نویسنده |
پیغام |
arraz
|
|
سه شنبه 8 مرداد1392 - 4:12pm |
|
|
arraz
|
اینم اون چندتا عکسی که گفتم اوشین جان
|
سه شنبه 8 مرداد1392 - 4:12pm |
|
|
oshin
کاربر فعال
|
از روی تصویر نمای بسته خود جوغن نمیشه نشون داد محل کجاست باید عکس اطرافش رو بزاری تا شاید اگه آثارش هنوز مشخص بود پیدا بشه وگرنه باید با دستگاه پیدا کنی
|
سه شنبه 8 مرداد1392 - 4:27pm |
|
|
behnam karami
کاربر فعال
|
سلام دوستان در مورد اون تپه ها که گفتید برجک هستن من خودم تپه هایی که نو کشون برجک بوده را دیدم اما برجک ها معمولا موقع خراب شدن چون فقط سنگ خالی نبودن و وسطشون معمولا از ملات گل یا ساروج استفاده میکردن در نتیجه موقع خراب شدن همراه سنگ مخلوطی از خاک هم باید مشاهده بشه اما این مورد هیچ اثری از خاک یا کلا ملاتی که برا نگاه داشتن سنگهایه برجک باشه نیست. بهر وسیله نظره شما برا من محترمه و تشکر. در مورد شکل هایه زیر چه نظری دارید؟ من خودم به قسمتی که با فلش مشخص کردم شک دارم اما برا اطمینان نظره دوستان را هم میخوام بدونم[/b] .
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 8 مرداد1392 - 4:59pm |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
سلام آقای کرمی . دقیقا حق با خودتون هستش و تشخیصتون درسته .چوغن رو اندازه گرفته و ب سمت نشانک حرکت کنید .مثلا اگر 15سانت بود باید 15متر جلو برید و این مقدارثابت نیست و در بیشتر موارد 1متری پسو پیش داره
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 8:28am |
|
|
mojtaba
کاربر فعال
|
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید توی یک غارکوچک به درازای 7متر وپهنای دومتر درورودر غاریک متر داخل غار روی یک سنگ آهکی جای یک کفش شبیه گیوه نوک تیز وپاشنه ان چال تر شبیه کفش قیصری دقیقا بعدجلوی ان دوجوغن به عمق 10سانت هردوطرف نوک کفش وجود داره سمت راست پاشنه هم کاسه کوچکی وجوددارد5سانت آیا نشان دفینه میباشد کجاسراغ باید کرد غاربه صورت سربالایی است
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 1:48pm |
|
|
peroosha
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 19 تیر1392 - 1:06pm پست: 295 محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
|
mojtaba نوشته است: سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید توی یک غارکوچک به درازای 7متر وپهنای دومتر درورودر غاریک متر داخل غار روی یک سنگ آهکی جای یک کفش شبیه گیوه نوک تیز وپاشنه ان چال تر شبیه کفش قیصری دقیقا بعدجلوی ان دوجوغن به عمق 10سانت هردوطرف نوک کفش وجود داره سمت راست پاشنه هم کاسه کوچکی وجوددارد5سانت آیا نشان دفینه میباشد کجاسراغ باید کرد غاربه صورت سربالایی است تبریک میگم دوست من نشانه های خوبی که استاد پارسی و استاد ژنرال راهنماییت میکنن.فقط انشاا.. که غار صعب العبور باشه که بارش در نیومده باشه و حتمن باید از همه جاش و از درون غار به بیرون هم عکس تهیه کنی
آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند
آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 1:56pm |
|
|
mojtaba
کاربر فعال
|
درنیومده مشخصه فقط کفشو نیم متر کندن
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 2:34pm |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
mojtaba نوشته است: درنیومده مشخصه فقط کفشو نیم متر کندن سلام مجتبی جان . اگه جای پا مثل کفش قیصریه و ته پاشنه عمقش بیشتره بار زیر خود کفشه .اما چون همراه چندتا جوغن دیگر هستش باید واسه راهنمای بیشتر حتما عکسشو بزاری
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 3:17pm |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
پاسخ سوال مجتبی عزیز:
مجتبی جان با توضیحات شما من مطمئنم که غار باید به صورت سراشیب باشد چون پاشنه کفش فرو رفته است همینطور باید دقت فراوان و احتیاط کرد که گرفتار تله احتمالی نشوید چون وجود کفش در راهرو به تله فیزیکی که با بهم خوردن تعادل وزن فعال میشود اشاره دارد، اگه میتونستید توضیحات بیشتر از جهت وروودی غار و ... همینطور عکسی از محل و نشانه های مورد نظر تهیه کنید خیلی بهتر میتوانستم کمکتون کنم، چیزی که با علائم موجود کاملا مشخصه باید شما یک درب دیگر درون غار را باز کنید و این نیاز به دانستن توضیحات بیشتره...
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
چهارشنبه 9 مرداد1392 - 3:32pm |
|
|
|