انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 8:53pm

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 57 , 58 , 59 , 60 , 61 , 62 , 63 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

fereidon نوشته است:
micro نوشته است:
اقا رستم شما گفتید در مونتاژ مدار اول قسمتهای مربوط به تولید فرکانس رو مونتاژ کنیم بعد از اینکه از درست کار کردن مدار اطمینان حاصل شد مابقی مدار رو مونتاژ کنیم میشه بپرسم که در قسمت اول چه نقطه هایی رو باید چک کرد یا ولتاژ کدوم نقطه رو باید اندازه گرفت تا از درست کار کردن قسمت اول مدار مطمعن شد
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

با عرض سلام خدمت دوستان
وبا اجازه برادر رستم . دوست عزیز وقتی شما قسمت اول مدارو ساختید اونو به باطری وصل کنید و اگر مدار روشن شد LCDرو تنظیم کنید تا فونتها به درستی خونده بشه و بعد از این که گزینه goرو دیدید و کانال سلکتور هم روی یکی از گزینه ها به صورت دلخواه باشه ، خروجی پایه 23 میکرو باید فرکانس 25 هرتز داشته باشه البته وقتی lcd روشن بشه و فونت ها به درستی نمایان بشه کار تمومه و می تونید قسمت دوم رو مونتاژ کنید

یا حق @};- @};- @};-

داداش فریدون شرمنده باز مزاحمت شدم شما گفتی که باید یک فرکانس 25 هرتز در پایه میکرو داشته باشم متاسفانه من فرکانس متر ندارم چه راه دیگه ای هست که بتونم متوجه بشم که ایا فرکانس دارم یا نه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

سه شنبه 5 آبان1394 - 1:49pm

با هندزفری تست کن

سه شنبه 5 آبان1394 - 6:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با عرض سلام خدمت دوستان
میکرو جان همون طور که تو پست قبلی برات نوشتم تست 25 ضروری نیست اگه آی سی میکروت نو باشه و نمایش فونتها روی LCD رویت بشه و با زدن کلید کانال گزینه مربوط به فلزات تغییر کنه کافیه و شما می تونید بقیه مدارو منتاژ کنید البته تست با بلند گو بعد از پایان کار فراموش نشه

موفق باشید

یا حق @};- @};- @};-

سه شنبه 5 آبان1394 - 6:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون از راهنمایی شما دوستان عزیز

سه شنبه 5 آبان1394 - 6:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان اگر ممکنه یکی از بچه ها در مورد ولوم ها با عکس یک توضیحی بده ممنون میشم چون هنوز گیجم لطف کنید با عکس و با فلش که دور ولوم میکشید راهنمایی کنید
ممنون از همه اساتید و سروران عزیز انجمن....

سه شنبه 5 آبان1394 - 10:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

درود.پی سی پبیش چند در چنده؟

چهارشنبه 5 آبان1394 - 2:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

micro نوشته است:
دوستان اگر ممکنه یکی از بچه ها در مورد ولوم ها با عکس یک توضیحی بده ممنون میشم چون هنوز گیجم لطف کنید با عکس و با فلش که دور ولوم میکشید راهنمایی کنید

با سلام
میکروی عزیز اعداد تقریبی است و خودتون باید مقدار دقیق رو مشخص کنید
ولوم صدا : بسته -صفر متر و باز 1000 متر
ولوم بیس-عمق: بسته 0 متر(سطحی) باز 10 متر
ولوم تریبل اگر پایه اول و اخر ولوم رو برعکس کرده باشید :بسته 100000 گرم و باز 10 گرم
موفق باشید

چهارشنبه 6 آبان1394 - 9:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
rostam نوشته است:
micro نوشته است:

با سلام
میکروی عزیز اعداد تقریبی است و خودتون باید مقدار دقیق رو مشخص کنید
ولوم صدا : بسته -صفر متر و باز 1000 متر
ولوم بیس-عمق: بسته 0 متر(سطحی) باز 10 متر
ولوم تریبل اگر پایه اول و اخر ولوم رو برعکس کرده باشید :بسته 100000 گرم و باز 10 گرم
موفق باشید

باسلام
جناب رستم،
اگه ممکنه لطفا"منظورتون از برعکس کردن پایه های اول و آخر ولوم تریبل رو توضیح بدهید.
باتشکر

چهارشنبه 6 آبان1394 - 1:36pm
آواتار کاربر

من قصد توهین به هیچ کسی رو ندارم ولی ذاتاً آدمی هستم که واقعیت رو میگم و از هیچ کسی هم ترسی ندارم

به نظر من این مدار و این تایپیک هیچ نتیجه ای نداره و کلا از اول با دو هدف طراحی شده :

1 - اینکه قرار بوده یه مداری طراحی بشه و روش کار بشه ، که این کار تا حدودی انجام شده ولی الان به جایی رسیده که دیگه نتونسته نتیجه ای بده و فقط یه جورایی داره الکی دور خودش میچرخه و از این بیشترم دیگه پیشرفتی نداره
اثبات این مسله هم اینه که شما اگه 150 صفحه تایپیک ای کاش رو مطالعه کنید میبینید که هیچ کس حتی یک نفر نتونسته از سیستم نتیجه بگیره و حتی یک فیلم 2 دقیقه ای هم از تست عملی دستگاه وجود نداره ( من حتی با چند نفر از کاربرانی که این سیستم رو درست کردند صحبت کردم و جالب این جا بود که هیچ کدام هیچ نتیجه ای نگرفته اند )

2 -یا اینکه این مدار به عنوان یه پیش زمینه معرفی شد تا کاربرای سایت رو بکشه سمت خودش ( دون به پاشه ) بعد یه مدت که دیگه همه چیز محیا شد یک دفعه یه مدار یا دستگاهی آماده برای فروش قرار بگیره و این وسط یه عده به یه پولی برسند

دوستانی که دارند زحمت میکشند و با صرف کلی زمان و هزینه در تلاشند که با این مدار بجایی برسند الکی زحمت نکشند و دوستانی هم که هنوز شروع نکرده اند بهتره زود گول نخورند و اول 150 صفحه ، ای کاش سابق و ای کاش جدید رو بخونند تا همه چیز دستشون بیاد

از طراح و مطرح کننده این مدار هم تقاضا دارم به جایه اینکه به فکر محکوم کردن من باشه یه تستی که منجر به اثبات مدارش بشه ارائه بده
مثلا شمایی که میفرمایید دسته های آنتن از پلاستیک فشرده باشه ( یعنی اینکه اگه فرضا دسته های آنتن را روی گیره هم ببندیم و مدار رو روشن کنیم قاعدتاً آنتن ها باید حرکت کنند چون اصلا ربطی به بدن انسان ندارند) همین کار رو انجام بده و ثابت کن که زمانی که دسته به گیره بسته شده و ثابت هست وقتی مدار رو روشن میکنیی وطلا یا هر فلز دیگه ای که مدار به اون واکنش نشون میده و باعث حرکت آنتن ها میشه رو در اطراف آنتن قرار بده و این تست رو به صورت یک فیلم چند دقیقه ای ارائه بده
یا هر تست دیگه ای که به ذهن خودت میرسه و میتونه ثابت کننده مدارت باشه
در غیر این صورت مثل یک مرد بیا از همه عذر خواهی کن و به همه بگو که این مدار فعلا جواب گو نیست پس الکی تلاش به ساخت نکنید

اینجا امید ادامه دارد ...

با هزار تومان چی کار میشه کرد ؟

http://www.mahak-charity.org/main/index.php/fa/mahak-products/payments

23540#*733*

چهارشنبه 6 آبان1394 - 3:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
دوست من اول خودتون رو معرفی کنید (با 7 تا پست خیلی پیشرفت کردی) تا جوابتون رو بدم

چهارشنبه 6 آبان1394 - 3:33pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 57 , 58 , 59 , 60 , 61 , 62 , 63 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 15 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure