انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 10 آبان1403 - 11:22pm

پاسخ به موضوع  [ 1202 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 ... 121  بعدی
 فلزیاب حرفه ای Pi Polones Honduras 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست من معذرت میخوام تو عکس پایینی یه کم عجله کردم جای gوsرو اشتباهی نوشتم ولی در حال جای این دو پایه رو عوض کن

جمعه 30 مهر1394 - 12:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مجید1 نوشته است:
دوست من معذرت میخوام تو عکس پایینی یه کم عجله کردم جای gوsرو اشتباهی نوشتم ولی در حال جای این دو پایه رو عوض کن

سلام مهندس طبق گفته شما وصل كردم صداش در نميادفكر كنم شكل پايه ها با245 يكسان باشه

جمعه 1 آبان1394 - 9:32am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
نه دوست من پایه 3819 با اودوتا ترانزیستور فرق داره شما طبق عکس پایینی عوض کردی ایا مطمعنی شاید هم ترانزیستورت معیوب شده باشه در هر صورت با یه ترانزیستور دیگه امتحان کن

جمعه 1 آبان1394 - 10:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
مجید1 نوشته است:

سلام دوست عزیز از اینکه مشکلات پیش آمده برای بعضی از دوستان را با حوصله حل می کنید جای تقدیر و تشکر دارد :-BD

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 1 آبان1394 - 11:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام به همه
اینم از روش درست استفاده از گولاتور ها \M/

جمعه 1 آبان1394 - 12:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
سلام
این مدار اگر خوب ساخته بشه میتونه یه سکه 200تومنی رو با لوپ 20 سانت معمولی تو 30 راحت سنس میکنه ولاغیر .روی فرکانس 250 تا 300 هرتز پایداری خوبی داره برای تفکیک یه راهش اینه که مقدار خازن 1نانو بالای 555مولد پالس کمی بالا ببرید مثلا حدودا مقدار 3.9 نانو مناسبه با یه کلید میتونید برای آل متال خازن 1نانو و برای تفکیک از خازن 3.9 نانو استفاده کنید موفق باشد

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

جمعه 1 آبان1394 - 12:22pm
کاربر فعال
کاربر فعال

خواهش میکنم جناب اورجینال واقعا باید به بعضی از بچه ها کمک کرد این همه خرج کردن با این وضع بی پولی پس هر چه در توان داریم اطلاعاتمون را در اختیار بچه ها بزاریم

جمعه 1 آبان1394 - 12:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مجید1 نوشته است:
خواهش میکنم جناب اورجینال واقعا باید به بعضی از بچه ها کمک کرد این همه خرج کردن با این وضع بی پولی پس هر چه در توان داریم اطلاعاتمون را در اختیار بچه ها بزاریم

سلام مهندس مجيد عزيز تشكر از لطف وپاسختون نميدونم كاملا گيج شدم ترانزيستور ديگه ندارم تست كنم شهرستان هستم وقطعه فروشي نيست تارسيدن ترانزيستور ديگه مجبورم صبركنم به محض رسيدن بهتون پيام ميدم راستي قطعات smdهم خريدم هنوز نرسيده ميخوام يه مدار ديگه با قطعات smdبزنم اگه اين مدار سند بانك باشه مطمئنا" جواب ميده من مدار سند رو ساختم اما قسمت tip41بشدت داغ ميكرد وسنس نداشتم راهنمايي هايي رو كه اساتيد گفتند رو انجام دادم حل نشد بيخيالش شدم( هم سند با توكو و هم سند بدون توكو)باز تشكر ويژه دارم ازتون خيلي معرفت داري كه با حوصله جواب ميدي ومشكلم رو دنبال ميكني كاري كه خيلي از اساتيد به جاي عمل فقط شعار ميدن با دوتا پيام جواب دادن بار سوم طوري برخورد ميكنن كه از كردت پشيمون بشي واقعا ممنون

جمعه 1 آبان1394 - 1:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مجید1 نوشته است:

سلام دوست عزیز با شما موافقم انشاالله چند روز دیگه که کمی از مشکلاتم کمتر شد روی این مدار به شدت وقت می گذارم که اگرخدا بخواهد همه بتوانند ازش جواب بگیرند :-BD

جمعه 1 آبان1394 - 2:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

madrek نوشته است:
مجید1 نوشته است:

سلام مهندس طبق گفته شما وصل كردم صداش در نميادفكر كنم شكل پايه ها با245 يكسان باشه

سلام دوست گرامی برای حل مشکل شما بنده چندتا ترانزیستور 2N3819 خریداری و طبق شکل زیر وصل نمودم دستگاه اوکی بود
و طبق پایه های BF245 وصل نمودم که دستگاه صداش در می آمد ولی به شدت سنس بسیار ضعیف بود و تقریبا صفر بود
شما هم لطفا طبق شکل زیر ترانزیستور 2N3819 را وصل نموده و سپس دستگاه را روشن نموده و حدود 3 ثانیه صبر نموده و بعد از آن ولوم صدا را در میانه قرار دهید و سپس پتاسیومتر 220 کیلو را به آرامی و طبق مرحله ای مرحله ای زیاد کنید و و اگر صدای دستگاه در نیامد یک کمی کمش نمائید اگر بازم صدایش درنیام و یا خوب نبودش پتاسیومتر 100 کیلو را بچرخوانید تا صدایش در بیاید
وقتی صدایش درآمد پتاسیومتر 220 کیلو را بچرخونید تا صدایش تقریبا قطع شود و به نوعی روی آستانه قرار بگیرد البته برای این کار باید یک گوشه لوپ را زیرش کتاب یا چیزی غیرفلزی قرار دهید تا اندکی از سطح زمین فاصله داشته باشد و بتواند بالانس بشه با محیط
در مرحله ی بعدی شما می توانید تنظیمات را با ولوم های حساسیت و همچنین پتاسیومتر 100 کیلو تنظیمات را حدودی انجام داده و با دور و نزدیک نمودن یک قطعه فیبر یا قطعه مسی که تقریبا شبیه طلا شناسایی می شود تنظیمات دستگاه را حدودی انجام دهید :-BD

جمعه 1 آبان1394 - 8:35pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1202 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 ... 121  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: hadi07 و 344 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure