نویسنده |
پیغام |
arash kamangir
کاربر حرفه ای
|
بازهم این ادم فخرفروش ولاف زن اومده؟ اخه تاکی میخوادنقش پروفسورهاروبازی کنه من نمیدونم برای اگاهی دوستان بایدعرض کنم که این اقادرانجمنش مدعی شده بودکه ام دی ال روتونسته کپی برداری کنه وحتی بااصلاحاتی که انجام داده مشخصه هاشوبهترهم کرده بنابراین توی تصوراتش وزمانی که توی عالم هپروت سیروصیاحت میکرده اسم معنی داری هم براش درنظرگرفته MDL9000البته همون موقع هم یکی ازکاربراکه ظاهراشناخت کافی به این اقاداشت حرفهاشوبه مصخره گرفته بودوبهش بدجوری ضدحال زده بودمن درپست های جدیدانجمنش پستی ازاین اقاندیدم فکرکنم به مزاج ناصربامراممون حرفهاش نساخته بوده وباعث سردمزاجیش شده واین کاربروازانجمن پرمحتواوپربینندش محروم کرده و... خوب جناب ...(اسم کاربریت عین خودت اینقدرسنگین شده که نمیتونم بنویسم)ازMDL9000چه خبرقیمتش چنده؟میشه لطف کنی درعالم خیالت کمی ازخصوصیات وبردنهاییش برای دوستان خیال پردازی کنی ؟مامشتاق رونمایی ابتکارات خلاقانت هستیم
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 6:48am |
|
|
سهند
کاربر فعال
|
دوستان فیلم تست این مدار رو میخوام بذارم که فلز ۷ در ۸ رو با لوپ ۶۰ با اهم ۲.۸ در منزل با تنظیمات معمولی در فاصله ۹۰ سانتی میزنه میخوام حرف و حدیثها رو تموم کنم ولی حجم فیلم ۴۵ مگابایته هر کاری میکنم وین زیپ تبلتم زیپش میکنه ولی حجمش تغییر نمیکنه الان به کامپیوتر دسترسی ندارم در اولین فرصت فیلمشو اپ میکنم
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 8:18am |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
madrek نوشته است: مجید1 نوشته است: سلام دوست عزیز پایه های 2n3819 با bf245یا256 فری داره شاید شما که از 3819 استفاده کردین پایه هاشو اشتباهی وصل کردین بله من مطابق 245 نصب كردم حق با شماست تست ميكنم دوباره اعلام نتيجه ميكنم بازم بخاطر وقتي كه صرف پاسخ به سوالات من ميكنيد از شما تشكر ميكنم سلام مجید جان تست کردم اما صداش در نیومد درمطابق 245 وصل میکنم کار میکنه
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 9:02am |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
من تمام قطعات رو دارم اما برای فیبر با مشگل بر خوردم فیبر گرفتم فایبرم سوراخکاریش سخته نمیدون چرا مته میشکنه
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 9:06am |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
hafez نوشته است: من تمام قطعات رو دارم اما برای فیبر با مشگل بر خوردم فیبر گرفتم فایبرم سوراخکاریش سخته نمیدون چرا مته میشکنه منم مشکل شما رو داشتم مته 1 از چهره الکترونیک تهیه کردم جنسش خیلی خوبه
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 9:30am |
|
|
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
دوستان جنس فایبرگلاس خیلی سخته ، همه ی سوراخها رو بزنی ، چند تا تیغ رو کند میکنه تیغهای با نمره بیشتر ، محکمتر هستند و دیرتر کند میشن مثلا بجای 0.7 از 0.8 استفاده کنید تاثیر داره و اگر لایه مسی به قدر کافی پهن بود که سوراخ ازش نزنه بیرون ، میتونید از نمره بیشتر هم استفاده کنید . سعی کنید از دریل واقعی اما سایز کوچکش استفاده کنید هنگام سوراخ کردن مته کاملا عمود باشه وگرنه میشکنه زیاد هم به پائین فشار ندید و نکته ی آخر اینکه تیغ رو تا نزدیکای مارپیچش ، ببرید تو سه نظام ، وقتی طولش کوتاهتر بشه دیگه نمیشکنه
لا اله الا هو
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 9:36am |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
سهند نوشته است: دوستان فیلم تست این مدار رو میخوام بذارم که فلز ۷ در ۸ رو با لوپ ۶۰ با اهم ۲.۸ در منزل با تنظیمات معمولی در فاصله ۹۰ سانتی میزنه میخوام حرف و حدیثها رو تموم کنم ولی حجم فیلم ۴۵ مگابایته هر کاری میکنم وین زیپ تبلتم زیپش میکنه ولی حجمش تغییر نمیکنه الان به کامپیوتر دسترسی ندارم در اولین فرصت فیلمشو اپ میکنم خوب شما سعی کن فقط چند دقیقه فیلم سنس رو آپ کنی که ده دوازده مگ باشه
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 10:31am |
|
|
مجید1
کاربر فعال
|
madrek نوشته است: madrek نوشته است: مجید1 نوشته است: سلام دوست عزیز پایه های 2n3819 با bf245یا256 فری داره شاید شما که از 3819 استفاده کردین پایه هاشو اشتباهی وصل کردین بله من مطابق 245 نصب كردم حق با شماست تست ميكنم دوباره اعلام نتيجه ميكنم بازم بخاطر وقتي كه صرف پاسخ به سوالات من ميكنيد از شما تشكر ميكنم سلام مجید جان تست کردم اما صداش در نیومد درمطابق 245 وصل میکنم کار میکنه سلام خوب الان سنس میکنه بازم بردش کمه. ولتاژپایه6 ایسی 357و منفی مدار را هنگام سنس گرفتی یا نه اگه گرفتی چند میلی ولت هنگام سنس تغییرات داری
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 1:10pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
arash kamangir نوشته است: بازهم این ادم فخرفروش ولاف زن اومده؟ اخه تاکی میخوادنقش پروفسورهاروبازی کنه من نمیدونم برای اگاهی دوستان بایدعرض کنم که این اقادرانجمنش مدعی شده بودکه ام دی ال روتونسته کپی برداری کنه وحتی بااصلاحاتی که انجام داده مشخصه هاشوبهترهم کرده بنابراین توی تصوراتش وزمانی که توی عالم هپروت سیروصیاحت میکرده اسم معنی داری هم براش درنظرگرفته MDL9000البته همون موقع هم یکی ازکاربراکه ظاهراشناخت کافی به این اقاداشت حرفهاشوبه مصخره گرفته بودوبهش بدجوری ضدحال زده بودمن درپست های جدیدانجمنش پستی ازاین اقاندیدم فکرکنم به مزاج ناصربامراممون حرفهاش نساخته بوده وباعث سردمزاجیش شده واین کاربروازانجمن پرمحتواوپربینندش محروم کرده و... خوب جناب ...(اسم کاربریت عین خودت اینقدرسنگین شده که نمیتونم بنویسم)ازMDL9000چه خبرقیمتش چنده؟میشه لطف کنی درعالم خیالت کمی ازخصوصیات وبردنهاییش برای دوستان خیال پردازی کنی ؟مامشتاق رونمایی ابتکارات خلاقانت هستیم سلام به همه دوستان لطفا رعایت کنند و مشکلات قدیمی خود را در خصوصی با هم رفع و رجوع کنند و در این تایپیک فقط در مورد همین طرح خواهشا صحبت کنند و سراغ طرح های دیگه و اشخاص دیگه خواهشا نروند تا پر ما به پر کسه دیگه ای نگیره که چوبش را بنده بخورم ضمننا هیچ کسی با هیچ دین و طرز فکری در این تایپیک برای انجام هرگونه ابتکار و نوع آوری محدود نمی باشد
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 1:22pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
سلام به همه اینم یکی از راههای تست مدار که البته یکی از دوستان اونور آبی که مثل من از قافله بروز بودن عقب مانده بود انجام داده که متاسفانه بقیه عکس هایش را ندارم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 1:39pm |
|
|
|