انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 9:08am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mohsen90 نوشته است:
سلام اقا رستم يه سوال درمورد ترانس داشتم من يه ترانس بااستفاده از IوEكوچك ساختم كه اوليه ترانس 3.5 اهم وثانويه ان 3.5kشده وولتاژي حدود 1000 داد مشكلي برا مدار پيش نمي ياد كه اين ترانس رو به مدار وصل كنم ترانس رو با مدار دوم مهدي قاسمي كه با 555 بود تست كردم كه ترانزيستور tip41 داغ ميشه وخازن 2200 ديگه كار نمي كنه مجبور شدم ترانس رو قبل خازن وصل كنم

با سلام
ترانستون خوبه فقط ببینید چقدر جریان کشی دارید
مدار دوم نیازی نیست

پنج شنبه 21 آبان1394 - 11:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

fereidon نوشته است:
دوست عزیز توفایل ROOSTAM 1.22 یک فایل وورد هست که مشخصات ترانس در اون هست در ضمن 4017 اشتباهی تایپی بوده و شما همون 4011 رو تهیه کن

موفق باشید

یا حق @};- @};- @};-

دوست من 4017 صحیحه

جمعه 21 آبان1394 - 12:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بله دوستان من به خاطر عجله در کارهام اشتباها 4017رو بدون بررسی رد کردم و 4017 درست بوده و همینطور فایل صفحه 71 فایل صحیح است و از اساتید در خواست می کنم فایل صفحه 72 رو حذف کنن
به همین خاطر از دوستان عذر می خوام

یا حق @};- @};- @};-

جمعه 22 آبان1394 - 3:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان مدار ROOSTAM 1.22 هم در صفحه اول این تایپیک قرار گرفت این کاملترین ورژن این سری هست و مدار کاملا تست شده ورژنهای قبلی توسط ده ها وشاید صدها نفر از دوستان ساخته شده ولی جای تاسف هست که دوستان از نتایج خودشون چیزی نمی گن . باز هم از دوستان خواهش می کنیم مارو از نتایجشون بی خبر نزارن برای آینده این تایپیک لازم و ضروریه . مخصوصا نتایج مربوط به تست های بیرون از شهر خیلی ارزشمنده

منتظریم

یا حق @};- @};- @};-

یکشنبه 24 آبان1394 - 4:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام

جناب رستم و فریدون عزیز

باتوجه به اینکه آنتنها به خروجی ترانس وصل میشه و ولتاژ بالایی داره اگه حین کاوش آنتنها به همدیگه برخورد واتصال کنن آیا مشکلی برای مدار پیش نمیاد؟
تماس انتنها با دست اوپراتور چطور؟

ممنون

یکشنبه 24 آبان1394 - 4:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

فریدون جان جی بگم آخه اصل و اصول کار این مدار بیشتر به واقعیت نزدیکتره بنده با رستم در هر بار تستی که در خارج از محیط شهری گرفتم این بوده که در بیشتر موارد که با حفاری های سطحی بوده و آخرین عمق که 110 بوده در بیشتر موارد با وجود فلز همراه بوده از پوست ساندیس ، قوطی کنسرو ماهی ، آهن آلات کشاورزی شکسته شده و جا مونده در خاک ، و کلی فلز بی ارزش دیگه که خودتون هم تجریه کردین بنابراین فقط میتونم این نکته رو به صراحت بگم که این مدار با این منطق و اصولی که داره باید اسمشو بزاریم فلز زن و این نکته مهم و در واقع اصل درست بودن توصیحات استاد رستمه که منطق نزدیک به واقعیت رو از اصل ردیابی نشون میده من برای هر فلز و مدی که انتخاب میکنم بعد از قیچی در محلی که نشون داده شده با فلز تکرار میکنم فلز مواجه میشم اما نه اون چیزی که در مد انتخاب کردم بنابراین اگه قراره کمکی بشه همه دوستان کمک کنند چع برنامه نویس و چه متخصص که بتونیم روی سنس فلز بخ معنای انتخاب شده کار کنیم
والسلام

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

یکشنبه 24 آبان1394 - 4:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ما گفته نمونه من هم به روش توماسی این تست رو انجام دام هم دو آنتنه ولی بدونه ترانس یا چوک

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

یکشنبه 24 آبان1394 - 4:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

pouya83 نوشته است:
باسلام

جناب رستم و فریدون عزیز

باتوجه به اینکه آنتنها به خروجی ترانس وصل میشه و ولتاژ بالایی داره اگه حین کاوش آنتنها به همدیگه برخورد واتصال کنن آیا مشکلی برای مدار پیش نمیاد؟
تماس انتنها با دست اوپراتور چطور؟

ممنون

دوست گرامی برای من خیلی پیش اومده که آنتنهام به صورت لحظه ای به هم برخورد کرده و فقط با یک جرقه مواجه شدم و دستگاه آسیبی ندید با این حال نهایت دقت رو بکنید تا آنتن ها با هم برخورد نکنن
در مورد برخورد با بدن یک شوک تقربا قوی میده ولی باز هم طوری نیست جون بعضی وقت ها که آنتن ها به هم برخورد می کرد برای تست سالم بودن مدار از روی عمد یک لحظه آنتن هارو لمس می کردم

یا حق @};- @};- @};-

یکشنبه 24 آبان1394 - 5:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hafez نوشته است:
ما گفته نمونه من هم به روش توماسی این تست رو انجام دام هم دو آنتنه ولی بدونه ترانس یا چوک

حافظ جان نتایج شما برای من خیلی عجیبه و حتی با نتایجی که جاوید گفته هم متفاوته با این حال ممنون که گفتی اگر برات مقدوره 2 تا کار انجام بده اول مشخصات چک رو بگو و یک عکس برامون آپ کن و دوم این که اگر امکانش هست موج خروجیتو در حالتی که تن و ترپیل روی صفره با اوسیلوسکوپ تست کن و جوابو بگو

یکشنبه 24 آبان1394 - 5:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام به همه
آقا رستم آیا ترانسی که طبق فرمایش شما از سیم پیچ رله و 90 دور سیم 030 برای مدار ساخته بودم مناسب این مدار هستش یا باید ترانس را تعویض نمایم :-BD

یکشنبه 24 آبان1394 - 6:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: جاوید و 56 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure