نویسنده |
پیغام |
madrek
کاربر حرفه ای
|
http://eletronicasilveira.forumeiros.co ... pi-polonesاين ادرس يك سايت خارجي كه درمورد اين مدار بث كردن وروش كار كردن از دوستان هركي ميتونه خواهشا ترجمش كنه ببينيم اونا به كجا رسيدن
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 2:05pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
hafez نوشته است: من تمام قطعات رو دارم اما برای فیبر با مشگل بر خوردم فیبر گرفتم فایبرم سوراخکاریش سخته نمیدون چرا مته میشکنه سلام دوست عزیز بیشترین علت شکستن مته از عجله و کج نمودن دست هنگام سوراخ کاری پیش می آید و شما هم می توانید از ابزاریراق های محلتان چند مدل مته بگیرید و از لحاظ کیفیت بررسی کنید
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 2:17pm |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
نقل قول: سلام خوب الان سنس میکنه بازم بردش کمه. ولتاژپایه6 ایسی 357و منفی مدار را هنگام سنس گرفتی یا نه اگه گرفتی چند میلی ولت هنگام سنس تغییرات داری سلام مجيد جان تست كردم اهمتر در حالت ac=قبل از سنس 0.30وبعداز سنس0.45ودرحالت dc قبل وبعدسنس11.4
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 2:25pm |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
سلام اينم چندتا عكس اگه ميشه بگيد چرا اينطور نصب كردن
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 2:51pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
|
سلام به همه اینم یک فایل مربوط به این مدار که البته فعلا نقش دقیق و کارکرد آن مجهوله
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 5:59pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
ارجینال عزیز لطفا تسم سایت مربوط به فایل رو بزارید حتما اشاره شده چی هست این مدار
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 8:10pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
|
hafez نوشته است: ارجینال عزیز لطفا تسم سایت مربوط به فایل رو بزارید حتما اشاره شده چی هست این مدار اسم سایت را فعلا نمی دونم ولی مطمئن هستم هیچگونه اطلاعات بیشتری نداشت و از بین بیشمار سایتی که اطلاعات جمع می کردم زبان مربوط به سایتش پرتقالی شناسایی شد توسط گوگل
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 8:18pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
arash kamangir نوشته است: بازهم این ادم فخرفروش ولاف زن اومده؟ اخه تاکی میخوادنقش پروفسورهاروبازی کنه من نمیدونم برای اگاهی دوستان بایدعرض کنم که این اقادرانجمنش مدعی شده بودکه ام دی ال روتونسته کپی برداری کنه وحتی بااصلاحاتی که انجام داده مشخصه هاشوبهترهم کرده بنابراین توی تصوراتش وزمانی که توی عالم هپروت سیروصیاحت میکرده اسم معنی داری هم براش درنظرگرفته MDL9000البته همون موقع هم یکی ازکاربراکه ظاهراشناخت کافی به این اقاداشت حرفهاشوبه مصخره گرفته بودوبهش بدجوری ضدحال زده بودمن درپست های جدیدانجمنش پستی ازاین اقاندیدم فکرکنم به مزاج ناصربامراممون حرفهاش نساخته بوده وباعث سردمزاجیش شده واین کاربروازانجمن پرمحتواوپربینندش محروم کرده و... خوب جناب ...(اسم کاربریت عین خودت اینقدرسنگین شده که نمیتونم بنویسم)ازMDL9000چه خبرقیمتش چنده؟میشه لطف کنی درعالم خیالت کمی ازخصوصیات وبردنهاییش برای دوستان خیال پردازی کنی ؟مامشتاق رونمایی ابتکارات خلاقانت هستیم
قسمت !
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 8:26pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
|
سلام به همه اینم از چند مدل ویو متر که انشاالله یکی شبیه اینها را برای دستگاه با کمک هم راه بندازیم
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 8:41pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
|
سلام به همه اینم از یک فایل نامشخص دیگر که البته توسط خود طراح اصلی کار شده ولی اطلاعات دقیق تری ازش در دست نیست اگر کسی اطلاعای دارد لطفا ما را هم بی خبر نگذارد البته مجبور شدم فیلمش را کوچک و بی کیفیت کنم تا بشود آپلود کرد فایل اصلی اش در یوتیوب موجود است
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 8:46pm |
|
|
|