انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 7:04pm

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Energy نوشته است:
rostam نوشته است:
انرژی عزیز شما مدار رو به عدم کارکرد متهم میکنید من منتظر تصویر مدار شما هستم تا ببینم واقعا ساخته اید و نتیجه نگرفته اید تا علتهاشو برسی کنیم (که بعید میدونم) و یا دنبال نیت خودتون هستید
تا ساعت 1 منتظرم اگر مدار رو نساختید و بلوف میزنید بعد از این تایم دیگه اینورا پیداتون نشه چون برخلاف میل باطنیم جور دیگه باهاتون صحبت میکنم
من به شما لطف کردم گفتم 7 سال شما گفتید چند ساله میتونستم بگم 20 سال

ببین استاد رستم محترم
شما در تاریخ 26 فروردین 94 ساعت 11:12 دقیقه شب ، طرح اولیه این مدار رو مطرح کردید ( سندش هم تو تایپیک ای کاش قدیم موجوده ) و تا همین لحظه هم حتی یک عکس از مدار خودتون نگذاشتید و جالب اینجاست که هنوز هم نتونستید کارکرد این مدار رو ثابت کنید و حالا هم که یک نفر پیدا شده و داره با چشم باز و کاملا منطقی با شما صحبت میکنه و از شما مدرک میخواد به این شکل باهاش برخورد میکنید
اصلاً شما جایه من باشی چنین چیزی رو قبول می کنی !!!!
به نظر من دیگه بحث کردن با شما نتیجه ای نداره و دوستانی که آگاه باشند خودشون نتیجه لازم رو از این بحث ها میگیرند

شما اگر چشماتون رو باز میکردید اولین نمونه با کلید فشاری رو که خودم ساختم رو گذاشتم
ساعت 1 شد و مدار شمارو ندیدم بنابراین اضها نظرهای شما این نتیجه را به من میرساند که شما جزو فروشندگان انهم از نوع نا محترم هستید
و یک مثال ایتالیایی تا بدونید که کی هستید
(خر سوار اگر سوار ماشین بشه استفراغ میکنه و همه رو از ماشین سوار شدن منع میکنه)

پنج شنبه 6 آبان1394 - 1:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Energy نوشته است:
بهرام نوشته است:
اقا رستم از شما بعیده این طور صحبت کردن.شما استاد والگوی بچه ها هستی البته این دوست تازه واردمون هم حق دارن اما اینکه بخوان ببینی مدار کار میکنه وبعد شروع به ساخت کنی هم دور از انصاف هست.جناب انرزی من مدار استاد رستم رو نساختم وخدا شاهده پشت هیچ کس رو هم نمیگیرم و کاملا بیطرفم.اگه نساختی بساز مدار حتما کار میکنه اگر هم ساختین خب شما یک فیلم تهیه کن از کار کرد ونکردش یا حدااقل عکس بزار تا دوستان کمکت کنن تا مشکل برطرف بشه.
بیشتر با هم دوست باشیم دنیا ارزش نداره :)

دوست گرامی آقا بهرام عزیز
حرف آقا رستم مثل این میمونه که من مثلا بیام بگم آهای مردم اگه این میوه ( مثلا پرتغال) رو بخورید میتونید سرطان رو درمان کنید و بعدش مردم رو تشویق کنم که برن سرطان بگیرن و بعد شروع کنن به پرتغال خوردن
و در آخر هم که مردم به من رجوع کردن و ناراحت بودن از اینکه سرطان گرفتن و حالا درمان نمیشن ، من در جواب بهشون بگم چیزی که من بیان کردم علمیه و اگه شما خوب نمیشید اشکال از خودتونه
آیا به نظر شما این منطقی هست؟؟؟

با اجازه استاد بهرام
هیچ خودت میدونی که چی داری میگی بر پدر و مادر کسی لعنت که به شما گفته برو دنبال زیر خاکی که حالا بخوایی بیایی دستگاه بگیری و بسازی و جواب نده اینجا هرکی میخواد پرتغال بخوره سرطان داره عمو
سطح فهم وشعور شما با مطالبی که فرمودید برای دوستان ومدیریت سایت و بنده کاملا روشن شد و من صلاح نمیدونم که جواب شمارو بدم ولی اگر حرف مفت دیگه ای بزنید از مدیریت درخواست میکنم تکلیف شما رو مشخص کنه

پنج شنبه 6 آبان1394 - 1:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
دوستانی که مدار رو ساختند و ناراضی هستند (متاسفانه اونهایی که راضی هستند دیگه نیستند)لطفا اعلام کنند تا مشخص بشه که این دوستمون انرژی عزیز از چه کسانی پرسیده و بهش گفتن مدار سرکاریه و این بنده خدای سادرو شیر کردن و انداختن جلو
موفق باشید

پنج شنبه 6 آبان1394 - 2:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ba.davood نوشته است:
سلام جناب رستم خسته نباشید:
من مونتاژ برد رو تموم کردم وقتی روشن میکنم رو صفحه SILVER GO میاد و با چند بار قطع و وصل کردن تغذیه یک بار GOLD GO و یک بار ALOMINOM GO رو صفحه اومد من چجوری میتونم سایر فلزها رو انتخاب کنم و لطفا ولومها رو با شماره بدنه روی برد مشخص کنید .ممنون

با سلام
دوست من 2005 رو حتما هیت سینگ ببند و پدنه ولومهارو بتراش و با سیم به منفی مدار وصل کنید

پنج شنبه 6 آبان1394 - 2:04am
کاربر فعال
کاربر فعال

اقا رستم این مدار هنوز کارکردش ثابت نشده برادر!!
اونایی که گفتی موفق شدن و رفتن هم دیگه شد مثل کسانی که با 35 موفق شدن و رفتن :D
از بین مجموع کاربران این انجمن که تقریبا 6600 نفر هستن ایا فکر میکنید همه اینا فروشنده هستن ؟؟
نه داداش همه میدونیم و نمیخواد خودمون رو گول بزنیم که اگه مجموع کاربران اخراج شده رو از این تعداد کم کنیم احتمالا به رقم تقریبی 5000 نفر میرسیم و صد در صد ما بین این این تعداد بسیاری هستند که به چند نام کاربری مختلف ثبت نام کردن . شاید 3 یا 4 و یا حتی بیشتر .
بقیه اش رو مطمئن باش استادان و کاربرانی هستن که بنا بر دلایلی نخواستن و یا نگذاشتن اینجا باشن ! اگر کسی حتی یک پست هم داشت دلیلی بر بی تجربه بودن یا بی سواد بودن شخص نیست .
اگر همه منتقدین فروشنده هستن که دیگه هیچ :-J

اگر فکر میکنی منم مدار رو نساختم و رو هوا نظر میدم فردا تصویر جنازه شو تقدیمت میکنم تا باور کنی همانطور که خیلی x ها جواب گرفتن و رفتن =)) خیلی از y ها هم ازاین مدار جواب نگرفتن و رفتن.

اکثرا تاپیکها به پول ختم میشن.

آخرین بار توسط hamid f در پنج شنبه 6 آبان1394 - 2:23am ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 6 آبان1394 - 2:16am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوست محترم رستم عزیز

اصلا اعصاب خودتو ناراحت نکن. با راهنماییهای جنابعالی من اون مداری که گذاشته بودم رو درست کردم و کارکرد خوبی داره.

و در مورد مدار شما هم عرض کنم که من نساختمش و نمیدونم کارکردش در چه حدی هستش ولی مطمئنا نوع آپدیت شده مدار شما هستش که من طراحیش کردم.

البته اینو عرض کنم که فایل هگز که گذاشته بودم دمو هستش و فقط برای تست در پروتئوس جواب میده ولی بصورت عملی کار نخواهد کرد.

از شما بابت راهنمایهای ارزشمندتان قدردانی میکنم.

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

پنج شنبه 6 آبان1394 - 2:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خوب اولین نفر حمید اف عزیز که احوالاتشون برای همه مشخصه
بعدی کی بوده خواهشا کسی که واقعا مدار رو ساخته و نتیجه نگرفته

پنج شنبه 6 آبان1394 - 2:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هادی مگنت نوشته است:
سلام دوست محترم رستم عزیز

اصلا اعصاب خودتو ناراحت نکن. با راهنماییهای جنابعالی من اون مداری که گذاشته بودم رو درست کردم و کارکرد خوبی داره.

و در مورد مدار شما هم عرض کنم که من نساختمش و نمیدونم کارکردش در چه حدی هستش ولی مطمئنا نوع آپدیت شده مدار شما هستش که من طراحیش کردم.

البته اینو عرض کنم که فایل هگز که گذاشته بودم دمو هستش و فقط برای تست در پروتئوس جواب میده ولی بصورت عملی کار نخواهد کرد.

از شما بابت راهنمایهای ارزشمندتان قدردانی میکنم.

هادی عزیز
ممنون از شما این حاصل زحمات خودتون بوده
امیدوارم موفق باشید

پنج شنبه 6 آبان1394 - 2:29am
کاربر فعال
کاربر فعال

rostam نوشته است:
خوب اولین نفر حمید اف عزیز که احوالاتشون برای همه مشخصه
بعدی کی بوده خواهشا کسی که واقعا مدار رو ساخته و نتیجه نگرفته

=))
احوالاتم مشخصه که جزو اولین افرادی بودم که گفتم این مدار بدرد نمیخوره :))
عاقبت بحرفم میرسی ! بزار چند نفر دیگه هم بسازن و تست کنن بعدش شما بیا به یکی یکیشون انگ فروشندگی بزن دادا :-BD

پنج شنبه 6 آبان1394 - 2:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamid f نوشته است:
اقا رستم این مدار هنوز کارکردش ثابت نشده برادر!!
اونایی که گفتی موفق شدن و رفتن هم دیگه شد مثل کسانی که با 35 موفق شدن و رفتن :D
از بین مجموع کاربران این انجمن که تقریبا 6600 نفر هستن ایا فکر میکنید همه اینا فروشنده هستن ؟؟
نه داداش همه میدونیم و نمیخواد خودمون رو گول بزنیم که اگه مجموع کاربران اخراج شده رو از این تعداد کم کنیم احتمالا به رقم تقریبی 5000 نفر میرسیم و صد در صد ما بین این این تعداد بسیاری هستند که به چند نام کاربری مختلف ثبت نام کردن . شاید 3 یا 4 و یا حتی بیشتر .
بقیه اش رو مطمئن باش استادان و کاربرانی هستن که بنا بر دلایلی نخواستن و یا نگذاشتن اینجا باشن ! اگر کسی حتی یک پست هم داشت دلیلی بر بی تجربه بودن یا بی سواد بودن شخص نیست .
اگر همه منتقدین فروشنده هستن که دیگه هیچ :-J

اگر فکر میکنی منم مدار رو نساختم و رو هوا نظر میدم فردا تصویر جنازه شو تقدیمت میکنم تا باور کنی همانطور که خیلی x ها جواب گرفتن و رفتن =)) خیلی از y ها هم ازاین مدار جواب نگرفتن و رفتن.

اکثرا تاپیکها به پول ختم میشن.

دوست من ما بحث هامو نو با هم کردیم و شما هم مدار رو نساختید فردا منتظر مدار شما هستم چون مطمعنم با اون شاتلهایی که میسازید اصلا به این مدار نگاه هم نمیکنید (لطفا شما هم مدار از پشت و رو و از انتنتون بزارید)
و در رابطه تعداد کاربرها یک مثال هست که میگه بقالها مردم بازار رو میشمارن :)) ما تا حالا نشمردیم چند نفر هست و چند نفر رفته و کجای بازار شلوغتره اونجا چتر بندازیم
اگر شما واقعا مدار رو ساختید و نتیجه نگرفتید اعلام کنید تا معایب رو بر طرف کنیم در غیر اینصورت :ymdevil:

پنج شنبه 6 آبان1394 - 2:37am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma و 27 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure