نویسنده |
پیغام |
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
سلام به همه ی دوستان کسی از دوستان مداری برای فرکانس متر مناسب این دستگاه سراغ دارد که هم کوچک باشد و هم رنج این دستگاه را پوشش دهد تا با تعویض پتاسیومتر 100 کیلو با یک مولتی ترن و چند تغییر کوچک دیگر بشود فرکانس این دستگاه را از بیرون تنظیم نمود و مناسب هر منطقه ای آن را به راحتی بتوان تنظیم نمود؟
|
جمعه 1 آبان1394 - 8:49pm |
|
|
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
فرکانسمتر جناب بهنام از مدارات سایت کاردستی رو براتون میزارم . اندازه ش کوچکه و تا 40 مگاهرتز رو میتونه رو LCD نمایش بده امیدوارم کمک کننده باشه : پیوست: فرکانسمتر دیجیتال.rar
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
لا اله الا هو
|
جمعه 1 آبان1394 - 9:34pm |
|
|
moghadasi
کاربر حرفه ای
|
چراداداش فرکانس متر ؟شما روی یک سلکتور چند تا ولوم 100کیلو بذار بعد هرکدومو روی یه فرکانس تنظیم کن تمام اخه نمیشه دستگاه رو حالت کار فرکانس شوگرفت چون سیم فرکانس متر ایجادبی ثباتی میکنه
|
جمعه 1 آبان1394 - 9:41pm |
|
|
مجید1
کاربر فعال
|
سلام دوستان اول از همه چند تا فرکانس کاری با دستگاه امتحان کنین مثلا 100 132 166 200 300 بعد بوسیله تنظیم ولوم مثلا در فرکانس 100 هرتز مقدار اهم مقاومت ولوم را اندازه میگیریم اون مقاومت را یاداشت میکنیم میریم سراغ فرکانس بعدی این عمل را با 6 فرکانس انجام دهید میبینیو که 6 تا مقاومت با اهم متفاوت بوجود میاد بعد فقط یک سلکتور 6 حالته میخواد که این مقاومت ها را به اون وصل کرد با چرخاندنواین ولوم دستگاه در چندین فرکانس قابل دسترس میباشد . با عرض معذرت باز اگه کسی در وصل سلکتور ماند من در خدمت انها هستم با تشکر
|
جمعه 1 آبان1394 - 11:09pm |
|
|
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
دوستان ، درسته که با گذاشتن سلکتور و مقاومت ، میتوان فرکانسهای دلخواه را انتخاب کرد و سر کار استفاده کرد . اما این را در نظر بگیرید که همیشه آدم در خاک منطقه شناسایی خودش نیست که بدونه با چه فرکانسی جواب میده . آدم ممکنه هر جایی بره و اونجا بخواد تنظیم کنه . حتی در یک منطقه ممکنه چندین خاک و موقعیت متفاوت وجود داشته باشه و با رنج فرکانسهای ما جور درنیاد . یا مجبور باشیم بخاطر رفع نویز بجای 200 هرتز 207 هرتز داشته باشیم . اونوقت باید با سلکتور بزاریم رو 100 هرتز و فرکانس دلخواه رو از دست بدیم . چون معمولا رنجهای مرتبی را برای سلکتور میزارن . فکر کنم منظور جناب orginal این بود که امکان تغیر رقم فرکانس ، بصورت دقیقتری در اختیارمون باشه . مثل فلزجو تشکر
لا اله الا هو
|
جمعه 1 آبان1394 - 11:39pm |
|
|
مجید1
کاربر فعال
|
سلام دوست من خود فرکانس متر باعث بی ثباتی یا پارازییت در مدار میشه ولی طبق گفته شما می توان از یگ مولتی ترن صفحه مندرج جهت استفاده در فرکانسهای مخطلف بکار برد ولی به نظر من باید در هر صورت در زمینهای پر از ذرات از فرکانس کم استفاده نمود و به غیر اون از روشهایی دیگر نیز بهره جست و غیره
|
شنبه 1 آبان1394 - 2:21am |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
|
مجید1 نوشته است: سلام دوست من خود فرکانس متر باعث بی ثباتی یا پارازییت در مدار میشه ولی طبق گفته شما می توان از یگ مولتی ترن صفحه مندرج جهت استفاده در فرکانسهای مخطلف بکار برد ولی به نظر من باید در هر صورت در زمینهای پر از ذرات از فرکانس کم استفاده نمود و به غیر اون از روشهایی دیگر نیز بهره جست و غیره سلام به همه با نظر شما تا حدودی موافقم ولی اگر بشود تنظیمات لحظه فرکانس توی شرایط محیطی مختلف با دقت بالا داشت قابلیت های دستگاه چند برابر می شود و حتی می توان با راههای ساده نویزش را پایین آورد و یا حتی بعد از تنظیم فرکانش اگر اپراتور دیگر احتیاجی به استفاده از فرکانس متر نداشت می تواند فرکانس متر را با فشردن یک کلید خاموش کند و از مدار خارج نماید و لازم نیست که تا آخر از آن استفاده نماید
|
شنبه 2 آبان1394 - 11:56am |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
|
مجید1 نوشته است: سلام دوستان اول از همه چند تا فرکانس کاری با دستگاه امتحان کنین مثلا 100 132 166 200 300 بعد بوسیله تنظیم ولوم مثلا در فرکانس 100 هرتز مقدار اهم مقاومت ولوم را اندازه میگیریم اون مقاومت را یاداشت میکنیم میریم سراغ فرکانس بعدی این عمل را با 6 فرکانس انجام دهید میبینیو که 6 تا مقاومت با اهم متفاوت بوجود میاد بعد فقط یک سلکتور 6 حالته میخواد که این مقاومت ها را به اون وصل کرد با چرخاندنواین ولوم دستگاه در چندین فرکانس قابل دسترس میباشد . با عرض معذرت باز اگه کسی در وصل سلکتور ماند من در خدمت انها هستم با تشکر سلام دوست عزیز به نظر می آید تجارب و اپراتوری شما با این دستگاه بیشتر از همه ی ما می باشد آیا شما اطلاع دارید که چه فرکانس هایی برای چه فلزهایی و یا چه محیط هایی و همچنین چه نوع لوپ هایی مناسب تر می باشد؟
|
شنبه 2 آبان1394 - 12:07pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
|
سنه دژ نوشته است: فرکانسمتر جناب بهنام از مدارات سایت کاردستی رو براتون میزارم . اندازه ش کوچکه و تا 40 مگاهرتز رو میتونه رو LCD نمایش بده امیدوارم کمک کننده باشه : پیوست: فرکانسمتر دیجیتال.rar سلام دوست عزیز از شما خیلی ممنونم سایزش مناسب می باشد منتهی از دیگر فاکتورها هم باید بررسی شود تا به چه اندازه ای کارا می باشد و در مرحله ی بعدی برای آن فیبر چاپی زده شود که همه ی دوستان بتوانند با روش اتو از آن شیک تر استفاده نمایند
|
شنبه 2 آبان1394 - 12:13pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
|
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 2 آبان1394 - 12:27pm |
|
|
|