reza123456 نوشته است:
hamid f نوشته است:
بقول اقا جاوید اگه تو تا میله خالی هم تو دستمون بگیریم کار میکنه ولی متاسفانه بعضی درباره کار نکردن مدار دچار سوء تفاهم شدن
دوستان ارائه دهنده مدار کار میکنه اما .............
مداری که خطا بزنه من بهش میگم جواب نمیده . همانطوری که چند تا از دوستا اشاره کردن مهمترین بحث فقط و فقط تفکیکه و لا غیر
اینکه اقای رستم و چند نفر دیگه میگن کار میکنه شکی درش نیست که کار میکنه اما از تفکیک عاجزه و خطا میزنه
اگه شما تاکید دارید که خطا نمیزنه با هم قدم به قدم میریم جلو تا ثابت کنم که خطا میزنه بون توهین به همدیگه
جناب hamid f این مدار خطا میزنه شکی در این نیست و تمام تلاش در اینکه مدار بتونه خطا نزنه و بقول بهرام عزیز بتونه تفکیک هم بکنه . این امر مستلزم این هست تمام دوستانی که طراحی مدار بلدن یه بار دیگه بحث علمی آقا رستم را بخونن و مفاهیم فیزیکی مطرح شده را درک کرده و تا حد امکان به عمل تبدیل کنن و تمام کسانی که واردن فکرهاشون را روی هم بذارن بعنوان مثال بهرام عزیز چند بار صحبت مدلاسیون و قدرت نفوذ بهتر را مطرح کردن و لازمه که کمک کنن . تا اینجا استاد محترم رستم عزیز توضیح دادن در این مدار سعی شده اثر بدن یا زمین با دادن فرکانس زمین حذف بشه . که با توجه به متغییر بودن فرکانس زمین در مناطق مختلف این امر تا چه حد عملی شده ، دوستانی که به ردیابی واردن و مدار را ساختن باید جواب بدن . در مورد تفکیک هم باید به عرض برسونم با توجه به بیانات رستم عزیز ، شدت مغناطیس زمین و سایر میدانهای موجود در اطراف هدف و زاویه قرارگیری هدف و مدت قرار گیری در زمین میتواند فرکانس هدف را عوض کند . برای همین هر نفر یه فرکانس را برای فلز مورد نظر میده که نفر بعدی امکان داره قبول نداشته باشه . استاد رستم تمام مفاهیم فیزیکی کار را بدرستی عنوان کردن و دوستانی که درک عمیق از مفاهیم فیزیکی را دارن میدونن که مطالب درسته . حالا این وسط یه طراح خوب لازمه که این مفاهیم را به عمل تبدیل کنه . تا جایی که من میدونم یه عده مفاهیم را درک کردن و دارن کار میکنن . لازمه که بگم بدون پردازش سیگنال شما امکان تفکیک عملی ندارین . تا اینجا استاد رستم کارشون را بخوبی انجام دادن . دوستان طراح که واردن بدون هیاهو و جنجال که در شان این سایت وزین نیست کار را ادامه بدن . جناب رستم عزیز هم ثابت کردن که در همه حال کمک کننده هستند . دوستان طراح بسم الله .
ممنونم رضای عزیز
همین مداری که اقا فریدون زحمت ترکیب و یکپارچه کردنش رو داد به خوبی و با قدرت کار میکنه اگر من صرفا نخواستم ریز اطلاعات رو بدم به خاطر شرایط خواست سایت است ما در اینجا مهمان هستیم و در شان یک میهمان نیست که بر علیه میزبان کاری انجام دهد
من خیلی سر بسته به دوستان کم بضاعت مثل خودم مداری دادم و گفتم برید با خیال راحت (و کسب مهارت) هم جنس بزنید هم نوعش رو مشخص کنید هم عمقشرو و تا حدودی حجمش رو و مطمعن باشید با کمی تلاش تمام این کار ها رو انجام میدهد
حالا یک سری دنبال تخریب مدارند به خاطر منافعشون و یک سری ضربه خورده از ردیابن و میان سر ما خالی کنن و یک سری هم خاله خرسه میشن و منو وادار میکنن اطلاعاتی بدم که در اخر برای خودشون مشکل به وجود بیاد
چندین نفر این دستگاه رو ساختن و تا جایی که من اطلاع دارم چند نفرشون هم موفق شدن که نوش جونشون
من در ابتدا میخواستم که بحث حجم گیری رو دوستان انجام بدن (تا نوع تغییرات هارمونیک موج به وسیله ولوم تریبل رو بهینه کنم که جز چند تن از دوستان و بالاخص استاد جاوید عزیز کسی اطلاعاتی نداد که دیگه برام مهم نیست چون محاسبه کردم
حامد اف عزیز میگه ترانس پیچیدم 80 هزار تومان به خدا من یک ترانس برای اسکوپم با 8 سر خروجی از 5-5 -8-12-12-24-35- 120 ولت دادم پیچیدن شد 42000 تومان میترسم فردا بره یک پراید بخره 60 ملیون بندازه گردن من
ولی از بچه های خوب و فعال سایته
خیلی منطقی اومد و گفت پله به پله با هم جلو بریم و با اینکه تو این 200 صفحه همه چیز رو توضیح دادم و اشاخصی مثل شما اون رو خوب درک کردن باید بازم از اول توضیح بدم
این کار نه برای من سود مالی داره و نه کس دیگه ای و فقط و فقط به خاطر دوستانی که توانایی خرید دستگاه ندارن و خدایی نکرده سر شکسته و یا دنبال کارهای خلاف نرن ادامه میدم
موفق باشید