نویسنده |
پیغام |
فرج
کاربر حرفه ای
|
اگر این اقای انرژی !تالار خودمون باشه باید بگم نا امیدمون کردی دوست من ...
|
پنج شنبه 7 آبان1394 - 9:24am |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
خدمت همه دوستان سلام خوب خیلی وقت بود که آرانش تو سایت بود و کاملا معلوم بود که این آرامشه قبل از طوفانه رستم جان از شما بعید که پاسخ پست این جور افرادو می دی دوستان و حتی دشمنان گرامی ما کسی رو مجبور نکردیم که بیاد به خاطر ما مداری بسازه از این که شما صاحب یک مداری بشی به قول عده ای عیره عملی چیزی تو کیسه ما نمیره حتما به نظر شما ما خیلی ... که ساعتها وقتمونو به خاطر ... تلف کردیم در حالی که هزینه ساخت برد این ردیاب برابر پول یک کیت آمپلی فایر مثلا صد واته . آقای X نکنه شما هزینه ساخت مدار دیگرانو دادی که ناراحتی . به هر حال برای همه دوستان آرزوی موفقیت می کنم یا حق
|
پنج شنبه 7 آبان1394 - 9:26am |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
hafez نوشته است: سلام رستم جان منم مدار شما روساختم و ه روش توماسی و دو انتنه دارم استفاده میکنم تا الان که چند وقتی دارم باهاش کار میکنم بد نبوده یعنی واقعا داره کار میکنه حالا چرا دوستان دارن سرو دست میشکنن نمیدونم ،من الان جایی هستم که تا دو هفته اینده نیستم وگرنه از عملکرد ردیاب یه فیلم مختصرو مفید میزاشتم ممنون از اضهار نظرتون هر جا که هستید موفق باشید
|
پنج شنبه 7 آبان1394 - 9:27am |
|
|
فرج
کاربر حرفه ای
|
fereidon نوشته است: خدمت همه دوستان سلام خوب خیلی وقت بود که آرانش تو سایت بود و کاملا معلوم بود که این آرامشه قبل از طوفانه رستم جان از شما بعید که پاسخ پست این جور افرادو می دی دوستان و حتی دشمنان گرامی ما کسی رو مجبور نکردیم که بیاد به خاطر ما مداری بسازه از این که شما صاحب یک مداری بشی به قول عده ای عیره عملی چیزی تو کیسه ما نمیره حتما به نظر شما ما خیلی ... که ساعتها وقتمونو به خاطر ... تلف کردیم در حالی که هزینه ساخت برد این ردیاب برابر پول یک کیت آمپلی فایر مثلا صد واته . آقای X نکنه شما هزینه ساخت مدار دیگرانو دادی که ناراحتی . به هر حال برای همه دوستان آرزوی موفقیت می کنم یا حق رستم جان فریدون درست میگن در شان شما نیست با کسایی مثل انرژی بحث کنید
|
پنج شنبه 7 آبان1394 - 9:30am |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
با سلام جناب فرج و فریدون عزیز من اصلا احتیاجی به دستگاه ندارم چون اصلا دنبال این کارها نیستم ولی تو این جامعه زندگی میکنم و مشکلات مردم رو میبینم و میدونم که در فشارند و همه برای زندگی بهتر در تلاشند در تمام کشورها بحث دفینه یابی یک سرگرمی به حساب میاد مثل ماهیگیری ولی متاسفانه در ایران این مقوله شده موضوعی برای رها شدن دوستان از بی پولی حال یکسری برای رسیدن به این هدف و پولدار شدن میرن سراغ دزدی و قاچاق و مواد فروشی و کارهای خلاف که به انسانهای پستی تبدیل میشن و یک سری هم میرن دنبال دفینه یابی تا شاید خدا فرجی کنه و زندگیشونو تغییر بدن که بیشتر دوستان تو این سایت از این قبیل افراد هستند و از نظر من همین که شرافتشون رو نفروختن و با توجه به سختیهای این کار دارن این کار رو انجام میدن قابل تقدیره و حالا در این وضع یک سری از خدا بیخبر و از قماش همین شالاتانها به دنبال پر کردن جیب خودشون هستند (وقتی میبینن درخواست برای فروش و یا ساختشون کم شده)اونهم از جیب این دوستان که من با توجه به این سخن حضرت علی که میفرماید**** بدترین مردم در نزد خداوند 2 قشرند انانی که حق هم نوع خود را میخورند و انانی کهمیبینند به هم نوعشان ظلم میشود و صدایشان در نمی اید*******وظیفه خود میدونم که جلوشون بایستم من به تمام دوستان کاوشگر یک نصیحت برادرانه میکنم اگر دنبال تفریح هستید برای این کار (ساخت یا خرید دستگاه)هزینه کنید و اگر دنبال پول هستید فقط زمانی برای این کار هزینه کنید که 50 درصد از محل کارتون مطمعن باشید و حد الامکان خودتون دستگاهتون رو بسازید تا هم چیزی یاد بگیرید و هم از کارایی دستگاهتون مطلع باشید من و جناب فریدون و استاد جاوید عزیز و دیگر دوستان صرفا به خاطر شما عزیزان داریم زحمت میکشیم و اگر دوستان واقعا به کمک ما نیاز دارند خودشون باید جواب این قشر افراد رو بدن و در غیر این صورت مارو به خیرو شما رو به سلامت و در کل باز هم به خاطر نوع ادبیات کلامیم از دوستان عذر میخواهم (امیدوارم علت عصبانیتم را خوب توصیف کرده باشم)
|
پنج شنبه 7 آبان1394 - 9:59am |
|
|
Energy
|
rostam نوشته است: با سلام جناب فرج و فریدون عزیز من اصلا احتیاجی به دستگاه ندارم چون اصلا دنبال این کارها نیستم ولی تو این جامعه زندگی میکنم و مشکلات مردم رو میبینم و میدونم که در فشارند و همه برای زندگی بهتر در تلاشند در تمام کشورها بحث دفینه یابی یک سرگرمی به حساب میاد مثل ماهیگیری ولی متاسفانه در ایران این مقوله شده موضوعی برای رها شدن دوستان از بی پولی حال یکسری برای رسیدن به این هدف و پولدار شدن میرن سراغ دزدی و قاچاق و مواد فروشی و کارهای خلاف که به انسانهای پستی تبدیل میشن و یک سری هم میرن دنبال دفینه یابی تا شاید خدا فرجی کنه و زندگیشونو تغییر بدن که بیشتر دوستان تو این سایت از این قبیل افراد هستند و از نظر من همین که شرافتشون رو نفروختن و با توجه به سختیهای این کار دارن این کار رو انجام میدن قابل تقدیره و حالا در این وضع یک سری از خدا بیخبر و از قماش همین شالاتانها به دنبال پر کردن جیب خودشون هستند (وقتی میبینن درخواست برای فروش و یا ساختشون کم شده)اونهم از جیب این دوستان که من با توجه به این سخن حضرت علی که میفرماید**** بدترین مردم در نزد خداوند 2 قشرند انانی که حق هم نوع خود را میخورند و انانی کهمیبینند به هم نوعشان ظلم میشود و صدایشان در نمی اید*******وظیفه خود میدونم که جلوشون بایستم من به تمام دوستان کاوشگر یک نصیحت برادرانه میکنم اگر دنبال تفریح هستید برای این کار (ساخت یا خرید دستگاه)هزینه کنید و اگر دنبال پول هستید فقط زمانی برای این کار هزینه کنید که 50 درصد از محل کارتون مطمعن باشید و حد الامکان خودتون دستگاهتون رو بسازید تا هم چیزی یاد بگیرید و هم از کارایی دستگاهتون مطلع باشید من و جناب فریدون و استاد جاوید عزیز و دیگر دوستان صرفا به خاطر شما عزیزان داریم زحمت میکشیم و اگر دوستان واقعا به کمک ما نیاز دارند خودشون باید جواب این قشر افراد رو بدن و در غیر این صورت مارو به خیرو شما رو به سلامت و در کل باز هم به خاطر نوع ادبیات کلامیم از دوستان عذر میخواهم (امیدوارم علت عصبانیتم را خوب توصیف کرده باشم) این شد حرف حساب چی میشد آقا رستم از اول همین حرف ها رو میزدی و انقدر من رو نسبت به خودت بد بین نمیکردی
آقا فریدون راست میگن ، من طوفان ایجاد کردم اما نه برای کشیدن مسیر تایپیک به بیراهه بلکه برای کشیدن تایپیک از بیراهه به مسیر اصلی آقا فریدون من اطلاعات الکترونیکم در حد همون لحیم کاری و شایدم کمتر از اون باشه و از شما که علم طراحی مدار رو دارید بیشتر توقع دارم ، من وقتی میبینم شما رفتی تو تایپیک مدار زمین شناسی و داری روی اون کار میکنی یا دوستان دیگه در قسمت های دیگه و یه جورایی این مدار مونده رو زمین و انگار قرار نیست که دیگه پیشرفت کنه ، خوب دل سرد میشم و به این نتیجه میرسم که با ایجاد طوفان دوباره اتحاد رو ایجاد کنم من و امسال من از شما و دیگر اساتید توقع بیشتر از این داریم در پایان تشکر میکنم از همه دوستان و امیدوارم که هر روز شاهد پیشرفت بیشتر این پروژه باشیم آقا رستم تو رو خدا منو حلال کن من هر شب که میخوابم دیگه امیدی به بیدار شدن فردام نیست در پناه حق ، یا علی
|
پنج شنبه 7 آبان1394 - 10:29am |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
آقا رستم عادتشه که همه فروشنده خطاب کنه!!!
|
پنج شنبه 7 آبان1394 - 11:40am |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
آقای انرژی از کجا فهمیدی این مدار رو زمین موند ؟
|
پنج شنبه 7 آبان1394 - 12:19pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
rostam نوشته است: با سلام جناب فرج و فریدون عزیز من اصلا احتیاجی به دستگاه ندارم چون اصلا دنبال این کارها نیستم ولی تو این جامعه زندگی میکنم و مشکلات مردم رو میبینم و میدونم که در فشارند و همه برای زندگی بهتر در تلاشند در تمام کشورها بحث دفینه یابی یک سرگرمی به حساب میاد مثل ماهیگیری ولی متاسفانه در ایران این مقوله شده موضوعی برای رها شدن دوستان از بی پولی حال یکسری برای رسیدن به این هدف و پولدار شدن میرن سراغ دزدی و قاچاق و مواد فروشی و کارهای خلاف که به انسانهای پستی تبدیل میشن و یک سری هم میرن دنبال دفینه یابی تا شاید خدا فرجی کنه و زندگیشونو تغییر بدن که بیشتر دوستان تو این سایت از این قبیل افراد هستند و از نظر من همین که شرافتشون رو نفروختن و با توجه به سختیهای این کار دارن این کار رو انجام میدن قابل تقدیره و حالا در این وضع یک سری از خدا بیخبر و از قماش همین شالاتانها به دنبال پر کردن جیب خودشون هستند (وقتی میبینن درخواست برای فروش و یا ساختشون کم شده)اونهم از جیب این دوستان که من با توجه به این سخن حضرت علی که میفرماید**** بدترین مردم در نزد خداوند 2 قشرند انانی که حق هم نوع خود را میخورند و انانی کهمیبینند به هم نوعشان ظلم میشود و صدایشان در نمی اید*******وظیفه خود میدونم که جلوشون بایستم من به تمام دوستان کاوشگر یک نصیحت برادرانه میکنم اگر دنبال تفریح هستید برای این کار (ساخت یا خرید دستگاه)هزینه کنید و اگر دنبال پول هستید فقط زمانی برای این کار هزینه کنید که 50 درصد از محل کارتون مطمعن باشید و حد الامکان خودتون دستگاهتون رو بسازید تا هم چیزی یاد بگیرید و هم از کارایی دستگاهتون مطلع باشید من و جناب فریدون و استاد جاوید عزیز و دیگر دوستان صرفا به خاطر شما عزیزان داریم زحمت میکشیم و اگر دوستان واقعا به کمک ما نیاز دارند خودشون باید جواب این قشر افراد رو بدن و در غیر این صورت مارو به خیرو شما رو به سلامت و در کل باز هم به خاطر نوع ادبیات کلامیم از دوستان عذر میخواهم (امیدوارم علت عصبانیتم را خوب توصیف کرده باشم) رستم جان کاملا حق با شماست هر کس ندونه شما بهتر می دونی که تلاش من تو این تایپیک فقط به خاطر کمک به دوسنانه بنابراین این طوفانساز ها با این طوفان های مصنویی نمی تونن کار تایپیک رو مختل کنن . اکر این تایپیک نشد تایپیک بعدی و حتی این انجمن نشد انجمن بعدی تا زمانیکه نتیجه عالی بگیریم .
|
پنج شنبه 7 آبان1394 - 12:36pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
Energy نوشته است: rostam نوشته است: با سلام جناب فرج و فریدون عزیز من اصلا احتیاجی به دستگاه ندارم چون اصلا دنبال این کارها نیستم ولی تو این جامعه زندگی میکنم و مشکلات مردم رو میبینم و میدونم که در فشارند و همه برای زندگی بهتر در تلاشند در تمام کشورها بحث دفینه یابی یک سرگرمی به حساب میاد مثل ماهیگیری ولی متاسفانه در ایران این مقوله شده موضوعی برای رها شدن دوستان از بی پولی حال یکسری برای رسیدن به این هدف و پولدار شدن میرن سراغ دزدی و قاچاق و مواد فروشی و کارهای خلاف که به انسانهای پستی تبدیل میشن و یک سری هم میرن دنبال دفینه یابی تا شاید خدا فرجی کنه و زندگیشونو تغییر بدن که بیشتر دوستان تو این سایت از این قبیل افراد هستند و از نظر من همین که شرافتشون رو نفروختن و با توجه به سختیهای این کار دارن این کار رو انجام میدن قابل تقدیره و حالا در این وضع یک سری از خدا بیخبر و از قماش همین شالاتانها به دنبال پر کردن جیب خودشون هستند (وقتی میبینن درخواست برای فروش و یا ساختشون کم شده)اونهم از جیب این دوستان که من با توجه به این سخن حضرت علی که میفرماید**** بدترین مردم در نزد خداوند 2 قشرند انانی که حق هم نوع خود را میخورند و انانی کهمیبینند به هم نوعشان ظلم میشود و صدایشان در نمی اید*******وظیفه خود میدونم که جلوشون بایستم من به تمام دوستان کاوشگر یک نصیحت برادرانه میکنم اگر دنبال تفریح هستید برای این کار (ساخت یا خرید دستگاه)هزینه کنید و اگر دنبال پول هستید فقط زمانی برای این کار هزینه کنید که 50 درصد از محل کارتون مطمعن باشید و حد الامکان خودتون دستگاهتون رو بسازید تا هم چیزی یاد بگیرید و هم از کارایی دستگاهتون مطلع باشید من و جناب فریدون و استاد جاوید عزیز و دیگر دوستان صرفا به خاطر شما عزیزان داریم زحمت میکشیم و اگر دوستان واقعا به کمک ما نیاز دارند خودشون باید جواب این قشر افراد رو بدن و در غیر این صورت مارو به خیرو شما رو به سلامت و در کل باز هم به خاطر نوع ادبیات کلامیم از دوستان عذر میخواهم (امیدوارم علت عصبانیتم را خوب توصیف کرده باشم) این شد حرف حساب چی میشد آقا رستم از اول همین حرف ها رو میزدی و انقدر من رو نسبت به خودت بد بین نمیکردی
آقا فریدون راست میگن ، من طوفان ایجاد کردم اما نه برای کشیدن مسیر تایپیک به بیراهه بلکه برای کشیدن تایپیک از بیراهه به مسیر اصلی آقا فریدون من اطلاعات الکترونیکم در حد همون لحیم کاری و شایدم کمتر از اون باشه و از شما که علم طراحی مدار رو دارید بیشتر توقع دارم ، من وقتی میبینم شما رفتی تو تایپیک مدار زمین شناسی و داری روی اون کار میکنی یا دوستان دیگه در قسمت های دیگه و یه جورایی این مدار مونده رو زمین و انگار قرار نیست که دیگه پیشرفت کنه ، خوب دل سرد میشم و به این نتیجه میرسم که با ایجاد طوفان دوباره اتحاد رو ایجاد کنم من و امسال من از شما و دیگر اساتید توقع بیشتر از این داریم در پایان تشکر میکنم از همه دوستان و امیدوارم که هر روز شاهد پیشرفت بیشتر این پروژه باشیم آقا رستم تو رو خدا منو حلال کن من هر شب که میخوابم دیگه امیدی به بیدار شدن فردام نیست در پناه حق ، یا علی با سلام دوست من قبل از اینکه سخنی بگید قبلش برسی کنید تا با دلیل محکم بتونید صحبت کنید و اجازه ندید که حرف دیگران باعث حرکت شما به جای نا مطمعن بشه اینجا یک مجمع مجازیه و اشتباهات قابل جبران ولی در دنیای واقعی بعضی مواقع راه برگشت نیست امیدوارم در همه مراحل زندگیتون موفق باشید و دوست من امیدوار باش موفق باشی
|
پنج شنبه 7 آبان1394 - 12:36pm |
|
|
|