انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 6:59am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 78 , 79 , 80 , 81 , 82 , 83 , 84 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

orginal نوشته است:
evilman نوشته است:
ممنون پیام عزیز مواردی که گفتین رو تعویض کردم ولی باز حل نشد. بازم خروجی رو به بلندگو وصل میکنم همون اتفاق میفته

سلام به نظر بنده از ولوم ها و مخصوصا ولو 100 کیلو می باشد
شما بدنه فلزی ولوم هارا با سیم به خط منفی مدار نصب کن ببین چطور میشه
ببین با زیاد کردن ولوم صدا 100 کیلو این اتفاق می افتد یا نه؟ :-BD

ممنون orginal بازم هیچ تغییری نشد قبل از اینکه ولوم هارو کم یا زیاد کنم به محض اتصال خروجی به بلندگو صفحه ال سی دی پرپر میزنه و نوشته هاش میره

چهارشنبه 27 آبان1394 - 8:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اخرین چیزی که به ذهن من میرسه اینه که منبا تغذیت جوابگو نیست . یا اگه از باتری استفاده میکنی شارز نداره .
بلنگو رو با یه مقاومت 10 اهم یا بیشتر سری کن ببین بهتر نمیشه !!!!!!!

چهارشنبه 27 آبان1394 - 8:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

evilman نوشته است:
ممنون پیام عزیز مواردی که گفتین رو تعویض کردم ولی باز حل نشد. بازم خروجی رو به بلندگو وصل میکنم همون اتفاق میفته

سلام دوست عزیز باطری ضعیف است از لحاظ آمپر ولوم شعاع رو هم کم کنی درست میشه اگه باطریت سالم باشه .

پنج شنبه 27 آبان1394 - 12:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
جاوید نوشته است:
نقل قول:
رود دوست عزیز
بنظر منم ردیاب موبایلی بهتره
دارم روش کار میکنم
شما یه کاری بکن
موج سینوسی رو به دسته ها وصل کن(به آنتن نه به دسته اگه برنزی یا مسی باشه) موج مربعی رو به خود آنتن. ببین چه عکس العملی داره.
یبارم اگه آمپلی استریو داری مثبت خروجی موج سینوسی به یک آنتن و مثبت خروجی مربعی به آنتن دیگه.اینم تست کن نتیجه بنطرم جالب میشه.
یبارم میتونی فرکانس بدن رو که رستم گفتن به دسته ها و فرکانس فلز رو به آنتن ها بده . اینم آزمایش کن و اگه ممکن بود نتایج رو برام بفرست
منم نتایج خودمو میفرستم البته چند روزی کار دارم و مدار آمپلیم فعلا راه نیافتاده
سپاس @};-

درود بر شما
شما کافی هست خروجی مربعی را به انتنها بدی و سینوسی را به دو انتن تلسکوپی در ضمن دوتا فرکانس چه در شکل موج مربعی یا سینوسی باید با هم یکی باشند.کلا منطقی تر اون هست که انتنها بدون اتصال به جایی باهاشون ردیابی کرد کلا در حالت باسیم شیوه ای منطقی نمیباشه

با سلام

جاوید عزیز شما میفرمایید که خروجی مربعی را به آنتنها و سینوسی رو به تلسکوپی ها بدیم . از طرفی فرمودین که ردیابی با سیم شیوه ای منطقی نیست پس بدون سیم چطوری باید خروجی مربعی رو به دسته وانتنها بدیم؟

ممنون

جمعه 29 آبان1394 - 3:33am
آنلاین
استاد
استاد

pouya83 نوشته است:
جاوید نوشته است:
نقل قول:
رود دوست عزیز
بنظر منم ردیاب موبایلی بهتره
دارم روش کار میکنم
شما یه کاری بکن
موج سینوسی رو به دسته ها وصل کن(به آنتن نه به دسته اگه برنزی یا مسی باشه) موج مربعی رو به خود آنتن. ببین چه عکس العملی داره.
یبارم اگه آمپلی استریو داری مثبت خروجی موج سینوسی به یک آنتن و مثبت خروجی مربعی به آنتن دیگه.اینم تست کن نتیجه بنطرم جالب میشه.
یبارم میتونی فرکانس بدن رو که رستم گفتن به دسته ها و فرکانس فلز رو به آنتن ها بده . اینم آزمایش کن و اگه ممکن بود نتایج رو برام بفرست
منم نتایج خودمو میفرستم البته چند روزی کار دارم و مدار آمپلیم فعلا راه نیافتاده
سپاس @};-

درود بر شما
شما کافی هست خروجی مربعی را به انتنها بدی و سینوسی را به دو انتن تلسکوپی در ضمن دوتا فرکانس چه در شکل موج مربعی یا سینوسی باید با هم یکی باشند.کلا منطقی تر اون هست که انتنها بدون اتصال به جایی باهاشون ردیابی کرد کلا در حالت باسیم شیوه ای منطقی نمیباشه

با سلام

جاوید عزیز شما میفرمایید که خروجی مربعی را به آنتنها و سینوسی رو به تلسکوپی ها بدیم . از طرفی فرمودین که ردیابی با سیم شیوه ای منطقی نیست پس بدون سیم چطوری باید خروجی مربعی رو به دسته وانتنها بدیم؟

ممنون

درود بر شما
شما برای ردیابی باید موج سینوسی را خاموش کنید و مربعی را با سیم به انتن وصل کنی اما برای حذف ذرات باید سینوسی و مربعی را روشن کرده و در حالت بدون سیم حذف ذرات کنید

جمعه 29 آبان1394 - 5:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
نقل قول:

با سلام

ممنون
نقل قول:
درود بر شما
شما برای ردیابی باید موج سینوسی را خاموش کنید و مربعی را با سیم به انتن وصل کنی اما برای حذف ذرات باید سینوسی و مربعی را روشن کرده و در حالت بدون سیم حذف ذرات کنید

شما فرمودین که موج سینوسی از طریق آنتن تلسکوپی منتشر میشه
پس در حالتی که هم موج سینوسی و هم مربعی برای حذف ذرات هر دو هم زمان منتشر میشه در این حالت موج مربعی هم که نباید به آنتنها وصل بشه پس به چه طریقی باید در محیط منتشر بشه؟
اگه ممکنه لطفا کمی واضحتر توضیح بدین.

باتشکر

جمعه 29 آبان1394 - 6:03pm
آنلاین
استاد
استاد

درود بر شما
همون سیمی که به انتنها وصل میکنید از انتنها جدا کنید و به مکمل وصل کنید و روی زمین قرار دهید بصورت انتن برای شما عمل میکنه میتونید حتی برای سینوسی هم این کار را کنید که نیازی به انتنها تلسکوپی نباشه

جمعه 29 آبان1394 - 8:28pm

سلام استاد جاوید . هر دو موج رو باید با یک موبایل بفرستیم یا
دو موبایل . و اگر دو موج رو باید بایک موبایل بفرستیم چگونه امواج رو تفکیک کنیم .

جمعه 29 آبان1394 - 9:43pm
آنلاین
استاد
استاد

farzad65 نوشته است:
سلام استاد جاوید . هر دو موج رو باید با یک موبایل بفرستیم یا
دو موبایل . و اگر دو موج رو باید بایک موبایل بفرستیم چگونه امواج رو تفکیک کنیم .

درود بر شما
هر دو موج با یک برنامه بر روی یک موبایل تولید میشه و خروجی موبایل چپ و راست هست به هر خروجی یه موج دلخواه میتونیم بدهیم و از هر خروجی یکی به ورودی چپ یا راست امپلی میدیم

شنبه 30 آبان1394 - 4:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان محترم ممنون که اطلاعات مفید خود را در اختیار ما قرار میدید . سوال من اینه که ردیاب جناب رستم مگه کارایی نداره که در موردش نظر داده نمیشه و از مطلب اصلی دور میشیم .؟؟ممنون از عزیزان حاضر در این بخش @};- @};-

شنبه 30 آبان1394 - 10:56am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 78 , 79 , 80 , 81 , 82 , 83 , 84 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 21 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure