نویسنده |
پیغام |
ilanji
کاربر حرفه ای
|
با عرض سلام خدمت دوستای گلم والا باید عرض کنم که بنده الان چندین بار تمام تاپیک رو مطالعه کردم و قسمتهای مهمش رو هم نکته برداری کردم ولی متاسفانه در تمام پستهایی که مبنی بر آموزش بود و دوستان روشهای مورد استفادشون رو ذکر میکردند حتی از روشهای پیشنهادی اساتید من قسمتی رو مشاهده نکردم که دوستان یک مطلب کاملا مستند رو مبنی بر استفاده از ردیاب و رسیدن به بار ارائه بدن خواهش میکنم دوستانی که از ردیاب به روشی استفاده کردن و به بار رسیدن بیان اون روش رو سیر تا پیاز راست و حسینی بزارن و مقدار بار و مقدار حجم بدست اومده و .... رو ذکر کنن که برای افراد کم تجربه ای مانند بنده تبدیل به یک الگو در استفاده از ردیاب بشه سپاس
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 4:17pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
سلام به همگی راستش فکر کنم کسی نیست یه توضیح کامل از روشن شدن رادار تا خاموش شدنش برامون توضیح بده.فکر کنم 10 بار دیگه باید حفاری کنم تا یاد بگیرم کار با این ردیابو.استاد آریا حداقل شما یه کمکی بکنید.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 4:56pm |
|
|
دالتون
|
با عرض سلام خدمت دوستان من میخواستم یک سری مطالب رو خدمت دوستان بگم: در مورد عمق گیری باید بگم که گاز طلا با زاویه 45 درجه در 2 سمت شمال و جنوب از زمین خارج میشه که خروج گاز از سمت شمال بیشتر است و وقتی این گاز از زمین خارج شد یک هاله یونی ایجاد میکند که کشش این هاله یونی به سمت شمال است و شما اگر شما میخواهید عمق رو حساب کنید باید دو محل شمالی وجنوبی را با انتن خالی مشخص کنید در این حالت فاصله نقطه شمالی تا نقطه مرکزی میشود ارتفاع هدف بعضی از دوستان در تایپک خود ارتفاع رو 2 برابرفاصله نقطه شمال تا مرکز اعلام کرده بودند که در این صورت زاویه گاز خروجی 30درجه میشود و این اشتباه است
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 5:09pm |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت دوستان عزیز بنده برداشتی را که از سخنان دوستان در مورد عمق دفینه داشته ام سعی میکنم توسط یک تصویر توضیح دهم شاید بتوانم کمکی به خودم و تمام دوستانی که مشکل دارن نموده باشم و همچنین امیدوارم اگر مشکلی در توضیح بنده بود دوستان و اساتید محترم مرتفع کنند تا دیگران دچار اشتباه نشوند دوستان عزیز با توجه به تصویری که در زیر ملاحظه میفرمایید اگر در نقطه ی A باری در زمین پنهان باشد و ما بتوانیم با استفاده از ردیاب محل قیچی آنتنها را در نقطه ی B پیدا کنیم و آنگاه با استفاده از شیوه ی ردیاب خاموش و استفاده از آنتنهای خالی نقاط C و D را در شمال و جنوب بر اساس نظریه ی خروج یونها از زمین تحت اثر زاویه 45 درجه مشخص کنیم آنگاه میتوانیم با استفاده از روابط مثلثاتی به شکل زیر عمق دقیق دفینه را مشخص کنیم( البته اگر نظریه مذکور به اثبات رسیده باشد) خب میدانیم که ما میتوانیم سینوس زاویه CAB و همچنین زاویه DAB را محاسبه نموده و سپس با مشخص بودن مقدار فاصله خط CB و BD مقدار عمق دقیق دفینه یعنی خط AB را محاسبه کنیم . برای رسیدن به این مقصود همانند زیر عمل میکنیم مقدار زاویه ی CAB برابر 45 درجه میباشد که سینوس این زاویه برابر با مقدار ( رادیکال 2 بر روی دو ) میباشد که مقدار اعشاری آن 0.7071 میباشد که اگر این مقدار را برا بر مقدار نسبت مثلثلاتی بر حسب مقادیر موجود قرار دهیم یعنی نسبت BC بر روی CA آنگاه با مشخص بودن مقدار BC براحتی میتوانیم مقدار دقیق وترAC را بصورت زیر محاسبه کنیم یعنی مقدارعددی BC را بر عدد 0.7071 تقسیم نماییم و سپس از قضیه فیثاغورث استفاده نموده و مقدار دقیق عمق یا همان AB را محاسبه کنیم امیدوارم توانسته باشم درست توضیح دهم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 6:25pm |
|
|
ram1324
کاربر فعال
|
سلام بر تمامی دوستان و آساتید محترم. بنده چند تست و آزمایش انجام دادم ومیخوام دوستان هم مطلع بشن در یه منطقه باستانی دستگاه رو روشن نمودم.گلدیک ولوم ده.وبا قدرت یه نقطه رو سرچ کرد و تونستم حجم و عمق گیری و زاویه چهل و پنج درجه رو بگیرم حجم شد 2*2وعمق4متر وتست گلد2و ولوم نیم با چهل گرم طلا رو انجام دادم و باقدرت از فاصله 11متری به طرف هدف میرفت و طلای تست رو نادیده میگرفت ناگفته نمونه که ظلع شماللی نقطه ای که من زده بودمو حفاری کرده بودند وسط هدفو با سیخ وبا زحمت زیاد یک متر و نیم سوراخ کردم وتست سرکه انجام دادم بادو ونیم لیتر سرکه و بعد48ساعت رفتم واسه تست که در کمال تعجب یه بار رو هدف قیچی کرد و باز شد و یه جای دیگه رو سرچ کرد تقریبا2متر بالاتر از زاویه45 درجه بودکه وقتی حجم گیری کردم50سانتدر50سانت در اومد که فهمیدم زراته و بی خیال شدم.و از یه حفاری بی مورد جان سالم بدر بردیم والله خسته شدیم از حفاری الکی و بی مورد لا اقل با این دستگاه میتونیم بفهمیم کجا خطا زدیم یا نه به امید موفقیت
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 6:55pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان مجتبی جان به نظر من چون در گذشته جواهرات (یاقوت - در - مروارید و ...)هم در بین دفینه ها وچود داشت بنابراین بهتره که فرکانسی هم برای اونا گذاشته بشه. همینطور توی بعضی از قبرها شیشه هایی با سر پلمپ وچود داره که فکر کنم برای جستجوی قبر به درد بخوره. یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 8:00pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
chia نوشته است: سلام بر تمامی دوستان و آساتید محترم. بنده چند تست و آزمایش انجام دادم ومیخوام دوستان هم مطلع بشن در یه منطقه باستانی دستگاه رو روشن نمودم.گلدیک ولوم ده.وبا قدرت یه نقطه رو سرچ کرد و تونستم حجم و عمق گیری و زاویه چهل و پنج درجه رو بگیرم حجم شد 2*2وعمق4متر وتست گلد2و ولوم نیم با چهل گرم طلا رو انجام دادم و باقدرت از فاصله 11متری به طرف هدف میرفت و طلای تست رو نادیده میگرفت ناگفته نمونه که ظلع شماللی نقطه ای که من زده بودمو حفاری کرده بودند وسط هدفو با سیخ وبا زحمت زیاد یک متر و نیم سوراخ کردم وتست سرکه انجام دادم بادو ونیم لیتر سرکه و بعد48ساعت رفتم واسه تست که در کمال تعجب یه بار رو هدف قیچی کرد و باز شد و یه جای دیگه رو سرچ کرد تقریبا2متر بالاتر از زاویه45 درجه بودکه وقتی حجم گیری کردم50سانتدر50سانت در اومد که فهمیدم زراته و بی خیال شدم.و از یه حفاری بی مورد جان سالم بدر بردیم والله خسته شدیم از حفاری الکی و بی مورد لا اقل با این دستگاه میتونیم بفهمیم کجا خطا زدیم یا نه به امید موفقیت خیلی عالی خوشحالم که به این نتیجه رسیدین اگردقت کرده باشین اونجایی که حفاری کرده بودند همان یون 45 درجه ای هست که تمام دستگاههای دیگه شرکتی یا غیره میزنند شما اگر همون هدف اصلی رو حفاری میکردند اون ذراتی که عامل خطا شده بود رو پیدا میکردین حالا خدا روشکر تونستین متوجه بشین که اونجا خطا بوده همینطور تمرین کنین ایشاالله به هدف میرسین
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 8:15pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
bina نوشته است: سلام دوستان مجتبی جان به نظر من چون در گذشته جواهرات (یاقوت - در - مروارید و ...)هم در بین دفینه ها وچود داشت بنابراین بهتره که فرکانسی هم برای اونا گذاشته بشه. همینطور توی بعضی از قبرها شیشه هایی با سر پلمپ وچود داره که فکر کنم برای جستجوی قبر به درد بخوره. یاعلی مدد بینا جان یاقوت مروارید که ندارم تست کنم اما شیشه رو میذارم نظر خوبیه
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 8:16pm |
|
|
ram1324
کاربر فعال
|
سلام چند سوال داشتم.دوستان و اساتید راهنمایی بفرمایید؟من قبلا فقط با روتا سیم برنجی که داخل لوله مسی میزاشتم و وسطشون یه شلنگ پلاستیکی میزاشتم که با دستم تماس نداشته باشه.و چند ماه پیش یه جایی رو نقطه کرده بودم که مسکونی بود که دستور حفاری دادم وبدلیل اینکه نقطه زن نداشتم در ابعاد 3*2شروع به حفاری نمودم ودر ضلع شمالی نقطه ای که زده بودم در عمق یک و نیم متری به تنور رسیدیم و زیر تنور را 50 سانت حفاری نمونیم و بی نتیجه حفاری را متوقف نمودم تا دیشب که با ردیاب انجمن دوباره سراغش رفتیم و ردیاب رو روشن کردم و گلد یک و ولوم10.که همون نقطه ای که با آنتن خالی زده بودم رو سرچ کرد اما ضعیف ؟و تو حجم گیری به مربع در اومد به ابعادیک متر در یک متر و تست طلا با گلد2 و ولوم نیم خیلی ضهیف رفت طرف نقطه .سپس تستهای مس و بزنز رو زدم که مس هم ضعیف رفت طرف نقطه .ولی برنز ضاع شمالی همون جایی که به تنور رسیده بودم رو نشون داد و سپس تست نقره زدم و باقدرت محدوده تنور رو سرچ نمود و حجم گیری کردم و ابعاد 7متر در 7متر و زاویه45درجه 1/20 سانت که ضرب در دو 2/40 شد عمق و سپس تست سرکه رو انجام دادم وبدلیل ابعاد زیاد محدوده 4 نقطه را سوراخ نمودم و 3لیتر سرکه ریختم و نقطه ای که طلا رو زده بودم رو هم سرکه ریختم . حالا چند سوال داشتم؟اگه جایی مشکلی دارم لطفا راهنمایی بفرمایید. 1.آیا من دوباره حجم گیری کردم میتونم دوباره عمقو بگیرم ؟درست در می یاد؟ ممنون از همه دوستان
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 8:19pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان chia عزیز شما حداقل 24 ساعت بعد از سرکه دوباره همون کارهای قبلی رو انجام بده و نباید توی عمقش زیاد فرق بکنه و فقط حجمش کوچیک میشه. موفق باشی یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 7 مرداد1392 - 9:50pm |
|
|
|