نویسنده |
پیغام |
hafez
کاربر حرفه ای
|
fereidon نوشته است: hafez نوشته است: ما گفته نمونه من هم به روش توماسی این تست رو انجام دام هم دو آنتنه ولی بدونه ترانس یا چوک حافظ جان نتایج شما برای من خیلی عجیبه و حتی با نتایجی که جاوید گفته هم متفاوته با این حال ممنون که گفتی اگر برات مقدوره 2 تا کار انجام بده اول مشخصات چک رو بگو و یک عکس برامون آپ کن و دوم این که اگر امکانش هست موج خروجیتو در حالتی که تن و ترپیل روی صفره با اوسیلوسکوپ تست کن و جوابو بگو من از چوک استفاده نکردم استاد مدارم بدونه چوک هست و قبلا عکس مدارم رو در انجمن گذاشتم و اسلیسکوپ هم ندارم
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
یکشنبه 24 آبان1394 - 7:19pm |
|
|
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
جاوید نوشته است: fereidon نوشته است: جاوید جان دوست گرامی مشکلی که فانکشن موبایلی و فانکشن های نظیر اون دارن اینه که کاربر با یک دنیا فرکانس با دهم و صدم های متفاوت سرو کار داره و این مشکل زمانی بدتر میشه که دیوتی سایکل های متفاوت هم به اون اضافه بشه در این بین هارمونی های متفاوتی رو کاربران به صورت اتفاقی پیدا می کنن که موفقیت کمتر از 30% داره و می دونید که هارمونی های فرعی هرگز توان موج اصلی رو نداره در کل فرکانس های متفوت با دیوتی سایکل های متفاوت چیزی بالاتر از یک میلیون فرکانس متفاوت ایجاد می کنه و برای گلچین کردن فرکانس های مناسب با عرض موج صحیح باید حد اقل صد نفر با هم متهد بشن و هر کس باید حدود 10000 فرکانسو تست کنه و می دونی که هر کس هم روش متفوتی داره پس عملی نیست یک مثال دیگه میزنم که متوجه بشین اکثر کسانی که یک ردیاب پیشرفته دارن یک قسمت به نام مود آزاد داره که کاری شبیه همون موبایلی رو انجام میده ولی پیشرفته تر اگر از این کاربران بپرسید تقریبا هیچ وقت از اون استفاده نکردن و اگر هم استفاده کردن به نتیجه مناسبی نرسیدن خود شما که 35 داری تا حالا چقدر از مود آزاد استفده کردی ؟ موفق باشید یا حق درود بر شما فریدون جان اوائل برای تست از مد خود 35 استفاده میکردم وچون ذارت خیلی میگرفت دیگه از از مد های خود ردیاب 35 استفاده نکردم و تماما از فرکانس دستی یا همونه مد ازاد استفاده کردم حتی برای ردیابی یه منطقه و بهترین فرکانس تا الان برای من 25.04 و 25.21 بوده که شاید اهداف کاذب قوی را هم رد میده این برنامه موبایل که سعید گذاشته دیوتی سیکل هم قابل تنظیم به درصد هست و میشه دیوتی سیکل را تنظیم کرد الان دو مدار رستم 2 را دارم و 35 هم هست که به جز این دو فرکانسی که گفتم هم 35 و هم دوتا طرح رستم 2 با هر مد فرکانسی یه هدف کاذب که دارم انتنها به اون هدف تمایل داره اما با برمامه موبایل کافی هست یه کانال سینوسی و یه کانال مربعی بزاری و حتی بدون وصل به امپلی فایر و ترانس این هدف کاذب را رد میده قطعا اگه با امپلی و ترانس موج تقویت ولتازی بشه هم ردیابی بیشتری داره هم ذرات بیشتنری را میتونه حذف کنه البته ناگفته نمونه وقتی که موج سینوسی با موبایل تولید بشه هم طرج رستم هم ردیاب 35 با فرکانس طلا به طرف هدفی میروند که طلای زیر خاک هست حال اونکه وقتی سینوسی خاموش باشه به طرف هدف کاذب انتنها تمایل دارند چند بار این موضوع را تست کردم و هر چند بار جواب یکسان بوده درود دوست عزیز بنظر منم ردیاب موبایلی بهتره دارم روش کار میکنم شما یه کاری بکن موج سینوسی رو به دسته ها وصل کن(به آنتن نه به دسته اگه برنزی یا مسی باشه) موج مربعی رو به خود آنتن. ببین چه عکس العملی داره. یبارم اگه آمپلی استریو داری مثبت خروجی موج سینوسی به یک آنتن و مثبت خروجی مربعی به آنتن دیگه.اینم تست کن نتیجه بنطرم جالب میشه. یبارم میتونی فرکانس بدن رو که رستم گفتن به دسته ها و فرکانس فلز رو به آنتن ها بده . اینم آزمایش کن و اگه ممکن بود نتایج رو برام بفرست منم نتایج خودمو میفرستم البته چند روزی کار دارم و مدار آمپلیم فعلا راه نیافتاده سپاس
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
دوشنبه 24 آبان1394 - 1:23am |
|
|
جاوید
استاد
|
نقل قول: رود دوست عزیز بنظر منم ردیاب موبایلی بهتره دارم روش کار میکنم شما یه کاری بکن موج سینوسی رو به دسته ها وصل کن(به آنتن نه به دسته اگه برنزی یا مسی باشه) موج مربعی رو به خود آنتن. ببین چه عکس العملی داره. یبارم اگه آمپلی استریو داری مثبت خروجی موج سینوسی به یک آنتن و مثبت خروجی مربعی به آنتن دیگه.اینم تست کن نتیجه بنطرم جالب میشه. یبارم میتونی فرکانس بدن رو که رستم گفتن به دسته ها و فرکانس فلز رو به آنتن ها بده . اینم آزمایش کن و اگه ممکن بود نتایج رو برام بفرست منم نتایج خودمو میفرستم البته چند روزی کار دارم و مدار آمپلیم فعلا راه نیافتاده سپاس درود بر شما شما کافی هست خروجی مربعی را به انتنها بدی و سینوسی را به دو انتن تلسکوپی در ضمن دوتا فرکانس چه در شکل موج مربعی یا سینوسی باید با هم یکی باشند.کلا منطقی تر اون هست که انتنها بدون اتصال به جایی باهاشون ردیابی کرد کلا در حالت باسیم شیوه ای منطقی نمیباشه
|
دوشنبه 25 آبان1394 - 5:43am |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
جاوید نوشته است: نقل قول: رود دوست عزیز بنظر منم ردیاب موبایلی بهتره دارم روش کار میکنم شما یه کاری بکن موج سینوسی رو به دسته ها وصل کن(به آنتن نه به دسته اگه برنزی یا مسی باشه) موج مربعی رو به خود آنتن. ببین چه عکس العملی داره. یبارم اگه آمپلی استریو داری مثبت خروجی موج سینوسی به یک آنتن و مثبت خروجی مربعی به آنتن دیگه.اینم تست کن نتیجه بنطرم جالب میشه. یبارم میتونی فرکانس بدن رو که رستم گفتن به دسته ها و فرکانس فلز رو به آنتن ها بده . اینم آزمایش کن و اگه ممکن بود نتایج رو برام بفرست منم نتایج خودمو میفرستم البته چند روزی کار دارم و مدار آمپلیم فعلا راه نیافتاده سپاس درود بر شما شما کافی هست خروجی مربعی را به انتنها بدی و سینوسی را به دو انتن تلسکوپی در ضمن دوتا فرکانس چه در شکل موج مربعی یا سینوسی باید با هم یکی باشند.کلا منطقی تر اون هست که انتنها بدون اتصال به جایی باهاشون ردیابی کرد کلا در حالت باسیم شیوه ای منطقی نمیباشه سلام جاوید عزیز..ب نظر شما اگه خروجی موج سینوسی رو بدیم ب ترانس و بعدش با پراپ بدیم ب زمین وموج مربعی رو بدیم ب انتن تلسکوپی وبعدب صورت بی سیم شروع ب ردیابی کنیم جوابگو هست ؟؟اگه اره تا چقد شعاع وچقدر عمقو میشه با این روش ردیابی کرد؟
|
سه شنبه 26 آبان1394 - 3:31pm |
|
|
جاوید
استاد
|
kاوه نوشته است: جاوید نوشته است: نقل قول: رود دوست عزیز بنظر منم ردیاب موبایلی بهتره دارم روش کار میکنم شما یه کاری بکن موج سینوسی رو به دسته ها وصل کن(به آنتن نه به دسته اگه برنزی یا مسی باشه) موج مربعی رو به خود آنتن. ببین چه عکس العملی داره. یبارم اگه آمپلی استریو داری مثبت خروجی موج سینوسی به یک آنتن و مثبت خروجی مربعی به آنتن دیگه.اینم تست کن نتیجه بنطرم جالب میشه. یبارم میتونی فرکانس بدن رو که رستم گفتن به دسته ها و فرکانس فلز رو به آنتن ها بده . اینم آزمایش کن و اگه ممکن بود نتایج رو برام بفرست منم نتایج خودمو میفرستم البته چند روزی کار دارم و مدار آمپلیم فعلا راه نیافتاده سپاس درود بر شما شما کافی هست خروجی مربعی را به انتنها بدی و سینوسی را به دو انتن تلسکوپی در ضمن دوتا فرکانس چه در شکل موج مربعی یا سینوسی باید با هم یکی باشند.کلا منطقی تر اون هست که انتنها بدون اتصال به جایی باهاشون ردیابی کرد کلا در حالت باسیم شیوه ای منطقی نمیباشه سلام جاوید عزیز..ب نظر شما اگه خروجی موج سینوسی رو بدیم ب ترانس و بعدش با پراپ بدیم ب زمین وموج مربعی رو بدیم ب انتن تلسکوپی وبعدب صورت بی سیم شروع ب ردیابی کنیم جوابگو هست ؟؟اگه اره تا چقد شعاع وچقدر عمقو میشه با این روش ردیابی کرد؟ درو بر شما لازم نیست که پراپ داشته باشه با دوتا انتن تلسکوپی هم میشه سینوسی را در فضا انتشار داد . شما میتونید خروجی مربعی را به دو انتن که در دستتون هست بدید و سینوسی را به تلسکوپی.در ضمن برای ردیاب اون صورت عمق معنایی نداره تا 10 یا 20 متر هم توان عمق زنی داره
|
سه شنبه 26 آبان1394 - 5:20pm |
|
|
evilman
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان مدارو مونتاز کردم بالا اومد ولی هنگامی که خروجی مدارو به بلندگو متصل میکنم صفحه ال سی دی روشن خاموش میشه یا ولوم P5 v دست میزنم همین اتفاق میفته از دوستان ممنون میشم تا راهنمایی کنن
|
چهارشنبه 27 آبان1394 - 5:47pm |
|
|
evilman
کاربر حرفه ای
|
اینم عکس مدار
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 27 آبان1394 - 6:00pm |
|
|
PAYAM20
کاربر حرفه ای
|
فک کنم یا bs170 باشه یا احتمال بیشتر از خود amplifire پایه c2 رو هم کوتاه نکردی .
|
چهارشنبه 27 آبان1394 - 6:39pm |
|
|
evilman
کاربر حرفه ای
|
ممنون پیام عزیز مواردی که گفتین رو تعویض کردم ولی باز حل نشد. بازم خروجی رو به بلندگو وصل میکنم همون اتفاق میفته
|
چهارشنبه 27 آبان1394 - 7:07pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
evilman نوشته است: ممنون پیام عزیز مواردی که گفتین رو تعویض کردم ولی باز حل نشد. بازم خروجی رو به بلندگو وصل میکنم همون اتفاق میفته سلام به نظر بنده از ولوم ها و مخصوصا ولو 100 کیلو می باشد شما بدنه فلزی ولوم هارا با سیم به خط منفی مدار نصب کن ببین چطور میشه ببین با زیاد کردن ولوم صدا 100 کیلو این اتفاق می افتد یا نه؟
|
چهارشنبه 27 آبان1394 - 8:10pm |
|
|
|