نویسنده |
پیغام |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
rostam نوشته است: با سلام ممنون از جناب هوشی و بهرام و جاوید و دیگر دوستان دوستان بازهم دارید برای روش اشتباه ردیابی برنامه ریزی میکنید جناب جاوید زمانی که شما فرکانس پایه دارید دیگه گروه خونی و غیره تاثیری نداره و اصلا شما با انتن تماسی ندارید و میدان بدن شما هم بسیار ناچیزه جناب بهرام و هوشی عزیز و بقیه دوستان لطفا مطالب مربوط به بیورزونانس رو مطالعه کنید تا بگم چطور میشه امواج رو اشکار کرد
در کل ممنون به خاطر همکاریتون راستی من تا 4 شنبه نیستم با عرض پوزش موفق باشید خب رستم جان من هم گفته های استاد جاوید رو مهم میدونم تو این قضیه و واسه همینه تا الان ردیابی یکی در میون شده. واز همه بدتر اینکه ال رودها خودشون نقش مهمی تو گیرندگی مچهولات دارن .اما در مورد طرح مهندس هوشی که روش کار میکنن هیچ اطلاعاتی ندارم که چه موضوعاتی رو رعایت میکنه اما طرح بنده به این صورت کار میکنه که اول مگنت بدن رو کلا کات میکنه که بدترین گزینه واسه ردیابی بوده دوم اینکه فرکانس رو هم به صورت مستقیم نباید به انتن داد که گفتنش یک بحث طولانی داره و اینکه هیچ وقت هم راضی نشدم به زمین فرکانس بدم چون این هم یک راه اشتباه هست مگه اینکه سیستم یک پردازنده قوی داشته باشه که بتونه موجی که تاثیر مستقیم روی فلزات رو میزارن وباعث ارتعاش التکریکی اون میشن رو اشکار کنه که تا الان مشابه این سیستم رو هم همه سیستم زمین شناسی میدونین با این تفاسیر که سیستمهای زمین شناسی اصلا برای سنس فلز بکار نمیرن. باز هم متشکر که گذاشتین تو تایپیک تون بحث کنیم دوستان از همگی عذر خواهی میکنم
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
شنبه 9 آبان1394 - 1:02pm |
|
|
iggy
کاربر فعال
|
دوستان این ردیاب واقعا جواب میده ؟ من تا حالا 2 تا از طرحهای این انجمن رو ساختم دوتاشون جواب ندادن ، یه 12 رگلاتوره یه ردیاب تسلا . اگه این طرح رستم خان جوابگو هست که اینم بسازم ، تو پالسی ها که فقط پالسی فلز جو کار میکنه چون ساختم و خدایی جواب داد دست سازندش درد نکنه اگه fpl 2003 رو بزارن که ترکوندن . به هر حال اگه این طرح رستم خان جوابگو هست به منم بگین که مونتاژو شرو کنم.
Get Rich Or Die Trying
|
شنبه 9 آبان1394 - 3:34pm |
|
|
evilman
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان دوستان به جای دو مقاومت R19 و R20 اهم میشه از 10 اهم یا 15 اهم استفاده کرد ایا مشکلی در کارکرد مدار پیش نمیاد
|
شنبه 9 آبان1394 - 9:25pm |
|
|
hamidimilani
|
باسلام امروز برای سفارش فیبر رفتم اندازه سایز فیبر 5.8 در 4.86 سانتی متر که در صفحات اول گفتید نمیشه بلکه با توجه به اندازه قطعه ساز فیبر تنظیم میشه در ضمن سیم نقره ای(منظور از سیم نقره ای چیه)؟ برای دسته که در صفحات اول فرمودید سایز سیم رو هم بفرمائید سایز و نوع ماده گی و فیش نری رو هم بفرمائید ببخشید که وارد نیستم ممنون
|
شنبه 9 آبان1394 - 10:45pm |
|
|
meysamking
کاربر فعال
|
hamidimilani نوشته است: باسلام امروز برای سفارش فیبر رفتم اندازه سایز فیبر 5.8 در 4.86 سانتی متر که در صفحات اول گفتید نمیشه بلکه با توجه به اندازه قطعه ساز فیبر تنظیم میشه در ضمن سیم نقره ای(منظور از سیم نقره ای چیه)؟ برای دسته که در صفحات اول فرمودید سایز سیم رو هم بفرمائید سایز و نوع ماده گی و فیش نری رو هم بفرمائید ببخشید که وارد نیستم ممنون سلام به همه دوستان دوست عزیز سیم نقره یه مدل از سیم مسی خالص هست که نقره اندود شده و باعث میشه که آمپر کشی بیشتری داشته باشه هر جایی هم گیر نمیاد من چند روز پیش از لاله زار گرفتم متری 7 هزار تومن البته ساخت انگلیس بود در رابطه با آنتن تلسکوپی تمام برنجی و ترانس مناسب هم میتونید برید پاساژ فتوت تو میدان امام خمینی طبقه اول به بالا اونجا چندتا مغازه هست که آنتن میفروشن و چندتا مغازه هم هست که ترانس میپیچن من تا همین حد میتونستم راهنمایی کنم و دیگه راهنمایی های بیشتر راجع به ساخت آنتن بر عهده خود آقا رستم هست
گفت دانایی که گرگی خیره سر ----- هـست پـنـهـان در نـهـاد هـر بـشر لاجرم جاری است پیکاری بـزرگ ----- روز و شب مابین این انسان و گرگ . . . (گرگ درون - فریدون مشیری )
|
یکشنبه 9 آبان1394 - 12:31am |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
evilman نوشته است: سلام خدمت دوستان دوستان به جای دو مقاومت R19 و R20 اهم میشه از 10 اهم یا 15 اهم استفاده کرد ایا مشکلی در کارکرد مدار پیش نمیاد دوست عزیز دقت این مقاومت مهمه اگر امکان تهیه اونو ندارید از دو مقاومت سری استفاده کنید اگر باز هم نشد از مقاومت با درصد خطای 5 استفاده کنید
|
یکشنبه 10 آبان1394 - 8:30am |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
hamidimilani نوشته است: باسلام امروز برای سفارش فیبر رفتم اندازه سایز فیبر 5.8 در 4.86 سانتی متر که در صفحات اول گفتید نمیشه بلکه با توجه به اندازه قطعه ساز فیبر تنظیم میشه در ضمن سیم نقره ای(منظور از سیم نقره ای چیه)؟ برای دسته که در صفحات اول فرمودید سایز سیم رو هم بفرمائید سایز و نوع ماده گی و فیش نری رو هم بفرمائید ببخشید که وارد نیستم ممنون دوست عزیز اگر مدار ROOSTAM 1.2 رو میسازید اندازه فیبر 12.5 سانتی متر در 6.8 سانتی متره و اگر طرح فیبرو سفارش ندادیدکمی صبر کنید چون تغییرات جزعی در طرح فیبر داده شده که در اسرع وقت در سایت قرار می گیره البته این به اون معنی نیست که PCB قبلی مشکلی داره بلکه کمی بهینه تر شده
|
یکشنبه 10 آبان1394 - 8:44am |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
|
یکشنبه 10 آبان1394 - 1:36pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
iggy نوشته است: دوستان این ردیاب واقعا جواب میده ؟ من تا حالا 2 تا از طرحهای این انجمن رو ساختم دوتاشون جواب ندادن ، یه 12 رگلاتوره یه ردیاب تسلا . اگه این طرح رستم خان جوابگو هست که اینم بسازم ، تو پالسی ها که فقط پالسی فلز جو کار میکنه چون ساختم و خدایی جواب داد دست سازندش درد نکنه اگه fpl 2003 رو بزارن که ترکوندن . به هر حال اگه این طرح رستم خان جوابگو هست به منم بگین که مونتاژو شرو کنم. با سلام دوست خوبم شما نسازید اصل اول این کار اینه که باید اطمینان به خودتون و دستگاهتون و اطرافیانتون داشته باشید و اگر هر کدام از اینها نباشد شکست میخورید حتی اگر بار هم در بیاورید شما در این سایت فقط به مهندس حمید اطمینان دارید به حرفهای ایشون با دقت گوش بدید و نکاتی که میگن رو رعایت کنید تا موفق بشوید
|
یکشنبه 10 آبان1394 - 3:45pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
با عرض سلام دوست عزیر اورجینال و سایر دوستان در مورد فیبر جدید ناراحت نباشید چون تغییرات جزعی هست و طرح قدیمی ایرادی نداره دستگاه من هم با طرح قدیمی ساخته شده . موفق باشید یا حق
|
دوشنبه 11 آبان1394 - 9:01am |
|
|
|