انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 5:01am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 82 , 83 , 84 , 85 , 86 , 87 , 88 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بهرام نوشته است:
چه کلاهبرداره ناشی بوده :)

بهرام عزیز منهم در مورد کیفیت ساختش شک داشتم و کاملا مشهوده که قسمت دیجیتال و پیکره بندیش دستی انجام شده ولی دستگاه با تکنولوژی بالا و دقیق کار میکنه امریکایها در عراق بیشترین میراث تاریخی عراقی ها رو با همین دستگاه به یغما بردن بعد از کارهایی که روش انجام دادم و بعد از برسی عملکردش به نظامی بودن و کارکرد بالاش پی بردم
لعنتی ادم رو یاد تفنگهای دوربین دار امریکایی میاندازه که با پارچه دوربینش رو میبندند
پوریای عزیز میگه رنگ بدنش با ناخن کنده میشه ولی ایکاش میدونست که به این مواد (رنگ و پوشش فسفری زیرش) که به سرعت قابل اشتعال است و احتمالا برای زمانی که میخواهند سریع دستگاه رو از بین ببرند طراحی شده چی میگن و اگر شک دارید به اقا پوریا بگید یک فندک به دستگاه بزنه
که اگر دستگاهش اصل باشه در عرض جند ثانیه فقط یک خمیر ازش میمونه
و پوریا میگه چسب حرارتی رو سوراخ کردن تادستگاه به تعادل برسه و من از ایشون یک سوال دارم به نظر شما کسی که انگلیسی بلد نیست ولی با اجیل مجیل یه ای سی قفل شده رو کپی میکنه و یا برنامشو مینویسه با اینهمه غلط املایی و اونجور مدار رو سر هم میکنه که پروفسورها خندشون بگیره اونوقت دنبال به تعادل رسوندن دستگاهشه که شما که استاد ردیابی هستید اگر به هر طرف این دستگاه 50 گرم وزنه هم بزارید بازم کار خودشو میکنه و این چرخ و فلک میچرخه و اون بلبرینگ و متعلقات هم سر کاریه و اصلا کارایی نداره و عمدا برای رد گم کنی گذاشتن و خیلی متاسفم که دوستان عوض همکاری فقط میخوان این موضوع رو سرکوب کنن

به قول حمید میشه قسمت دیجیتال رو کپی کرد ولی قسمت انالوگ دستگاه رو نمیشه یادمه زیر برد دستگاه (انالوگ) یک چیپی بود 12 پایه به اسم VRT55 است که متاسفانه معلوم نیست چیه (که نمیتونم وارد جزعیات بشم و این مطالب رو صرفا جهت اطمینان شما میگم)

چهارشنبه 3 آذر1394 - 12:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پوریا نوشته است:
دوستان عزیز این دستگاه رو شخصی خریداری کرده به قیمت حدودا 20 میلیون و من رو برای اپراتوری خواستند.ابتدای امر خیلی خوشحال شدم که چنین سیستمی رو میبینم.وقتی به آدرس سایت مراجعه کردم با شرکتی مواجه شدم در آمریکا که خدماتی رو از قبیل ساخت مدارات الکترونیکی و تعمیرات و نگه داری سیستم های الکتریکال و ابزار دقیق انجام میده و کوچکترین اثری از این ردیاب ندیدم.با پیگیری که انجام شد و شکی که پیدا کردم از صاحب دستگاه خواستم که برای اینکه عمر و سرمایه هر دو تلف نشه اجازه بده من دستگاه رو باز کنم اگر اصلی بود با خیال راحت کار رو انجام بدیم.ایشون موافقت کردن و این عکس ها هم مربوط به همون برنامه هست که واقعا تاسف خوردم به حال این بنده خدا که با بدبختی این پول رو فراهم کرده بود.بعد از این قضیه با خودم گفتم شاید با این آت و اشغال هایی که توی این دستگاه ریختند و اون لیزر 5 هزار تومنی مسخره اش واقعا بشه کاری کرد و گول ظاهر اون رو نخورم و با اون طی دو روز کامل تستهایی رو انجام دادم.منوی دستگاه پس از روشن شدن و اعلام خوش امد گویی و درج سریال و جمله made in usa که در چند نقطه این دستگاه هم مشاهده میشد وارد صفحه انتخاب نوع فلز میشد(لازم به ذکر هست که نور السیدی در شب از فاصله 10 کیلومتری محل مشخص بود و دوستان زنگ زدند که نور السیدی رو کم کنید خوابمون نمیبره :D متاسفانه من اسکوپ همراهم نداشتم که شکل موج ها رو بگیرم(که البته اگر اون چیزی که میخوام اتفاق نیافته این کار رو میکنم) که فرکانس و شکل موج برای فلزات مختلف رو ببینم.بعد از این منو وارد قسمت ترشهولد میشد که از 5 در صد تا 100 درصد به صورت 5 تا 5 تا بالا میرفت.قسمت بعدی همون دیستانس سرچینگ یا مشخص کردن محدوده شعاع ردیابی که از 0تا 100 متر شروع و تا 1000 متر به صورت 100 تایی و بعد از اون چون برنامه نویس حوصله نداشته به صورت 500 تایی بالا میرفت و نهایتا تا 2000 متر شعاع عملکرد داشت.قسمت بعدی که با فشار دادن دکمه استارت شروع میشد به مدت حدودا یک دقیقه کلمه searching رونمایش میداد و بعد از اون کلمه رادار آنالیز رو مینوشت و خطی از زیر این کلمه پر میشد و در قسمتی که این خط پر رنگ میشد و به اصطلاح خانه پر میکرد با توجه به علایم اختصاری که زیر السیدی روی جعبه مشاهده میکنید اگر اون خانه ها مقابل هر کدام از این علایم قرار میگرفت نوع فلز رو تعیین میکرد که در محلی که فلزات مختلف به خاک سپرده شده بود اصلا جوابی نداد و گاهی اوقات یه انالیزی میکرد و دفعه بعدی دیگه جواب نمیداد.(اون هم نه با حرکت خود ردیاب بلکه خودم به جهات مختلف میچرخیدم و انالیز میکردم )نسبت به فلزات سطحی مثل طلا و غیره اصلا جواب نمیداد و این کار رو با دو اپراتور دیگه هم تست کردم و هیچ حرکتی نداشت.اما همان روز با ردیاب موبایلی من جایی رو زدم که سکه مسی در اومد و اون دستگاه هیچ چیزی نشون نداد.

و اما دوستان مدعی اگر ردیاب از سری زوم دارند که با این سیستمی که تعریف کردم فرق میکنه خواهشن با مدرک و عکس و هرچیزی که فکر میکنند و عموم قبول میکنه اینجا توضیح بدند.اگر هم چیزی ندارند نشون میده برپا کردن این تاپیک فریب افکار و سو استفاده از قوانین فیزیک :D و ابزاری برای تبلیغ بوده.

استاد عزیز من و کسی که منو به سایت برگردوند و شما که استاد ردیابی هستید و به گردن همه ما حق دارید و به خاطر ما پیش اقا مجتبی ضایع شدید و من همه اینهارو میدونم و شرمنده شما هستم و امیدوارم که بتونم جبران کنم شما میشه توضیح بدید در دستگاه چرا یک مود فلز انتخاب میشه و بعد ستونها فلزات مختلف رو نشون میده
دوست من اون خطوط پر شدنش معنی دیگه ای داره و چرا صرفا با نظریات خودتون همه چیز رو محکوم میکنید اگر فقط سوال بالا رو از خودتون میپرسیدید شاید به نتیجه دیگری میرسیدید شاید دستگا ه که شما دیدید تقلبی باشه ولی روش شما هم برای اثبات کارایی دستگاه بسیار اشتباه است
کارایی دستگاه به این صورت است که
مثال رو مد طلا اگر یک منطقه رو اسکن کردید مثلا در فاصله 1 تا 500 متر و اگر به طور مثال خونه 3 و 7 و 9 اگر پر شد نشون میده که در زاویه 54 درجه (از مسیری که شروع به اسکن کردید) و 126درجه و162 درجه که اگر نقطه شروع رو ساعت 12 و نقطه اتمام رو ساعت 6 بگیرید تقریبا ساعت 3 و 4.20 و 5.5 شما سه هدف جدا دارید که ارتفاع ستون نشانگر فاصله است
من اگر جای شما بودم حتما برای تست مجدد دستگاه و مطمعن شدن از کارایش و اصل یا تقلبی بودنش حتما پیش دوستم میرفتم نه به خاطر رو کم کنی بلکه فقط به خاطر خودتون
موفق باشید

چهارشنبه 3 آذر1394 - 12:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali200 نوشته است:
جناب رستم علاوه بر پروفسور و تعطیل یه سری هم کلاهبردار هستن
شما لطف کن مدار رو برای قیچی کردن دم کلاهبردارا بزارید
اونایی که تعطیلن شاید با بزرگواری شما از تعطیلی در بیان

دوست من تا حالا کلاهبردارها سودشون رو بردن و دمشون کلفتر از این حرفهاست که بشه قیچیش کرد و میترسم یه روز همه رو بخورن
مخصوصا ما تعطیلارو

چهارشنبه 3 آذر1394 - 12:50am
مدیر کل
مدیر کل

جناب پوربا خیلی ممنون از شما. خسته نباشین.
در خصوص کیفیت قطعات استفاده شده طبیعتا اگر دستگاه داخلی ساز باشه که شما هم تایید کردین ؛ متاسفانه مساله طبیعی هست! وانگهی کیفیت قطعات موجود در بازار ما در کنار این واقعیت که معمولا کسانی که دستگاهشون کارایی بالایی نداره و قصد سودجویی حداکثری دارن ؛ قطعات خوبی هم استفاده نمیکنن باعث این امر میشه. وگرنه معمولا کسی که دنبال کارایی باشه و لااقل دلش برای وجهه دستگاه خودش بسوزه اون هم وقتی قیمتی اینچنینی روی دستگاه میذاره قطعا باید از قطعات بهتری هم استفاده کنه. با این حال میشه گفت این تنها دلیل ناکارامد بودن یک طرح نیست.
نور ال سی دی هم مساله فنی زیاد مهمی نیست هر چند میشد براحتی با یک تنظیم دیجیتال بخوبی نور ال سی دی رو هم کنترل کرد چنانکه مشابهش رو در طرح پالسی فلزجو میبینید. این روال برای ال سی دی 20 در 4 استفاده شده کاملا مشابه هست. اینجور مسائل با اینکه در سطح پروژه های ساده دانشجویی هستن ولی جالبه که بندرت در این دستگاههای میلیونی دیده میشه!
در مورد سیستم احتمالی ردیابی بر اساس میزان فاصله اصولا چنین سیستمی به چندین دلیل در ردیابی امکانپذیر نیست! اول اینکه برد فرکانسهای ردیابی مشابه هم نیست و حتی در رنجهای نزدیک به هم مثل 5500 طلا و 8700 نقره هم بخودی خود تفاوت برد ردیابی وجود داره. چه برسه به فرکانسهای خیلی کمتر یا بیشتر. در ثانی میزان وزن هدف احتمالی کاملا در ارتباط مستقیم با برد ردیابی هست و این مساله انکار ناپذیره و همه اپراتورهای ردیاب میتونن بسادگی تست کنن. ثالثا عمق قرارگیری هدف در خاک و همینطور میزان قدمت فلز هر دو روی قدرت ردیابی هر هدفی تاثیر دارن و این هم روی میزان برد ردیابی برای اون هدف اثر میذاره. لذا تعیین برد ردیاب بواسطه تنظیمی روی دستگاه کاملا امکان ناپذیره و کم و زیاد کردن قدرت سیگنال فرستنده یا حتی حساسیت گیرنده احتمالی دستگاه هم مطلقا نمیتونه برد واقعی رو تعیین کنه. بنابراین گذاشتن تنظیم برای برد ردیاب یک مساله تبلیغاتی بیشتر نیست. چه در این ردیاب چه در هر ردیاب دیگری که البته نمونه هاش رو بنده قبلا هم دیدم! تعیین برد واقعی کاوش بر اساس متراژ حتی در فلزیاب هم ممکن نیست چه برسه به ردیاب!
در خصوص کارایی کلی هم که متاسفانه فرمودین هیچ کارکردی از دستگاه ندیدین! بنابراین نظری نمیشه داد و فعلا هیچی به هیچی! حالا جناب رستم هم که انگار فقط اصرار دارن به صحبتهای من واکنش نشون بدن! عرض من در خصوص ایرادات املایی و همینطور نامربوط بودن سایت ذکر شده واضح بود و تصاویر دستگاه و توضیحات جناب پوریا تا اینجا فعلا فقط موید یک مطلب بودن که فکر نمیکنم نیاز به توضیح بیشتر داشته باشه! حالا جناب رستم شما که میفرمایید غیر از این هست پس خودتون باید زحمت تست دستگاه و تهیه فیلم رو بکشین. در ضمن توجه داشته باشین برای استفاده از یک دستگاه اگر قرار بود اپراتور خودش دانشمند فیزیک باشه که دیگه فایده ای نداشت!!! درسته ردیابی قلق های زیادی داره ولی دیگه تا این حدی که شما میفرمایین نیاز به دانش بالا نداره. اگرم داشته باشه پس بدرد 99 درصد مصرف کنندگان عادی نمیخوره و شما چه بخواین و چه نخواین تمام زحماتتون به هدر خواهد رفت. بخصوص اگر بحث این مطرح باشه که اون ردیاب سنس الکترونیکی داره طبیعتا باید نیاز به قلق هایی کمتر از سیستم آنتنی معمولی داشته باشه وگرنه که فایده نداره. باز اگر تصور میکنین اقا پوریا اشتباهی در اپراتوری این دستگاه داشتن با ایشون تعامل داشته باشین بلکه نتیجه ای غیر از چیزی که فعلا هست بدست بیاد.

چهارشنبه 3 آذر1394 - 12:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
جناب پوربا خیلی ممنون از شما. خسته نباشین.
در خصوص کیفیت قطعات استفاده شده طبیعتا اگر دستگاه داخلی ساز باشه که شما هم تایید کردین ؛ متاسفانه مساله طبیعی هست! وانگهی کیفیت قطعات موجود در بازار ما در کنار این واقعیت که معمولا کسانی که دستگاهشون کارایی بالایی نداره و قصد سودجویی حداکثری دارن ؛ قطعات خوبی هم استفاده نمیکنن باعث این امر میشه. وگرنه معمولا کسی که دنبال کارایی باشه و لااقل دلش برای وجهه دستگاه خودش بسوزه اون هم وقتی قیمتی اینچنینی روی دستگاه میذاره قطعا باید از قطعات بهتری هم استفاده کنه. با این حال میشه گفت این تنها دلیل ناکارامد بودن یک طرح نیست.
نور ال سی دی هم مساله فنی زیاد مهمی نیست هر چند میشد براحتی با یک تنظیم دیجیتال بخوبی نور ال سی دی رو هم کنترل کرد چنانکه مشابهش رو در طرح پالسی فلزجو میبینید. این روال برای ال سی دی 20 در 4 استفاده شده کاملا مشابه هست. اینجور مسائل با اینکه در سطح پروژه های ساده دانشجویی هستن ولی جالبه که بندرت در این دستگاههای میلیونی دیده میشه!
در مورد سیستم احتمالی ردیابی بر اساس میزان فاصله اصولا چنین سیستمی به چندین دلیل در ردیابی امکانپذیر نیست! اول اینکه برد فرکانسهای ردیابی مشابه هم نیست و حتی در رنجهای نزدیک به هم مثل 5500 طلا و 8700 نقره هم بخودی خود تفاوت برد ردیابی وجود داره. چه برسه به فرکانسهای خیلی کمتر یا بیشتر. در ثانی میزان وزن هدف احتمالی کاملا در ارتباط مستقیم با برد ردیابی هست و این مساله انکار ناپذیره و همه اپراتورهای ردیاب میتونن بسادگی تست کنن. ثالثا عمق قرارگیری هدف در خاک و همینطور میزان قدمت فلز هر دو روی قدرت ردیابی هر هدفی تاثیر دارن و این هم روی میزان برد ردیابی برای اون هدف اثر میذاره. لذا تعیین برد ردیاب بواسطه تنظیمی روی دستگاه کاملا امکان ناپذیره و کم و زیاد کردن قدرت سیگنال فرستنده یا حتی حساسیت گیرنده احتمالی دستگاه هم مطلقا نمیتونه برد واقعی رو تعیین کنه. بنابراین گذاشتن تنظیم برای برد ردیاب یک مساله تبلیغاتی بیشتر نیست. چه در این ردیاب چه در هر ردیاب دیگری که البته نمونه هاش رو بنده قبلا هم دیدم! تعیین برد واقعی کاوش بر اساس متراژ حتی در فلزیاب هم ممکن نیست چه برسه به ردیاب!
در خصوص کارایی کلی هم که متاسفانه فرمودین هیچ کارکردی از دستگاه ندیدین! بنابراین نظری نمیشه داد و فعلا هیچی به هیچی! حالا جناب رستم هم که انگار فقط اصرار دارن به صحبتهای من واکنش نشون بدن! عرض من در خصوص ایرادات املایی و همینطور نامربوط بودن سایت ذکر شده واضح بود و تصاویر دستگاه و توضیحات جناب پوریا تا اینجا فعلا فقط موید یک مطلب بودن که فکر نمیکنم نیاز به توضیح بیشتر داشته باشه! حالا جناب رستم شما که میفرمایید غیر از این هست پس خودتون باید زحمت تست دستگاه و تهیه فیلم رو بکشین. در ضمن توجه داشته باشین برای استفاده از یک دستگاه اگر قرار بود اپراتور خودش دانشمند فیزیک باشه که دیگه فایده ای نداشت!!! درسته ردیابی قلق های زیادی داره ولی دیگه تا این حدی که شما میفرمایین نیاز به دانش بالا نداره. اگرم داشته باشه پس بدرد 99 درصد مصرف کنندگان عادی نمیخوره و شما چه بخواین و چه نخواین تمام زحماتتون به هدر خواهد رفت. بخصوص اگر بحث این مطرح باشه که اون ردیاب سنس الکترونیکی داره طبیعتا باید نیاز به قلق هایی کمتر از سیستم آنتنی معمولی داشته باشه وگرنه که فایده نداره. باز اگر تصور میکنین اقا پوریا اشتباهی در اپراتوری این دستگاه داشتن با ایشون تعامل داشته باشین بلکه نتیجه ای غیر از چیزی که فعلا هست بدست بیاد.

دوست من مطمعن باشید من با کسی خصومتی ندارم به خصوص با شما و به نظر من این قاعده معکوسه و دلیلش برای من تا حدودی قابل هضم
جناب حمید شما که خودتون بهتر میدونید تمام فلزیابهای قابل دسترس به صورت منافع تفریحی ساخته و عمده کارایش برای مصارف عمومه و مطمعنا در چنین دستگاه هایی سیاست سادگی کار کردن با ان و بالا بودن آپشنهای نرم افزاری و به قول معروف بزک و بوزک است
و شما مطمعن باشید سیستمهای پیشرفته و به خصوص نظامی نیاز به دوره های خاص اموزشی و کسب مهارتهای خاص و سکرت داره
و با یک مثال ساده ما نمیتونیم یک پهباد نظامی رو با یک کایت صرفا به جهت اینکه پرواز میکنن مقایسه کنیم و سطح اپراتوری پرواز این دو وسیله رو یکی بدونیم
در مورد به هدر رفتن نتایج کارم با شما موافقم ولی اینرو در نظر بگیرید که من تونستم تحلیل کاری دستگاه رو انجام بدم ولی متاسفانه چند قطعه خاص در دستگاه راه رو بر من بست
حمید خان دستگاه متاسفانه مال من نیست و متعلق به یکی از ارگانها و در حال برسی نوع عملکرد سخت افزاریش است و متاسفانه سطح دسترسی من به این دستگاه محدوده و من امیدوار بودم که دوستانی دستگاه رو داشته باشن تا با اونها مطالب رو برسی و به نتیجه برسیم
که تا به حال محقق نشده
ممنون از شما

چهارشنبه 3 آذر1394 - 1:26am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت دوستان

امواج اسکالر با آنتنهای تلسکوپی تولید نمیشن، پس اونیکه مد نظر شماست نمیتونه در این ردیاب صدق کنه. پس این ردیاب کذب هستش و مطمئن باشید در مورد شکل امواج خروجی غیر از موج سینوسی یا مربعی چیز دیگری وجود نخواهد داشت.

امواج اسکالر یا سولیتون پالس رو من تونستم توسط میکرو و با لوپ لوله ای مخصوص تولید کنم و توسط گیرنده از پشت یک سینی سنس کنم. قابل ذکر هستش که چنین امواجی توانایی عبور از قفس فارادی رو دارن.

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

چهارشنبه 4 آذر1394 - 4:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هادی مگنت نوشته است:
سلام خدمت دوستان

امواج اسکالر با آنتنهای تلسکوپی تولید نمیشن، پس اونیکه مد نظر شماست نمیتونه در این ردیاب صدق کنه. پس این ردیاب کذب هستش و مطمئن باشید در مورد شکل امواج خروجی غیر از موج سینوسی یا مربعی چیز دیگری وجود نخواهد داشت.

امواج اسکالر یا سولیتون پالس رو من تونستم توسط میکرو و با لوپ لوله ای مخصوص تولید کنم و توسط گیرنده از پشت یک سینی سنس کنم. قابل ذکر هستش که چنین امواجی توانایی عبور از قفس فارادی رو دارن.

بازهم خوب مطالعه نکردی
امواج اسکالر تولید نمیشه توسط دستگاه بلکه امواج اسکالر تولید شده از تشدید مغناطیسی 2 موج پس از رسیدن به زاویه حرکتی بحرانی (17 درجه)
وتبدیل از حالت طولی به عرضی و برگشت رزونانسی تبدیل به انرژی نقطه صفر و تولید موج مرکب میشود که توسط انتنها دریافت و سپس تحلیل میشود
لطفا خوب مطالعه و نظر بده شناخت شخصیتی شما کمی مشکل است نمیدوم کم سواد با ادعا هستید یا با سواد عجول
موفق باشید

چهارشنبه 4 آذر1394 - 8:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام به همه
گیرم که این دستگاه هزارتا مزایا و قدرت تطبیق فرکانسی با محیط و سیستم شعاع زنی و زاویه سنجی لیزری و ..............................................................................................................
.................................................................................................................
..............................................................................................................
.................................................................................................................
..............................................................................................................
................................................................................................................
.......................................................................................................
...............................................................................................................
...............................................................................................................
................................................................................................................
......................................................................................................
..................................................................................................................
.............................................................................................................
.............................................................................................................
............................................................................................................
...........................................................................................................
...........................................................................................................
.........................................................................................................
.........................................................................................................
..........................................................................................................
............................................................. و چند میلیون نقطه و غیره دیگه داشته باشه
حال چی گیر ما می یادش
این سیستمها را برادر روسیه یا پدر چین فقط می تونه کپی کنه
آخرم فکر کنم 3 تا عمر نوح هم داشته باشم عمرم به یک ردیاب درست و حسابی قد ندهد ~X( ~X( ~X( ~X(

چهارشنبه 4 آذر1394 - 9:51am
کاربر فعال
کاربر فعال

rostam نوشته است:
حمید نوشته است:
رستم عزیز کسی از شما نخواست که مدار خاصی رو عمومی کنین! ما فقط دنبال شواهد واقعی و عینی هستیم که کارکرد چنین طرحی رو ببینیم! حرف و تئوری بخصوص در مبحث ردیابی که نظریات بسیار مخش
در تصاویر اخیر هم باز ملاحظه میکنین کلمه THRESHOLD به اشتباه TROSHOLD نوشته شده که چند حرف تفاوت درش هست! در حالیکه سایر کلمات صحیح نوشته شدن. این خودش بیش از قبل صحت حرف ما رو اثبات میکنه.

دوست من منهم قبول دارم که غلط املایی درست است ولی با توجه به تعداد زیاد موارد احتمال اینکه نوع نگارش یا بومی و یا به دلیل خواستی باشه است (اصلا شاید این کار رو کردن تا اگر
و لطفا از دوستتون بپرسید دستگاه رو از کجا تهیه کرده که مطمعن هستم پرسیدید ولی چرا نمیگید در تعجبم (چون اگر از شرکتهای ایرانی خریده بود شما حتما معرفی میکردید)
و جناب حمید خان شما در سایتشون بعد از دادن ادرس و مشخصاتتون درخواست چک کردن سریال رو بدید من متاسفانه این کارو کردم و این پاسخشون بود
Serial number that you have with belonging to specific organizations is if the collection is available please contact FBI
thank you
اگر معنیشم میخواهید
شماره سریالی که شما اعلام کرده اید متعلق به ارگانهای ویژه می باشد در صورتی که این مجموعه در اختیار شماست لطفا با FBI تماس بگیرید
ممنون از شما
امیدوارم که منظور رو رسونده باشم

من راجع به دستگاه هیچ نظری ندارم.فقط این جمله بنظر نمیاد جواب شرکت باشه.از اونجایی که نگارشش خیلی اشتباهه.
و البته بنظرم جمله ی فارسی رو تو گوگل ترنسلیت نوشتید و ترجمه کردید.(یعنی ترجمه ی درست فارسی به انگیسیه پیام شما چیز دیگریست )شک ندارم ایمیلی نزدید یا شاید اون آمریکاییهای بیچاره دیکتشون انقدررر بده ه ه.
و جهت اطلاع اگه جملتون کمی پیچیده باشه ترجمه گوگل با ایراد گرامری براتون ترجمش میکنه.

چهارشنبه 4 آذر1394 - 11:36am
مدیر کل
مدیر کل

عجب! خیلی ممنون systembbp عزیز که ما رو روشن کردین.
بنده موضوع رو بررسی کردم و متاسفانه باید عرض کنم حق با ایشون هست! در واقع جمله مذکور به فارسی نوشته شده و سپس توسط مترجم گوگل به انگلیسی ترجمه شده:
https://translate.google.com/#fa/en/%D8 ... B%8C%D8%AF
جالبه که اگر بعد از "می باشد" نقطه گذاشته بشه که البته در زبان فارسی هم درستش همین هست (!!!) ترجمه گوگل هم عوض میشه ولی اگر نقطه گذاشته نشه ؛ گوگل دقیقا همین متن انگلیسی رو به ما میده. ظاهرا فقط "with the" در پایان جمله که دارای ایراد بوده بصورت دستی حذف شده. وگرنه در میانه جمله غلطهای گرامری وجود داره که مخصوص مترجم گوگل هست. با توجه به اینکه با تغییر کوچکترین جزئیات در جمله فارسی ؛ گوگل متن انگلیسی متفاوتی به ما میده ؛ احتمال یکسان در اومدن جمله گوگل با چنین جمله ای توسط یک انسان انگلیسی زبان کمتر از یک درصد و با احتساب غلط گرامری دقیقا یکسان این احتمال واقعا صفر هست!!!
لذا 2 حالت وجود داره. یکی اینکه جناب رستم واقعا تماس گرفته باشن و کمپانی مذکور جواب رو توسط مترجم گوگل به ایشون تحویل داده باشه! خب با توجه به امریکایی بودن کمپانی این مساله هم ممکن نیست مگر اینکه اون کمپانی هم غیر امریکایی باشه. با تحقیق و پیگیری که من در خصوص سایت http://americanindustrialinc.com انجام دادم برام مشخص شد این سایت از سال 1999 (حداقل به مدت 16 سال!) آنلاین بوده و با مشخصاتی معتبر در ایالت میشیگان امریکا ثبت شده و آدرس درج شده در قسمت تماس سایت با آدرس ذکر شده در خود سایت مطابقت داره. لذا احتمال اینکه این کمپانی مشکلی در کارش باشه و لااقل اپراتورشون انگلیسی زبان نباشه محال ممکنه!
پس حالت دوم این هست که جناب رستم در جواب ما مساله تماس به این کمپانی و متن مذکور رو از خودشون و به دروغ ساختن تا بلکه توجیهی باشه برای اینکه نشون بدن دستگاه زوم 8 واقعا مربوط به این کمپانی یا بقول خودشون ارگانهای خاص هست! متاسفانه باید عرض کنم طبق مدارک و شواهد قطعا همینطور بوده.
حالا باید از جناب رستم پرسید چه دلیلی داشت که شما چنین دروغی سر هم کنین؟ چه منفعتی برای شما وجود داره که اصرار میکنین اون دستگاه فارغ از هر کارایی که داره به ارگان خاصی تعلق داره؟ اون هم با دروغ و پیغام تماس ساختگی؟! یعنی همه ما تا الان سر کار بودیم؟ وقت اضافی داریم از یک طرف مسائل نامربوط شما در خصوص ردیابی رو بخونیم و از طرف دیگه با این کلکها مواجه بشیم؟ شما اگر یک درصد دنبال واقعیت موضوع بودی که پیغام ساختگی درست نمیکردی یا با مطالب پوریا اون طور برخورد نمیکردی و بعدش هم که گفتن کارایی دستگاه اونطور بوده خیلی وقیحانه و با نگاه یک دانشمند به چند بیسواد سر و ته قضیه رو هم آوردی! خیر بنده دیگه اجازه چنین صحنه پردازی هایی رو به شما و امثال شما نخواهم داد. ماهها صبر و حوصله در کنار دهها و صدها صفحه تاپیکی که پر شده نشان از کلیت داستان داره. واقعا این مدت و این میزان کار برای رسیدن به هر نتیجه ای کافی بود. ولی داریم میبینیم شما مدار پیشنهادی خودتون رو که هیچ ارتباطی به دستگاه زوم نداشت چطور با این دستگاه ناکارامد پیوند زدین و در نهایت که زوم هم زیر سوال رفت برای اثبات کاراییش متوسل به پیغام جعلی شدین!
جناب رستم از اونجا که ذره ای هم به مساله فوق شک ندارم و شواهد و مدارکش رو این بار دیگه دوستان در اختیار من گذاشتن و بهیچ وجه بحث خصومت شخصی و این اراجیفی که شما همیشه گفتین مطرح نیست ؛ فقط یک بار به شما فرصت میدم که با بیان واقعیت از دوستان عذرخواهی کنین و در این صورت میتونین در انجمن حضور داشته باشین. وگرنه اگر به درست کردن پیغام جعلی تحت نام اون شرکت اعتراف نکنین و باز هم آسمون و ریسمون جدیدی ببافین بلافاصله از فلزجو تحریم میشین. حالا بنده هیچ ولی توهین به شعور این همه کاربر هم حد و حدودی داره استاد!

چهارشنبه 4 آذر1394 - 1:03pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 82 , 83 , 84 , 85 , 86 , 87 , 88 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 95 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure