انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 11:00am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 73 , 74 , 75 , 76 , 77 , 78 , 79 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام جناب رستم ممنون از قرار دادن فیلم در صفحه قبل من موندم این آهن ربا رو کدوم جهتی رو آنتنها نصب کنم (من قطب آهن ربا رو حالی نمشم ) لطفا برای عزیزان اگه مقدوره و رو آنتن نصب کردن یک عکس بذارند و جهت آهن ربا رو مشخص کنند . البته آهن ربای من مال لنز پلی استیشن هست و هر دو طرفش به آهن میچسبه ولی نسبت به همدیگه یک طرفش همیگرو دفع میکنند و طرف دیگشون به هم میچسبند . حالا یکی به نوک و دیگری به اول آنتن وصل بکنیم روبروی هم جهتی که همدیگر رو دفع میکنند درسته یا جهتی که همدیگرو جذب میکنند ؟ ببخشد طولانی شد

دوشنبه 18 آبان1394 - 11:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
ba.davood نوشته است:
سلام جناب رستم ممنون از قرار دادن فیلم در صفحه قبل من موندم این آهن ربا رو کدوم جهتی رو آنتنها نصب کنم (من قطب آهن ربا رو حالی نمشم ) لطفا برای عزیزان اگه مقدوره و رو آنتن نصب کردن یک عکس بذارند و جهت آهن ربا رو مشخص کنند . البته آهن ربای من مال لنز پلی استیشن هست و هر دو طرفش به آهن میچسبه ولی نسبت به همدیگه یک طرفش همیگرو دفع میکنند و طرف دیگشون به هم میچسبند . حالا یکی به نوک و دیگری به اول آنتن وصل بکنیم روبروی هم جهتی که همدیگر رو دفع میکنند درسته یا جهتی که همدیگرو جذب میکنند ؟ ببخشد طولانی شد

سلام دوست عزیز شما باید توسط یک آن ربا که قطب هایش مشخصه و کتاب فروشی ها و لوازم التحریرها دارند تهیه کنید که رویش نوشته S N که N یعنی North یا شمال و South یعنی جنوب
حالا جهتی که نصب کنید می توانید قطب های زمین را هم مشخص کنید چون قطب ها مخالف همدیگر را جذب می کند و موافق همدیگر را دفع می کند پس S به سمت N زمین می رود و به العکس YMWHISTLE

دوشنبه 18 آبان1394 - 11:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون دوست عزیز فرمایش شما رو گرفتم فقط موند جهت دو تا آهنربا که روبروی هم (جهتی که همدیگرو دفع میکنند درسته یا جهتی که همدیگرو جذب میکنند )؟ باز هم ممنون از جوابتون @};- @};-

دوشنبه 18 آبان1394 - 11:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
اگر دوتا آهنربا همدیگر را جذب کردند یکیش s بود پس اون یکی n میشه و باالعکس X_X

دوشنبه 18 آبان1394 - 11:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون دوست عزیز لطفا بفرمائید کدوم گزینه صحیح است .(خنگ تر از من نمیتونی پیدا کنی ) :-B ببخش دوست عزیز

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 18 آبان1394 - 12:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
دوستان سوال این دوست مون نیز سوال من هم هست ممنون میشم پاسخ بدید؟

دوشنبه 18 آبان1394 - 1:42pm
YIM
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
در آهنرباها قطبهای همنام ( SوS یا NوN ) همدیگر را دفع میکنند و قطبهای غیر همنام ( SوN یا NوS ) همدیگر را جذب میکنند
اما برای اینکه بدانید کدام قطب N است و کدام قطب S است ، میتوانید آهنربا را از وسط طولش با یک نخ در هوا آویزان کنید و یا روی تکه ای چوب یا پلاستیک سبک ، آهنربا را روی آب بندازید . بعد از چند ثانیه ، طول آهنربا در راستای خط شمال به جنوب قرار میگیرد ( مانند قطب نما ).
حالا آن طرف از آهنربا که بسمت شمال است قطب N وسر دیگر که بسمت جنوب است ، قطب S است . @};-

لا اله الا هو

دوشنبه 18 آبان1394 - 2:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ba.davood نوشته است:
ممنون دوست عزیز لطفا بفرمائید کدوم گزینه صحیح است .(خنگ تر از من نمیتونی پیدا کنی ) :-B ببخش دوست عزیز

سلام دوست عزيز
با اجازه اساتيد بزرگ
از روشهاي 1 و 2 ميشه استفاده كرد
روش 1 سر انتن به طرف شمال ميره و در روش 2 سر انتن به طرف جنوب ميره
روش 3 و 4 منتفيه
موفق باشيد

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

دوشنبه 18 آبان1394 - 5:07pm
کاربر فعال
کاربر فعال

rostam نوشته است:
اینهم فیلم ولی ای کاش خودتون انجام میدادید
گیره ندارم با عرض پوزش اگر موقع تست دقت کنید وقتی که انتنها به سمت قطب شمال ایستاد حتی با بالا بردن سر انتن هم انتن تمابلی برای حرکت به اطراف رو نداشت که با زیاد شدن زاویه افقی انتنها حرکت کرد

با سلام و خسته نباشید . اگر آنتن رو روی زمین تراز کنیم هم باز همین اتفاق می افته؟ یا باید حتما تو دست گرفته بشه؟

دوشنبه 18 آبان1394 - 5:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نقل قول:
سلام دوست عزيز
با اجازه اساتيد بزرگ
از روشهاي 1 و 2 ميشه استفاده كرد
روش 1 سر انتن به طرف شمال ميره و در روش 2 سر انتن به طرف جنوب ميره
روش 3 و 4 منتفيه
موفق باشيد

ممنون دوست عزیز درد من همین بود که فرمودین . با تشکر @};- @};-

جناب سنه دژ از حضرت عالی هم ممنونم که به صورت کامل توضیح دادین . @};- @};-

سوال آخر مورد 1و2 رو که فرمودین روش صحیح است هر دو آنتن به یک روش(مثل هم) باید باشه ؟

دوشنبه 18 آبان1394 - 5:19pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 73 , 74 , 75 , 76 , 77 , 78 , 79 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Hamid1359 و 39 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure