انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 7:07pm

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 , 66 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamid f نوشته است:
rostam نوشته است:
خوب اولین نفر حمید اف عزیز که احوالاتشون برای همه مشخصه
بعدی کی بوده خواهشا کسی که واقعا مدار رو ساخته و نتیجه نگرفته

=))
احوالاتم مشخصه که جزو اولین افرادی بودم که گفتم این مدار بدرد نمیخوره :))
عاقبت بحرفم میرسی ! بزار چند نفر دیگه هم بسازن و تست کنن بعدش شما بیا به یکی یکیشون انگ فروشندگی بزن دادا :-BD

:(( :(( :((
الهی بمیرم برات با اینکه میدونستی کار نمیکنه ساختی و لاششو خونه نگه داشتی بابا تو دیگه کی هستی خیلی مردی :-J :-J
خواهش میکنم خجالت بکشید شما فکر میکنید با این کاراتون باعث میشید این بچه ها بیان از شما دستگاه بخرن تا وقتی که من هستم نمیزارم مطمعن باشید

پنج شنبه 6 آبان1394 - 2:44am
کاربر فعال
کاربر فعال

لاششو نگه داشتم تا از قطعاتش استفاده کنم :D
اخه از موقعی که این مدار رو گذاشتید بازار ما فروشندگان کساد شده و پول خرید قطعه هم نداریم =))

پنج شنبه 6 آبان1394 - 2:52am
آواتار کاربر

rostam نوشته است:
بهرام نوشته است:
اقا رستم از شما بعیده این طور صحبت کردن.شما استاد والگوی بچه ها هستی البته این دوست تازه واردمون هم حق دارن اما اینکه بخوان ببینی مدار کار میکنه وبعد شروع به ساخت کنی هم دور از انصاف هست.جناب انرزی من مدار استاد رستم رو نساختم وخدا شاهده پشت هیچ کس رو هم نمیگیرم و کاملا بیطرفم.اگه نساختی بساز مدار حتما کار میکنه اگر هم ساختین خب شما یک فیلم تهیه کن از کار کرد ونکردش یا حدااقل عکس بزار تا دوستان کمکت کنن تا مشکل برطرف بشه.
بیشتر با هم دوست باشیم دنیا ارزش نداره :)

بهرام عزیز من پوزش میخوام به خاطر نوع صحبت کردنم ولی به من حق بدید دستگاهی صرفا جهت ساخت دوستان کم در امد (که مطمعن باشید از هیچ کس دستگاهی نمیخرند چون نمیتونن و یا از دستگاههای نا کارامد خسته شدن )میزاریم تا هم چیزی یاد بگیرند و هم وسیله ای داشته باشندبعد یکدفعه سرو کله کسی که اصلا مدار رو نساخته پیدا میشه و دستور میده از بچه ها عذرخواهی کنم
بهرام جان رزل بودن هم حدی داره اگر دستگاه رو ساخته بود و نتیجه نگرفته بود بهشون حق میدادم و تا برطرف شدن مشکلشون کمکشون میکردم ولی بدون اینکه مدار رو بسازه و نتیجه کاریشو ببینه میاد وسط و شروع به اتهام زدن میکنه جناب انرژی فکر کنم کلا یک پست در این تایپک داده و اونهم اینجوری (یاد ناصر میوفتم ) و شما که از قدیمیها هستید خیلی راحت این افراد رو میشناسید
یا میخوان منرو تحریک کنن که ادامه ندم و یا هیج چیز نمی فهمند که اگر هدفشون تحریک منه کور خوندن و اگر هم نمیفهمند و نمیخواهند بفهمند این حرفها لیاقتشون است
من از دوستانی که این مطالب رو خوندن به خاطر نوع ادبیات کلامیم پوزش میخوام

خوب انگار قضیه داره جالب میشه
حالا که خودت شروع کردی و به من تهمت زدی پس تحمل شنیدن صحبت های منم داشته باش

شما اومدی و یه مدار رو معرفی کردی و برای نرم افزارش هم از نرم افزار گلدن کینگ ورژن 1.2 مهدی قاسمی استفاده کردی
جالب اینجاست که خود قاسمی چند سال پیش ردیابی رو رایگان معرفی کرد تا اون رو طعمه ای کنه برای ردیاب اصلی که تو سایتش برای فروش گذاشته بود
و حالا جالب تر اینجاست که شما هم دقیقاً همون کار ایشون رو دارید تکرار میکنید و اگر دوستان عزیز یه سر به سایت آذر کیت بزنند و مشخصات ردیابی که اونجا مطرح است رو بخونند متوجه میشوند که مشخصات ردیاب شما تا حدود زیادی با مشخصات اون ردیاب یکیه و اون ردیاب دقیقاً مدل پیشرفته همین ردیاب شماست !!!
حالا من دیگه حرفی نمیزنم و قضاوت رو میسپارم به کاربرای محترم :
آیا مدار شما طعمه ای است برای هدایت به اون ردیاب ؟؟؟
آیا آقا رستم همون مهدی قاسمی هست ؟؟؟

میبینی آقا رستم که چه قدر تهمت زدن آسونه ؟
اگر از همون اول که من درخواست اثبات مدار کردم با یک فیلم نهایتاً پنج دقیقه ای همه چیز رو ثابت می کردی ، دیگه این همه نیاز به جدل نبود

پیوست:
g-j-7.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

اینجا امید ادامه دارد ...

با هزار تومان چی کار میشه کرد ؟

http://www.mahak-charity.org/main/index.php/fa/mahak-products/payments

23540#*733*

پنج شنبه 6 آبان1394 - 3:13am
آنلاین
استاد
استاد

rostam نوشته است:
با سلام
دوستانی که مدار رو ساختند و ناراضی هستند (متاسفانه اونهایی که راضی هستند دیگه نیستند)لطفا اعلام کنند تا مشخص بشه که این دوستمون انرژی عزیز از چه کسانی پرسیده و بهش گفتن مدار سرکاریه و این بنده خدای سادرو شیر کردن و انداختن جلو
موفق باشید

درود بر شما
دو نفراز بچه ها زحمت کشیدند و دو مدار جداگانه برای من فرستادند صرفا برای تست این طرح که در ردیاب و نقطه زنی و عمق گیری خوب عمل میکنه با اهداف دو ساله زیر خاک. منتهی در تفکیک که درد همه دستگاهاست توانی ندارد

پنج شنبه 7 آبان1394 - 5:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام رستم جان منم مدار شما روساختم و ه روش توماسی و دو انتنه دارم استفاده میکنم تا الان که چند وقتی دارم باهاش کار میکنم بد نبوده یعنی واقعا داره کار میکنه حالا چرا دوستان دارن سرو دست میشکنن نمیدونم ،من الان جایی هستم که تا دو هفته اینده نیستم وگرنه از عملکرد ردیاب یه فیلم مختصرو مفید میزاشتم

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

پنج شنبه 7 آبان1394 - 7:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام به همه
مدارش در یک صورت زیاد جالب نیست ولی در یک صورت هم خیلی جالبه
در صورتی جالب نیست که ما به همین مدار بسنده کنیم و بگیم دیگه بهتر از این نمیشه
و در صورتی هم خیلی جالبه که بتواند مراحل تکاملی و بهینه سازی را همیشه طی کند و هر روز بخواهی آن را به نوعی تقویت کنی و ارتقا بدهی و مطمئن باشید یک روزی چیز قابل ملاحظه ای از توش در می آید :-BD

پنج شنبه 7 آبان1394 - 9:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
ما که ساختیم و راضی هستیم از فانکشن دیجیتالی که خودم فایلشو گزاشتم خیلی بهتره فقط نیاز به یک مکمل سینوسی داره که من از فانکشن با تقویت برای سینوسی استفاده کردم 3نفری که خبر دارم با این ردیاب طرح رستم موفق شدن 2تاش طلا بوده ویکی داس زنگ زده که اگر از مکمل استفاده کرده بود یا داس رو نمیزد ویا اگر طلایی اون زیر بود طلارو میزد

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

پنج شنبه 7 آبان1394 - 9:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شما اومدی و یه مدار رو معرفی کردی و برای نرم افزارش هم از نرم افزار گلدن کینگ ورژن 1.2 مهدی قاسمی استفاده کردی
جالب اینجاست که خود قاسمی چند سال پیش ردیابی رو رایگان معرفی کرد تا اون رو طعمه ای کنه برای ردیاب اصلی که تو سایتش برای فروش گذاشته بود
و حالا جالب تر اینجاست که شما هم دقیقاً همون کار ایشون رو دارید تکرار میکنید و اگر دوستان عزیز یه سر به سایت آذر کیت بزنند و مشخصات ردیابی که اونجا مطرح است رو بخونند متوجه میشوند که مشخصات ردیاب شما تا حدود زیادی با مشخصات اون ردیاب یکیه و اون ردیاب دقیقاً مدل پیشرفته همین ردیاب شماست !!!

اگر از همون اول که من درخواست اثبات مدار کردم با یک فیلم نهایتاً پنج دقیقه ای همه چیز رو ثابت می کردی ، دیگه این همه نیاز به جدل نبود

ممنون از شما که هم نوشتاری و هم تصویری خودتون رو معرفی میکنید
مرد حسابی چرند و چرت نگو بگو درد اصلیت چیه تو که اصلا دستگاه رو نساختی بیخود میکنی نظر میدی
درخواست اثبات مدار رو داشتید 2 حالت داره یا از بچه های قدیمی هستی (جناب تالار عزیز توجه کنن)که تمام تایپیک رو خوندی
که بعید میدونم که اگر خونده باشی راحت میفهمیدی که چطور اثبات میشه یا تازه از اسمون افتادی و شیرت کردن فرستادنت جلو
که هر چی هم بهت بگم بازم کارتو میکنی
***** پسترین مردم از نظر خداوند کسانی هستند که به خاطر منافع خود حق هم نوعان خود را میخورند******

پنج شنبه 7 آبان1394 - 9:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
rostam نوشته است:

ممنون از شما که هم نوشتاری و هم تصویری خودتون رو معرفی میکنید
مرد حسابی چرند و چرت نگو بگو درد اصلیت چیه تو که اصلا دستگاه رو نساختی بیخود میکنی نظر میدی
درخواست اثبات مدار رو داشتید 2 حالت داره یا از بچه های قدیمی هستی (جناب تالار عزیز توجه کنن)که تمام تایپیک رو خوندی
که بعید میدونم که اگر خونده باشی راحت میفهمیدی که چطور اثبات میشه یا تازه از اسمون افتادی و شیرت کردن فرستادنت جلو
که هر چی هم بهت بگم بازم کارتو میکنی
***** پسترین مردم از نظر خداوند کسانی هستند که به خاطر منافع خود حق هم نوعان خود را میخورند******

سلام به همه
دوستان لطفا بحث را تمام کنند و روی مدار تمرکز داشته باشند
آقا رستم شما هم به مهندس حمید بگو اول تایپیک با خط درشت بنویسند که این مدار را تنها کسانی بسازند که به اصول اولیه ردیابی آشنایی داشته و حوصله و دقت بالا در مونتاژ داشته و همچنین توان و علاقه کار با ردیاب و انجام هر گونه تست را بر روی آن داشته باشند و در غیر اینصورت نسازند که متضرر خواهند شد و هیچگونه مسئولیتی را در قبال ایشان نخواهیم داشت :-BD :-BD

پنج شنبه 7 آبان1394 - 9:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جاوید نوشته است:
rostam نوشته است:
با سلام
دوستانی که مدار رو ساختند و ناراضی هستند (متاسفانه اونهایی که راضی هستند دیگه نیستند)لطفا اعلام کنند تا مشخص بشه که این دوستمون انرژی عزیز از چه کسانی پرسیده و بهش گفتن مدار سرکاریه و این بنده خدای سادرو شیر کردن و انداختن جلو
موفق باشید

درود بر شما
دو نفراز بچه ها زحمت کشیدند و دو مدار جداگانه برای من فرستادند صرفا برای تست این طرح که در ردیاب و نقطه زنی و عمق گیری خوب عمل میکنه با اهداف دو ساله زیر خاک. منتهی در تفکیک که درد همه دستگاهاست توانی ندارد

ممنون از اضهار نظرتون
در مورد تفکیک
استاد جاوید برای تفکیک درست باید شرایط زیر را داشته باشیم
مقدار اندازه فرکانس ارتعاشی اون هدف که وابستگی کامل به (نوع متریال و مدت زمان قرار گیری در میدان-زمان ارتعاش-و نیروهای جانبی دیگر) دارد که بدست اوردن این فرکانس کار مشکلیه مثال شما باید بدونید در قلعهای به قدمت 2000 سال دارید کار میکنید و نمونه طلای اون موقع 14 عیار بوده و با کمی خطا شما مثلا به فرکانس 5210 میرسید
وبا این حساب و سخت بودن به دست اومدن این اطلاعات کاملا حرف شما درست است
و راه کار من برای رفع این مشکل اینه که دوستان در جایی بکر و دور از شهر ها کار کنند تا اگر موردی سنس شد مطمعنن هدف باشد
موفق باشید

پنج شنبه 7 آبان1394 - 9:24am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 , 66 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma و 34 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure