انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 5:13pm

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 63 , 64 , 65 , 66 , 67 , 68 , 69 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
جاوید نوشته است:
درود بر شما
وقتی چند نفر ساختند و تست کردند و جواب مثبت هست دیگه واقعا تقاضای اینکه حتما باید فیلم باشه تا طرج به اثبات برسه یه کمه منطقی نمی باشه شما اگه توان ردیابی داشته باشید مطمعنا اگه این طرج را بسازید به اسونی میتونید ردیابی کنید لطفا بحاطر فیلم دیگه جناب رستم را تجت فشار نزارید و هر دقعه یکی از راه نرسه و درخواست فیلم نکنه و جو سایت را با این بگو مگوها برهم نزیند این چند پست قبلی که زده شده هیچ محتوای علمی نداره و فقط زمینه ای میشه برای توهین و لگد مال کردن شخصیت همدیگه پس به همدیگه احترام بزاریم

سلام جاوید جان خوبی داداش
شما که دیگه منو میشناسی من هیچ بحثی با کسی ندارم ترانسی که رستم گفته رو هم دادم برام بپیچن و حدود 80 تومن هم هزینش شده

پنج شنبه 7 آبان1394 - 8:04pm
استاد
استاد

reza68 نوشته است:
جاوید نوشته است:
درود بر شما
وقتی چند نفر ساختند و تست کردند و جواب مثبت هست دیگه واقعا تقاضای اینکه حتما باید فیلم باشه تا طرج به اثبات برسه یه کمه منطقی نمی باشه شما اگه توان ردیابی داشته باشید مطمعنا اگه این طرج را بسازید به اسونی میتونید ردیابی کنید لطفا بحاطر فیلم دیگه جناب رستم را تجت فشار نزارید و هر دقعه یکی از راه نرسه و درخواست فیلم نکنه و جو سایت را با این بگو مگوها برهم نزیند این چند پست قبلی که زده شده هیچ محتوای علمی نداره و فقط زمینه ای میشه برای توهین و لگد مال کردن شخصیت همدیگه پس به همدیگه احترام بزاریم

سلام جاوید جان خوبی داداش
شما که دیگه منو میشناسی من هیچ بحثی با کسی ندارم ترانسی که رستم گفته رو هم دادم برام بپیچن و حدود 80 تومن هم هزینش شده

درود بر شما
رضا جان قدرت انتقال مفاهیم افراد با هم فرق داره گاهی در یه بجث تعارض ایجاد میشه و باعث سو ظن بشه و گاهی به خاطر شناخت کم از طرف یه رفتاری را به طرف حسابمون بچسبونیم که این یه موضوع عادی شده و در بجث ها صورت میگیره و ما هر موضوع را نباید به دل بگیریم و بجث و جدل را بیشتر کنیم
ترانس معمولی هم میشه استفاده کرد کافیه که سیم پیچ اولیه را یک اهم و یا زیر یک اهم بزاری خوب کار میکنه در کل این ردیاب برای کسانی که نمیتونن ردیاب گرانقیمت تهیه کنن عالی هست

پنج شنبه 7 آبان1394 - 8:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

rostam نوشته است:
ba.davood نوشته است:
سلام جناب رستم خسته نباشید:
من مونتاژ برد رو تموم کردم وقتی روشن میکنم رو صفحه SILVER GO میاد و با چند بار قطع و وصل کردن تغذیه یک بار GOLD GO و یک بار ALOMINOM GO رو صفحه اومد من چجوری میتونم سایر فلزها رو انتخاب کنم و لطفا ولومها رو با شماره بدنه روی برد مشخص کنید .ممنون

با سلام
دوست من 2005 رو حتما هیت سینگ ببند و پدنه ولومهارو بتراش و با سیم به منفی مدار وصل کنید

ممنون جناب رستم . @};-

پنج شنبه 7 آبان1394 - 11:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال

بقول اقا جاوید اگه تو تا میله خالی هم تو دستمون بگیریم کار میکنه ولی متاسفانه بعضی درباره کار نکردن مدار دچار سوء تفاهم شدن
دوستان ارائه دهنده مدار کار میکنه اما .............
مداری که خطا بزنه من بهش میگم جواب نمیده . همانطوری که چند تا از دوستا اشاره کردن مهمترین بحث فقط و فقط تفکیکه و لا غیر
اینکه اقای رستم و چند نفر دیگه میگن کار میکنه شکی درش نیست که کار میکنه اما از تفکیک عاجزه و خطا میزنه
اگه شما تاکید دارید که خطا نمیزنه با هم قدم به قدم میریم جلو تا ثابت کنم که خطا میزنه بون توهین به همدیگه

جمعه 8 آبان1394 - 2:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال

fereidon نوشته است:
این آخرین پاسخ من برای کسانیه که هر جند وقت یک بار پیداشون میشه و خودی نشون می دن . شما به هر دلیلی که تشریف اوردی اینو بدون که اگر 10000تا پست این چنینی بدی صبر می کنیم واز پست 10001 کارمونو ادامه می دیم . حالا می تونید شروع کنید بسم ا.. :-H :-H :-H :-H

یا حق @};- @};- @};-

پست 1 :D
اقای فریدون
ایا این مدار ذرات رو به جای فلز میزنه یا نه؟

جمعه 8 آبان1394 - 3:09pm

hamid f نوشته است:
بقول اقا جاوید اگه تو تا میله خالی هم تو دستمون بگیریم کار میکنه ولی متاسفانه بعضی درباره کار نکردن مدار دچار سوء تفاهم شدن
مداری که خطا بزنه من بهش میگم جواب نمیده . همانطوری که چند تا از دوستا اشاره کردن مهمترین بحث فقط و فقط تفکیکه و لا غیر
اینکه اقای رستم و چند نفر دیگه میگن کار میکنه شکی درش نیست که کار میکنه اما از تفکیک عاجزه و خطا میزنه
اگه شما تاکید دارید که خطا نمیزنه با هم قدم به قدم میریم جلو تا ثابت کنم که خطا میزنه بون توهین به همدیگه

جناب hamid f این مدار خطا میزنه شکی در این نیست و تمام تلاش در اینکه مدار بتونه خطا نزنه و بقول بهرام عزیز بتونه تفکیک هم بکنه . این امر مستلزم این هست تمام دوستانی که طراحی مدار بلدن یه بار دیگه بحث علمی آقا رستم را بخونن و مفاهیم فیزیکی مطرح شده را درک کرده و تا حد امکان به عمل تبدیل کنن و تمام کسانی که واردن فکرهاشون را روی هم بذارن بعنوان مثال بهرام عزیز چند بار صحبت مدلاسیون و قدرت نفوذ بهتر را مطرح کردن و لازمه که کمک کنن . تا اینجا استاد محترم رستم عزیز توضیح دادن در این مدار سعی شده اثر بدن یا زمین با دادن فرکانس زمین حذف بشه . که با توجه به متغییر بودن فرکانس زمین در مناطق مختلف این امر تا چه حد عملی شده ، دوستانی که به ردیابی واردن و مدار را ساختن باید جواب بدن . در مورد تفکیک هم باید به عرض برسونم با توجه به بیانات رستم عزیز ، شدت مغناطیس زمین و سایر میدانهای موجود در اطراف هدف و زاویه قرارگیری هدف و مدت قرار گیری در زمین میتواند فرکانس هدف را عوض کند . برای همین هر نفر یه فرکانس را برای فلز مورد نظر میده که نفر بعدی امکان داره قبول نداشته باشه . استاد رستم تمام مفاهیم فیزیکی کار را بدرستی عنوان کردن و دوستانی که درک عمیق از مفاهیم فیزیکی را دارن میدونن که مطالب درسته . حالا این وسط یه طراح خوب لازمه که این مفاهیم را به عمل تبدیل کنه . تا جایی که من میدونم یه عده مفاهیم را درک کردن و دارن کار میکنن . لازمه که بگم بدون پردازش سیگنال شما امکان تفکیک عملی ندارین . تا اینجا استاد رستم کارشون را بخوبی انجام دادن . دوستان طراح که واردن بدون هیاهو و جنجال که در شان این سایت وزین نیست کار را ادامه بدن . جناب رستم عزیز هم ثابت کردن که در همه حال کمک کننده هستند . دوستان طراح بسم الله .

جمعه 8 آبان1394 - 3:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamid f نوشته است:

با سلام
بسم الله شروع کنید ولی کاملا علمی و عملی

جمعه 8 آبان1394 - 5:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamid f نوشته است:
fereidon نوشته است:
این آخرین پاسخ من برای کسانیه که هر جند وقت یک بار پیداشون میشه و خودی نشون می دن . شما به هر دلیلی که تشریف اوردی اینو بدون که اگر 10000تا پست این چنینی بدی صبر می کنیم واز پست 10001 کارمونو ادامه می دیم . حالا می تونید شروع کنید بسم ا.. :-H :-H :-H :-H

یا حق @};- @};- @};-

پست 1 :D
اقای فریدون
ایا این مدار ذرات رو به جای فلز میزنه یا نه؟

با اجازه اقا فریدون
اگرشما بدون فرکانس پایه بخواهید کار کنید در حالتی که میدان حاصل از هدف دو سوم بیشتر از میدانهای حاصل از تجمعات غیر متعارف باشد (به قول شما ذرات)میدانهای کوچکتر تاثیری در کار ندارد که برای کمتر شدن این خطا شما با ولوم تریبل فرکانسهای هارمونیک باز رو میبندید و در بهترین حالت به یک پنجم قدرت دستگاه رو برای حذف میدانهای ثابت(ذرات)اصلاح میکنید
و در حالت استفاده از فرکانس پایه(همین مداری که گذاشتیم) تمامی میدانهای موجود از ذرات و عوارض طبیعی زمین خود به خود از مدار تشدید خارج (به علت رسیدن به تعادل با میدان مادر)و میدان حاصل از هدف که هنوز به تعادل با میدان مادر نرسیده (طلا با زاویه کمتر از 27 درجه از میدان اصلی تقریبا 6000 سال طول میکشه)به راحتی قابل شناسایی میباشد
دوست من با دقت مطالعه و تحلیل کنید و بعد سوال بعد را بپرسید
موفق باشید

جمعه 8 آبان1394 - 5:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

reza123456 نوشته است:
hamid f نوشته است:

جناب hamid f این مدار خطا میزنه شکی در این نیست و تمام تلاش در اینکه مدار بتونه خطا نزنه و بقول بهرام عزیز بتونه تفکیک هم بکنه . این امر مستلزم این هست تمام دوستانی که طراحی مدار بلدن یه بار دیگه بحث علمی آقا رستم را بخونن و مفاهیم فیزیکی مطرح شده را درک کرده و تا حد امکان به عمل تبدیل کنن و تمام کسانی که واردن فکرهاشون را روی هم بذارن بعنوان مثال بهرام عزیز چند بار صحبت مدلاسیون و قدرت نفوذ بهتر را مطرح کردن و لازمه که کمک کنن . تا اینجا استاد محترم رستم عزیز توضیح دادن در این مدار سعی شده اثر بدن یا زمین با دادن فرکانس زمین حذف بشه . که با توجه به متغییر بودن فرکانس زمین در مناطق مختلف این امر تا چه حد عملی شده ، دوستانی که به ردیابی واردن و مدار را ساختن باید جواب بدن . در مورد تفکیک هم باید به عرض برسونم با توجه به بیانات رستم عزیز ، شدت مغناطیس زمین و سایر میدانهای موجود در اطراف هدف و زاویه قرارگیری هدف و مدت قرار گیری در زمین میتواند فرکانس هدف را عوض کند . برای همین هر نفر یه فرکانس را برای فلز مورد نظر میده که نفر بعدی امکان داره قبول نداشته باشه . استاد رستم تمام مفاهیم فیزیکی کار را بدرستی عنوان کردن و دوستانی که درک عمیق از مفاهیم فیزیکی را دارن میدونن که مطالب درسته . حالا این وسط یه طراح خوب لازمه که این مفاهیم را به عمل تبدیل کنه . تا جایی که من میدونم یه عده مفاهیم را درک کردن و دارن کار میکنن . لازمه که بگم بدون پردازش سیگنال شما امکان تفکیک عملی ندارین . تا اینجا استاد رستم کارشون را بخوبی انجام دادن . دوستان طراح که واردن بدون هیاهو و جنجال که در شان این سایت وزین نیست کار را ادامه بدن . جناب رستم عزیز هم ثابت کردن که در همه حال کمک کننده هستند . دوستان طراح بسم الله .

ممنونم رضای عزیز
همین مداری که اقا فریدون زحمت ترکیب و یکپارچه کردنش رو داد به خوبی و با قدرت کار میکنه اگر من صرفا نخواستم ریز اطلاعات رو بدم به خاطر شرایط خواست سایت است ما در اینجا مهمان هستیم و در شان یک میهمان نیست که بر علیه میزبان کاری انجام دهد
من خیلی سر بسته به دوستان کم بضاعت مثل خودم مداری دادم و گفتم برید با خیال راحت (و کسب مهارت) هم جنس بزنید هم نوعش رو مشخص کنید هم عمقشرو و تا حدودی حجمش رو و مطمعن باشید با کمی تلاش تمام این کار ها رو انجام میدهد
حالا یک سری دنبال تخریب مدارند به خاطر منافعشون و یک سری ضربه خورده از ردیابن و میان سر ما خالی کنن و یک سری هم خاله خرسه میشن و منو وادار میکنن اطلاعاتی بدم که در اخر برای خودشون مشکل به وجود بیاد
چندین نفر این دستگاه رو ساختن و تا جایی که من اطلاع دارم چند نفرشون هم موفق شدن که نوش جونشون
من در ابتدا میخواستم که بحث حجم گیری رو دوستان انجام بدن (تا نوع تغییرات هارمونیک موج به وسیله ولوم تریبل رو بهینه کنم که جز چند تن از دوستان و بالاخص استاد جاوید عزیز کسی اطلاعاتی نداد که دیگه برام مهم نیست چون محاسبه کردم
حامد اف عزیز میگه ترانس پیچیدم 80 هزار تومان به خدا من یک ترانس برای اسکوپم با 8 سر خروجی از 5-5 -8-12-12-24-35- 120 ولت دادم پیچیدن شد 42000 تومان میترسم فردا بره یک پراید بخره 60 ملیون بندازه گردن من :-s ولی از بچه های خوب و فعال سایته
خیلی منطقی اومد و گفت پله به پله با هم جلو بریم و با اینکه تو این 200 صفحه همه چیز رو توضیح دادم و اشاخصی مثل شما اون رو خوب درک کردن باید بازم از اول توضیح بدم
این کار نه برای من سود مالی داره و نه کس دیگه ای و فقط و فقط به خاطر دوستانی که توانایی خرید دستگاه ندارن و خدایی نکرده سر شکسته و یا دنبال کارهای خلاف نرن ادامه میدم
موفق باشید

جمعه 8 آبان1394 - 5:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اقا رستم در قدم اول شما اگر لطف کنید یک مقاله در رابطه با مواردی که در دو تاپیک جدا گانه ای کاش.. بیان کردید اینجا بطور کامل قرار بدید تا دسترسی به انها راحت باشه ممنون میشیم.اینطور که شما مطالب رو قرار دادید بصورت پراکنده هستش و دسترسی به مطالب مشکله البته شاید برای شما ساده باشه ولی برای بنده و سایر دوستانی که تحصیلات دانشگاهی هم دارن و در رشته تحصیلی خودشون هم حرفی برای گفتن دارن کمی حضمش کمی مشکله
مطلب دیگه اینکه بنده نه فروشنده هستم و نه دشمن کسی!!!!
فروشنده ها اکثرا خاموشند و حرفی نمیزنند تا اینکه پروژه تکمیل بشه بعدش میان واسه لاشخوری.شما هر بار که به تاپیک سر میزنید اگه یک نگاه به جمعیت عزیز مهمانان بیندازید متوجه عرایض بنده میشید.

جمعه 8 آبان1394 - 6:06pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 63 , 64 , 65 , 66 , 67 , 68 , 69 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 38 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure