نویسنده |
پیغام |
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
rot نوشته است: arash kamangir نوشته است: بازهم این ادم فخرفروش ولاف زن اومده؟ اخه تاکی میخوادنقش پروفسورهاروبازی کنه من نمیدونم برای اگاهی دوستان بایدعرض کنم که این اقادرانجمنش مدعی شده بودکه ام دی ال روتونسته کپی برداری کنه وحتی بااصلاحاتی که انجام داده مشخصه هاشوبهترهم کرده بنابراین توی تصوراتش وزمانی که توی عالم هپروت سیروصیاحت میکرده اسم معنی داری هم براش درنظرگرفته MDL9000البته همون موقع هم یکی ازکاربراکه ظاهراشناخت کافی به این اقاداشت حرفهاشوبه مصخره گرفته بودوبهش بدجوری ضدحال زده بودمن درپست های جدیدانجمنش پستی ازاین اقاندیدم فکرکنم به مزاج ناصربامراممون حرفهاش نساخته بوده وباعث سردمزاجیش شده واین کاربروازانجمن پرمحتواوپربینندش محروم کرده و... خوب جناب ...(اسم کاربریت عین خودت اینقدرسنگین شده که نمیتونم بنویسم)ازMDL9000چه خبرقیمتش چنده؟میشه لطف کنی درعالم خیالت کمی ازخصوصیات وبردنهاییش برای دوستان خیال پردازی کنی ؟مامشتاق رونمایی ابتکارات خلاقانت هستیم سلام به همه دوستان لطفا به این بحث ها در این تایپیک ادامه ندهند تا اگر خدا خواست روی مدار تمرکز کنیم تا ظرف چند هفته پروژه را کامل کنیم خواهش می کنم
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 8:50pm |
|
|
مجید1
کاربر فعال
|
madrek نوشته است: سلام اينم چندتا عكس اگه ميشه بگيد چرا اينطور نصب كردن سلام دوست عزیز در یکی از عکسها بجای 3ولوم از یک ولوم 500 کیلو استفاده کرده که به نظر من تنظیم تق تق برای مدار سخت میشه در اون یکی عکس هم جای گذاری قطعات رو نشون داده و فک کنم در عکس اخری هم طرز قرار گرفتن دوتا ای سی رگولاتور را توضیح داده و یکی هم خازن 100 نانو هستش که به جای اون از 47 نانو استفاده شده اگه اشتباه نکنم خازن جبران سازی هستش
|
پنج شنبه 29 مهر1394 - 2:06am |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
مجید1 نوشته است: madrek نوشته است: سلام اينم چندتا عكس اگه ميشه بگيد چرا اينطور نصب كردن سلام دوست عزیز در یکی از عکسها بجای 3ولوم از یک ولوم 500 کیلو استفاده کرده که به نظر من تنظیم تق تق برای مدار سخت میشه در اون یکی عکس هم جای گذاری قطعات رو نشون داده و فک کنم در عکس اخری هم طرز قرار گرفتن دوتا ای سی رگولاتور را توضیح داده و یکی هم خازن 100 نانو هستش که به جای اون از 47 نانو استفاده شده اگه اشتباه نکنم خازن جبران سازی هستش سلام مجید جان حالا خازن رو تغییر بدیم یا نه ؟راستی ولتاژ رو نوشتم نظرتون چیه
|
پنج شنبه 30 مهر1394 - 10:48am |
|
|
سهند
کاربر فعال
|
دوستان تغییرات داخل عکسها رو انجام ندین چون سیستم رو بهم میریزه در مورد ولوم از مولتی ترن ۱۰ دور ۲۰ کیلو استفاده کنید و بجای ua741 هم از lf357 استفاده کنید
|
پنج شنبه 30 مهر1394 - 11:18am |
|
|
مجید1
کاربر فعال
|
madrek نوشته است: مجید1 نوشته است: madrek نوشته است: سلام اينم چندتا عكس اگه ميشه بگيد چرا اينطور نصب كردن سلام دوست عزیز در یکی از عکسها بجای 3ولوم از یک ولوم 500 کیلو استفاده کرده که به نظر من تنظیم تق تق برای مدار سخت میشه در اون یکی عکس هم جای گذاری قطعات رو نشون داده و فک کنم در عکس اخری هم طرز قرار گرفتن دوتا ای سی رگولاتور را توضیح داده و یکی هم خازن 100 نانو هستش که به جای اون از 47 نانو استفاده شده اگه اشتباه نکنم خازن جبران سازی هستش سلام مجید جان حالا خازن رو تغییر بدیم یا نه ؟راستی ولتاژ رو نوشتم نظرتون چیه سلام نه این تغییراتی که تو عکس هست هیچ تغییری در دستگاه ایجاد نمیکنه فک کنم تو عکس اخری پایه های رگولاتور را زده اون خازن هم تاثیری انچنانی در مدار نداره دوست من شما سنس دارین یک بار دیگه بگین که الان مدارتون سنسش چطور هستش
|
پنج شنبه 30 مهر1394 - 12:17pm |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
نقل قول: سلام نه این تغییراتی که تو عکس هست هیچ تغییری در دستگاه ایجاد نمیکنه فک کنم تو عکس اخری پایه های رگولاتور را زده اون خازن هم تاثیری انچنانی در مدار نداره دوست من شما سنس دارین یک بار دیگه بگین که الان مدارتون سنسش چطور هستش سلام سنس دارم ولي برعكس با برد خيلي كم يعني با نزديكي فلز به جاي افزايش صدا -صداش كمتر وقطع ميشود انگار طلا سنس ميكند وبردشم واقعا دلسرد كننده هست يه سيني35 سانتي رو با لوپ40 از 40 سانتي به زور ميزند اونم وقتي سنس ميكنه صداش قطع ميشه منتظر bf245 تا با اون تست كنم ديگه موندم نميدونم چيكارش كنم
|
پنج شنبه 30 مهر1394 - 2:47pm |
|
|
مجید1
کاربر فعال
|
دوست من با این ازمایشی که کردی تا خروجی اپ امپ357 مشکل نداری چون با نزدیک شدن فلز 150 میلی ولت تغییرات ولتاژ داری . فک کنم مشکل تو در ایسی نمونه بردار4011 هستش یه ازمایش دیگه بکن اگه از اون هم نبود بریم سراغ بقیه قسمتها یا 245 ولتاژ پایه 10 ای سی 4011 بین مثبت و منفی مدار را چک کن ببین چند ولته و بگو ولتاژ پایه مدار شما چیه یعنی با چه ولتاژی مدارت بسته شده
|
پنج شنبه 30 مهر1394 - 7:46pm |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
مجید1 نوشته است: دوست من با این ازمایشی که کردی تا خروجی اپ امپ357 مشکل نداری چون با نزدیک شدن فلز 150 میلی ولت تغییرات ولتاژ داری . فک کنم مشکل تو در ایسی نمونه بردار4011 هستش یه ازمایش دیگه بکن اگه از اون هم نبود بریم سراغ بقیه قسمتها یا 245 ولتاژ پایه 10 ای سی 4011 بین مثبت و منفی مدار را چک کن ببین چند ولته و بگو ولتاژ پایه مدار شما چیه یعنی با چه ولتاژی مدارت بسته شده سلام ولتاژ ورودي مدار من 11ولته ولتاژپايه10صفرولي ولتاژ پايه8و9 اي سي 10.6 ولته
|
پنج شنبه 30 مهر1394 - 8:02pm |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
madrek نوشته است: مجید1 نوشته است: دوست من با این ازمایشی که کردی تا خروجی اپ امپ357 مشکل نداری چون با نزدیک شدن فلز 150 میلی ولت تغییرات ولتاژ داری . فک کنم مشکل تو در ایسی نمونه بردار4011 هستش یه ازمایش دیگه بکن اگه از اون هم نبود بریم سراغ بقیه قسمتها یا 245 ولتاژ پایه 10 ای سی 4011 بین مثبت و منفی مدار را چک کن ببین چند ولته و بگو ولتاژ پایه مدار شما چیه یعنی با چه ولتاژی مدارت بسته شده سلام ولتاژ ورودي مدار من 11ولته ولتاژپايه10صفرولي ولتاژ پايه8و9 اي سي 10.6 ولته الان باشش مورد 4011 كه داشتم تست كردمهمه يك جورن والبته لوپ وصل نكردم لوپ وصل باشه يا نباشه فلز باشه يا نباشه فرقي نداره
|
پنج شنبه 30 مهر1394 - 8:11pm |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
سلام ولتاژ ورودي مدار من 11ولته ولتاژپايه10صفرولي ولتاژ پايه8و9 اي سي 10.6 ولته[/quote] الان باشش مورد 4011 كه داشتم تست كردمهمه يك جورن والبته لوپ وصل نكردم لوپ وصل باشه يا نباشه فلز باشه يا نباشه فرقي نداره[/quote] توي اين عكس اگر مشاهده كرده باشيدگفته شده7805و79l05 رو برعكس نصب بشه ايا صحت داره يا مطابق فايل اصلي نصب كردم خوبه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 30 مهر1394 - 8:21pm |
|
|
|