انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 11 آبان1403 - 12:58am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
آنلاین
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

rostam نوشته است:
kاوه نوشته است:
سلام رستم عزیز بالاخره ما متوجه نشدیم شمارومدار زوم ۷کارمیکنید یانه واینکه درکل همین مدار ساخته بشه یا مدار جدیدی رو طراحی میکنید ک گفته هاتون وایده هاتون توش لحاظ شده باشه..

دوست من شما همین مدار رستم را بسازید این مدار به علت نزدیک بودن به ایده من مورد استفاده قرار گرفت و جوابگو هم است
مدار دیگر رو با مشخصات بهتر و اپشنهای بالا یکی از دوستان داره کار میکنه و چطور بخواد در اختیارتون بزاره من اطلاعی ندارم
ولی همین مدار رستم 2 پاسخگوی کار دوستان است

بس ماباید ب همین مدار بسنده کنیم و هیچ حسابی رو مداری ک شما میگید باز نکنیم درسته؟اگه قراره ک مدار بهینه شده در اختیار دیگران قرار نگیره چ اصراری بود ک این تاپیک ایجادبشه..

پنج شنبه 30 مهر1394 - 9:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kاوه نوشته است:
rostam نوشته است:
kاوه نوشته است:
سلام رستم عزیز بالاخره ما متوجه نشدیم شمارومدار زوم ۷کارمیکنید یانه واینکه درکل همین مدار ساخته بشه یا مدار جدیدی رو طراحی میکنید ک گفته هاتون وایده هاتون توش لحاظ شده باشه..

دوست من شما همین مدار رستم را بسازید این مدار به علت نزدیک بودن به ایده من مورد استفاده قرار گرفت و جوابگو هم است
مدار دیگر رو با مشخصات بهتر و اپشنهای بالا یکی از دوستان داره کار میکنه و چطور بخواد در اختیارتون بزاره من اطلاعی ندارم
ولی همین مدار رستم 2 پاسخگوی کار دوستان است

بس ماباید ب همین مدار بسنده کنیم و هیچ حسابی رو مداری ک شما میگید باز نکنیم درسته؟اگه قراره ک مدار بهینه شده در اختیار دیگران قرار نگیره چ اصراری بود ک این تاپیک ایجادبشه..

دوست من این تایپیک برای معرفی روش صحیح ردیابی و تحلیل علمی اون با توجه به قوانین فیزیک و مکانیک ایجاد و مداری هم در همین راستا معرفی شد حال اگر دوستانی از زمان و هزینه خود برای تشکیل شرایط بهتر و مدار پیشرفته تر اقدام کردند و با توجه به این که اطلاعات کاریشون در اختیار من هست نه من و نه شما نمیتونیم از انها بخواهیم که این کار را انجام دهند
اگر نیاز به تستهای میدانی در نقاط مختلف کشور باشد شاید بتوانیم مدار را با کانتر و محدودیت در اختیار دوستان قرار بدیم
ولی در بحث سوء استفاده سازندگان و بحث حفظ زحمات برنامه نویس مداری رایگان با شرایط ایده ال به صورت رایگان منتشر نخواهد شد
و همینجا از طراحان استدعا دارم که در صورت موفقیت پروژه هرگونه فروش در این مجموعه باید از طریق خود سایت و هماهنگی مدیریت سایت باشد
با تشکر

پنج شنبه 30 مهر1394 - 9:15am
کاربر فعال
کاربر فعال

با جرات میتونم بگم کسی مثه داداش حمید نمیشه هر چی باشه بفکر هموطنای خودشه برنامه ایی رو که با این زحمت نوشته بود رایگان در اختیارمون گذاشت بدون هیچ چشم داشتی و حالا یکی اومده با چن خط برنامه نویسی افتاده بفکر فروش مثلا این تاپیک کمک به ما و پیشرفت ما ایرانی هاست لااقل برای جلوگیری از سودجویی محدودیتی میزاشتین تا نتونن بفروشنش مثه همین فلزجوی خودمون تا بلکه همه میتونستن ازش استفاده کنن انصاف نیست هر چی باشه اسمه تاپیک ای کاش هست یعنی محاله غیر ممکن رو ممکنش کنیم این نشد که داداش رستم لااقل شما فکری بحال ما بکنین
خیلی ممنون

پنج شنبه 30 مهر1394 - 11:51am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهندس حمید واقعا برنامه نویس زبر دستی هستند
ولی حیف که بخاطر 35 اونقدر به پر و پاش پیچیدن که دیگه بیخیال ساخت ردیاب جدید شدن .
من 35 دارم باهاش چیزی هم در نیاوردم ولی واسه خودش شاهکاری محسوب میشه.
حالا یکبار دیگه ازمهندس حمید میخوهیم که مداری با شرایط که اقا رستم گفتند بسازه که ما تست کنیم و ببینیم جواب میده یا نه ؟
حتی اگه مدار با محدودیت 20 بار هم باشه مشکلی نیست .
این گره فقط به دست مهندس حمید باز میشه . بقیه اگه کاری انجام بدن میرن تو فاز فروش

پنج شنبه 30 مهر1394 - 12:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

johnlewis نوشته است:
با جرات میتونم بگم کسی مثه داداش حمید نمیشه هر چی باشه بفکر هموطنای خودشه برنامه ایی رو که با این زحمت نوشته بود رایگان در اختیارمون گذاشت بدون هیچ چشم داشتی و حالا یکی اومده با چن خط برنامه نویسی افتاده بفکر فروش مثلا این تاپیک کمک به ما و پیشرفت ما ایرانی هاست لااقل برای جلوگیری از سودجویی محدودیتی میزاشتین تا نتونن بفروشنش مثه همین فلزجوی خودمون تا بلکه همه میتونستن ازش استفاده کنن انصاف نیست هر چی باشه اسمه تاپیک ای کاش هست یعنی محاله غیر ممکن رو ممکنش کنیم این نشد که داداش رستم لااقل شما فکری بحال ما بکنین
خیلی ممنون

با سلام
دوست من مداری براتون گذاشتم که با حداقل قیمت میسازید و تا حالا هیچ کس اینکارو نکرده بود
و در مورد مدار جدید که هنوز نه به داره و نه به بار شما اگر به دقت میخوندید گفتم اگر طراح مدار رو صلاح به تستهای میدانی بدونیم حتما با کانتر و محدودیت در اختیار دوستان میزاریم مگر فلزیاب فلزجو غیر از اینه

پنج شنبه 30 مهر1394 - 12:36pm

فکر نکنم کسی بفکر فروش باشه ، اگر هم باشه حداقلش اینه که دینش را به ای کاش ... و آقا رستم اعاده کنه .
بعدش یه کم انصاف داشته باشین مثلا همین آقا فریدون عزیز خودمون که لطف کردن و مدار را طراحی و ارائه کردن در همین ای کاش کلی بهش حرف و حدیث گفتن یا آقا حمید واسه 35 ! راستش بنظر من یه کمی به طراح حق بدین چون کلی وقت میذاره و زحمت میکشه .

پنج شنبه 30 مهر1394 - 12:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال

rostam نوشته است:
johnlewis نوشته است:
خیلی ممنون

با سلام
دوست من مداری براتون گذاشتم که با حداقل قیمت میسازید و تا حالا هیچ کس اینکارو نکرده بود
و در مورد مدار جدید که هنوز نه به داره و نه به بار شما اگر به دقت میخوندید گفتم اگر طراح مدار رو صلاح به تستهای میدانی بدونیم حتما با کانتر و محدودیت در اختیار دوستان میزاریم مگر فلزیاب فلزجو غیر از اینه

داداش رستم پس قراره بعد از کامل شدن و درست بودن نتیجه در اختیار کاربران قرار بدید؟

پنج شنبه 30 مهر1394 - 12:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

و بعد به همین روزهای عزیز من نه تواین مدار سهیمم و نه دنبال پولی هستم و فقط هدفم کمک به دوستان است من دنبال پروژه خودم هستم نه برای کار زیر خاکی بلکه مصارف صنعتی خودم
ولی تا اینجا که من اطلاع دارم برنامه نویس این طرح الان در حدود 2 ماه است درگیر این پروژه شده و مخلصانه داره کار میکنه و این حق طبیعی ایشون است که حاصل زحمات خودشون رو بگیرن مگر اینکه خودشون دیدگاه دیگری داشته باشن
دوستان ایکاشی مدار رستم رو بسازید و با خیال راحت کار کنید و مطمعن باشید اگر قسمتتون باشه نتیجه میگیرید مدار جدید فقط در مورد اپشنهای اندازهگیری و تحلیل میدانهای مذکور فاکتور بیشتری داره و متاسفانه تا همینجا فقط قطعات سخت افزاریش چیزی در حدود 700000 تومان در میاد و هنوز استارت به ساخت نشده پس فعلا فکرتون رو خالی کنید و با همین مدار کار کنید و اینو مطمعن باشید که اگر اصول کار رو فهمیده باشید و نخواهید سر خودتون کلاه بزارید موفق میشید
موفق و پیروز باشید

پنج شنبه 30 مهر1394 - 12:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

داداش رستم فدایی داری به مولا. یدونه ای :ymapplause:

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

پنج شنبه 30 مهر1394 - 2:15pm
آواتار کاربر

قبل از هر چیز تشکر میکنم از آقا رستم و بقیه دوستانشون بابت زحمات بی چشم داشتی که برای دوستان خوب انجمن میکشن :ymhug: :x
من تمام صفحات ای کاش قبل و جدید را مطالعه کردم و در صورت امکان چند درخواست داشتم که فکر کنم درخواست چند کاربر دیگه مثل من هم باشد

1 ) اگر ممکنه اطلاعات کاملی از ساخت به همراه عکس از آنتن های مناسب ردیابی در قالب یک فایل pdf قرار بدید تا کلا مشکل آنتن به صورت ریشه ای حل بشه
(من اطلاعات شما رو جمع آوری کردم و چند آنتن ساختم و آهنربای نودیوم هم وصل کردم ولی بازم حرکتی نداشتم و فکر میکنم که اشکال از ساخت باشه و هنوز اطلاعات ساختم کامل نیست )

2 ) فایل pcb مدار رستم 2 که به صورت رایگان منتشر شده را در سایت قرار بدید ( من متاسفانه مهارت لازم ساخت pcb رو ندارم و باید بدم بیرون برام بزنند )

و در نهایت برای شما و تیم کاریتون آرزوی موفقیت میکنم @};-

اینجا امید ادامه دارد ...

با هزار تومان چی کار میشه کرد ؟

http://www.mahak-charity.org/main/index.php/fa/mahak-products/payments

23540#*733*

پنج شنبه 30 مهر1394 - 2:31pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: M.Morteza , VAHID2210 و 21 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure