حمید نوشته است:
عجب! خیلی ممنون systembbp عزیز که ما رو روشن کردین.
بنده موضوع رو بررسی کردم و متاسفانه باید عرض کنم حق با ایشون هست! در واقع جمله مذکور به فارسی نوشته شده و سپس توسط مترجم گوگل به انگلیسی ترجمه شده:
https://translate.google.com/#fa/en/%D8 ... B%8C%D8%AFجالبه که اگر بعد از "می باشد" نقطه گذاشته بشه که البته در زبان فارسی هم درستش همین هست (!!!) ترجمه گوگل هم عوض میشه ولی اگر نقطه گذاشته نشه ؛ گوگل دقیقا همین متن انگلیسی رو به ما میده. ظاهرا فقط "with the" در پایان جمله که دارای ایراد بوده بصورت دستی حذف شده. وگرنه در میانه جمله غلطهای گرامری وجود داره که مخصوص مترجم گوگل هست. با توجه به اینکه با تغییر کوچکترین جزئیات در جمله فارسی ؛ گوگل متن انگلیسی متفاوتی به ما میده ؛ احتمال یکسان در اومدن جمله گوگل با چنین جمله ای توسط یک انسان انگلیسی زبان کمتر از یک درصد و با احتساب غلط گرامری دقیقا یکسان این احتمال واقعا صفر هست!!!
لذا 2 حالت وجود داره. یکی اینکه جناب رستم واقعا تماس گرفته باشن و کمپانی مذکور جواب رو توسط مترجم گوگل به ایشون تحویل داده باشه! خب با توجه به امریکایی بودن کمپانی این مساله هم ممکن نیست مگر اینکه اون کمپانی هم غیر امریکایی باشه. با تحقیق و پیگیری که من در خصوص سایت
http://americanindustrialinc.com انجام دادم برام مشخص شد این سایت از سال 1999 (حداقل به مدت 16 سال!) آنلاین بوده و با مشخصاتی معتبر در ایالت میشیگان امریکا ثبت شده و آدرس درج شده در قسمت تماس سایت با آدرس ذکر شده در خود سایت مطابقت داره. لذا احتمال اینکه این کمپانی مشکلی در کارش باشه و لااقل اپراتورشون انگلیسی زبان نباشه محال ممکنه!
پس حالت دوم این هست که جناب رستم در جواب ما مساله تماس به این کمپانی و متن مذکور رو از خودشون و به دروغ ساختن تا بلکه توجیهی باشه برای اینکه نشون بدن دستگاه زوم 8 واقعا مربوط به این کمپانی یا بقول خودشون ارگانهای خاص هست! متاسفانه باید عرض کنم طبق مدارک و شواهد قطعا همینطور بوده.
حالا باید از جناب رستم پرسید چه دلیلی داشت که شما چنین دروغی سر هم کنین؟ چه منفعتی برای شما وجود داره که اصرار میکنین اون دستگاه فارغ از هر کارایی که داره به ارگان خاصی تعلق داره؟ اون هم با دروغ و پیغام تماس ساختگی؟! یعنی همه ما تا الان سر کار بودیم؟ وقت اضافی داریم از یک طرف مسائل نامربوط شما در خصوص ردیابی رو بخونیم و از طرف دیگه با این کلکها مواجه بشیم؟ شما اگر یک درصد دنبال واقعیت موضوع بودی که پیغام ساختگی درست نمیکردی یا با مطالب پوریا اون طور برخورد نمیکردی و بعدش هم که گفتن کارایی دستگاه اونطور بوده خیلی وقیحانه و با نگاه یک دانشمند به چند بیسواد سر و ته قضیه رو هم آوردی! خیر بنده دیگه اجازه چنین صحنه پردازی هایی رو به شما و امثال شما نخواهم داد. ماهها صبر و حوصله در کنار دهها و صدها صفحه تاپیکی که پر شده نشان از کلیت داستان داره. واقعا این مدت و این میزان کار برای رسیدن به هر نتیجه ای کافی بود. ولی داریم میبینیم شما مدار پیشنهادی خودتون رو که هیچ ارتباطی به دستگاه زوم نداشت چطور با این دستگاه ناکارامد پیوند زدین و در نهایت که زوم هم زیر سوال رفت برای اثبات کاراییش متوسل به پیغام جعلی شدین!
جناب رستم از اونجا که ذره ای هم به مساله فوق شک ندارم و شواهد و مدارکش رو این بار دیگه دوستان در اختیار من گذاشتن و بهیچ وجه بحث خصومت شخصی و این اراجیفی که شما همیشه گفتین مطرح نیست ؛ فقط یک بار به شما فرصت میدم که با بیان واقعیت از دوستان عذرخواهی کنین و در این صورت میتونین در انجمن حضور داشته باشین. وگرنه اگر به درست کردن پیغام جعلی تحت نام اون شرکت اعتراف نکنین و باز هم آسمون و ریسمون جدیدی ببافین بلافاصله از فلزجو تحریم میشین. حالا بنده هیچ ولی توهین به شعور این همه کاربر هم حد و حدودی داره استاد!
با سلام
من واقعا برای همتون متاسفم
من هیچ چیز نمیتونم بهتون بگم که هر چیزی بخوام بهتون بگم با توجه به نوع طرز فکرتون دوباره اراجیف و چرت و پرتهای خودتون رو خواهید گفت
بنابر این احتمالا من باید سازنده زوم باشم و دارم دستگاه خودم رو تبلیغ میکنم
ایا واقعا فروش چند دستگاه اینقدر براتون مهمه که اگر فرضا رقیبی براش پیدا بشه ابتدا شروع به تخریب و وقتی میبینید اطلاعات لازم برای بحث رو ندارید میرید سراغ حاشیه سازی و اسمون ریسمون کردن
و شاید فکر میکنید تمام اطلاعات رو گرفتیم و حالا رستم رو عصبانی کنیم و سپس تحریمش کنیم و بعد دستگاهی بسازیم و بریم دنبال فروشش
دوست من اشتباه میکنید یک صدم اطلاعات رو هم ندادم
میگید با گوگل چی چی ترجمه کردم چرا خودتون پیغام نمیدید نترسید FBI سراغتون نمیاد جرات این کارم ندارید و فقط استاد حاشیه سازی هستید
البته حق دارید بعضی وقتها از خودم میپرسم چرا دارم این کار رو میکنم و چه سودی برای من داره جز دیدن یک سری جوان مظلوم که افتادن دنبال شما که هم مافیای فروش دستگاه و هم دلال فروش قطعات برای شرکتهای قطعه فروشی هستید و درصد میگیرید
میخواهید تحریم کنید بسم الله شما هر اتهامی به ادم میزنید و هر چیزی از دهانتون در میاد میگید و ادعا میکنید مدافع حقوق اعضا هستید
من فقط دوست دارم یک مرد با غیرت که دستگاه رستم رو ساخته بیاد و با در نظر گرفتن هر چیزی که براش مقدسه نظرشو بگه که اگر دستگاه رو بی نقص ساخته باشه و نتیجه نگرفته باشه هر چیزی که شما میگید درسته (البته خدارو در نظر بگیره و نیاد اراجیف بگه) نه شما ها که تو ذهنتون دستگاه رو ساختید و باهاش کار کردید و حفاری هم کردید و به نتیجه نرسید
از معرفت همه شما ممنونم که نزدیک به 900 پست در سایتتون گذاشتم و اخرش شدم جاعل و حقه باز و سند درست کنو غیره
فکر کنم اخرین پستم تو این تایپیک باشه امیدوارم دوستانی که اغفال میشن نجات پیدا کنن و کلاهبردارها به راه راست هدایت بشن و دوستان سر در گم راهشونو به خیر پیدا کنن
روزهایی خوبی در این تایپیک داشتم
خداحافظ