hafez نوشته است:
jozef_2536 نوشته است:
hafez نوشته است:
اون ۱۰ میکرو بالا هم باید تانتال باشه
از خازنهای ۲۲۰ نانویی کاغذی نظامی استفاده کردم
مقاومتهای ۱۸۰ اهم باید ۲ وات باشن
اون مقاومت دمپینگ هم همینطور
سلام
مقاومتها 1/2 وات باید باشه یا 2وات؟خجالت خوب چیزیه داداش من این طرز حرف زدن رو اصلاح کن خواهشا
این تغییرات از جانب شخص دیگری در تلگرام اعلام شد و بنده برای دوستان اینحا گذاشتم شما صد وات بزار با این چندتا پست نیومده داری به شعور خودت رو نشون میدی
باسلام
با عرض پوزش وکسب اجازه از محضر اساتید و مدیران و صاحبنظران
موضوعی بود که واجب بود حتما به ان جواب بدم تا سوء تفاهمات از بین بره
اولا اقای اورجینال من قصد شلوغ کاری نیستم و اصلا وابدا با هیچ شخصی هیچ مشکلی ندارم وقصد به بیراهه کشیدن تاپیک را نداشته وندارم وقصد من فقط وفقط این بود که افرادی که اظهار نظری میکنند حتما یا بر اساس تجربه خودشون باشه یا از منبع مطمينی اطلاعات را استخراج و در تاپیک قرار بدن واگه نمیدونن یا مطمين نیستند مثل من ساکت باشن تا بدلیل اشتباهاتشون دوستان دیگه را متحمل خرج مالی و زمانی نکنند در غیر اینصورت هر ادم بی سوادی مثل من میتونه روزانه تو صدها تاپیک صدها پست بزاره و اظهار نظر کنه فقط برای اینکه حرفی زده باشه و خودشو فعال نشون بده وشما بجای تذکر نون به هم قرض میدید که نتیجه عکس خواهد داشت اگه منظورمو نتونستم درست بیان کنم و باعث تنش شد معذرت میخوام
دوما اقای حافظ وقتی شما میفرمایید
اون ۱۰ میکرو بالا هم باید تانتال باشه
از خازنهای ۲۲۰ نانویی کاغذی نظامی استفاده کردم
مقاومتهای ۱۸۰ اهم باید ۲ وات باشن
اون مقاومت دمپینگ هم همینطور
یعنی خودتون تجربه کردید ومطمينید و وقتی شما انلاین هستید و ازشما سوال میشه بجای جواب افلاین میشوید چه انتظاری دارید ؟ که از شما تشکر بشه! بخاطر اطلاعات اشتباهی که از تلگرام کپی کردید و به اسم خودتون وارد کردید ؟ و کجای اینکار نتیجه شعور و فهم زیاده؟
درسته من زیاده روی کردم و نباید متن اخر را نقل قول میکردم . به همین خاطر :
از تمامی کسانی که باعث رنجششون شدم معذرت میخوام .