انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 9 اردیبهشت1404 - 10:24pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1478 , 1479 , 1480 , 1481 , 1482 , 1483 , 1484 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

quester نوشته است:
سلام شب دوستان بخیر

با اجازه و هماهنگی انجام شده با مهندس حمید
بنده میتونم تمامه قطعات رو از ژاپن تهیه کنم . لیست اولیه برای مبدا ارسال شده . دوستان چند روزی تحمل کنند قطعات به دست بنده برسه .تست اولیه هم انجام بشه که مشکلی نباشه. عکس قطعات برای مهندس خصوصی وبعد در یک تاپیک قرار خواهد گرفت. فقفط دوستان چند روزی برای خرید اقدام نکنید. به حول وقوه الهی قطعات اگر کارامد باشه . به صورت تعداد بالا تهیه میشه . در مورد قیمت هم خیال دوستان راحت .برای جیب دوستان کیسه دوخته نشده

دوست عزیز شما که زحمت میکشی کانکتور پلاستیکی جنس خوب هم تو برنامت باشه اگه 9پین جنس خوب بیاری من 9تاشو میخوام :D

پنج شنبه 4 آذر1394 - 12:45am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان
جا داره منم اعلام کنم که یه قطعه lf357h از چهره خریدم که تقلبی بود :D

آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

پنج شنبه 4 آذر1394 - 1:33am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

mhak نوشته است:
quester نوشته است:
سلام شب دوستان بخیر

بنده میتونم تمامه قطعات رو از ژاپن تهیه کنم . لیست اولیه برای مبدا ارسال شده . دوستان چند روزی تحمل کنند قطعات به دست بنده برسه .تست اولیه هم انجام بشه که مشکلی نباشه. عکس قطعات برای مهندس خصوصی وبعد در یک تاپیک قرار خواهد گرفت. فقفط دوستان چند روزی برای خرید اقدام نکنید. به حول وقوه الهی قطعات اگر کارامد باشه . به صورت تعداد بالا تهیه میشه . در مورد قیمت هم خیال دوستان راحت .برای جیب دوستان کیسه دوخته نشده

دوست عزیز شما که زحمت میکشی کانکتور پلاستیکی جنس خوب هم تو برنامت باشه اگه 9پین جنس خوب بیاری من 9تاشو میخوام :D

سلام دوست عزیز
من فک کنم تو پاساژ توکل این کانکتور پلاستیکیشو که نمیدونم چند پین بود ولی پینش زیاد بود :D دیدم لوازم مخابراتی بود اگر اشتباه نکنم
البته خودم سه پینشو خریدم که فروشنده میگفت ضد آب هم هست و از اون استفاده کردم
@};-

آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

پنج شنبه 4 آذر1394 - 1:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

quester نوشته است:
سلام شب دوستان بخیر

اگه واقعا این کار رو انجام بدی دعای خیر همه بچه های انجمن پشت سرته. فقط اگه سیم رابط لوپ و دستگاه و سیم لیتز برای لوپ اگه بتونی بیاری واقعا عالی میشه.

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

پنج شنبه 5 آذر1394 - 7:55am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

shadabad نوشته است:
سلام خدمت دوستان
جا داره منم اعلام کنم که یه قطعه lf357h از چهره خریدم که تقلبی بود :D

منم یکی مثلا *اصلی*خریدم تقلبی بود

پنج شنبه 5 آذر1394 - 8:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

meisam121 نوشته است:
امیر حداد نوشته است:
چهره داره سرامیکی رو گرون میکنه X(

اقا امیر برادر ما داریم میگیم قطعات اصل نیست شما نگران گرون شدنشی

از تمام بچه های انجمن بخصوص مهندسای عزیز و بخصوص بخصوص استاد حمید عزیز خواهش میکنم که فروشگاه چهره الکترونیکو بای کد کنن به خدا من شخصا از شهرستان پاشدم رفتم تهران که دردسر ارسال قطعات و خیلی چیزای دیگرو نکشم حالا با قطعات تقلبی برگشتم حالا از هزینه رفت و امد که بگذریم نشستن تو اتوبوس واقعا پدر ادمو در میاره اونم چندین ساعت

جنس آشغالو دارن گرون میکنن اگه اصل باشه یه چیز . جنس اصل بیارن گرون بفروشن . من از کلاه برداریشون ناراحتم
تا تو انجمن چند نفر از سرامیکی تعریف کردن داره گرون میشه

پنج شنبه 5 آذر1394 - 10:22am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

quester نوشته است:
سلام شب دوستان بخیر

سلام دوستان
quester عزیز ممنون از شما
این شاا... که قطعات زود برسه و مورد تائید مهندس حمید قرار بگیره تا شاید اینجوری بشه از بحران تقلب قطعات خلاص شد.
یاحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

پنج شنبه 5 آذر1394 - 12:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان و خسته نباشید @};-
مقاومت 390 اهم 2 وات 0/5 درصد 25 ppm از فروشگاه طنین پاساژ توکل خرید کردم دونه ای هشت هزار تومن :ymhug:
موفق باشید @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

پنج شنبه 5 آذر1394 - 12:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان درسته سرامیکی جواب داده ولی حذف آهن مقداری نادرست کار میکنه
بنظرم مهندس بی دلیل توی لیست قطعات بی دلیل نگفته معمولی (N) بندازین.
اگه فعلا این قطعه رو گیر نیاوردین ca3130 رو بخرین که خیلی هم ارزون هست در حد 2 یا 3 تومن. درسته مقداری برد در هوا کم میشه ولی بنطرم واسه کنکاش در خاک زیاد تفاوتی ایجاد نخواهد کرد. البته نظر اساتید رو باید جویا شد.

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

پنج شنبه 5 آذر1394 - 12:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

quester نوشته است:
سلام شب دوستان بخیر

:YMPRAY: :YMPRAY:
ان شاءالله همه چی خوب پیش بره

پنج شنبه 5 آذر1394 - 4:22pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1478 , 1479 , 1480 , 1481 , 1482 , 1483 , 1484 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alireza007 , EP63 , Google , Majestic12 و 174 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure