نویسنده |
پیغام |
jozef_2536
|
بهرام نوشته است: اگه ایشون تصویری از بردشون قرار بدن شاید بشه بهتر راهنمایی کرد.اما ایشون میگن که ولتاز 5ولت رو من ندارم حالا یا قطعات رو اشتباه جا زدن یا مشکلی توی پی سی بی که زدن وجود داره.بهر حال امیدوارم به نتیجه برسن. از دوستانی که مدارو ساختن چیزی در مورد قدرتش توی خاک واستفاده از لوپ بزرگ چطور هست سلام این مدارمه که دفعه اول 7905 ترکید و در اخرین ne555
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 10:43pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
سلام به همه بابا این فیبر را چرا کار کردی این ورژن اولیه بوده که خیلی تغییرات داشته یکیش هم همان مقاومتی است که دورش را خط کشیدم و ..... این همه بنده pcb برای قطعات مختلف و سلیقه های مختلف قرار دادم اون وقت شما .... تازه فیبرت هم برعکسه
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 11:13pm |
|
|
jozef_2536
|
orginal نوشته است: سلام به همه بابا این فیبر را چرا کار کردی این ورژن اولیه بوده که خیلی تغییرات داشته یکیش هم همان مقاومتی است که دورش را خط کشیدم و ..... این همه بنده pcb برای قطعات مختلف و سلیقه های مختلف قرار دادم اون وقت شما .... تازه فیبرت هم برعکسه عرض کردم بر اساس فایل layکه گذاشتین کار کردم .درسته برعکسه اما پوزیشن قطعات برهمون اساسه
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 11:17pm |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
jozef_2536 نوشته است: orginal نوشته است: سلام به همه بابا این فیبر را چرا کار کردی این ورژن اولیه بوده که خیلی تغییرات داشته یکیش هم همان مقاومتی است که دورش را خط کشیدم و ..... این همه بنده pcb برای قطعات مختلف و سلیقه های مختلف قرار دادم اون وقت شما .... تازه فیبرت هم برعکسه عرض کردم بر اساس فایل layکه گذاشتین کار کردم .درسته برعکسه اما پوزیشن قطعات برهمون اساسه منم همين pcbشما رو كار كردم اما مدارم كار ميكنه فقط يكسري از مقاومت هايي كه دوستان تو پستاي قبلي گفتند رو 2وات قرار دادم مدار شما برعكسه و بعيد ميدونم كار كنه pcb ديگري تهيه كنيد يا قطعات رو اگر اذيت نميشيد از قسمت مسي برد مونتاژ كنبد طوري كه ليم كاري قطعات از سمت جاگذاري قطعات در قسمت مسي باشد
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 11:27pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
|
jozef_2536 نوشته است: orginal نوشته است: سلام به همه بابا این فیبر را چرا کار کردی این ورژن اولیه بوده که خیلی تغییرات داشته یکیش هم همان مقاومتی است که دورش را خط کشیدم و ..... این همه بنده pcb برای قطعات مختلف و سلیقه های مختلف قرار دادم اون وقت شما .... تازه فیبرت هم برعکسه Xعرض کردم بر اساس فایل layکه گذاشتین کار کردم سلام دوست عزیز بنده مدار را به طور کامل همراه با سیر تحولیش در ورژن های مختلفی قرار دادم شما باید تنظیماتش را درست می کردید و بنده هم کلی فایل pdf برای راحتی دوستان قرار دادم که راحت چاپ کنند و از این اشتباهات نشود
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 11:40pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
|
jozef_2536 نوشته است: orginal نوشته است: سلام به همه بابا این فیبر را چرا کار کردی این ورژن اولیه بوده که خیلی تغییرات داشته یکیش هم همان مقاومتی است که دورش را خط کشیدم و ..... این همه بنده pcb برای قطعات مختلف و سلیقه های مختلف قرار دادم اون وقت شما .... تازه فیبرت هم برعکسه عرض کردم بر اساس فایل layکه گذاشتین کار کردم .درسته برعکسه اما پوزیشن قطعات برهمون اساسه دوست گرامی پس تنها راهی که می ماند این است که شما یک فیبر جدید بزنید و قطعات را بر روی اون آنهم بعد چک تمام قطعات منتقل نمائید
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 11:43pm |
|
|
jozef_2536
|
orginal نوشته است: jozef_2536 نوشته است: orginal نوشته است: سلام به همه بابا این فیبر را چرا کار کردی این ورژن اولیه بوده که خیلی تغییرات داشته یکیش هم همان مقاومتی است که دورش را خط کشیدم و ..... این همه بنده pcb برای قطعات مختلف و سلیقه های مختلف قرار دادم اون وقت شما .... تازه فیبرت هم برعکسه عرض کردم بر اساس فایل layکه گذاشتین کار کردم .درسته برعکسه اما پوزیشن قطعات برهمون اساسه دوست گرامی پس تنها راهی که می ماند این است که شما یک فیبر جدید بزنید و قطعات را بر روی اون آنهم بعد چک تمام قطعات منتقل نمائید ok ممنون میبخشید وقتتونو گرفتم فقط یه سوال عکسی که فرستادم ( اخرین) اینه شده همون مداره یعنی هیچ قطعه ای هیچ تغیری نکرده و من هم تمام قطعات را به همین صورت روی برد قرار دادم یعنی هیچ پایه قطعه ای جابجا یا برعکس نشده چطور میشه اشتباه شده باشه برام مفهوم نیست
آخرین بار توسط jozef_2536 در دوشنبه 4 آبان1394 - 11:54pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 11:46pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
|
خواهش می کنم وظیفه بود
|
دوشنبه 4 آبان1394 - 11:51pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
ای بابا جوزف جان این مدار به هیج وجه ممکن کار نخواهد کرد چون بر عکس فیبر رو زدی فقط میتونی یه کار بکنی اونم اینه که قطعات رو روی قسمت مسی لحیم کنی آیسی ها ، خازن الکترولیت رو و ترانزیستورها و دیودها رو مقاومتها ایراد نداره
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
سه شنبه 4 آبان1394 - 12:12am |
|
|
jozef_2536
|
[] hafez نوشته است: ای بابا جوزف جان این مدار به هیج وجه ممکن کار نخواهد کرد چون بر عکس فیبر رو زدی فقط میتونی یه کار بکنی اونم اینه که قطعات رو روی قسمت مسی لحیم کنی آیسی ها ، خازن الکترولیت رو و ترانزیستورها و دیودها رو مقاومتها ایراد نداره ممنون از نظرتون من با علم به اینکه برد برعکسه تمام قطعاط را بر اساس برد برعکس جا زدم طبق عکس مدار برعکسی که فرستادم یعنی تمام پایه ها از نظر مثبت ومنفی تغیری نکرده ملاحظه کنید در هر صورت از توجهتون ممنونم
|
سه شنبه 4 آبان1394 - 12:59am |
|
|
|