نویسنده |
پیغام |
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 15 آبان1394 - 12:56pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
hoshyar191 نوشته است: iggy نوشته است: این مدار هم جواب نمیده به نظر من به جای این طرحهای ترکیبی و چیزی که روش شک هست از ردیاب موبایلی استفاده کنید خیلی بهتر جواب میده هیچ کدوم از این میکروهایی که رو این مدارا هستن یک هزارم سی پی یو یه موبایل اندرویدی 200 هزارتومنی سریع نیستن که رو دی دی اس خوب جواب بدن . ردیاب موبایلی از این طرحهای آزمایشی بهتره نظر شخصی منه و فک کنم کسایی که ساختن هم همین نظرو دارن. دوست عزیز این مدارو دوستان میتونن بسازن و از ورودی آمپلی فایر یک ورودی بگیرند و موبایلو به اون وصل کنند و از اون باکس و باطری و آمپلی برای موبایلی هم استفاده کنند ( یک جک گوشی یا هر ترمینال دیگه روی جعبه وصل کنند و موبایلو بهش وصل کنند ). و با هر دوتاش تستهای خود را انجام دهند . البته شما زمانی میتونی در مورد کارایی این مدار نظر قطعی بدید که با چند نوع ردیاب کار کرده باشید و این مدارم ساخته و باهاش تستهایی زده باشید. با عرض سلام خدمت دوستان گرامی هوشیار عزیز صفحه 53 تایپیک ای کاش قبلی رو مطالعه کنید تمام این راههایی که شما پیشنهاد می کنید رو من قبل رفتم وکاملا تست کردم ردیاب موبایلی یک اسباب بازی کودکانه و 98% غیره عملیه البته نه 100% . شما با خواندن صفحه 53 تایپیک قبلی می بینید که علاوه بر این راه حتی راههای دیگه ای رو آزمایش کردم اگر باز هم متوجه نشدید بیشتر توضیح می دم موفق باشید یا حق
|
جمعه 15 آبان1394 - 1:18pm |
|
|
جاوید
استاد
|
fereidon نوشته است: hoshyar191 نوشته است: iggy نوشته است: این مدار هم جواب نمیده به نظر من به جای این طرحهای ترکیبی و چیزی که روش شک هست از ردیاب موبایلی استفاده کنید خیلی بهتر جواب میده هیچ کدوم از این میکروهایی که رو این مدارا هستن یک هزارم سی پی یو یه موبایل اندرویدی 200 هزارتومنی سریع نیستن که رو دی دی اس خوب جواب بدن . ردیاب موبایلی از این طرحهای آزمایشی بهتره نظر شخصی منه و فک کنم کسایی که ساختن هم همین نظرو دارن. دوست عزیز این مدارو دوستان میتونن بسازن و از ورودی آمپلی فایر یک ورودی بگیرند و موبایلو به اون وصل کنند و از اون باکس و باطری و آمپلی برای موبایلی هم استفاده کنند ( یک جک گوشی یا هر ترمینال دیگه روی جعبه وصل کنند و موبایلو بهش وصل کنند ). و با هر دوتاش تستهای خود را انجام دهند . البته شما زمانی میتونی در مورد کارایی این مدار نظر قطعی بدید که با چند نوع ردیاب کار کرده باشید و این مدارم ساخته و باهاش تستهایی زده باشید. با عرض سلام خدمت دوستان گرامی هوشیار عزیز صفحه 53 تایپیک ای کاش قبلی رو مطالعه کنید تمام این راههایی که شما پیشنهاد می کنید رو من قبل رفتم وکاملا تست کردم ردیاب موبایلی یک اسباب بازی کودکانه و 98% غیره عملیه البته نه 100% . شما با خواندن صفحه 53 تایپیک قبلی می بینید که علاوه بر این راه حتی راههای دیگه ای رو آزمایش کردم اگر باز هم متوجه نشدید بیشتر توضیح می دم موفق باشید یا حق درود بر شما ردیاب موبایلی دقتش از این مدارها و فانکشنها خیلی بالاتر هست در تستی که با 35 و با مدار رستم 2 و ردیاب موبایلی کردم ترکیب موج مربعی و سینوسی با موبایل بهتر از این دوردیاب ذرات و حتی مگنت های اضافی را رد میده درسته که 35 دقت موج اون خیلی بالا هست ولی بدون سینوسی باز ذرات را میزنه.در تستی که با مکمل سینوسی کردم موج سینوسی را از یک کانال امپلی و موج مربعی را به کانال دیگه امپلی دادم که سینوسی را به کویل و مربعی را ازاد گذاشتم که هدف کاذبی که هم 35 و هم مدار رستم را با هر فرکانسی یا مد به خودش جذب میکرد دیگه انتنها تمایلی به این هدف کاذب نداشتند و هدفی که طلا بود انتنها به اون تمایل داشتند چون فرکانس طلا به موبایل داده بود از اونجا که جناب رستم در مورد دقت شکل موج در ردیابی هدف نظرش این هست که دقت موج مطرج نیست این طرح سینوسی با موبایل و استفاده از دو کانال خروجی موبایل بهتر ار هر ردیابی شاید عمل خواهد کرد میتونید تست کنید تا به واقعیت این موضوع پی ببرید
|
جمعه 15 آبان1394 - 1:34pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
دو ست گرام فیلم جالبی بود
|
جمعه 15 آبان1394 - 2:12pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
PAYAM20 نوشته است: فریدون جون
واقعا دستت درد نکنه . فقط یه چیز . یه مقردار کیفت پایینه که در کل زیاد تاثیر نداره ولی ممکنه برای دوستان تازه وارد مشکل ایجاد کنه .
pcb که میزنم با یه نرم افزار print to pdf تبدیلش میکنم که تو تنظیمات باید بزاری رو 300pdi یا بالا تر دوست گرامی رزولشن 600dpi تعریف شده اگر از ادوب ریدر استفاده می کنید فقط کافیه روی 100% تنظیم بشه و اگر از نرم افزارهای دیگه استفاده می کنید روی 600dpi تنظیم کنید . موفق باشید یا حق
|
جمعه 15 آبان1394 - 2:20pm |
|
|
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
ممنون دوست من از فیلمی که گذاشتین 40 متر واقعا راسته؟
|
جمعه 15 آبان1394 - 2:31pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
جاوید جان دوست گرامی مشکلی که فانکشن موبایلی و فانکشن های نظیر اون دارن اینه که کاربر با یک دنیا فرکانس با دهم و صدم های متفاوت سرو کار داره و این مشکل زمانی بدتر میشه که دیوتی سایکل های متفاوت هم به اون اضافه بشه در این بین هارمونی های متفاوتی رو کاربران به صورت اتفاقی پیدا می کنن که موفقیت کمتر از 30% داره و می دونید که هارمونی های فرعی هرگز توان موج اصلی رو نداره در کل فرکانس های متفوت با دیوتی سایکل های متفاوت چیزی بالاتر از یک میلیون فرکانس متفاوت ایجاد می کنه و برای گلچین کردن فرکانس های مناسب با عرض موج صحیح باید حد اقل صد نفر با هم متهد بشن و هر کس باید حدود 10000 فرکانسو تست کنه و می دونی که هر کس هم روش متفوتی داره پس عملی نیست یک مثال دیگه میزنم که متوجه بشین اکثر کسانی که یک ردیاب پیشرفته دارن یک قسمت به نام مود آزاد داره که کاری شبیه همون موبایلی رو انجام میده ولی پیشرفته تر اگر از این کاربران بپرسید تقریبا هیچ وقت از اون استفاده نکردن و اگر هم استفاده کردن به نتیجه مناسبی نرسیدن خود شما که 35 داری تا حالا چقدر از مود آزاد استفده کردی ؟ موفق باشید یا حق
|
جمعه 15 آبان1394 - 2:49pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
دوستان در حال حاضر بهترین نرم افزار موبایلی کدومه لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
جمعه 15 آبان1394 - 4:43pm |
|
|
جاوید
استاد
|
fereidon نوشته است: جاوید جان دوست گرامی مشکلی که فانکشن موبایلی و فانکشن های نظیر اون دارن اینه که کاربر با یک دنیا فرکانس با دهم و صدم های متفاوت سرو کار داره و این مشکل زمانی بدتر میشه که دیوتی سایکل های متفاوت هم به اون اضافه بشه در این بین هارمونی های متفاوتی رو کاربران به صورت اتفاقی پیدا می کنن که موفقیت کمتر از 30% داره و می دونید که هارمونی های فرعی هرگز توان موج اصلی رو نداره در کل فرکانس های متفوت با دیوتی سایکل های متفاوت چیزی بالاتر از یک میلیون فرکانس متفاوت ایجاد می کنه و برای گلچین کردن فرکانس های مناسب با عرض موج صحیح باید حد اقل صد نفر با هم متهد بشن و هر کس باید حدود 10000 فرکانسو تست کنه و می دونی که هر کس هم روش متفوتی داره پس عملی نیست یک مثال دیگه میزنم که متوجه بشین اکثر کسانی که یک ردیاب پیشرفته دارن یک قسمت به نام مود آزاد داره که کاری شبیه همون موبایلی رو انجام میده ولی پیشرفته تر اگر از این کاربران بپرسید تقریبا هیچ وقت از اون استفاده نکردن و اگر هم استفاده کردن به نتیجه مناسبی نرسیدن خود شما که 35 داری تا حالا چقدر از مود آزاد استفده کردی ؟ موفق باشید یا حق درود بر شما فریدون جان اوائل برای تست از مد خود 35 استفاده میکردم وچون ذارت خیلی میگرفت دیگه از از مد های خود ردیاب 35 استفاده نکردم و تماما از فرکانس دستی یا همونه مد ازاد استفاده کردم حتی برای ردیابی یه منطقه و بهترین فرکانس تا الان برای من 25.04 و 25.21 بوده که شاید اهداف کاذب قوی را هم رد میده این برنامه موبایل که سعید گذاشته دیوتی سیکل هم قابل تنظیم به درصد هست و میشه دیوتی سیکل را تنظیم کرد الان دو مدار رستم 2 را دارم و 35 هم هست که به جز این دو فرکانسی که گفتم هم 35 و هم دوتا طرح رستم 2 با هر مد فرکانسی یه هدف کاذب که دارم انتنها به اون هدف تمایل داره اما با برمامه موبایل کافی هست یه کانال سینوسی و یه کانال مربعی بزاری و حتی بدون وصل به امپلی فایر و ترانس این هدف کاذب را رد میده قطعا اگه با امپلی و ترانس موج تقویت ولتازی بشه هم ردیابی بیشتری داره هم ذرات بیشتنری را میتونه حذف کنه البته ناگفته نمونه وقتی که موج سینوسی با موبایل تولید بشه هم طرج رستم هم ردیاب 35 با فرکانس طلا به طرف هدفی میروند که طلای زیر خاک هست حال اونکه وقتی سینوسی خاموش باشه به طرف هدف کاذب انتنها تمایل دارند چند بار این موضوع را تست کردم و هر چند بار جواب یکسان بوده
|
جمعه 15 آبان1394 - 6:26pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
دوستان کسی نیست جواب ما رو بده
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
جمعه 15 آبان1394 - 8:14pm |
|