نویسنده |
پیغام |
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
lori نوشته است: دوستان یه سوال دارم هر کی میتونه کمک کنه ممنون میشم وقتی با نقطه زن نقاطی مشخص شدن برای اینکه بفهمیم جنس اون فلز چیه مثلا رو 5500 بزاریم بعد آنتنها رو همون نقطه ایی که نقطه زن گفت ه قیچی بشه پس دیگه قطعا اون طلاست درسته؟ و نیز برای باقی فلزات هم اگه نقاط رو داشته باشیم اینطور میشه جنس رو فهمید ؟ منظورم اینه که حتی اگه ردیابی خطا داشته باشه قیچی که دیگه خطا نداره؟ ظاهرن اوایل کار ردیابی هستید! قیچی کردن یعنی نقطه موردنظر ، اما آنتن هرجا که توبخوای قیچی بشه قیچی میشه و میگه اینجا طلاست. خلاصه کلام اول باید فکرتون رو آزادکنید. فرکانس 5500 درسته برای طلاجواب ميده ولی برای ذرات و ریشه درختان و سفال ووو .. خیلی چیزهای دیگه هم جواب ميده و این اپراتوره که باید تشخیص بده که آیا این نقطه ای که آنتنها گرفته و قیچی شده آیا واقعا طلا هست یا خیر. دوست عزیز برای درک بهتر از موضوع و آموزش اپراتوری تاپیکهای آموزش کار با ردیاب دیجیتال fpl35 و بقیه تاپیکهای ردیابی رو مطالعه کنید.
|
جمعه 1 آبان1394 - 6:46am |
|
|
جاوید
استاد
|
درود بر شما برنامه را با موبایل تست کردم خروجی ضعیفی داره و دقت موج هم نداره یه برنامه دیگه باید گیر اورد
|
جمعه 1 آبان1394 - 10:30am |
|
|
hamed97
|
اساتید ببخشید اگه فرض کنیم اپراتور خوبی برای ردیاب نیستیم ولی با نقطه زن تعدادی نقطه رو که دارای فلز هست رو تو یک مکان تعیین کردیم حالا همون ردیاب رو اگه روی فرکانس 5500 بزاریم و روی اون نقاط تعیین شده بریم باید اگه اون زیر فقط در صورتی که طلا باشه قطعا قیچی کنه درسته؟ و ما با این روش میتونیم با فرکانسهای مختلف جنس رو هم تشخیص بدیم ؟
|
جمعه 1 آبان1394 - 12:34pm |
|
|
seid reza
|
shayanii نوشته است: seid reza نوشته است: ASHIL نوشته است: مشکل حل شد، با سپاس برا منم همین پیام رو میده! میشه بفرمایید چطور حلش کردید؟ برنامه مشکلی نداره و نصب هم میشه اول برنامه رو حذف کنید و یک بار دیگه دانلود کنید مطمئنن مشکلتون حل میشه بازم همونه!!!!!؟
|
سه شنبه 5 آبان1394 - 6:31pm |
|
|
iggy
کاربر فعال
|
این اپ جالبی اومد به نظرم چون میتونه 3 تا شکل موج بسازه و رابط کاربری راحتی هم داره.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
Get Rich Or Die Trying
|
چهارشنبه 5 آبان1394 - 1:18am |
|
|
systembbp
کاربر فعال
|
این برنامه رو هم استاد جاوید زحمت کشیدن و شکل موجش رو بررسی کردن و همچنان برنامه keuwl مناسبترین برنامس
|
چهارشنبه 5 آبان1394 - 2:23am |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
دوستان عزیز من با اسکوپ خیلی بررسی کردم ،تنها موج سینوسی جواب میده ،که حتما خروجي رو یابد به یه امپلی و چوک صوتی ، وصل واز چوک به زمین اما هرگز فراموش نشه که حتی ردیاب صدمیلیونی هم باشه ، اگر اپراتور نباشی ول معطلی
قسمت !
|
دوشنبه 11 آبان1394 - 11:03pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
با سلام دوستان کدوم نرم افزار بهترین شکل موج مربعی رو داره لطفا راهنمایی کنید ممنون
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
جمعه 15 آبان1394 - 8:20pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
میکرو جان مشکل موج مربعی در خروجی موبایل ارتباطی به برنامه استفاده شده نداره! در واقع این سخت افزار خروجی صوتی موبایل هست که بلحاظ طراحی برای صوت مناسب موج مربعی دقیق مورد نیاز برای ردیابی نیست. لذا هیچوقت جواب خوبی نمیده. برعکس موج سینوسی که ماهیت آنالوگ داره خیلی خوب در خروجی موبایل ظاهر میشه. البته دقت شکل موج مثلثی موبایل هم قابل قبول هست. در هر صورت برای ردیاب موبایلی باید بنا رو بر استفاده از موج سینوسی بذارین.
|
جمعه 15 آبان1394 - 9:18pm |
|
|
minasiyan
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 مرداد1393 - 11:46am پست: 100 محل اقامت: IR
|
سلام دوستان.
من آنتن جدید 35 رو دارم.
چیجوری میشه ازش استفاده کنم ، طوریکه آنتن به موبایل وصل بشه؟؟؟؟
بترس از خدا و میازار کس ره رستگاری همین است و بس
|
شنبه 15 آبان1394 - 12:27am |
|
|
|