قرار میدم. ضمنا فکر کنم این تذکر در خصوص شخص شما به بالای صد بار رسیده که بگیم در هر تاپیک در خصوص همون مبحث صحبت کنین! اینکه شما فلان کار رو میتونی بکنی یا بحث MDL و غیره واقعا هیچ ربطی به این مدار نداره! پس دانسته یا ندانسته بحث همین مدار رو هم خراب میکنین و آخرش هم خودتون هیچ کار مثبتی صورت نمیدین! بالای 10 تاپیک به همین صورت توی انجمن داریم که شما اینطوری خرابش کردی! حالا بازم بگو من باهات مشکل دارم که اخراجت میکنم! یک مثلا ردیاب هم درست کردی توی انجمن ما هم گذاشته شد و ما هم نظر دادیم اخرش تا اینجای کار مشخص شده تنها کسی که ازش جواب گرفته خودت بودی!!! عزیز من اینجا تیمارستان که نیست! با این کارایی که میکنی هیچ اخر و عاقبت خوبی وجود نداره.

چهارشنبه 29 مهر1394 - 5:45am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1202 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 ... 121  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: hadi07 و 339 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure