انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 12:54pm

پاسخ به موضوع  [ 1202 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 ... 121  بعدی
 فلزیاب حرفه ای Pi Polones Honduras 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

ببخشید من با گوشی ان هستم و جای دیگه هستم نقاشیم هم خوب نیس ولی کافیه مقاومت r10 از طرفی که به پایه 1و2 ایسی 4011 هستش در بیارین و با یک ولوم 250کیلو ویا 500 کیلو سری کرده وبعد طرف دیگر ولوم 500کیلو را به پایه 4 ایسی 4011 وص کننین همون جایی که قبلا یک طرف مقاومت را در اوردین بازم سوالی بود من در خدمت شما هستم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 2 آبان1394 - 7:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

jozef_2536 نوشته است:
hafez نوشته است:
اون ۱۰ میکرو بالا هم باید تانتال باشه
از خازنهای ۲۲۰ نانویی کاغذی نظامی استفاده کردم
مقاومتهای ۱۸۰ اهم باید ۲ وات باشن
اون مقاومت دمپینگ هم همینطور

[color=#0000FF]سلام
مقاومتها 1/2 وات باید باشه یا 2وات؟/[/
color]

خجالت خوب چیزیه داداش من این طرز حرف زدن رو اصلاح کن خواهشا
این تغییرات از جانب شخص دیگری در تلگرام اعلام شد و بنده برای دوستان اینحا گذاشتم شما صد وات بزار با این چندتا پست نیومده داری به شعور خودت رو نشون میدی

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

شنبه 2 آبان1394 - 7:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مجید1 نوشته است:
مجید1 نوشته است:
سلام خوب دوستان ببخشید که یه کم نقاشیم بد بود
اینم از ولوم تفکیک

خدمت شما

مجيدجان يه سوال ديگه اگه اشكالي نداره من اگه بخوام لوپ60 فلزجو با اهم 1.1 رو براي اين فلزياب انتخاب كنم چه مقدار مقاومت بايد با فيش لوپ سري كنم البته درون جعبه نه روي لوپ

شنبه 2 آبان1394 - 7:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست من لوپ بااهم 1.5 به پایین به درد این مدار نمیخوره و احتمالا ترانزیستور قدرتbd911 اسیب ببینه بهترین لوپ برای این فلزیاب با اندازه قابل قبول حدود40 سانته بعد اون باید از کابل کات استفاده بشه

شنبه 2 آبان1394 - 8:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

خوب الان مدارت کار میکنه پایه های 3819 رو هم عوض کردی الان بردت چقدره

شنبه 2 آبان1394 - 8:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
madrek نوشته است:
orginal نوشته است:
moghadasi نوشته است:
تشکر داداش مدار ویومتر ىا صوت سنج تو سایت خودمون هست که فقط با یه ایسی دو
سه
تا مقاومتو مشتی ال ای دی درست میشه

سلام دوست عزیز از شما ممنونم :-BD

سلام اورجينال جان كدام يك از پي سي بي هايي كه قرار داديد براي چاپ با روش غير از اتو هست يعني اگه بخواييم با روش اتو چاپ كنيم برعكس ميفته وقطعات بايد در سمت مسي برد قرر گيرند

سلام به همه
4 عدد فایل pcb برای دوستان قرار می دهم انشاالله که مشکل بعضی از دوستان حل شود ضمنا قید می کنم تغییرات ایجاد شده روی فایل pcb اصلی خود طراح می باشد تا کمترین دخل و تصرفی در آن صورت گرفته باشد
فایل pcb01 همان فیبر طراح بدون دستکاری می باشد
فایل pcb02 در قسمت ترانزیستور 1 یا t1 یا همان ترانزیستور قدرتش دستکاری شده است تا مشکل بعضی از دوستان از بابت استفاده از tip 3055 یا bd911 حل شود و بتوانند هر دو ترانزیستور را چک نمایند و با هم مقایسه نمایند
فایل pcb03 در قسمت ترانزیستور 1 یا t1 یا همان ترانزیستور قدرتش دستکاری شده است تا مشکل بعضی از دوستان از بابت استفاده از tip 3055 یا bd911 حل شود و بتوانند هر دو ترانزیستور را چک نمایند و با هم هم مقایسه نمایند و هم در قسمت دو تا پتاسیومترش تغییراتی صورت گرفته تا دوستانی که نتوانستند و یا نخواستند از پتاسیومتر مولتی ترن 10 دور دارای مقاومت داخلی استفاده کنند بتوانند از پتاسیومتر معمولی و رایج بازاربهره ببرند و بنا به درخواست یک از عزیزان مبنی بر عدم دسترسی به PR1: 220 k و نداشتن چند سایت از قبیل ایران میکرو و روبوکیو و... این دستکاری انجام شده است
فایل pcb04 هم برای پرینت به روش غیر اتو است و برعکسه که دوستان دقت نمایند
البته دوستان قبل از زدن فیبر از همه لحاظ آن را چک نمایند و برای چک می توانند از یک سوکت آیسی برای اندازه گرفتن سوراخ های مربوط به پایه های آیسی ها استفاده نمایند
:-BD :-BD :-BD

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 2 آبان1394 - 8:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
hafez نوشته است:
jozef_2536 نوشته است:
hafez نوشته است:
اون ۱۰ میکرو بالا هم باید تانتال باشه
از خازنهای ۲۲۰ نانویی کاغذی نظامی استفاده کردم
مقاومتهای ۱۸۰ اهم باید ۲ وات باشن
اون مقاومت دمپینگ هم همینطور

[color=#0000FF]سلام
مقاومتها 1/2 وات باید باشه یا 2وات؟/[/
color]

خجالت خوب چیزیه داداش من این طرز حرف زدن رو اصلاح کن خواهشا
این تغییرات از جانب شخص دیگری در تلگرام اعلام شد و بنده برای دوستان اینحا گذاشتم شما صد وات بزار با این چندتا پست نیومده داری به شعور خودت رو نشون میدی

سلام دوست عزیز همینکه شما حضور دارید باعث دلگرمیه و از شما خواهش می کنم بحث را همین جا تمام کنید و از جنابعالی بنده به شخصه پوزش می خواهم :YMPEACE:

شنبه 2 آبان1394 - 8:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مجید1 نوشته است:
خوب الان مدارت کار میکنه پایه های 3819 رو هم عوض کردی الان بردت چقدره

لوپم مشكل داره درست تنظيم نكردم ام يك بيل رو توي1 متر ميزنه ولوم500 كيلو رو هم وصل كردم زياد نميشه روش حساب كرد اما از هيچ چي بهتره ميشه گفت به نوعي تفكيك داره

شنبه 2 آبان1394 - 8:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست من اول باید روی لوپت کار کنی و بعد اینکه با لوپت بهارین برد عایدت شد بعد اون برو سراغ تفکیک

شنبه 2 آبان1394 - 9:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مجید1 نوشته است:
دوست من اول باید روی لوپت کار کنی و بعد اینکه با لوپت بهارین برد عایدت شد بعد اون برو سراغ تفکیک

این مداربالوپ40فلز15*15رودرچه عمقی میزنه

شنبه 2 آبان1394 - 9:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1202 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 ... 121  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: M.Morteza و 75 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure