انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 9:48am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 66 , 67 , 68 , 69 , 70 , 71 , 72 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

evilman نوشته است:
سلام خدمت دوستان
از جنا ب رستم و اقا فریدون به خاطر همه زحماتی که برای ایکاشیها میکشن ممنونم @};- . اگر امکانش هست مشخصات کامل ترانس رو بگین تا بدم بیرون برام بپیچن

دوست من یک ترانس 220 به 3 یا 6 ولت بخر جواب میده اگر خونه تو اوراقیها داری اول تست کن

شنبه 8 آبان1394 - 1:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
ممنون از جناب هوشی و بهرام و جاوید و دیگر دوستان
دوستان بازهم دارید برای روش اشتباه ردیابی برنامه ریزی میکنید
جناب جاوید زمانی که شما فرکانس پایه دارید دیگه گروه خونی و غیره تاثیری نداره و اصلا شما با انتن تماسی ندارید و میدان بدن شما هم بسیار ناچیزه
جناب بهرام و هوشی عزیز و بقیه دوستان لطفا مطالب مربوط به بیورزونانس رو مطالعه کنید
تا بگم چطور میشه امواج رو اشکار کرد

در کل ممنون به خاطر همکاریتون
راستی من تا 4 شنبه نیستم با عرض پوزش موفق باشید

شنبه 8 آبان1394 - 1:08am
کاربر فعال
کاربر فعال

rostam نوشته است:
با سلام
جناب جاوید زمانی که شما فرکانس پایه دارید دیگه گروه خونی و غیره تاثیری نداره و اصلا شما با انتن تماسی ندارید و میدان بدن شما هم بسیار ناچیزه
جناب بهرام و هوشی عزیز و بقیه دوستان لطفا مطالب مربوط به بیورزونانس رو مطالعه کنید

ممنون دوست عزیز

بیورزونانس رو مطالعه کردم و فرمایش شما بسیار متین هستش از بابت سوییپ فرکانسی.

در مورد آشکارسازی اگر ایده ای دارید لطفا بازگو کنید.

موفق باشید

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

شنبه 8 آبان1394 - 1:46am
استاد
استاد

meysamking نوشته است:
جاوید نوشته است:
درود بر شما
بعد از چند سال همکاری با دستگاه داران و ردیابی به این نتیجه رسیدم که هیچ دستگاهی توان ردیاب را نداره مخصوصا برای عمق های 3 متر به بالا که دیگه تمام پالسیها زمین گیر میشوند و دستگاههای تصویری هم که کارشناس خاص خودش را میخواد که بتونه بگه اون زیر یه هدف هست ولی نوع هدف را هیچوقت نمی تونه بگه
برای ساختن یه ردیاب که بتونه تفکیک کنه همت میخواد منتهی اطلاعات همه ما در مورد تفکیک کم هست و اونچه هم از نظر تجربی بدست اوردیم کمک اونچنانی نمیتونه بکنه چون که هر ردیاب یه ساختاری داره و یه نوع کارکرد خاص خودش را میطلبه تا موقعی که ما نتونیم سنس الکترونیک ردیاب داشته باشیم نمیشه ردیابی ساخت که برای عموم جواب یکسان بده تا این انتنهای ال شکل هست تا قیامت خطا هست چون مگنت بدن افراد متفاوت هست و ردیاب ها هم با این مگنت متفاوت عمل میکنند و حتی میشه که دو نفر با یه فرکانس هدف بر عکس بگیرند یا اصلا یکیش هیچ هدفی نتونه بزنه به نظر من بهترین گزینه ردیاب یا فلزیاب یا یونیاب PDK هست و بهتر از اون تا حالا طرحی نیومده هر جند که این طرح هم باید بهینه شود
پس دوستان از ردیاب انتنی انتظارنداشته باشند که یه روزی بتونن اون را به اخر برسونند شما هر کاری کنید در تفکیک گیر خواهید افتاد هر کسی هم ادعای در این مورد داره بیا جلو بیان کنه که فلان ردیاب تفکیک میتونه بکنه البته اهداف مدفون شده و قدیمی را

سلام
ببخشید آقا جاوید اگه ممکنه یکم بیشتر در مورد pdk توضیح میدید
اگر لینکی هم راجع به توضیحات هست ممنون میشم بزارید

من یه سرچی تو اینترنت کردم ولی خب چیز به درد بخوری گیرم نیومد

درود بر شما

http://www.longrangelocators.com/forums ... hp?t=18592
http://www.longrangelocators.com/forums ... 822&page=3

شنبه 8 آبان1394 - 2:10am
استاد
استاد

rostam نوشته است:
با سلام

درود بر شما
رستم جان علاوه بر مگنت بدن فرکانس مغز یا 27 هرتز یا همون ذهن هم هست که دیگه مزید بر علت میشه تا هنگامیکه که طرجی داده نشه که این دو را خنثی کنه اکثر افراد خطا میزنند و هم 35 و هم 22 و هم توماسی و هم طرج رستم 2 کلا انتنهاشون به راحتی با دهنم بر گردونه میشن پس تا موقعی که این توان از طرف کاربر به انتنها داده میشه نمیشه روی گرفتن نقطه هدف با انتنها حساب باز کرد انتنهایی که به دنبال فرکانس یه هدف خاص هستند راحت میشه بهشون دستور داد که یه انتن به چپ یا به راست برود و انتن دیگه هم ثابت شود و یا دور خود بچرخد خوب با این حالت چگونه میشه یه ردیابی صجیج داشت من تقریبا توی هر بار ردیابی و تست این عمل برام تکرار میشه منتهی با کنترل ذهن خود و ندادن توان به انتنها از طرف ذهن فقط ردیاب میتونه هدف را تعیین کنه حال اونکه اکثر افراد توان کنترل امواج مغز خود را ندارند و عامل همه این خطاها هم به نظر من در وحله اول مگنت بعد فرکانس مغز هست بخاطر همین هم اصرار من به طرحی الکترونیکی برای سنس هدف هست و طرج مکانیکی همیشه معایب خود را خواهد داشت

شنبه 8 آبان1394 - 2:23am
کاربر فعال
کاربر فعال

میشه مغز رو شیلد کرد . دور سرتون فویل بپیچید شاید جواب داد

Get Rich Or Die Trying

شنبه 9 آبان1394 - 11:08am
استاد
استاد

iggy نوشته است:

درود بر شما
میشه با یه عکس از نحوه و چگونگی شیلد کردن مغزتون دوستان زا زاهنمایی کنید :))

شنبه 9 آبان1394 - 11:42am

جاوید نوشته است:
iggy نوشته است:

درود بر شما

تصور کنید با یه کلاه خود رو سرمون بریم ردیابی.. :D

شنبه 9 آبان1394 - 12:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ببخشید آقا بهرام ، میدونم اینجا جاش نیست که این سوال رو بپرسم
میخواستم بپرسم این مدار شما که گفتید فرکانس بالا کار میکنه ، حدودا تو چه رنج فرکانسی کار میکنه؟

از آقا رستم هم عذر خواهی میکنم به خاطر مطرح کردن سوالم و هم تشکر میکنم به خاطر تلاشهاشون
و امید وارم که همه دوستان روز به روز که میگذره باهم بیشتر صادق و مهربون باشند @};-[/quote]

من هم از اقا رستم عذر خواهی میکنم به خاطر اینکه مطالبی که نباید رو اینجا میذاریم البته علمی بحث میکنیم دیگه ببخشید :ymblushing:
میثم جان عرض شود اینکه مدارو که من خیلی وقته ساختم اما طرح انتنم کمی متفاوت وباید از فرکانس بالا برای فلزات دفن شده استفاده کنم 1000 هرتز به بالا واگه از فرکانس پایین وبا اعشار استفاده بشه فلزات جدید رو میزنه.تا الان که مشکلی رو نداشتم باهاش جز تفکیک که فکر نکنم راهی که ما داریم میریم درست باشه خنثی کردن یونهای قوی با موج وغیره شاید راه درستی نیست نمیدونم باید روش کار کنیم تا بفهمیم جریان چیه به قول استاد جاوید علممون تو این قضیه کم هست وکسی هم هنوز موفق به کشف رموزش نشده به صورت نمیه کاره تا ما بقیه راه رو بریم همه چیز فعلا در حد صفر هست

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

شنبه 9 آبان1394 - 12:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

seid reza نوشته است:
جاوید نوشته است:
iggy نوشته است:

درود بر شما

تصور کنید با یه کلاه خود رو سرمون بریم ردیابی.. :D

خب این موضوع هم تا حدودی درست هست چون بدن هم مثل هر وسیله الکتریکی فرکانس ومگنت تولید میکنه البته مغز رو که منشع اصلی هست نمیشه شیلد کرد چون رسانایی بدن مگنت رو به جاهای دیگه بدن مرتبط میکنه مثل دست که بهترین گزینه برای شیلد کردن هست با یک دستکش نخی خوب میتونین مگنت بدن رو کنترل کنین :D

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

شنبه 9 آبان1394 - 12:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 66 , 67 , 68 , 69 , 70 , 71 , 72 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 70 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure