انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 10:26am

پاسخ به موضوع  [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 91 , 92 , 93 , 94 , 95 , 96 , 97 ... 157  بعدی
 ردیابی با موبایل ساخته ایران 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
این آنتنها جنس دسته شون از ضایعات آلومینیومه ( برای اینکه ، برای اپراتور سنگین نباشه و برای سازنده هزینه ی خرید مس یا برنج حذف بشه ( یه جور حذف کننده ست :D ) ) چون فلز مس یا برنج گرونه .
جنس فنرهاش از آهنه ( برای اینکه کلا خطا بزنه و گاهگاهی آهن زنگ زده هم بزنه )
روکش برنج دارند ( برای اینکه اپراتور فکر کنه روکش طلا دارند و جو طلا بگیردش و خریداری کنه )
میزان کارایی %100-
منفی به خاطر اینکه : صد رحمت به آنتنهای دیگه ، اگه کارایی ندارند حداقل کار رو خراب تر نمیکنند .
اما این آنتنها کارایی ندارند هیچ ، نیروی فیزیکی اپراتور را تبدیل به حرکات عجیب و دلخوش کننده میکنند و اپراتور را به حفاری و هزینه و وقت گذاشتن بیهوده مشغول میکنند . :-w

لا اله الا هو

شنبه 30 آبان1394 - 3:45pm

دوستان اون نرم افزاری که در صفحه اول هست بنام ویو فرم بعد از دانلود اخظار میده و فایل زیپش باز نمیشه.فایلش مشکل داره.کسی داره بزاره؟

شنبه 30 آبان1394 - 8:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سنه دژ نوشته است:
این آنتنها جنس دسته شون از ضایعات آلومینیومه ( برای اینکه ، برای اپراتور سنگین نباشه و برای سازنده هزینه ی خرید مس یا برنج حذف بشه ( یه جور حذف کننده ست :D ) ) چون فلز مس یا برنج گرونه .
جنس فنرهاش از آهنه ( برای اینکه کلا خطا بزنه و گاهگاهی آهن زنگ زده هم بزنه )
روکش برنج دارند ( برای اینکه اپراتور فکر کنه روکش طلا دارند و جو طلا بگیردش و خریداری کنه )
میزان کارایی %100-
منفی به خاطر اینکه : صد رحمت به آنتنهای دیگه ، اگه کارایی ندارند حداقل کار رو خراب تر نمیکنند .
اما این آنتنها کارایی ندارند هیچ ، نیروی فیزیکی اپراتور را تبدیل به حرکات عجیب و دلخوش کننده میکنند و اپراتور را به حفاری و هزینه و وقت گذاشتن بیهوده مشغول میکنند . :-w

دوست عزیز این انتنها متعلق به شرکت ملعون الی یوم القیامه KXS میباشد.و در این چند سال که ما را آواره بیابون کرد فقط یکبار تونست یه حفره را بگیره بقیه نقاطی که مشخص کرد همه چرت بودن.ولی وقتی که به گوشی اندروید نسبش کردم حتی یک برگ یک دلاری را از 5 متری در عمق 30 سانتی زمین راحت میگرفت و انواع فلزات مختلف را در شرایط مختلف.
حالا یا انتنها خوبن {با گوشی} یا من دیگه با ردیاب پوست انداختم. :D

شنبه 30 آبان1394 - 10:52pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

خوب سلیقه ها متفاوته . اما بنده اصلا این جور تستها رو که اکثر بچه ها انجام میدن قبول ندارم . علتشو قبلا توضیح دادم با دلایل قانع کننده . و نحوه تست دلچسب و دلسرد کننده رو گذاشتم :D
در مورد آنتنهای فنری هم قبلا چند جا مفصل توضیح داده ام . حتی یک نکته ی درست توش ندیدم که با اصول ساخت یا ردیابی منطبق باشه . نه شکل دسته نه جنس دسته نه شکل آنتن نه جنس آنتن نه نحوه گرفتن دستها ، نه نحوه رفتار آنتن. هیچ
امیدوارم که برای شما جواب بده @};-

لا اله الا هو

یکشنبه 30 آبان1394 - 2:50am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام استاد سنه یه سوال داشتم داداش . ما وقتی آنتن ها رو به خروجی چپ و راست وصل میکنیم و منفی رو هم به دسته میدیم . حالا اگه امواج رو با یه آمپلی استریو تقویت کنیم و بخوایم سر راه حر خروجی یک ترانس جداگانه بذاریم .حالا شرایط نصب آنتن ها به ترانس ها چطور میشه ؟ اینجا دیگه موضوع منفی و بدنه میره تو سوال . ممنون

یکشنبه 1 آذر1394 - 10:21am

سلام دوستان
خواهشا بفرمایید پراپ برای چیه؟؟؟ازکجا امده و به چی وصل میشه؟؟؟واگر انتنها را تقویت نکنیم لازمه؟؟؟؟
دوستان خواهش میکنم جواب بدین ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^

یکشنبه 1 آذر1394 - 10:26am

من آنتنهام با آمپل و ترانس خوب جواب داده میخوام با یک موبایل دیگه موج مربعی درست کنم و به آمپلی و ترانس دوم بفرسم و با پراب به زمین بزنم ببینم حذف خطای جناب سعید اینجا هم جواب میده یا نه؟دوستان نظری دارند؟
اما متاسفانه هنوز نتونستم خطا رو بفهمم که چیه در واقع روی زمین من رو هر فرکانسی میزارم رو همونم قیچی میکنه نمیدونم جریان زیر زمین چیه اما روی سطح من اگه رو فرکانس طلا بزارم و برم روی یک آهن زنگ زده یا هر فلز دیگه به هیچ وجه قیچی نمیکنه و فقط رو طلا قیچی میشه اما تو فیلم آقا سعید قبل از حذف کننده با فرکانس طلا میرفت روی آهن زنگ زده باز هم آهنو میگرفت اما ما من اینطور نیست .خطای ذهن داره امااین خطایی که گفتم رو تا حالا نداشتم

یکشنبه 1 آذر1394 - 10:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
lori نوشته است:
من آنتنهام با آمپل و ترانس خوب جواب داده میخوام با یک موبایل دیگه موج مربعی درست کنم و به آمپلی و ترانس دوم بفرسم و با پراب به زمین بزنم ببینم حذف خطای جناب سعید اینجا هم جواب میده یا نه؟دوستان نظری دارند؟
اما متاسفانه هنوز نتونستم خطا رو بفهمم که چیه در واقع روی زمین من رو هر فرکانسی میزارم رو همونم قیچی میکنه نمیدونم جریان زیر زمین چیه اما روی سطح من اگه رو فرکانس طلا بزارم و برم روی یک آهن زنگ زده یا هر فلز دیگه به هیچ وجه قیچی نمیکنه و فقط رو طلا قیچی میشه اما تو فیلم آقا سعید قبل از حذف کننده با فرکانس طلا میرفت روی آهن زنگ زده باز هم آهنو میگرفت اما ما من اینطور نیست .خطای ذهن داره امااین خطایی که گفتم رو تا حالا نداشتم

داداش این فیلم تو کدوم تایپک هست

یکشنبه 1 آذر1394 - 1:14pm
YIM
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوستان به اینجور آزمایشها و تستهای روی زمین اعتماد نکنید . اگر میخواهید به هدف واقعی برسید ، فقط تست واقعی بگیرید .
زیر زمین درعمق کافی - با جنس واقعی - در فاصله ی دور - با جسمی که کس دیگری گذاشته باشه و در روز دیگری ، شما هم اونجا نبودهه باشید وگرنه هیچ
خصوصیات تست واقعی در حد مبتدی را قبلا توضیح دادم

لا اله الا هو

یکشنبه 1 آذر1394 - 1:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال

فیلم توی تاپیک مکمل ردیاب و حذف کننده ذرات وخطاهای fl35 ,22 هست
viewtopic.php?f=13&t=1860

جناب سنه دژ عزیز مثلا آیا یک آهن زنگ زده توسط کسی چند روز قبل تو زمین گذاشته باشه و ما بتونیم با ردیابمون نه با فرکانس دیگه بلکه فقط با فزکانس خود آهن پیداش کنیم یک تست واقعی محسوب میشه؟ کلا من دنبال حالتی هستم که خطای ذرات وجود داشته باشه

یکشنبه 1 آذر1394 - 3:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 91 , 92 , 93 , 94 , 95 , 96 , 97 ... 157  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 116 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure