نویسنده |
پیغام |
systembbp
کاربر فعال
|
rostam نوشته است: ba.davood نوشته است: سلام استاد rostam تو پارت لیست c16 مقدارش قید نشده لطفا بفرمائید .ممنون C16 رو فعلا خالی بزارید بعد از استارت دستگاه اگر ولوم شعاع افزایش ناگهانی داشت بین 470 تا 1000 میکرو فاراد میتونید نصب کنید من با 470 میکرو در این مدار به حالت ایده عال رسیدم tantal یا cer یا elec? ممنون
|
یکشنبه 2 آبان1394 - 1:21am |
|
|
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
C16 رو فعلا خالی بزارید بعد از استارت دستگاه اگر ولوم شعاع افزایش ناگهانی داشت بین 470 تا 1000 میکرو فاراد میتونید نصب کنید من با 470 میکرو در این مدار به حالت ایده عال رسیدم[/quote] tantal یا cer یا elec? ممنون[/quote]
سلام: الکترولیت .
|
یکشنبه 3 آبان1394 - 9:38am |
|
|
systembbp
کاربر فعال
|
درود.کد.م آیسی واسه 4017 درسته؟ CD4017 یا 74HC4017
|
دوشنبه 3 آبان1394 - 2:55am |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز شما وقتی میخوای آیسی بخری میگی 4017و ایشون به شما آیسی رو میده بنابراین اصلا به پسوند و پیشوندش توجه نکنید الان آیسی من zcv4017bpx.1112 هست ومثل برق کار میکنه
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 9:49am |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
اقا رستم شما گفتید در مونتاژ مدار اول قسمتهای مربوط به تولید فرکانس رو مونتاژ کنیم بعد از اینکه از درست کار کردن مدار اطمینان حاصل شد مابقی مدار رو مونتاژ کنیم میشه بپرسم که در قسمت اول چه نقطه هایی رو باید چک کرد یا ولتاژ کدوم نقطه رو باید اندازه گرفت تا از درست کار کردن قسمت اول مدار مطمعن شد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 1:09pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
micro نوشته است: اقا رستم شما گفتید در مونتاژ مدار اول قسمتهای مربوط به تولید فرکانس رو مونتاژ کنیم بعد از اینکه از درست کار کردن مدار اطمینان حاصل شد مابقی مدار رو مونتاژ کنیم میشه بپرسم که در قسمت اول چه نقطه هایی رو باید چک کرد یا ولتاژ کدوم نقطه رو باید اندازه گرفت تا از درست کار کردن قسمت اول مدار مطمعن شد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با عرض سلام خدمت دوستان وبا اجازه برادر رستم . دوست عزیز وقتی شما قسمت اول مدارو ساختید اونو به باطری وصل کنید و اگر مدار روشن شد LCDرو تنظیم کنید تا فونتها به درستی خونده بشه و بعد از این که گزینه goرو دیدید و کانال سلکتور هم روی یکی از گزینه ها به صورت دلخواه باشه ، خروجی پایه 23 میکرو باید فرکانس 25 هرتز داشته باشه البته وقتی lcd روشن بشه و فونت ها به درستی نمایان بشه کار تمومه و می تونید قسمت دوم رو مونتاژ کنید یا حق
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 6:11pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
ممنون اقا فریدون از راهنماییتون کامل و جامع بود
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 6:40pm |
|
|
شکارچی
کاربر حرفه ای
|
hafez نوشته است: دوست عزیز شما وقتی میخوای آیسی بخری میگی 4017و ایشون به شما آیسی رو میده بنابراین اصلا به پسوند و پیشوندش توجه نکنید الان آیسی من zcv4017bpx.1112 هست ومثل برق کار میکنه دوست عزیزبزرگوار شما لطف کردید راهنمایی فرمودین اما وقتی میری ایسی بخری جناب فروشنده میگه این 4017 ایسی چی هست؟ تایمر میکرو ایسی چیه اگه اطلاعاتمون کاملتر باشه بهتره البته برای کم سوادایی مثل من بهتره والا اساتید دیتاشیت ایسیهارو حفظ اند چه برسه به اینکه کار این ایسی چیه مال چیه
علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن پیامبراکرم(ص)
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 7:48pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
شکارچی جان من تا الان ده بار و هر ده بار از یه فروشنده دیگه این آیسی رو خواستم و هر ده بارم جواب داده اینکه اساتید دیتاشیتش رو حفظ هستن یا این آیسی ،آیسی تایمره قبول اما حرف من به این خاطره که جرا بجه ها اینقدر سخت میگیرن
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 8:33pm |
|
|
شکارچی
کاربر حرفه ای
|
hafez نوشته است: شکارچی جان من تا الان ده بار و هر ده بار از یه فروشنده دیگه این آیسی رو خواستم و هر ده بارم جواب داده اینکه اساتید دیتاشیتش رو حفظ هستن یا این آیسی ،آیسی تایمره قبول اما حرف من به این خاطره که جرا بجه ها اینقدر سخت میگیرن داداش شما اینجور فکرکن یعنی واقعا همینجورهم هست: همه کسانیکه میان انجمن علم الکترونیک ندارن نمونه اش خود من فقط 2سال تعمیرات موبایل کار کردم والسلام جز لحیم کاری وکمی هم نقشه خوانی هیچ چیزی از الکترونیک نمیدونم /1مقدارچیزایی هم که یاد گرفتم تو همین انجمن ها بوده مطمئنا امثال منم هستند توتاپیکها کم بیش دیدیم سئوالات ابتدایی میکنند باید سعی کنیم باحوصله جواب دوستان بدیم که شما همیشه لطف داشتید وپاسخگوی دوستان بودین
علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن پیامبراکرم(ص)
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 10:41pm |
|
|
|